Israël: 3 islamitische artsen en een verpleger opgepakt voor terroristische aanslag

Geen categoriejun 28 2016, 13:00
Blijkbaar is iemand deze Palestijnse artsen en verpleger vergeten te vertellen dat ze geacht worden om mensen te redden, niet om te ze te doden.
Dit moet wel één van de vreemdste terreurcellen ooit zijn, zowel in Israël als (ver) daar buiten. Op de vooravond van Israël's Memorial Day explodeerden er verschillende bommen bij Hizme. Een soldaat van de IDF (Israel Defense Forces) werd daardoor zwaargewond.
We weten nu dat de Israëlische veiligheidsdiensten een opvallende terreurcel heeft opgerold in verband met die aanslagen. De cel had plannen om meer aanslagen te plegen bij Maale Adumim.
Op zich is dat niet verrassend, maar wat wel verbazingwekkend is, is dit: drie van de vijf opgepakt Arabische terroristen zijn tandartsen. Een vierde is een (mannelijke) verpleger. Blijkbaar werden twee van de vijf al eerder opgepakt, waarna de drie andere terroristen uiteindelijk ook geïdentificeerd en opgespoord konden worden.
De gearresteerde terroristen zijn:
1. Dr. Samer Mahmoud Daoud al-Halab. Samer is afkomstig uit Abu Dis, is een tandarts, en was verantwoordelijk voor het plaatsen van de bommen. Vervolgens liet hij die exploderen met behulp van zijn mobieltje.
2. Dr. Dagana Faiz Gamil Nabhan uit Kalandia. Ook Dagana is een tandarts. Hij hielp Samer.
3. Daoud Mahmoud Shehada al-Halabi. Saoud is een verpleger in een lokaal ziekenhuis. Hij is ook de vader van Samer, de voornaamste terrorist.
4. Dr. Daoud Mahmud al-Halabi Shehadeh. Ook deze man komt uit Abu Dis. Hij is de broer van Samer en was zijn assistent tijdens de aanslag. Voor ik het vergeet: ook hij is een tandarts.
5. Shadi Mohamed Ahmed Muhsen: een neef van Samer en één van diens assistenten bij het plegen van de aanslag.
Ik vermoedde al dat de meeste tandartsen psychopaten pur sang zijn (een normaal mens zou hun werk niet willen doen), maar het is toch wel heel opzienbarend dat 3 van de 5 terroristen tot die beroepsgroep horen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten