ChristenUnie: Moslimextremisten doden christenen omdat ze hen haten!

Geen categoriemrt 28 2016, 9:00
Dit is -- triest genoeg -- bijna een doorbraak in de Nederlandse politiek.
Zo, zo, Gert Jan Segers heeft het op zijn heupen:
https://twitter.com/gertjansegers/status/714362716710969344
Natuurlijk heeft Segers 100% gelijk. De aanslag werd gepleegd op een grote groep christenen die Pasen aan het vieren waren. Het is dus helder dat de radicale moslim die een bom deed ontploffen wil dat er een genocide gepleegd wordt op christenen, en zijn steentje daar dus aan bijdraagt.
Screen Shot 2016-03-28 at 11.20.44
Jij en ik zeggen dat gewoon hardop -- en dat doen we al jaren -- maar dat geldt helaas niet voor de meeste Nederlandse politici. Die zijn namelijk dat de feiten benoemen "verdeeldheid zaait," en dat moeten we natuurlijk niet willen. En dus wordt er net gedaan alsof terroristen hun bommen per ongeluk laten afgaan, en dat het soort slachtoffers volstrekt irrelevant en toevallig is.
Screen Shot 2016-03-28 at 11.20.57
Dat is niet zo. Radicale moslims zijn bezig met een ideologische oorlog waarin ze niet-moslims (of: niet-radicale moslims) bewust proberen te genocideren. En hun belangrijkste slachtoffers zijn joden én christenen.
Het is goed dat Segers dit nu helder benoemt. Nu moeten hij en zijn partij er nog voor gaan pleiten om a) christenen in islamitische landen actief te beschermen en b) alles te doen wat nodig is om ISIS kapot te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten