Verveel jij je ook wel eens stierlijk op je werk? Kijk dan naar de briljante oplossing van deze man

De boog kan niet op alle dagen gespannen zijn, zelfs niet als je aan het werk bent. Op sommige dagen is er simpelweg gewoon weinig te doen. Heb je daar ook wel eens last van? Laat je dan maar eens inspireren door deze held die zelfs het dufste kantoor nog wel omtovert in een hilarisch slagveld.

We kennen ze allemaal wel: van die slome dagen waarop niets op werk gebeurt. Als je dat thuis zou overkomen, heb je vermoedelijk een schuur of een zolder vol spullen om je alsnog te vermaken. Gezelschapsspelletjes, voetballen, schilder- of tekenspullen… maar op je werk, tja.

Eén genie heeft daar nu een oplossing voor gevonden. Hij noemt zichzelf de “kantoor ninja”, en in z’n vrije uurtje stroopt hij het pand af op zoek naar de vijand. Of nou ja, bij gebrek aan een vijand willen ballonnen ook wel volstaan:

Met alleen een nietmachine, hè? Best wel knap, al blijft het natuurlijk een verveelde kantoormedewerker met een iets te grote fantasie..

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.