Ambtenaar van Lodewijk Asscher vergelijkt Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgun met GeenStijl

Volgens politiekcorrect en multicultuur-verheerlijkend is het bedreigen van kritische raadsleden net zo erg als… rechts zijn.

Je zou denken dat het sarcastisch bedoeld is, maar helaas, niets is minder waar. Deze idiote ambtenaar van Lodewijk Asscher vindt écht dat GeenStijl te vergelijken is met de Nederturkse dreigvlogger Ismail Ilgun:

https://twitter.com/Gorrit7hooven/status/775199614945361920

UPDATE: meneer heeft zijn tweet verwijderd.

Jammer genoeg voor hem hadden wij al een screenshot genomen:

screen-shot-2016-09-12-at-10-35-54

Knettergek, natuurlijk. Ja, GeenStijl is kritisch en soms erg recht voor zijn raap, maar je kunt de roze website natuurlijk absoluut niet vergelijken met een Nederturkse dreigvlogger die het volkomen normaal vindt om kritische raadsleden te bedreigen.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Volgens deze geesteszieke ambtenaar zijn de twee echter stiekem hetzelfde! Want de ene is een dreigtokkie, en de andere is kritisch over de multiculturele samenleving. Blijkbaar is dat laatste een doodzonde een doodzonde in de ogen van de ambtenarij.

Het ergste hiervan is natuurlijk dat zo’n figuur betaald worden met onze belastingcenten. Wij werken elke dag weer keihard om deze mafketel in staat te stellen om dit soort idioterie te spuiten op Twitter.

Beste minister Asscher, lees je mee? Zo ja, kun je deze vent onmiddellijk de wacht aanzetten?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Beukman

  Een werkwijze van Geenstijl is onschuldige mensen intimideren, volgen, stalken, lastigvallen, fotograferen, in hun privé-leven wroeten, persoonlijke gegevens op straat gooien, over ze publiceren, hen kapot maken en de Roze Khmer op ze afsturen. Gewoon omdat het kan, zoals ze hun eigen acties goedpraten.

  De vergelijking gaat inderdaad mank. Je kan beter in de handen vallen van deze “vloggert” dan van Geenstijl.

  1. Houtlijm

   Beuk, je lult uit je nek en dat weet jij donders goed! Ik volg GeenStijl vanaf het allereerste moment (2004) en de methoden die jij schetst worden alleen gehanteerd door Prive/De Telegraaf maar niet door GeenStijl. Het is al jaren het belangrijkste rechtse blog dat talloze zaken aan de kaak stelt en onthult. Het feit dat het een rechts blog is maakt dat jij je grote duim leeg laat lopen en bewust liegt. Niet netjes van je.

   Dat GeenStijl als een terrier zaken aanpakt, dwars tegen de mores en linkse consensus ingaat en mensen en kwesties blijft volgen, is een journalistiek grondrecht (en plicht) dat door de rest van het linkse journaille nauwelijks nog wordt uitgeoefend. Dat ze daarbij erg vasthoudend zijn, valt bij voorgekookt-nieuws-watjes zoals jij natuurlijk in verkeerde aarde.

   1. Wachteres

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/doodrijder_fopstraf.html

    Gedrogeerde #Doodrijder krijgt FOPSTRAF voor het met 237 km/h doodrijden van vader, en twee kinderen gehandicapt

    Nou dit kan ook niet, @Houtlijm. Zomaar een rechtbank bekritiseren, hoe durft GeenStijl!

    Waar blijft het ontzag voor degenen ‘die boven ons gesteld zijn’?

    GeenStijl: I love you!

   2. Beukman

    @Lijm
    Geenstijl zal vast ook wel eens iets goed doen, maar o wee als je Fatima Elatik bent of Trudy Prins of de keeper van ADO of Manon Thomas, of gewoon een onschuldige vrouw of een jonge jongen die wat slordig is geweest met een privé-filmpje. Geenstijl springt er bovenop, gooit alles online ook als je dat helemaal niet wil, stuurt vervolgens de Roze Khmer op je af, en wast tenslotte de handen in onschuld als die zelfde Roze Khmer je mailbox vult met dreigementen om je kinderen anaal te verkrachten. Geenstijl is in essentie een stelletje gajes dat overal maling aan heeft. Waarom koketteren ze anders zelf met de belachelijke slogan “Nodeloos kwetsend”, en met “gewoon, omdat het kan”?

    Enfin, beter dan Breedveld kan ik het niet verwoorden:
    http://www.frontaalnaakt.nl/archives/virtuele-knokploeg.html

    Ondertussen verschansen de redacteurs van Geenstijl zich zelf in onneembare vestingen, als de dood dat iemand doet waar ze zelf hun core business van hebben gemaakt: het aantasten van de privacy van anderen.

    Wat is dat trouwens met jou, @Lijm, om Marieke constant te schofferen met woordjes als “trut”? Het is zo godvergeten seksistisch. Wees eens een heer, althans online.

    1. Houtlijm

     Beukman, je isoleert ‘nodeloos kwetsend’ in de slogan van GeenStijl omdat dit je goed uitkomt (kwetsen is heel, heel, heel errug) De volledige slogan luidt ‘Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend’, wat natuurlijk in zijn geheel een brutale, grappige provocatie is, bedoeld als tegenhanger van de in- en inbrave burgerlijke journalistiek die netjes de voorliegers van de ministeries en multinationals napraten. Een uiting van het dwarse karakter van GeenStijl zeg maar, zonder dat dit letterlijk praktiseren.

     De namen die je noemt (Fatima Elatik: 23 miljoen in de stadsdeelraad zoek gemaakt; Trudy Prins: de rigide antirook goeroe en Peter Ego Ego Ego Breedveld) zijn in wezen de meest debiele voorbeelden die je bij elkaar kunt harken. En bovendien al jaren oud. Ik denk zeker te weten dat jij nooit op GeenStijl kijkt of leest, laat staan dat je dit uiterst belangrijke blog dagelijks volgt, anders zou een intelligent mens als jij beslist een andere mening hebben. GeenStijl doet uitermate belangrijk werk, dat de volledige journalistiek verder laat liggen.

     En Marieke zal ik blijven ‘schofferen’, aangezien ze een totale onbenul is die desalniettemin de pretentie heeft de waarheid te verkondigen. Dat mag, maar dan wel graag op een beetje originele manier. Als je met geijkte kulmeninkjes komt en dan ook nog slecht formuleert, verdien je niet beter. Ze is een trut, en diep in haar hart weet ze dat ook wel.

     1. ceteris paribus

      Vleeshaak Vigo is vertrokken maar Houtlijm is bereid de honneurs waar te nemen, van geborneerd grof naar iets intelligenter grof.

      Houtlijm houdt van Geen Stijl en acht het vieze blog een hoogstaand nieuwsmedium. Wie kan dat verbazen?

     2. Houtlijm

      Ook Ceteris Paribus geeft er overduidelijk blijk van GeenStijl nimmer te lezen. Dat mag natuurlijk CP, maar geef er dan geen mening over.

      En ik zal graag de honneurs van Vigo overnemen. Vleeshaken zal ik niet gebruiken; je zorgt altijd zelf voor voldoende munitie om je af te schieten.

     3. Oeroeboeroe

      De grondlijn meute tracht de gelederen gesloten te houden, de koffiejuffrouw wordt danig in bescherming genomen……

     4. Beukman

      Verdedig dat gewetenloze tuig maar, @Lijm. Elatik werkte op dat moment nog niet eens voor het stadsdeel waar 23 miljoen over de balk was gegooid. Trudy Prins werd door de supporters van Geenstijl gebeld en gemaild met de mededeling dat zijzelf en haar kinderen anaal zouden worden verkracht en meer zulks fraais; ook werd ze met auto’s gestalkt door Geenstijlpaffers. Geenstijl verdraaide een overduidelijk grapje van Breedveld, en zijn werkgever werd bekend gemaakt. Hoe laag kan je zinken?
      Steeds maar weer op de man spelen, echt stuitend. Als het om een vrouw gaat, is haar vrouw-zijn een reden om extra te keer te gaan. Als de gepakte persoon ook nog eens een geloof heeft, is dat nóg een reden.

      In het geval van Prins bood de schijnheilboon Weesie later zijn excuses aan in de zin van: “Wij kunnen er ook niets aan doen dat onze aanhangers in de reaguursels NAW-gegevens van Prins plaatsen, waarop anderen haar beginnen te dreigen.”
      Dit kenmerkt Geenstijl. Het zijn grote pubers, slappe lullen die s*xfilmpjes van mensen plaatsen die per ongeluk uit de privé-sfeer zijn gehaald, waarmee ze vervolgens de levens van die mensen, al dan niet tijdelijk, kapot maken, gewoon omdat dat leuk is, om vervolgens hun handen te wassen in onschuld of zich te verschuilen achter de persvrijheid.

