Mogelijke doodsoorzaak: Prince werd in de week voor zijn dood behandeld voor een overdosis

Er wordt steeds meer bekend over de mogelijke doodsoorzaak van de onverwacht overleden zanger Prince. 

Media speculeren over het overlijden van Prince: hoe kon de ogenschijnlijk vitale zanger zo onverwacht sterven? Een ziekenhuisbezoek zes dagen vóór zijn dood, wijst in de mogelijke richting van de overlijdensoorzaak.

Vorige week vrijdag had Prince een optreden gegeven in Atlanta. Op de terugweg naar huis maakte zijn privéjet opeens een plotselinge landing, net 50 minuten voor ze thuis zouden arriveren. Prince werd naar het ziekenhuis vervoerd, volgens zijn manager omdat de zanger griep zou hebben. Dat lijkt echter steeds onwaarschijnlijker: volgens de goed geïnformeerde website TMZ was Prince in werkelijkheid in het ziekenhuis om behandeld te worden voor een overdosis drugs.

Prince kreeg een injectie die doorgaans wordt gebruikt als anti-overdosis-middel. Hierna kon de zanger weer naar huis. De kans is echter aanwezig dat Prince in de afgelopen dagen wéér een overdosis heeft genomen, wat onder popsterren helaas geen uitzondering zou zijn. Veel sterren lijken een leven van glitter en glamour te leiden, maar zijn in werkelijkheid zo ongelukkig dat ze zwaar verslaafd raken. Op een gegeven moment raken ze zo gewend aan de drugs, dat ze steeds hogere doses gaan nemen, met alle gevolgen van dien. Van Elvis Presley tot Amy Winehouse, de lijst van geweldige zangers die door drugs aan hun einde komen, is lang.

De kans is groot dat ook Prince op zo’n trieste manier aan zijn einde is gekomen. Een tragische dood voor één van de allergrootste popzangers ooit. Als eerbetoon aan Prince zijn overal in Amerika gebouwen paars belicht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.