Sylvie Meis houdt zich sinds Valentijnsdag opvallend stil. Heeft ze Rafael weer aan de haak geslagen?

Heeft Valentijn nieuw liefdesgeluk in Sylvies eenzame leven gebracht?

Sylvie Meis veroorzaakt deze week opschudding op sociale media. Maar niet omdat ze weer eens een sexy (maar véél te magere) foto op Instagram zet, of omdat ze ruzie maakt met Sabia. Nee, Sylvie valt juist op omdat ze ongebruikelijk stil is. Op Valentijnsdag postte ze een foto in een sexy jurk, met verleidelijke rode lippenstift – een date! Maar sindsdien heeft ze niets van zich laten horen.

Uit de beschrijving bij Sylvies Valentijnsfoto valt op te maken dat ze een date had gepland met haar goede vrienden Serena en Michael Goldenbaum. Maar de opvallende stilte die op de foto volgden, doet velen vermoeden dat er wellicht een vierde aanwezige was bij de date. Een mannelijke aanwezige, welteverstaan. Sylvie is namelijk al maanden single, en hard op zoek naar een geschikte man om haar leven mee te delen.

Na haar scheiding van Rafael van der Vaart zit het Sylvie namelijk niet mee in de liefde. Haar relatie met zakenman Samuel Deutsch liep op de klippen, en ook met de Zwitserse clubeigenaar Momo Mobetie werd het niets. Valentijn zou de ideale gelegenheid zijn om een nieuwe man aan de haak te slaan, en de kans is aanwezig dat dat exact de reden is van Sylvies stilte op de sociale media.

Wie is dan die lover? Volgens geruchten gaat het niet om een nieuwe man, maar om een oude bekende. Precies op Valentijnsdag was Rafael van der Vaart namelijk naar Hamburg gekomen, om de dag te spenderen met zijn zoontje Damian (die bij moeder Sylvie woont). Damian en zijn papa gingen samen naar een voetbalwedstrijd van HSV, waar Rafael jarenlang heeft gespeeld. Heeft Rafael daarna een romantisch diner bij kaarslicht gehad met zijn ex-vrouw Sylvie?

Sylvie ziet dat in ieder geval best zitten. Ze probeert haar ex al tijden over te halen om naar Hamburg terug te komen, en aast op Rafaels vermogen. Bovendien zou het de ultieme klap in het gezicht van Sabia Engizek zijn om weer een relatie met Rafael te beginnen. Heeft Sylvie op Valentijnsdag haar slag geslagen met Rafael? Dat zou de stilte wel verklaren…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.