      En de aanhangers? Dat zijn sukkels, die serieus menen dat Geenstijl het beste sinds Spinoza is dat Nederland ooit is overkomen.

     5. Houtlijm

      Beukman, een goed gemeende raad: lees GeenStijl eens twee weken lang iedere dag en alle items. Dan praten we verder. Kijken hoe je mening dan is. Het is duidelijk dat je nu alleen lult vanuit ‘horen zeggen’.

     6. Beukman

      @Lijm
      Ik lees Geenstijl regelmatig, zeg maar een paar stukkies per week, en het is lang niet allemaal pulp wat ik van ze tegenkom, en regelmatig zitten ze er bovenop. Een fundamenteel bezwaar dat ik heb is niet dat ze immoreel zijn, maar amoreel, als je dat verschil kent. Ze pakken vrijwel zonder onderscheids des persoon. Dat maakt het er niet beter op.

      Maar ik zal eens proberen ze een tijdje nog wat vaker te lezen. Wie weet komen we er later nog op terug, op dat stelletje klojo’s en die nepjournalist en ijdeltuit Paternotte.

     7. Houtlijm

      Je klinkt al wat milder over GeenStijl, Beukman. En je voornemen om er wat meer te lezen zal vast goed uitpakken en je bevallen. Met plezier zal ik verder discussieren over GS. Je zegt maar wanneer het je uitkomt.

     8. Beukman

      Het moet natuurlijk wel een beetje ontopic blijven, @Lijm, dus wie weet als er op DDS eens een item is over een container vol met bedorven tubifex of zo.
      Verder zal ik er niet zo’n moeite mee hebben om eens op een aardig stukkie van dat tuig te wijzen. Maar lukt het jou om toe te geven dat dat schorem wel eens echt over de grens gaat, en durf je dan ook de diagnose te stellen?

     9. Houtlijm

      Beuk, waarschijnlijk liggen mijn grenzen wat wijder en verder dan bij jou. Ik vind GeenStijl helemaal niet immoreel of amoreel. Ik vind ze eerlijk en rechtvaardig, hard maar zuiver. Alle zaken die ze aanpakken, verdienen het om aangepakt te worden. En als ze al een keer fout zitten dan erkennen ze dat en proberen het recht te zetten of bieden excuses aan. Natuurlijk zijn ze op z’n tijd ook wel melig, lollig om het lollige of stomvervelend. Maar dat valt in het niet bij het vele goede werk dat ze verrichten.

      Je hebt gelijk: het moet wel on-topic blijven. Bij die lading rotte tubifex meld ik me. Over en sluiten.

   3. Wim

    Beuki is in de war met Joop.nl ,het is ook verrekte warm.

  2. zomaar

   dus jij valt liever in handen van het Erdogan regiem?, weet je wel wat je getypt hebt?.

   dit regiem valt niet allen te vergelijken met fascisten en nazi’s , het is het ook !!.

   als jij kijkt wat er gaande is in Turkije .

 2. Marieke

  GeenStijl is kritisch en recht voor z’n raap? GeenStijl is grof, onbeschaafd en intimiderend en in ieder geval een mediakanaal dat je niet serieus kunt nemen. En dat verschrikkelijke TV kanaal van ze wordt betaald van mijn belastingcenten.

  1. Houtlijm

   Jij weet van niks Marieke. Het enige dat je als links-gehersenspoelde kunt, is de voorgekookte en vaststaande meninkjes braaf nabouwen. Trut.

   1. Wachteres

    Volgens mij heeft Marieke dit uit de Libelle gehaald @Houtlijm

    1. observer

     of nog erger, van joop.nl

    2. Houtlijm

     Libelle lijkt me inderdaad het eerste aangewezen medium voor Marieke, Wachteres. Een niet te onderschatten bron van evenwichtig en interessant nieuws, waar GeenStijl natuurlijk nevernooit tegenop kan.

   2. Beukman

    Oh? Is Geenstijl dan niet grof, onbeschaafd en intimiderend? Is die tv-zender dan wél het aanzien waard? Nou, smaken verschillen, zullen we maar zeggen.

    1. Houtlijm

     De tv-zender (ik neem aan dat je PowNed / PowNews) bedoelt heeft helemaal niets met GeenStijl te maken. Het is er ooit uit voortgekomen en wordt gerund door een van de voormalige GeenStijl oprichters (Dominique Weesie) maar is al jaren geleden geheel losgekoppeld van GeenStijl en ondergebracht in een aparte werkmaatschappij. GeenStijl heeft vorig jaar ook nadrukkelijk afstand genomen van PowNed en wenst er op geen enkele wijze mee geassocieerd te worden.

     Zie je wel Beukman, dat je haast niets van GeenStijl afweet en alleen maar het algemene vooroordeel na lult? je moet je schamen. Je bent een nitwit met een grote bek, daar komt het op neer.

     1. Beukman

      Natuurlijk zakkenwasser, Geenstijl heeft afstand genomen van Powned, ik heb het gelezen. Ze beweren zelfs dat ze niet eens weten hoe Weesie eruit ziet.
      En jij tuint daarin? Ik had je slimmer ingeschat. Man, Powned heeft zelfs dezelfde leus als Geenstijl. Ze naaien jou, gewoon omdat het kan. Van klapvee kunnen ze geen genoeg krijgen.
      Lees reactie nr 4 nou maar eens. Dat je daar nog niet op bent ingegaan, zegt eigenlijk alles. Als het reaguurders = advertentieinkomsten oplevert, maken ze je kapot. Gewoon omdat het kan. Ook jou, Houtlijm.

  2. ceteris paribus

   Juist Marieke, het is een clubje mislukte journalisten, mannen die de puberteit niet ontgroeid zijn en van het nodeloos kwetsen hun liefhebberij maken.
   Erger is dat nogal wat reaguurders hier het beschouwen als serieuze journalistiek, een pijnlijke vorm van verloedering.

   1. Houtlijm

    CP, kijk dit is nu een interessant inkijkje in de Nederlandse hoernalistiek, voor u gepresenteerd door GeenStijl: “Het referendum dat de journalistiek niet wilde – Een onderzoek naar de berichtgeving over het Oekraïne-referendum¹, door Thijn van Veghel, student Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit. De scriptie onderschrijft dat journalisten op eigen kracht (te) weinig kennis van het onderwerp hadden en zich (daarom) te vaak verlieten op de mening van al dan niet zelf-benoemde experts (hoi Rob de Wijk, Boekie en Livestropop). Ook kennen journalisten de situatie in Oekraïne onvoldoende om er meer dan oppervlakkig over te kunnen berichten, en wordt in de berichtgeving over Oekraïne meer over Rusland geschreven dan over Oekraïne zelf. Over het associatieverdrag maken de media het nog bonter: “Zes van de zeven [voor de scriptie geïnterviewde] journalisten geven aan dat het weinig zin heeft om het verdrag te lezen, want het is lastig om als journalist deze juridische teksten te beoordelen.”

    Toch volhouden dat de echte journalisten bij de Azijnbode of NSB Handelsblad zitten. Conclusie: je weet niet waar je het over hebt CP ouwe azijnpisser. Maar daar was iedere normaal mens op dit blog al achter.

   2. Wachteres

    Kijk eens aan! Nu is alles waar Simon het niet mee eens is ook al ‘verloedering’.

    Fijn toch, als je aan de goede kant van de maatschappij zit.

 3. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26586660/___Jullie_zijn_allemaal_racisten___.html

  ‘Jullie zijn allemaal racisten’

  3 uur geleden

  De Zaanse treitervlogger Ismail Ilgun laat in zijn laatste video zijn ware gezicht zien. Hij noemt zichzelf een ‘Erdoganstrijder’, en vindt iedereen die hem niet begrijpt ‘racisten’. Premier Rutte noemde Ismail en zijn Turkse vrienden eerder ‘tuig van de richel’.

  Iedereen die hem niet begrijpt noemt hij racist.

  ’t Is alsof ik links hoor! Zou hij dit overgenomen hebben?

 4. Viertel

  Opnieuw een bewijs dat ambtenaren op de Ministeries vooral links zijn. En dat gewoon via social media kunnen uitdragen. Was hij/zij rechts geweest, dan was er al lang een reprimande gevolgd (of een verdergaande sanctie; zie het voorbeeld van de ontslagen leraar in Enschede).

 5. RS

  En als Geenstijl iets heeft geplaatst, wat achteraf NIET waar bleek te zijn, zijn ze bij GEENSTIJL wel zo netjes om excuses aan te bieden. Wie biedt er tegenwoordig nog excuses aan ?

  1. Wachteres

   Precies RS, ik wacht al maaanden op excuses van Simon cp.

   1. ceteris paribus

    Ik zou niet weten waar ik excuses voor zou moeten aanbieden.

  2. Beukman

   Inderdaad. Als Geenstijl per ongeluk een seksfilmpje in handen krijgen van een privé-persoon en dat plaatst waardoor die persoon door een hel gaat, dan zal Geenstijl geen excuses aanbieden: het is immers waar wat er op dat filmpje gebeurt. Zeer bedenkelijke “journalistiek”. Surinamers worden uitgescholden voor Zwarte Piet, want dat is ook waar. En als er eentje protesteert, dan zorgt Geenstijl wel dat zijn NAW-gegevens ergens gevonden worden, waarna de arme man de gehele Roze Khmer over zich heen krijgt.

   Als Geenstijl mij ooit om excuses zou vragen, ik zou ze weigeren.

  3. ceteris paribus

   Dat doen ze om juridische vervolging te voorkomen, met fatsoen heeeft dat weinig te maken.

 6. Wim

  De links omroepen zijn veel gevaarlijker,Die geven gelegenheid om te zeggen dat alle PVV stemmers gedeporteerd moeten worden en hun ophitsing leidde uiteindelijk tot de moord op P.F.

  1. Marieke

   De linksomroepen geven gelegenheid tot het zeggen dat PVV stemmers gedeporteerd moeten worden? Kun je misschien een link geven Wim?

   1. ceteris paribus

    Nee, natuurlijk kan Wim dat niet, Marieke, maar dat hem niet beletten er rotsvast in te geloven.

    1. Wachteres

     ttps://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

     Wilders moet gemold worden en zijn aanhang gedeporteerd. Een uitspraak van Joop van Driessen in het bijzijn van Samson en Pauw en Witteman.

     Samson jutte hem op – natuurlijk, je bent activist of je bent het niet – en Pauw en Witteman – die toch echt deel uitmaken van de linkse omroep – zwegen als het graf.

     En Simon moet het spreekwoord kennen dat ‘degenen die zwijgen, toestemmen’.

     Ach, Marieke weet niet beter en Simon kan wel beter weten, maar weigert voor zijn politiek-correcte hersenspoeling in behandeling te gaan.

     1. Wachteres

      https://www.youtube.com/watch?v=vbcuyUVb-nY

      PIm Fortuyn waarschuwt de Nederlandse regering dat zij verantwoorelijk zullen zijn voor zijn dood.

      En vanzelfsprekend geldt dit ook voor de politiek-correcte omroep.

     2. Wachteres

      Pim Fortuyn: “De Nederlandse regering helpt mee een klimaat te creëren van demonisering van mijn persoon …”.

      De politiek-correcte omroep deed daar vanzelfprekend aan mee.

      Hetzelfde geldt voor de PVV en Geert Wilders.

  2. Beukman

   @Wim
   En tot de opkomst van IS, uiteraard. Er is een kaarsrechte lijn te trekken van Paul Rosenmöller en IS, en trouwens ook van de NPO naar de invasie van vluchtelingen in Nederland.
   Dit is al heel lang gaande. Moet je de half zes journaals van Maartje van Weegen uit de jaren 80 maar eens terugkijken. De banden zijn helaas moeilijk terug re vinden, want reken maar dat de linksen alles hebben gedaan om hun sporen uit te wissen.

   Xander Nieuws berichtte onlangs nog over de geheimzinnige bezoeken van Wim Kok aan Koningin Beatrix in een achteraf hotelletje te Bilderberg. Bronnen die anoniem wensen te blijven melden dat hier afspraken tussen de PvdA en de linkse omroep werden gesynchroniseerd om het verleden als het warte te laten verdwijnen. Waarom was John Connally, voormalig adviseur van Nixon, precies in deze weken in Nederland?

   Het is heel goed dat Wim de nieuwste plannen aanstipt. Maar Wim weet niets. Wim weet niet dat de EU een blauwdruk heeft klaarliggen om systematisch en wijk voor wijk PVV-stemmers op te sporen, te deporteren en tot kattenvoer te verwerken. Je houdt het niet voor mogelijk! Waar is de grens? Ik kom hier later op terug.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.