Heldhaftige gemeente Weert deporteert criminele nepasielzoekers uit Marokko en Algerije

Eindelijk: de gemeente Weert heeft de buik vol van overlast gevende nepasielzoekers uit Marokko en Algerije. Vanaf nu worden ze zonder pardon uitgezet naar Duitsland.

Nou is dat natuurlijk een beetje vervelend voor onze oosterburen, maar deze mensen zijn in eerste instantie hun probleem. In verreweg de meeste gevallen hebben zij hun eerste asielaanvrag namelijk in Duitsland gedaan, niet in Nederland. Volgens Europese afspraken zijn ze daarom de verantwoordelijkheid van dat land. Als ze daar niet blij met ze zijn meoten ze hun asielaanvraag gewoon afkeuren en ze op het vliegtuig zetten.

Ga maar terug naar Marokko of Algerije om daar de boel te verzieken.

De Weertste burgemeester Jos Heijmans kreeg onlangs veel kritiek te verduren omdat hij 26 kansenparels uit Marokko en Algerije huisarrest had gegeven van kerst tot en met de jaarwisseling. Dat zou, hoe kan het ook anders, ‘racistisch’ zijn. Nou, de professionele racismeroepers die ons land arm is kunnen gillen wat ze willen, maar de aanpak werkte wel. Anders dan in andere delen van het land bleef het namelijk lekker rustig in noord-Limburg. Daar kunnen in Den Haag en Vlissingen het één en ander van leren.

Nu gaat Heijmans dus nog een stapje verder. Nepasielzoekers uit Algerije en Marokko die zich misdragen worden binnenkort gewoon op de bus naar Duitsland gezet. Succes, red je eigen kont maar. En als je daar ook niet welkom bent, nou, dan ga je maar lekker terug naar je eigen land, waar je trouwens hoe dan ook thuishoort.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. J.C.

  Heeft de burgemeester van Weert (D66) toch nog iets geleerd van hetgeen de PVV al jaren aangeeft.

  Als een PVV burgemeester dit zou doen zouden de godwins niet van de lucht zijn, maar nu is het stil aan de overkant………….

  1. Ni28

   Zo wordt met PVV ideeën omgegaan. Eerst worden zij verguist en daarna als eigen vinding gebruikt.

  2. Paul

   Het is verkiezingstijd.
   Dan ziet men dit graag door de vingers omdat dit, hopen ze, bij de PVV de wind uit de zeilen haalt.

 2. Ni28

  Deze burgemeester keert zich tegen de establishment en zal zich moeten verantwoorden bij zijn bazen in Den Haag voor deze rebellie. Criminele Marokkanen op de bus zetten dat kan niet want die moeten volgens Den Haag en de EU onze samenleving blijven verzieken en nog belastinggeld voor opstrijken ook. Wie is de volgende burgemeester die dit durft?

 3. RS

  je verwacht het niet van een d666 ‘er…………..maar hij kan nog teruggefloten worden.

 4. RS

  von Aartsen misschien ????

 5. Timo

  Hulde voor deze burgemeester met ballen. Dikke vinger naar Den haag.

 6. jennifer

  Mensen goed lezen, dit is nog niet gebeurd, dit heeft hij gezegd onder druk van de bevolking in weert en omgeving, anders gaat het er hier in korte anders uit zien.En dat weet hij maar al te goed.

  1. jennifer

   tijd )na korte)

 7. Peter Selie

  “Nu gaat Heijmans dus nog een stapje verder. Nepasielzoekers uit Algerije en Marokko die zich misdragen worden binnenkort gewoon op de bus naar Duitsland gezet”. Eerst zien dan geloven, mijns inziens wordt er weer een listig spelletje gespeeld om deze overlastgevende asielparasieten hier in Nederland te houden. Deze populistische burgemeester zegt alleen wat de burgers van Weert willen horen mijns inziens. De feiten zijn dat de landen waaruit dit moslimtuig komen gewoonweg weigeren om dit uitschot terug te nemen, ergo deze lieden verblijven gewoon in Nederland of gaan hun geluk weer ergens anders in Europa proberen. Het zijn gewoon asiel-nomaden geworden die met het z.g.n. Bed, Bad, Brood regeling en wat criminele neven activiteiten gewoon in alles-kan-land verblijven.

  1. jennifer

   Zo is het, maar om dit te zeggen houd hij het n tijdje stil, tot de volgende vlam in de pan slaat hier, ik woon zelf in Roermond waar dit tuig ook hun koppen laten zien, en ook hier de stad onveilig maken.Ze lopen extra tegen de mensen op en beroven ze dan, dat soort methode heeft dit marokkaans en algerijns volk.

   1. Peter Selie

    Ja jennifer het is gewoon een kat en muis spelletje geworden “die zich misdragen worden BINNENKORT gewoon op de bus naar Duitsland gezet” binnenkort waarom niet meteen, een burgemeester behoeft maar met zijn vingers te knippen en er staan bussen klaar om de asielparasieten onder begeleiding van politie naar Duitsland te rijden. Dat “binnenkort” is gewoon uitstel van executie, Heijmans wacht tot dat het linkse klaagzang-koor weer vol op het zieligheidsorgel gaat spelen en de burgers weer met een of andere smoes tot bedaren probeert te brengen. Gewone burgers kunnen bijna geen druk uit oefenen op deze listige pluche klevers. Het zou mooi geweest zijn wanneer men een burgemeester kan kiezen en na bijv. 4 jaar, op zijn beleid kan afrekenen, wel zo democratisch.

    1. jennifer

     De burgers weten heus wel dat dit niet van uit Den Haag mag, die zijn niet gek.Dus is het inderdaad gewoon afwachten tot de vlam opnieuw in de pan slaat met dit import tuig, wat door Den Haag nog eens binnen onze grenzen gehouden wordt.

 8. Peter Selie

  Toch verzetten de Duitsers zich toen tegen de plannen van Dijkhoff. Het was volgens Berlijn helemaal niet zeker dat de asielzoekers eerst in Duitsland asiel hadden aangevraagd. Volgens Dijkhoff hadden de asielzoekers vingerafdrukken afgegeven in Duitsland, en werden ze volgens de regels van het Verdrag van Dublin terecht teruggestuurd. De helft van de migranten werd niet opgevangen door Duitsland. Het is dan ook waarschijnlijk dat Heijmans’ voorstel op verzet zal stuiten

  Heijmans hielp Syrisch gezin

  Hoewel de burgemeester bekendstaat om de forse maatregelen die hij neemt om criminele asielzoekers aan te pakken, heeft hij ook geprobeerd de uitzetting van een Syrische familie te voorkomen.

  Hij heeft het gezin geholpen met onderduiken, nadat de Syrische vrouw en haar vier kinderen te horen kregen dat ze werden teruggestuurd naar Duitsland. Dat werd in mei bekendgemaakt. Heijmans plaatste zich met zijn acties ‘boven de wet’, aldus het Nederlands Genootschap van Burgemeesters.

  Niet alle ‘aso-asielzoekers’ in Weert worden naar Duitsland gestuurd: een deel van de criminele migranten komt uit de Balkan. Heijmans meldt dat zij direct worden teruggestuurd naar hun thuisland. >>> http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/01/kan-weert-aso-asielzoekers-terugsturen-naar-duitsland-427750/

 9. H.Vaes

  Ik moet het nog allemaal zien of het werkelijk ook gebeurt.
  Ik denk van niet.
  De intentie zal er wel zijn maar de wet zit zo in elkaar dat deze onbeschofte vreemdelingen het hand boven hun hoofd wordt gehouden.
  Eerst zal de PVV mee moeten gaan regeren ….en zullen wetten aangepast moeten worden……zoniet….dan komen van al deze intenties…..niets….terecht.

 10. loritta

  Bloemen voor deze burgemeester!!!
  Nu alleen nog even afwachten tot hij wordt terug gefloten door “onze regering”.
  Het is trouwens NIET “mijn regering”. want ik heb er NIET voor gestemd!

 11. Mart

  Juist zoals hier in Brasil .Prefect gekozen voor 4 jaar door het volk en dan verlengt of niet.Ik als ”Estrangeiro” mag niet kiezen(zeer slim die brazilianen)Vorige Prefect afgezet vanwege corrupte praktijken,de laatste nu weer herkozen want doet het prima.Democratish land hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.