Nederlandhatend DENK: wat fijn dat Suriname van die vreselijke Nederlanders af is!

Voor de zoveelste keer in korte tijd doet de Nederturkse partij DENK bij mij een vraag opkomen: wat doen ze hier eigenlijk nog?

Als je Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Sylvana Oh-wat-zijn-Nederlanders-toch-een-racisten Simons mag geloven, is Nederland namelijk het vreselijkste land ter wereld. Donderdag maakte Kuzu al duidelijk dat hij ons land maar een walgelijke egoïstische bende vindt, en vandaag feliciteerden de DENK’ers Suriname met het feit dat ze al 41 jaar verlost zijn van de “Nederlandse kolonisator”, een term die ongetwijfeld niet positief bedoeld was:

Ja, gefeliciteerd hoor Suriname: jullie zuchten al jaren onder het afschrikwekkende regime van massamoordenaar Desi Bouterse, maar alles is beter dan die vreselijke Nederlanders, toch?

Maar goed, het is de heren en dames van DENK goed recht om kolonisatie af te keuren, aangezien dat ongetwijfeld haar betere en slechtere punten had. Ik neem aan dat de partij dan ook felicitaties zal versturen richting landen als Griekenland, Servië, Bosnië en Egypte. Je weet wel, landen die eeuwenlang hebben moeten leven onder het juk van de Turkse kolonisator. Maar hé, dat is nog eens toevallig: zulke felicitaties zijn nergens te vinden! Toevallig? Natuurlijk niet.

De prothese van de lange arm van Ankara in Nederland is er immers als de dood voor ook maar iets negatiefs over het verleden van het Turkse volk te schrijven. En dat terwijl ik met volle overtuiging durf te beweren dat er bij de kolonisatie van de Turken toch echt wel een tikkeltje meer bloed vergoten is. In tegenstelling tot de onderontwikkelde plekken die Nederland koloniseerde – land waar op een paar stammen na weinig mensen woonden (met uitzondering van Indonesië) – moesten de Turken vele legers aan Europeanen en Arabieren afslachten om het land dat ze wilden te veroveren. Dat is dan ook wel echt iets anders: dit was niet zomaar het koloniseren van dunbevolkt land, maar het keihard veroveren van land op andere volkeren.

Maar hé, ik kan nog zo lang betogen waarom ook de Turken bloed aan hun handen hadden – en nog steeds hebben! – maar dat zou alleen zin hebben als we hier te maken hadden met een normale politieke partij die op basis van feiten haar beslissingen neemt. Partijen die alleen maar het beste voor Nederland willen, zoals te verwachten valt van een Nederlandse partij. Al die dingen zijn allesbehalve van toepassing op de mensen achter DENK, dat er alleen maar op gericht lijkt te zijn om Nederland in tweeën te splijten door alles wat slecht is te benoemen, en alles wat goed is slecht te maken.

Kijk dus maar uit in maart: deze mensen hebben zeker niet het beste voor met ons land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. LieverKipsLeverworst

  Op 25 november 1975 werd Suriname onafhankelijk? Was het niet zo dat wij op 25 november 1975 Suriname eruit hebben geknikkerd omdat die bodemloze put ons oneindig (te) veel geld kostte? Dàt is inderdaad een felicitatie waard.

 2. Gustaafff

  Eigenlijk hebben de Erdogangsters niets met Suriname, maar ja, ze moeten mevr. Simons tevreden houden.

  Krankzinnig gedoe.

 3. Sarko

  Al die aandacht van DDS voor DENK en Silvana.. wie kan mij dat uitleggen.
  Heb wel een vermoeden maar met dat reaguursel krijg ik een ban.
  Zou niet leuk zijn, DDS met alleen maar gelijk gezinden..

  1. Wim

   Ja het is net een ledenvergadering van de SP.

   1. Sarko

    Gaat de goeden kant op, Wim is het steeds vaker eens met Sarko…

  2. Beukman

   @Sarko
   Het valt voor de behoudende blanke man anno nu ook niet mee. Eerst kregen vrouwen kiesrecht. Daarna kregen ze de pil, waardoor ze sek*ueel een stuk onafhankelijker werden. Vervolgens viel de blanke man van zijn geloof, waarop Fatima Elatik en haar zusters hem begonnen te provoceren met hun hoofddoekjes en hun foute geloof.

   En dan is er nu een sterke, zwarte vrouw, die de behoudende blanke man zijn laatste houvast afneemt: diens geloof in de onfeilbaarheid van Zwarte Piet. Een h*er is het, die sterke, zwarte vrouw, een g*lddigger,een boomklever, een bruine pleeborstel.
   Maar ze is net zo standvastig als Geert Wilders. Dit leidt tot onmacht en frustratie. Want wat kan de blanke man meer doen dan een uitzwaai-evenement organiseren voor het onderwerp van zijn machteloosheid, en een beetje schelden?

   Een jaarlijkse gedenkdag voor de boze blanke man zit er helaas voorlopig niet in. Maar gelukkig is daar nog DDS, met elke dag gegarandeerd twee stukjes over de sterke zwarte vrouw! Hier kan hij dagelijks stoom kan afblazen, haar onder die stukjes lekker met de grond gelijk maken, haar mores leren, zodat hij ’s avonds laat toch tevreden zijn bed kan opzoeken met de wetenschap: “Zo. Ik heb dat ondankbare gajes eens een poepje laten ruiken.”

   1. Sarko

    🙂

   2. Gustaafff

    @beukman,

    Mij – en ook DDS – kan het echt niet schelen of zij een vrouw is. Al was zij een man, geel zwart paars blank, had zes tenen, was een aap, van de nederlandse tradities moet je afblijven.

    1. Beukman

     Jou misschien niet, @Gustaaf. Maar hoe verklaar jij de enorme produktie van Sylvana-stukkies op DDS? Wat zou daar toch achter zitten? Er zijn toch wel meer mensen die af willen van Zwarte Piet?

     1. Gustaafff

      @beukman, sylvana is het boegbeeld van een beweging tegen zwarte piet, evenals een prominent lid van de meest geschifte partij in her nederlands parlement. DDS is bijzonder kritisch op haar denkbeelden.

      Hoeveel aandacht hebben Rutte en Kuzu wel gehad?

     2. Beukman

      @Gustaaf, Sylvana wordt tot boegbeeld *gemaakt*, niet alleen door DDS trouwens. Er zijn nog wel meer mensen tegen ZP, onder andere Eric Muiswinkel, die zelf notabene jaren lang voor ZP heeft gespeeld.
      Hoe verklaar jij dat hij niet 1000 keer per dag in de media verschijnt, en dat iedere tweet van hem wordt uitgemolken?
      Het is een open deur, ik geef het toe, het antwoord op die vraag.

     3. Gustaafff

      @beukman, Van Muiswinkel en co zijn niet de kroonprinses van de Ankara-arm. Simons is dat wel. Blijkens haar uitlatingen deelt zij de politieke overtuigingen van meester Kuzu. Daar is DDS gewoon hartstikke kritisch over. Je kunt het nu wel voordoen alsof MvdG tot Sybren smoorverliefd op de vrouw zijn, maar zij stellen haar misselijke prajtijken gewoon aan de kaak. Anderen niet.

     4. Beukman

      Je maakt er nu wel heel erg een rommeltje van, @Gustaaf. Sylvana is een boegbeeld van de beweging tegen ZP omdat zij bepaalde meningen zou delen met Kuzu? Een betere manier om mijn gelijk aan te tonen bestaat er niet. Het is gewoon haat tegen een welbespraakte vrouw die niet op haar mondje is gevallen. Dat ze niet in Nederland geboren is, wakkert die haat nog verder aan.

      Die “misselijke praktijken” waar je het over hebt, bestaan uit niets meer dan nu en dan ingaan op uitgenodigingen voor de tullefiesie alwaar ze gebruik maakt van haar recht op een vrije meningsuiting – overigens altijd in zeer nette bewoordingen – en het de cyberspace insturen van een tweetje hier en een facebookberichtje daar.

      Het geheel doet denken aan de haat tegen Fatima Elatik. Je weet wel, de moslima die zich niet gedroeg als de onderdrukte vrouw die bij hoofddoek hoort. Zij kreeg heel Geenstijl over zich heen, en ziedend van woede waren de reaguurders dat Fatima hierna niet hals over kop het land uitvluchtte.

     5. Gustaafff

      @beukman, jij kunt hier wel 100 keer komen vragen waarom Simons zo vaak in beeld is. Doe dat vooral. Je loopt op een goede dag toch het risico tegen een ban aan te lopen.

      Als jij het allemaal zo moeilijk vind, staat het je vrij DDS te verlaten.

     6. Floris

      Beukman, Sylvana krijgt wat mij betreft veel te veel aandacht van de media, maar afgezien van de racistische reacties van diverse hersenlozen op sociale media en dergelijke geloof ik niet dat racisme of seksisme het motief van de MSM of van alternatieve media als GS en DDS is. Dat moge een hystericus als Breedveld misschien denken, maar die ziet ze vliegen.

      Haar grootste fout is sowieso haar verbond met de islamisten van DENK. Dat stinkt een uur in de wind en kwam haar zelfs op zware kritiek van de linkse Dijkshoorn in DWDD te staan.

      Ik ruik haat en ressentiment. Niet van de gemiddelde Nederlander naar haar toe, maar precies andersom: van DENK incl Sylvana naar de Nederlanders toe.

      Voor het overige kan ik me goed vinden in het commentaar van mr. Hiddema die het had over “klaagziek volk dat je nooit tevreden kan stellen”. En aan dat soort volk heeft de gemiddelde Nederlander een gezonde hekel. Ongeacht hun kleur of sekse.

      https://www.youtube.com/watch?v=p4Eh1pBa5u4&feature=youtu.be

     7. Gustaafff

      Ik sluit me aan bij de woorden van floris.

   3. Sniper666

    @ Beukie

    Grachtengordeldiertje, je schrijft onzin.

 4. Anna

  Toen Suriname van “die Nederlanders” (“witte racisten”) af was zagen we Suriname opbloeien. En toch zagen het de meesten niet zitten en gingen snel naar opgebouwd en ontwikkeld Nederland de “witte racisten” achterna.

  1. van Urk

   Dit jaar maakt Suriname anders een zwaar economische crisis mee.

 5. NederNederlander

  Uit betrouwbare bronnen zijn de anders denkende Surinamers hier totaal niet van gediend.
  Vrees dat dit geen positief staartje gaat krijgen!!

 6. NederNederlander

  Ik zweer het je IK HOU VAN DIE NEGER!! HAHAHAHAHAHA

  https://www.facebook.com/OmroepPowNed/videos/1534972619847079/

  1. van Urk

   NederNederlander@ Inderdaad iemand die geen lange tenen heeft. Aan zulke mensen heb je tenminste wat aan.

  2. Sniper666

   @ NederNederlander

   De BraboNeger is cool vet gaaf superrrr.

 7. zomaar

  tja in 1975 , bij de onafhankelijkheid van Suriname, kwamen de Surinamers in grote aantallen naar Nederland.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_Surinamers_in_Nederland

  achter de uitkeringen aan , gelijk als de turken enz dat in 1983 ook deden , hele dorpen vol kwamen naar hier onder het voorwendsel gezinshereniging , en dat kan !!, neef, met nicht, opa met kleindochter, oom met nicht , enz, enz, en je hebt zo een heel dorp als familie .

  afin zij kwamen ook niet om te werken , nee!!! zij hadden van de turken (familie dus) die voor 3 maanden op vakantie gingen , dat je in Nederland alleen maar je hand op hoeft te houden , beetje brabbelen en die Nederlanders liepen als kippen zonder kop voor je .

  1. Ali Yas

   “kwamen de Surinamers in grote aantallen naar Nederland, achter de uitkeringen aan”

   Dat is wel wat kort door de bocht. Ik denk eerder dat die Surinamers aan zagen komen wat er met Suriname zonder Nederlands bestuur zou gebeuren.

   1. zomaar

    oke het is te kort door de bocht genomen van mij , klopt zeker daar ik mijn levenlang met Molukkers, Indonesische en Surinamers omga en omgegaan ben, dus moet ik beter weten en dat doe .

    alleen je word af en toe wel eens boos , op lieden zoals Kuduz ,Sylvana, enz , die contestant met de opgeheven vinger naar onze samenleving wijzen .

 8. toetssteen

  Denken daar de andere Surinamers van andere afkomst hetzelfde over mevrouw Simons? Mevrouw moet heel goed weten hoe andere groepen in Suriname bejegend worden door haar rasgenoten….. Of is dat dan weer geen racisme?
  Malle vrouw.

  1. zomaar

   ik weet zeker dat vele onder hen niet blij zijn , met dat geëtter van hen !, dit werkt polarisatie in de hand !!, even zo goed dat je straks je Turkse collega met andere ogen gaat bekijken , en waar je eerst heel goed mee samen kon werken.

   en hier zit het verschil met wat b.v Wilders al jaren zegt!, hij heeft en had in het verleden over de moslims die niet integreerde, en vandaaruit werkeloos zijn en blijven, en over de criminelen onder hen die zoals bekent is 65% van de gevangenissen bevolken , en hoger scoren in de gehele misdaad .

   wat “denk” nu aan het doen is !, is onze samenleving in tweeën splijten , en ik begrijp niet dat er politieke partijen er zijn , die hier geen oordeel over geven .

 9. Sniper666

  De helft van de Surinamers is gevlucht naar hier, en de andere helft zou ook graag willen, als dat nog kon. DENKfout maar na wat dat betekent…

 10. Wachteres

  http://www.ad.nl/binnenland/salafisten-rukken-op-in-nederlandse-moskeeen~a5085ad4/

  Salafisten rukken op in Nederlandse moskeeën

  In Nederlandse moskeeën woedt een machtsstrijd tussen de oude garde en (vaak) jonge salafisten. In Amsterdam escaleerde dat en werd een 80-jarige muezzin tegen de grond gewerkt.

  Het begint vaak zo. Een groepje jongeren in de moskee gaat de preken van de imam ‘corrigeren’. Ze zeggen dat hij niet ‘de pure islam’ verkondigt. En ze doen dat steeds weer. ,,Zo willen ze hem beïnvloeden”, zegt Saïd Bouharrou, van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN). ,,En als de imam niet luistert, proberen ze via het stemrecht in het moskeebestuur te komen om op die manier invloed te krijgen op het aanstellen van een nieuwe imam.”

 11. Verlazques

  Tja, dat de Turken tot op de dag van vandaag Armeniërs en Koerden onderdrukken zijn ze bij DENK zeker vergeten. Dat ze meer dan een miljoen Armeniërs hebben vermoord en dat ze nu in Irak al de Koerden achtervolgen zit ook niet in hun bewustzijn. Voer voor psychologen zijn ze. Machtsdenkers met oogkleppen op. Kortom dikke vrienden van dictator Erdogan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.