Hier verkracht ISIS seksslavinnen: schokkende beelden tonen jihadistische martelgevangenis

Geen categoriesep 02 2016, 13:48
Vieze matrassen, schimmel op de muren en eten uit een hondenbak.
Dat ISIS op grote schaal vrouwen en meisjes verkracht en verhandelt als seksslavinnen, is bekend. Maar nieuwe beelden tonen hoe gruwelijk de omstandigheden voor deze vrouwen zijn. Onlangs werd de Syrische stad Manbij door Koerdische strijders bevrijd van ISIS. Wat de Koerden er aantroffen, tart elke verbeeldingskracht. Ten noorden van de stad vonden ze een gevangenis die speciaal was ingericht voor het verkrachten van seksslavinnen. De omstandigheden gaan de ergste nachtmerrie te boven.
[caption id="attachment_146193" align="aligncenter" width="634"]37D058BC00000578-3769816-image-a-43_1472771259450 Vernederend: eten en drinken in hondenbakken[/caption]
Eten en drinken werd door ISIS geserveerd in hondenbakken. De vrouwelijke gevangenen werden letterlijk verlaagd tot dieren door de jihadisten. Het is niet bekend hoe lang vrouwen gemiddeld doorbrachten in deze horrorgevangenis, maar het is duidelijk dat het gruwelijk moet zijn geweest. Dunne, schimmelende matrassen lagen in één kamer. Ook vonden de strijders meerdere soorten drugs, voorbehoedsmiddelen en lustopwekkende middelen die door de ISIS-jihadisten werden gebruikt bij hun verkrachtingen.
37D058C000000578-3769816-image-a-41_1472771251362
De commandant van de Koerdische troepen deed zijn verhaal aan de Arabische zender Arab24:

"We vonden een ISIS-gevangenis voor vrouwen, met kamers voor groepen en isoleercellen voor eenzame opsluiting. We vonden de ergste, meest gewelddadige martelwerktuigen. Moge God hen vervloeken!"

Op deze videobeelden is te zien hoe vreselijk het er aan toe moet zijn gegaan in deze verkrachtingsgevangenis. De ontberingen die vrouwen hier hebben moeten doorstaan, zijn te erg om je voor te stellen. De reactie van de Koerdische commandant is dan ook de enige correcte: mogen deze ISIS-jihadisten worden vervloekt. Hoog tijd dat ISIS voor eens en altijd met de grond wordt gelijkgemaakt. De bevrijding van Manbij is een goed begin, nu de rest van Syrië en Irak nog. We moeten niet stilzitten maar blijven strijden tot ook de laatste ISIS-strijder verleden tijd is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten