Aanval van Eva Jinek op Jan Roos werkt averechts: uitzending levert VNL veel nieuwe leden op

Geen categoriemrt 01 2017, 14:00
Gisteren mocht Nederland toekijken hoe Eva Jinek volledig uit haar "objectieve" rol viel en als een activist tekeer ging tegen Jan Roos. De aanval heeft echter niet het beoogde effect bereikt, want VNL krijgt er vandaag heel veel leden bij!
Eerder vandaag schreven we al op DDS over de uitzending van Pauw & Jinek met Jan Roos. De lijsttrekker van VNL werd continu aangevallen door D66-leider Alexander Pechtold, die ook aan tafel zat, maar ook door presentator Eva Jinek. Bij tijd en wijle leek het erop alsof Jinek bewust bezig was met het ondermijnen van de VNL-lijsttrekker: ze liet hem nooit uitspreken, rolde met haar ogen wanneer hij iets zei over de negatieve effecten van immigratie, en liet expres gênante filmpjes met Jan Roos van Powned zien.
Jan Roos liet zich echter niet uit het veld slaan, en vertelde rustig en duidelijk zijn VNL-verhaal: de grenzen moeten dicht, de uitbreidende macht van de EU moet worden gestopt, en de belastingen moeten omlaag. Ondanks de continue aanvallen van Eva Jinek, viel dat verhaal bij veel kijkers kennelijk toch in goede aarde. VNL heeft vandaag namelijk veel aanmeldingen gekregen van nieuwe leden, die onder de indruk waren van Jan Roos' optreden bij de NPO-uitzending. VNL-medewerker Matthijs Weststrate verkneukelt zich:
https://twitter.com/amg_weststrate/status/836905370165653504
Al tijdens de uitzending kwamen de nieuwe aanmeldingen binnen, meldt het twitteraccount van VNL.
https://twitter.com/VoorNederland/status/836715342567256064
Kijk, dat is natuurlijk een superresultaat! Laat die linkse NPO-rakkers maar kraaien, intussen heeft Jan Roos gewoon extra leden (en extra stemmen) binnengeharkt dankzij Jineks aanvallen. Hoe vaker het mediakartel de aanval opent op partijen als VNL, PVV of Forum voor Democratie, hoe beter het is voor die partijen. Steeds meer Nederlanders doorzien namelijk de vooringenomenheid van de NPO. Links is altijd goed bij het mediakartel, terwijl rechts wordt weggezet als naar, egoïstisch of zelfs racistisch. Maar Nederlandse kiezers trappen daar niet meer in. Ze zijn het mediakartel spuugzat, en laten zich niet meer voorschrijven wat ze moeten denken. Laten we hopen dat het partijkartel én het mediakartel een gevoelige klap krijgen op 15 maart.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten