PvdA is tegen Nederland, verzet zich tegen proefboringen bij Schiermonnikoog

Geen categoriejun 15 2016, 14:00
De PvdA steekt coalitiepartner VVD voor de zoveelste keer met een mes in de rug.
De sociaaldemocraten hebben namelijk stelling genomen tegen proefboringen naar gas ten noorden van Schiermonnikoog. Woordvoerder Jan Vos laat er geen misverstand over bestaan: de PvdA is tegen energie-onafhankelijkheid en zal dat altijd blijven.

"Wij willen niet dat er in natuur naar gas wordt geboord."

Samen met GroenLinks dient de PvdA daarom een motie in om proefboringen door het Franse ENGIE tegen te houden. De kans is groot dat die motie aangenomen wordt. Zonder de PvdA heeft de VVD immers geen meerderheid.
Eén van de redenen dat de PvdA tegen de gasboringen zegt te zijn is dat ze zouden plaatsvinden in een natuurgebied. Zoals we allemaal weten is 'de natuur' tegenwoordig belangrijker dan 'de mens,' in ieder geval in de ogen van linkse partijen die ondertussen volhouden dat ze zich inzetten voor 'de arbeider,' oftewel de gewone Nederlander die juist baat heeft bij dit soort proefboringen.
Maar ja, daar hebben PvdA en GroenLinks tegenwoordig dus lak aan. Want stel je voor dat je voor de verandering een keer in het landsbelang handelt. Dat moet je als linkse gutmensch natuurlijk niet willen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten