Wegwezen! Van der Laan stuurt corrupte deradicaliseringsexpert Saadia A.T. definitief de laan uit

Het is over en uit voor de louche dame die de Amsterdamse gemeente jarenlang blijkt te hebben opgelicht.

Je verwacht het niet, maar het is toch echt zo. Als (de)radicaliseringsexpert van de gemeente Amsterdam – en praktisch de rechterhand van burgemeester Eberhard van der Laan – was PvdA-dame (hoe kan het ook anders?) Saadia ait Taleb jarenlang verantwoordelijk voor de veiligheid van Amsterdammers en iedereen die zich in die stad begaf. Het komt misschien als een verrassing voor sommigen, maar het grootste gevaar komt tegenwoordige uit islamitische hoek: van die mensen die – totaal ongerelateerd met hun eigen geloof natuurlijk – in naam van Allah en zijn profeet de grootste bloedbaden aanrichten.

Saadia had zulke Amsterdammers op het rechte pad moeten houden en – mocht het dan toch fout gaan – ze weer op het rechte pad krijgen. Daar komen de fameuze, of beter gezegd beruchte, deradicaliseringstrajecten weer in beeld. U weet wel, die geldverslindende “ergens van binnen zijn het goede jongens” programma’s waar nog geen jihadist beter van geworden is. Alsof dat niet al erg genoeg was, fraudeerde mevrouw ait Taleb ook nog eens stevig met het toewijzen van die trajecten aan bureaus die dat claimen te kunnen. Ze gingen namelijk opvallend vaak naar vriendjes en ex-vriendjes van mevrouw de deradicaliseringsexpert: toevallig? Nee dus, blijkt nu.

Het onderzoek liep al een tijdje, maar donderdag konden zelfs de PvdA-vriendjes van Saadia er niet meer omheen dat ze toch echt stevig strafbare feiten begaan heeft: haar tijdelijke schorsing is omgezet in een permanente. Nou, opgeruimd staat netjes zou ik zeggen!

Helaas zijn we er nog lang niet. Deze rode dame is namelijk niet de enige PvdA’er in de hoofdstad die verdachte wordt van niet al te koshere praktijken. Er bestaat letterlijk een heel netwerk van die ongure types, zo blijkt in een oogopslag:

Het ging er dus lekker aan toe daar in Amsterdam. Wat dat betreft kunnen we ons gelukkig prijzen dat de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen: het lijkt me tijd om daar in 020 net als in de landelijke politiek eens een stevige bezem te halen door het PvdA-ledenbestand!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. DolleDries

  Ik hoop het niet voor Van der Laan in tegenstelling tot veel linkse die rechtse politici zo snel mogelijk dood willen hebben en soms ze daarbij helpen ,maar zit Van der Laan al in de tunnel waar hij het licht ziet

 2. buitenbeentje

  Uiteindelijk is de ondertussen heilig verklaarde Van der Laan verantwoordelijk, misschien toch maar beter opstappen?

  1. HaZ

   Ha, en gij geleuft dat ! dat heet iemand opofferen ter meerdere eer en glorie van het stadsbelang en van jezelf natuurlijk.

 3. Ni28

  Dat een land met zich zo laat sollen is tragisch. Met goede bedoelingen verkopen zij dit land aan de islamitische schurken. Of nu de beerput open gaat? Ik denk dat er alles aan gedaan wordt dat het schandaal zo klein mogelijk blijft en de PvdA verder kan klooien.

 4. Nasrani

  Gevolgen van links beleid. Een moslim op zo’n plek is vragen om moeilijkheden. Wanneer gaan we dat eens leren?

 5. Punt50

  @ heer Geluk & doppie & Beukenoot

  Wat een bekwame bestuurders hè, bij de PvdA.

  1. Ni28

   …en toen was het stil.

   1. Punt50

    @ Ni28

    Uiteraard, ik had niets anders verwacht.

  2. Ecoshaarlem

   Guus geluk alias Donald Duck heeft geen tijd leest zijn lijfblad waar hij vaak uit citeert, Donald Duck weekblad.

 6. Floris

  Maar Fatima heeft hier NIETS mee te maken, hoor!

  1. K.Dopper

   Dat klopt.

   1. corfo

    @ Dopper.
    TROL ALERT !!!

    1. Ni28

     Meestal meldt ie zichzelf laatste tijd.

   2. Floris

    Het takiyya-vrouwtje komt nog wel aan de beurt.

   3. nogmaals

    @dopper
    Klopt natuurlijk niet, want Dopper is een pathologische leugenaar.

 7. Bloem

  Die komt vast wel weer ergens bovendrijven in een goed betaalde PVDA functie. Bovendien kan ze even een tijdje in de luwte voor 80% van haar laatst verdiende salaris. Niet slecht aangezien 52% van de verloren inkomsten aan belasting opging

  1. ayreonaut

   Denk niet dat zij in aanmerking komt voor een WW uitkering. Strafontslag leent zich daar niet voor.

   1. Floris

    Fatima springt wel bij. Die heeft geld zat.

   2. Bloem

    Krijgt gewoon wachtgeld.

  2. HaZ

   Strafontslag/disciplinair ontslag
   Hiervan kan sprake zijn bij ernstig plichtsverzuim. Dergelijk ontslag lijkt op ‘ontslag op staande voet’ zoals dat voor de gewone werknemer (niet ambtenaar ) geldt. Denk hierbij aan zaken als fraude, diefstal en geweld. Maar ook door gedrag in de privésfeer kan de ambtenaar zich schuldig maken aan ernstig plichtsverzuim als dat gedrag verband houdt met de functie.
   De kopvod mag zich gaan melden bij die vermaledijde voedselbank ; zijn er nog restjes blijven liggen ?

   1. corfo

    @ HaZ.
    De partij van v.d. Laan zal écht wel zorgen dat mevrouw haar uitkering krijgt.
    Die hele politieke zooi is zo corrupt en crimineel als de pest.

 8. Tinneke

  Dit heet verwijtbaar werkloos en je hebt dan geen recht op WW, normaal gesproken dan. Maar mevrouw draagt een theedoek dus……. die gaat het financieel nog heel ver schoppen!

 9. A3aan

  Heel fijn, nu zij niet meer voor de gemeente werkt, tegen een geringe vergoeding ahum, kan zij zich, niet te veel, inspannen voor het AD of biedt BNNVARA aan haar gelijk de Zaandamse tuigvlogger in de watten te leggen. Het kan allemaal in Nederland

 10. sjun

  Welnee, die mevrouw die zich publiek lieert aan een misogyne levensopvatting en doodscultus rondom Mohammed boort gewoon een Saudische of Qatarese sponsor aan om een islamiseringsprojectje te Amsterdam of Brussel te runnen. Jarenlang misleiden en oplichten van Kafir is daarbij een pré.

 11. SlimK1nd

  Bij de PvdA in Amsterdam is iedereen gelijk. Ook de Salafisten zijn ordinaire graaiers. https://twitter.com/SlimK1nd/status/903469519447793664

 12. Peter Loosduinen

  Ik hoop dat er een rechtszaak volgt om de hele gang van zaken tot op de bodem uit te zoeken.

  1. Ecoshaarlem

   Jij gelooft toch ook niet meer in sprookjes?

 13. Kees

  Nu hij zelf nog.

 14. Ecoshaarlem

  Niemand is meer verantwoordelijk voor deze frauderende kliek met twee paspoorten, dan burgemeester v.d Laan en zijn college, afstraffen bij de volgende verkiezing en niet vergeten!
  De gewone burger die zo vaak heeft gewaarschuwd, is financieel weer kind van de rekening!

 15. Ecoshaarlem

  Niet alleen het bestuur van Amsterdam, maar ook onze regeringsleiders, zijn ziende blind, en horende doof over al die problemen van buitenlandse gelukzoekers, waarvan vele reeds met een dubbele paspoort!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.