Bezorg dit pas getrouwde stel een fantastisch begin van hun huwelijk: like hun foto

Geen categoriejun 20 2015, 20:00
Laten we zeggen dat het een iets groter succes was dan ze dachten.
Collega's van Koen Van der Haegen uit België vonden het fantastisch dat 'hun Koen' eindelijk ging trouwen. Daarom zetten ze een speciale Facebook-actie. Ze publiceerden een foto van het vrolijke stel en riepen mensen op om de post te liken. Voor elke like zouden zijn collega's Koen en zijn (aanstaande) vrouw dan één cent geven.
Eén cent per like. Het klinkt niet veel, maar dat pakte toch net even anders uit. Zie hier een screenshot dat ik eerder vanavond maakte:
Screen Shot 2015-06-20 at 20.22.25
Het was de bedoeling van de collega's om genoeg likes te genereren om een cadeau te kopen ter waarde van een paar tientjes, wat in zo'n situatie normaal is. Opmerkelijk genoeg vonden zoveel Facebook-gebruikers het een fantastische actie dat ze besloten om óók mee te doen en het stel een handje te helpen door hun foto te liken. Zoals je ziet was de post eerder vanavond al meer dan 90.000 keer geliket, wat betekent dat de collega's al 900 euro kwijt zijn.
En het mooiste van dit alles? De actie loopt nog even door. De likes tellen nog steeds. Daarom: deel een like uit aan deze post en help Koen en Ellen aan een fantastische start van hun huwelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten