Mensensmokkelaars vermoorden migranten en halen dan weer nieuwe op

Wie dacht dat we alleen in Europa last hadden van massamigratie en mensensmokkelaars zat vannacht waarschijnlijk verbaasd rond te kijken. Bij Jemen, dus het Arabisch schiereiland, hebben mensensmokkelaars 120 migranten overboord gegooid.

Van de 120 migranten zijn er hoogstwaarschijnlijk vijftig dood. Het verhaal is dat de mensensmokkelaars mensen van de overheid zag en toen spontaan de migranten overboord gooiden. Daarna werden 27 mensen ontwaard in ondiepe graven die waren gemaakt door overlevenden.

Het waren migranten van Somalië en de smokkelaars waren na het dumpen van hun ‘smokkelwaar’ weer terug gegaan om nieuwe migranten op te halen om te smokkelen. Zo zie je wat de smokkelaars denken van de mensen die ze overbrengen. Niets meer dan objecten die ze overboord gooien als het moeilijk wordt, zoals drugs of alcohol.

Volgens de Organisatie voor Migratie hebben meer dan 55.000 mensen de oversteek al gemaakt dit jaar naar het Schiereiland. Ze willen via Jemen naar rijkere gebieden in het Midden-Oosten.

Niet alleen Europa gaat te maken krijgen met de migratiegolf uit Afrika, maar het Midden-Oosten lijkt ook steeds meer een plek van bestemming te zijn. Een ‘beloofde land’ voor de migranten die hun leven willen riskeren. Zeker in het door oorlog geteisterde Jemen. Dat maakt de migranten blijkbaar niet uit, want ze zijn alleen uit op de rijkere gebieden erachter. Net als dat migranten naar de rijke gebieden in Noord-Europa willen, zetten ze alles op alles om het te bereiken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ritter

  Zolang (Noord/West) Europa zo gek is om (illegale) migranten gratis huizen en ruime uitkeringen aan te bieden zullen ze blijven komen. Zelfs uit landen als Jemen. Want ook daar weten de migranten wat er “te halen” valt in Noord/West Europa.

  “Dankzij” Merkel denken nu veel (Noord) Afrikanen dat ze naar Noord/West Europa kunnen komen om te profiteren van de voorzieningen. Eenmaal in Europa zijn ze haast niet meer uit te zetten en blijven hier rondzwerven. Dat zijn de feiten.

  Uiteraard nemen deze migranten hun islam (en bijbehorend gedrag) met zich mee en houden daaraan vast en zullen niet integreren. Ook de tweede en derde generatie zoals we zien. Met als gevolg dat door deze massale (illegale) migratie (onder het mom van “vluchteling”) Europa steeds sneller zal islamiseren.

  Groot gelijk hebben de Oost Europese landen dat ze hun grenzen sluiten voor deze massale illegale (!) migratie. Daarmee voorkomen ze demografische en culturele zelfmoord.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  1. Ni28

   Zonder integratie is het voor beide kanten alleen maar verlies.

 2. tomygun

  Het is ook nooit goed ze moeten gratis zwemles krijgen
  en als ze dat dan krijgen is het ook niet goed .
  Wil je ze dan leren om over de bodem te lopen ?

 3. Ni28

  Nooit van tevoren betalen is de enige verzekering. Wat de immigrante betreft is er een mooie betoog van Afshin Ekian in de Elsevier over de Deense/Afghaanse voetbalster Nadia. Die is een voorbeeld van het verschil tussen politieke vluchteling en immigrant. De uithaal naar de lege Fatima Elatik door de vergelijking met Nadia is voorbeeldig. Dan spreek je pas over verrijking, Denemarken is een vluchteling rijker en wij met Fatima een multiculti uitvinding armer.
  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/08/met-voetbal-laat-nadia-zien-hoe-verachtelijk-de-taliban-is-529816/

 4. sjun

  Een bekendgemaakt en gehandhaafd Europees NEE aan wie her binnen wil om *zijn of haar* problemen te parkeren bespaart evenals het Australische NEE vele onschuldige levens.

  1. K.Dopper

   Het is goed dat ook Sjun lijkt in te zien dat dit een Europees NEE moet zijn.

   De immigratieproblematiek is alleen zinnig te beheersen via een integrale EU-aanpak.

   Overigens zal zo’n NEE nooit absoluut kunnen zijn. Echte vluchtelingen, die we deels zelf veroorzaakten, moeten op een humane opvang kunnen rekenen.

   1. DutchDropveter

    in tijden van de EGG hadden we hier nooit last van!

    Het ene land heeft hoge kosten omdat het dijken en waterwegen moet onderhouden, het andere land ligt aan de middelandse zee en moet haar inwoners en grenzen beschermen. Waar zie jij het kopje EU? is het perse nodig dat hele EU gebeuren? en de mooiste vraag, zouden we zonder kunnen

    Verklap vast de antwoorden, Staat nergens, NEE!, JA!

    Dat jij helemaal achterlijk bent gemaakt alsof de EU het 16e wereldwonder is is meer jouw probleem daarom leg je ook zo lekker de mening aan een ander op.

 5. buitenbeentje

  Deze mensensmokkelaar hebben al sinds honderden (duizenden?) jaren mensen gesmokkeld. Nu komen de gesmokkelden vrijwillig en betalen er voor, vroeger doodde men de ouderen en kinderen en verkocht de rest als slaven. Misschien dat Quinsy en SS daar maar eens langs moeten gaan voor herstelbetalingen.

 6. Two Ravens Black Kettle

  Met dank aan Frau Merkel, de bloedige Keizerin
  Elizabeth Bathory van de 21ste eeuw.

  Doet me denken aan die hartverscheurende scene van Amistadt waar de slaven aan een lange ketting de oceaan werden gedropt.

  De Deugmensen hebben inmiddels al duizenden levens geeist.
  Hun narcisme mag wat kosten
  Deugmensen
  Altijd bereid om het leven van anderen en het nageslacht op te offeren op het altaar van hun morele voortreffelijkheid.
  Kijk ons eens deugen
  Terwijl de lijken in zee dobberen, het lijk van Duits meisje ligt te rotten in haar graf, duizenden en duizenden Europeanen zijn aangerand en verkracht en aanslagen het continent op haar grondvesten doet trillen.

  Kijk mij eens Deugen !

  Frau Merkel heeft voor aan aandeel in de moordpartijen en verkrachtingsgolven diverse prijzen gekregen van Deug-Organisaties.

 7. ayreonaut

  Migranten, echt waar? Hadden ze allemaal een verblijfsvergunning aangevraagd bij de diverse ambassades?

 8. Lex

  Dat scheel heel veel euries aan opvang, levensonderhoud, huisvesting en aan uitkeringen subsiedies en toeslagen kortom “Belastinggeld”.

  Die gasten nemen dit grote risico 50% kans dat ze het redden. Minder dan 50% dat ze worden weg gestuurd.

  Zolang er in europa en hier in Nederland een boterzacht immigratiebeleid is en hun enig perspectief zien dan blijven ze komen als bijen op de honing.

  Een kans om hier een nieuw leven op te bouwen.

  Ze weten donders goed dat hier boterzacht immigratiebeleid is en dat de kans dat ze terug worden gestuurd klein is ook al hangen ze de beest uit.

  Zolang dit beleid niet veranderd en de Taxiboten deze vluchtelingen voor de Afrikaanse kust blijven op pikken zal het alleen maar erger worden.

  Mijn vraag hoeveel worden er eigenlijk daadwerkelijk terug gestuurd?

  10 per maand?
  100 Per maand?
  1000 per maand?

  Hmmmmmm

  Hmmmmm

  Hmmmm

  Hmmm

  Volgens mij helemaal niets.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.