Meisje tekent een poppetje van een verdachte man. Als de politie de tekening ziet weten ze precies wat ze te doen staat

Geen categorieokt 18 2015, 13:00
Hoezo zijn kindertekeningen alleen schattig? Dit meisje bewijst dat ze een grote rol kunnen spelen in het verzekeren van gerechtigheid!
Alhoewel kinderen heel wat aftekenen komen hun creaties zelden verder dan het prikbord van mama of oma. Maar de 11-jarige Rebecca DePietro heeft het onwaarschijnlijke gedaan met een tekening van een zonderlinge man die probeerde in te breken in het huis van haar en haar ouders: ze maakte een tekening van deze boef, en gaf die aan de politie. Uiteindelijk bleek dat de ontbrekende link die ze nodig hadden om deze boef in de kraag te vatten:
Screen-Shot-2015-10-16-at-10.23.02-AM-1024x640Deze griezelige man had namelijk al 10 woninginbraken op z'n naam staan in de buurt van Rebecca's huis, maar zijn kleine misdaadgolf komt nu ten einde: de politie heeft de 32-jarige crimineel Pedro Bruno opgepakt, en hij wordt momenteel berecht.
De tekening is best aardig gelukt hè? Rebecca was er zelf niet zo tevreden mee:

"Ik had zoiets van, ja, ik kan wel een tekening van hem maken. Het was niet echt de beste tekening.. het was gewoon een hoofd en wat benen en ik dacht: ze maken er vast een prop van en gooien 'm dan weg."

Maar niets bleek dus minder waar! De politie is haar des te dankbaarder. Ze werd door de politiechef geëerd met een heuse prijs en een uitreikingsceremonie.. een hele eer, en zeker voor een 11-jarig meisje:
Screen-Shot-2015-10-16-at-10.52.18-AM
Onderschat dus nooit meer de tekenkunsten van kleine kinderen! Ze zouden zomaar eens de wereld een veiligere plaats kunnen maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten