Heerlijk! Lijsttrekkers nieuwe partijen VNL en GeenPeil pakken arrogante D66-rechters keihard aan

Nederlanders hebben hun buik vol van arrogante D66-rechters die de wet aan hun laars lappen en lekker doen waar ze zelf zin in hebben. 

Eerder vandaag werd bekend dat D66-rechters massaal de wet aan hun laars lappen en taakstraffen opleggen aan geharde criminelen. Dat doen ze door die misdadigers één dag cel te geven; door een celstraf mogen ze er in die zware gevallen een taakstraf aan verbinden. De bedoeling daarvan is dat die taakstraf éxtra is; een extra harde straf. D66-rechters vinden dat hartstikke zielig voor die beroepscriminelen en hebben dus een maas in de wet gevonden om ze alsnog zo lief mogelijk te behandelen.

Hoewel de weledelgestrenge leden van het partijkartel daar geen enkel probleem mee hebben zijn er gelukkig nieuwe politieke partijen die daar heel anders over denken. Zie hier de reactie van VNL-lijsttrekker Jan Roos op het eerder beschreven nieuws:

Zo is het maar net. D66-rechters beschuldigen Geert Wilders er graag van dat hij de rechtsstaat zogenaamd ondermijnt, maar zij zijn juist degenen die dat écht doen. De wetgever heeft duidelijk gemaakt dat zware criminelen er niet met een taakstrafje vanaf mogen komen. En dus verzinnen arrogante D66-rechters een handige manier om dat lekker alsnog te doen. Zij weten het namelijk beter dan wij. Zij zijn verstandig, wij zijn het plebs.

Ook Jan Dijkgraaf, lijsttrekker van GeenPeil, vindt dit wangedrag van de rechterlijke macht volstrekt onacceptabel. Hij schrijft vandaag op zijn persoonlijke website:

In mijn tak van sport, de voetballerij, zou u er een gele kaart voor krijgen. In de uwe wordt u vermoedelijk overladen met complimenten van collega’s, die een paar uur schoffelen wel genoeg vinden voor viespeuken die tegen betaling seks hebben met een minderjarig meisje.

Ik zeg: minder, minder, minder D66.

Natuurlijk zal Dijkgraaf nu moeten oppassen dat hij niet vervolgd wordt voor die uitspraak — zo rolt het Openbaar Ministerie tegenwoordig in Nederland — maar hij heeft helemaal gelijk. D66-rechters zijn de wetgever bewust aan het ondermijnen en ze zijn er nog trots op ook. Gelukkig dat er nieuwe partijen zijn met de moed om dit soort wangedrag aan de kaak te stellen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. jennifer

    Ook hiermee wordt wel duidelijk dat D66 geen partij meer is die iets te zeggen dient te hebben in de tweede kamer. De corruptie viert hoogtij bij hun .Aanpakken die hap en deze rechters van D66 op staande voet ontslaan. Ze brengen de Nederlandse burgers onnodig in gevaar om dit tuig niet te straffen zoals het hoort. Het is grote schande dat hier in Nederland dit soort rechters zo met de veiligheid en het rechtssysteem van Nederland omgaan. Ze zijn het woord rechters niet eens waardig. Daarom blijf ik er ook bij dat Wilders gelijk heeft gehad toen hij zei dat er in Nederland NEP RECHTERS in de rechtbanken zitten. Dit proces zou alleen hierdoor al teniet gedaan moeten worden, want blijkt wel dat hier behoorlijk wat corruptie achter zit. Wil ook hierop wel eens horen wat van der steur daar op te zeggen heeft.

  2. pejoar

    De zogenaamde “onafhankelijke rechtspraak” is politiek gekleurd.
    Dit haalt het rechtvaardigheidsgevoel van de Nederlander onderuit.
    Als je alleen maar rechtvaardig behandeld wordt als je links en/of politiek correct bent kunnen rechters van mij oprotten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.