Nederlandhatend DENK: wat fijn dat Suriname van die vreselijke Nederlanders af is!

Geen categorienov 25 2016, 16:00
Voor de zoveelste keer in korte tijd doet de Nederturkse partij DENK bij mij een vraag opkomen: wat doen ze hier eigenlijk nog?
Als je Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Sylvana Oh-wat-zijn-Nederlanders-toch-een-racisten Simons mag geloven, is Nederland namelijk het vreselijkste land ter wereld. Donderdag maakte Kuzu al duidelijk dat hij ons land maar een walgelijke egoïstische bende vindt, en vandaag feliciteerden de DENK'ers Suriname met het feit dat ze al 41 jaar verlost zijn van de "Nederlandse kolonisator", een term die ongetwijfeld niet positief bedoeld was:
Ja, gefeliciteerd hoor Suriname: jullie zuchten al jaren onder het afschrikwekkende regime van massamoordenaar Desi Bouterse, maar alles is beter dan die vreselijke Nederlanders, toch?
Maar goed, het is de heren en dames van DENK goed recht om kolonisatie af te keuren, aangezien dat ongetwijfeld haar betere en slechtere punten had. Ik neem aan dat de partij dan ook felicitaties zal versturen richting landen als Griekenland, Servië, Bosnië en Egypte. Je weet wel, landen die eeuwenlang hebben moeten leven onder het juk van de Turkse kolonisator. Maar hé, dat is nog eens toevallig: zulke felicitaties zijn nergens te vinden! Toevallig? Natuurlijk niet.
De prothese van de lange arm van Ankara in Nederland is er immers als de dood voor ook maar iets negatiefs over het verleden van het Turkse volk te schrijven. En dat terwijl ik met volle overtuiging durf te beweren dat er bij de kolonisatie van de Turken toch echt wel een tikkeltje meer bloed vergoten is. In tegenstelling tot de onderontwikkelde plekken die Nederland koloniseerde - land waar op een paar stammen na weinig mensen woonden (met uitzondering van Indonesië) - moesten de Turken vele legers aan Europeanen en Arabieren afslachten om het land dat ze wilden te veroveren. Dat is dan ook wel echt iets anders: dit was niet zomaar het koloniseren van dunbevolkt land, maar het keihard veroveren van land op andere volkeren.
Maar hé, ik kan nog zo lang betogen waarom ook de Turken bloed aan hun handen hadden - en nog steeds hebben! - maar dat zou alleen zin hebben als we hier te maken hadden met een normale politieke partij die op basis van feiten haar beslissingen neemt. Partijen die alleen maar het beste voor Nederland willen, zoals te verwachten valt van een Nederlandse partij. Al die dingen zijn allesbehalve van toepassing op de mensen achter DENK, dat er alleen maar op gericht lijkt te zijn om Nederland in tweeën te splijten door alles wat slecht is te benoemen, en alles wat goed is slecht te maken.
Kijk dus maar uit in maart: deze mensen hebben zeker niet het beste voor met ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten