Ze dacht een mooi virtual reality avontuur te hebben. Toen deed ze de headset af en zag ze opeens een schitterende ring voor zich

Geen categorieokt 06 2015, 9:00
Soms is de werkelijkheid toch echt mooier dan de virtuele werkelijkheid.
Kelly Tortorice had een geweldige dag. Ze was, samen met haar vriend, naar een schitterende tentoonstelling gegaan over recente ontwikkelingen op het gebied van virtual reality. Dit is techniek waarbij je een headset opzet en opeens een heel andere wereld om je heen ziet; het gaat veel verder en is veel mooier dan, zeg, een spel spelen op je computerscherm.
Kelly 'zwom' door de restanten van een gezonken schip, wandelde door de Alpen en verfde met vuur. Ze zag een heel nieuwe wereld voor zich, één waar de mogelijkheden letterlijk onbeperkt waren.
Opeens zag ze iets anders: in haar virtuele wereld werd er ineens een schitterende ring voor haar gedeponeerd. Toen ze de ring probeerde vast te pakken had ze, tot haar verbazing, écht iets vast.
Screen Shot 2015-10-06 at 10.05.51
Haar vriend, die bij een tech-bedrijf werkt, vertelde haar dat ze de headset af moest doen. Ze deed dat en zag hem tot haar grote verbazing voor zich zitten: op één knie. In zijn handen hield hij een echte ring.
En dan niet zomaar een ring, maar een trouwring.
Hij vroeg haar of ze hem de eer wilde doen om met hem te trouwen. Verbaasd maar dolblij antwoordde Kelly: 'Ja!' Daarna stond haar vriend op en omhelsde het zojuist verloofde stel elkaar.
Als dit geen innovatieve manier is om je vriendin ten huwelijk te vragen weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten