Bekijk hier de satirische video waardoor Erdogan woest op Duitsland is geworden

Geen categoriemrt 29 2016, 15:00
Ankara is momenteel niet zo blij met Duitsland, vanwege een satirische video die de ronde doet waarin Erdogans dictatoriale beleid onder vuur word genomen.
Duitsland en Turkije maken momenteel diplomatieke moeilijkheden door, vanwege een satirische video die op het Duitse televisiekanaal Das Erste is uitgezonden. Het programma Extra 3 maakte een bewerking van Nena's Irgendwie, irgendwo, irgendwann (in Nederland bekend geworden als duet met Kim Wilde, onder de Engelsetalig titel Anyplace, anywhere, anytime):

De Turkse regering is gegriefd door een satirisch programma op de Duitse publieke omroep. De Duitse ambassadeur is dinsdag op het ministerie van Buitenlandse Zaken ontboden.

Vermoedelijk gaat Turkije bij deze bijeenkomst formeel protest aantekenen tegen het programma, meldde Spiegel Online maandag. Turkije wil dat het programma waarin het spotje te zien was, niet meer wordt uitgezonden.

Extra 3 is zeg maar de Duitse Koefnoen, en dat Turkije daadwerkelijk boos wordt om zo'n video zegt alles over de dictatoriale trekken van de maniak uit Ankara. Maar Extra 3 is niet van plan zich zomaar neer te leggen bij de woedende commentaren van de nieuwe Sultan aan de Bosporus. En dus verscheen het gewraakte filmpje online, zodat iedereen het nu kan bekijken:
Klik op het witte vierkantje rechtsonderin voor de Engelse vertaling van het nu al legendarische Erdowie, Erdowo, Erdogan.
En ik zal zeggen: deel dit artikel vooral zoveel je kan, als is het alleen maar om deze islamistische dictator te laten zien dat wij in het Vrije Westen ons niet de mond zullen laten snoeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten