Hé, wat opvallend: Jihadrapper Marouane B. staat van harte achter DENK

Geen categorieaug 26 2017, 19:00
Marouane B. zit in Syrië.
Daar is hij naartoe getrokken om als strijder mee te helpen het kalifaat van ISIS te handhaven. Per definitie ben je dan al afgeschreven als verwerpelijk stuk uitschot en hoef je wat mij betreft nooit meer terug te komen naar Nederland. Hier in Nederland willen we namelijk helemaal niets te maken hebben met moslims die menen dat hun geloof anno 2017 nog steeds gebruikt kan worden om geografische macht te verwerven. En als dat ook nog eens gebeurt op de manier zoals we dat zien van ISIS, waar Marouane B. zich bij heeft aangesloten, is de kous af.
Marouane B. is van zins om weer af te reizen naar ons vaderland. In een poging wat publiciteit te verkrijgen en een paar zieltjes te winnen heeft de jihadist een rap opgenomen in Syrië. Daarin zijn de walgelijkste teksten te horen en daarom schreven wij er dit artikel over. Reden te over om speciaal voor Marouane B. grenscontroles in ere te herstellen.
Alsof hij het nog niet bont genoeg had gemaakt, bemoeit Marouane B. zicht nu ook nog even met onze politiek! De wereld op z'n kop.
Volgens meneer de ISIS-slachter is onze overheid te rechts. Haha. Te rechts.
Marouane hoopt nog steeds terug te kunnen keren uit Syrië. Terug in Nederland kan de politieke partij DENK op zijn welverdiende steun rekenen.
Tegen WNL zei Marouane over zijn politieke voorkeur:

‘Een linkse (democratische) overheid komt dichter bij de Sharia dan een rechtse overheid. De politieke partij die ik steun is DENK, want ze komen voor minderheden op en ze zijn tegen het Niqaab-verbod.’

Marouane hekelde het feit dat er geen islamitische partij is in Nederland. DENK komt volgens hem het dichtst in de buurt. Huh? Ik moet me nodig eens verdiepen in DENK. Altijd gedacht dat DENK gewoon een islamitische partij was met een paar excuusmensjes op de lijst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten