Sneue Sylvana Simons doet net alsof zij het eerst was met naam "Artikel 1"

Geen categoriejan 13 2017, 20:00
Het gelijknamige anti-discriminatiebureau bestaat al sinds 2008, maar toch suggereert Sylvana dat haar partij de naam "Artikel 1" als eerst had.
De trieste soap rond Sylvana Simons gaat maar door. Tijdens haar periode als DENK-politica werd keer op keer duidelijk dat Sylvana totaal niet geschikt is voor de politiek. Maar sinds ze een eigen partij heeft opgericht, wordt pas écht duidelijk hoe ontzettend incapabel Sylvana Simons is. Ze kan niet eens een originele naam verzinnen voor een partij: "Artikel 1" is namelijk niet alleen de naam van Sylvana's nieuwe partij, maar ook de naam van een anti-discriminatiebureau dat al jarenlang bestaat. Deze week werd bekend dat het anti-discriminatiebureau Sylvana's partij voor de rechter sleept als deze niet ophoudt met het voeren van de naam "Artikel 1".
Het bureau waar het hier om gaat bestaat al sinds 2008 en voert al sinds de oprichting dezelfde naam. Sylvana had dus kunnen (en moeten) weten dat de naam Artikel 1 al door een ander werd gebruikt toen ze haar nieuwe partij oprichtte. Toch doet ze op de Facebookpagina van haar partij net alsof zij het eerst was met de naam:
Volgens Artikel 1 (de partij van Sylvana) was de partijnaam niet gedeponeerd ten tijde van de registratie van de nieuwe partij. De partij claimt dat het anti-discriminatiebureau de naam "Artikel 1" pas zou hebben geregistreerd nádat Sylvana's nieuwe partij in de media kwam. Wat daarvan klopt, is nog onduidelijk. Maar feit is wel dat het anti-discriminatiebureau al sinds jaar en dag dezelfde naam voert: Artikel 1. Sylvana doet nu net alsof het bureau die naam pas heeft verzonnen toen zij met haar nieuwe partij op de proppen kwam, maar daar is niets van waar.
Het is dan ook nogal onsportief van Sylvana en haar partij dat ze net doen alsof zij ergens slachtoffer van zijn. Ze hadden zelf beter moeten nadenken voordat ze een partijnaam kozen die al door een andere organisatie wordt gebruikt. Zo moeilijk is dat toch niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten