Homofobe flyer huis-aan-huis bezorgd in Amsterdam zorgt voor enorme ophef

Goh, zou dit wellicht het werk kunnen zjin van een paar kansenpareltjes?

In Amsterdam is er grote ophef ontstaan nadat de ene na de andere Amsterdammer gisteravond opeens een uitgesproken homofobe flyer ontvingt. De flyer werd verspreid in West en Nieuw-West, en staat vol homo-onvriendelijke opmerkingen én pertinente leugens.

Hoewel het nog niet bekend is wie erachter de folder zit wordt er in de flyer verwezen naar de Facebook-pagina “The pain of the family Barbu.” In die zaak wilde een homostel een Roemeens kind adopteren. De vader van dat kind zag dat gezien hun seksuele geaardheid absoluut niet zitten en maakte de identiteit van het stel openbaar.

In de flyer die gisteravond plots verspreid werd in Amsterdam worden christenen, joden en moslims opgeroepen om samen een vuist te maken tegen homoseksualiteit. De drie monotheïstische religies zouden homoseksualiteit namelijk ten strengste afkeuren. En dus zouden aanhangers van deze religies samen moeten optrekken.

Logischerwijze zijn Amsterdamse politici absoluut niet te spreken over de flyers. D66-raadslid Jan-Bert Vroege:

VVD-raadslid Daniel van der Ree is het daar helemaal mee eens:

Het is natuurlijk bijzonder homofobisch, maar er zit ook wel humor in de folder. Zo wordt gesteld dat homo’s een zelfmoordpercentage hebben van “meer dan 200%.” Dat is toch wel knap.

Gezien de locatie (Amsterdam-West), de inhoud van de flyers, het onjuiste gebruik van aanwijzende voornaamwoorden (“Het aantal kinderen die“) en de verwijzing naar de Facebookpagina over een Roemeens stel lijkt het me zeer aannemelijk dat er een Oost-Europese of Arabische kansenparel achter deze actie zit. Maar goed, wie weet: misschien worden we verrast en blijkt het de enige autochtone Nederlandse christen te zijn die de verlichting nog steeds verwerpt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. zomaar

  tja links Nederland, wilde in het verleden islamitische enclaves , en als proef hier homo stellen en Joden huisvesten .

  hoe het met de Joden verloopt binnen deze enclaves, weten wij al, en zo zal het ook met de homo stellen gaan .

  en weer staat links Nederland versteld , te kwijlen vol verwondering dat hun maakbare samenleving niet lukken wil , niet begrijpend dat om verschillende culturen ,geloven, en geaarde , de acceptatie van elkaar uit de mens komen moet , zitten er onwillige mensen of geloven ,geaarde tussen is zo een experiment bij voorbaat tot mislukken gedoemd !.

  jammer van al die miljarden die links Nederland , hieraan uit gegeven heeft , allemaal voor niets, als aan een droom van links .

  linkse experimenten kosten en hebben onze samenleving heel wat gekost .

 2. Sniper666

  In 020 kan alles!

 3. Niek

  Een punt hebben ze helaas wel. Ik vind het ook geen gezicht twee kerels handje in handje. Bahbah, en vooral als ze zo’n kind nog “”””opvoeden””” dat er naast loopt. Yakkie kotsiknots!

 4. Niek

  Wat is dat toch dat zieke gebruik van ‘foob’!? ‘Heterofoob’ ben je dan misschien als je dat zegt?

  Zelf haat ik onnatuurlijk, gewild en zelfs vaak opdringerig zondig GEDRAG.
  Niemand houdt mij tegen, al gooien ze me in de gevangenis!
  Maar die mensen die dat doen, ach ik haat niemand maar dan ook echt niemand!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.