Wilders is woedend na Barcelona: ‘Kamer, kom terug van reces en doe wat aan de islamisering!’

Officieel mogen Kamerleden nog tot begin september van hun stevige, twee maanden durende zomerreces genieten, maar als het aan Geert Wilders ligt hebben die mensen na Barcelona wel wat beters te doen: ons land beschermen.

Het is zomer, en dat betekent dat veel mensen erop uittrekken om de stress van het afgelopen jaar eventjes achter zich te laten ergens anders op deze wereld. Ook jihadisten en potentiële jihadisten maken in die periode graag reisjes: vooral geïmproviseerde cruises van Noord-Afrika richting Zuid-Europa blijken op de één of andere manier nogal populair. Gisteren konden we daar weer het resultaat van zien: minstens dertien doden en zo’n 100 gewonden. De meer dan terechte vraag hier is dan ook: hoe lang nog tot we hier eindelijk eens iets aan gaan doen?

Als het aan Geert Wilders ligt is dat moment aangebroken. Hij roept de Tweede Kamer, die in principe tot 4 september op reces is, om de vakantie te onderbreken en terug te komen naar het parlement om daar wat te doen tegen de islamisering die nu al zoveel doden op haar geweten zou hebben:

Aanleiding zijn natuurlijk wat Wilders de “islamitische terreuraanslagen” – ik houd het op de term “islamistische” – in Spanje noemt. Probleem is echter dat genoeg leden hem hierin moeten steuenen voordat zo’n onderbreking er ook echt komt. Hij roept hier zeer terecht op tot een plenaire vergadering over de aanslag – die zonder zijn oproep waarschijnlijk ook wel plaats zou vinden – maar verbindt dat, niet geheel verrassend, aan de eis eens wat te doen aan de islamisering van Nederland. Hoewel dat natuurlijk hét probleem van het hedendaagse Nederland is, zullen politiek correcte typetjes als Alexander Pechtold en Jesse Klaver wel uitkijken voordat ze zoiets steunen. Sterker nog: ik zie geen enkele fractievoorzitter dit steunen, puur en alleen omdat het Wilders is. Want ja, die racistische fascist gaan we natuurlijk niet zijn zin geven hè, zelfs als hij eens voor de volle 100% gelijk heeft.

En zo blijft het afwachten op een dergelijke aanslag in Nederland, met dank aan uw politici in Den Haag.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  De regering in NL ontvangt jihadisten en geeft ze gratis geld.
  Pavlovsgewijs kruipen voor Frau Merkel, open sluizen, idolaat van massa-immigratie, onderschreven het manifest van Frau Halsema dat islamisme geen strobreed in de weg moet worden gelegd, met zijn allen het jongetje en meisje die naar de naakte keizer wijst in elkaar schoppen, virtue signalling as hoogste goed.
  En de poorten blijven wagenwijd open staan.
  Criminelen worden niet gedeneutraliseerd
  Nederland is de vrijhaven van misdadigers en oorlogsmisdadigers. Ze verschillen in niets van Argentinia net na WO2

  Zij zijn -op zijn best- de nuttige idioten
  Maar de meeste zijn henchmen

 2. HaZ

  Gaat em niet worden, Geert ! En dat weet hij ook donders goed, want Wilders !
  Ik vrees dat de opgeroepenen het twitterbericht niet eens lezen of zich nog maar eens
  verveeld op hun andere zij rollen en denken; “Het is maar goed dat wij wel deugen !”

  1. K.Dopper

   Dat is juist: Wilders is briljant in het doen van voorstellen waar geen hond zich wat van aantrekt.

   Noem het zijn verplichte clownsact.

   1. swetsnek

    Toch wel interessant om te zien hoe mooi jij toegeeft hoe links werkt dopperwt bedank daar voor

    1. Rust

     Haha die linkse loser Dopper is ook weer wakker geworden uit zijn Ikea bed betaald met zijn WW-uitkering.

   2. Augustinyak

    Bij elk onschuldig slachtoffer 500 willekeurige moslims tegen de muur, en dan eens kijken of de protesten nog steeds uitblijven onder moslims.

    1. Neworder

     Ach ouwe nazi, Putten was toch wel een mooi voorbeeld.

     1. K.Dopper

      Ja, als figuren als Augustinyak het hier voor het zeggen krijgen is het snel gedaan met onze welvaart en veiligheid.

      Gelukkig is het slechts een angstig kereltje dat zelf geen vlieg kwaad doet. Er zit alleen veel gefantaseerd geweld in zijn hoofd.

    2. Augustinyak

     En ik vergat nog wat, en 500 linkse islamlovers zoals die trol met de vele aliassen.

    1. poison

     Nooit geweten zoveel steuntrekkers heeft.

 3. Two Ravens Black Kettle

  “Europe is committing suicide. Or at least its leaders have decided to commit suicide”

  (ik wil de auteur wel noemen die dit shrijft in de eerste twee zinnen van zijn boek maar dan kom ik niet door de buitengemeen vlijtige spam filter)

 4. Blue monday

  Het is bizar dat Wilders natuurlijk groot gelijk heeft, maar de man blijft zich als een volslagen idioot gedragen, zodat er niemand is die naar hem luistert.

  Ik verwacht gek genoeg de werkbare oplossing van de sociaal democraten, die inmiddels geen islamitische achterban meer hebben.

  Maar wellicht zit ik helemaal mis en geven ze niks meer om de nederlandse arbeider.

 5. Rust

  Je zal maar een linkse bomenknuffelaar zijn die alles wilt oplossen met een goed gesprek :’). Dat is een makkelijk leven zonder stress zijn.

  1. Blue monday

   Wilders is zelf een soort bomenknuffelaar…
   De man is een clown, die eeuwig verkiest om vanuit de oppositiebankjes de bomen verrot te schelden.

   Intussen stuurt hij 2 miljoen kiezers ook nog eens het bos in.

   1. Rust

    Ik heb ook niks met die man blauwe maandag. Ik gewoon een hekel aan die linkse rakkers die denken dat je iets kan oplossen met een goed gesprek of een dealtje.

    1. Blue monday

     dus….de PVV is een stoorzender.

     intussen zullen alle winkelstraten binnenkort wel voorzien worden van tankwallen enzo om auto’s te weren.

   2. Marija

    Dat verkiest hij ZEKER NIET Blue monday, daar wordt hij toe gedwongen door schandalige uitsluiting.

 6. meijer61200

  De enige redding tegen het islamitisch fascisme is een coalitie van PVV/FvD. De huidige regering is wederom “verbijsterd en geschokt”en haalt dit vullis met karrenvrachten binnen op gezag van domineesdochter Merkel de zwakzinnige verraadster van Europa. Tijd ook voor Neurenberg 2.0

  1. Rust

   Ja dan moet je daar zelf aan meewerken grote vriend. Groot gelijk heb je hoor, dat een moderne rechtse partij aan de macht moet komen ( Niet dat neppe politiek correcte VVD).

   1. Laaghlandt

    Vind ik ook. Heel veel rechtse partijen. Maar niet met wilders…

  2. Marija

   Ja zo is het, ze werken er zelf aan mee, en staan dan te janken als er wat is gebeurd.
   Geen woorden voor die huichelaars.

 7. Neworder

  Hee Sybren, ze komen op verzoek van Esther Ouwehand PvD volgende week donderdag terug van reces.
  Eieren schandaal.

  1. Ni28

   Waarom zou de Tweede kamer terug van hun welverdiende vakantie moeten terugkeren? Het is toch niet zo bijzonder dat er weer een ongelukkige voorval in Barcelona is geschied? Doden en gewonden, daar bent je toch ondertussen aan gewend. En er komt nog meer. Zij gaan gewoon door met hun voornemen om zo veel mogelijk islamieten in Europa te stationeren want dat is goed voor Europa die haar eigen cultuur verguist. Nee, Wilders, het gaat niet gebeuren, mensen beginnen van genieten dus gesloten grenzen gaan er niet komen.

 8. JANVANDERMEULEN

  Iedereen weet dat het Arabische deel van de wereld gebukt gaat onder geweld en onbarmhartigheid sins het jaar 610. En dat de cultuur en geschiedenis daar stelselmatig wordt gestolen en vernietigd, sins die tijd. Deze onbarmhartigheid is eens in Europa geweest en toen weggedrukt door Karel de Grote en verslagen door Jan Sobieski. Nu importeren we de onbarmhartigheid, we maken ons tot het gebied waar de oorlog heerst volgens die onbarmhartigheid! Ach, praten helpt niet…. Men wil het niet zien. God geve ons Ware kennis en Godvrezende leiders die de onbarmhartigheid zullen verslaan. En de Ware Liefde tot norm stellen. Maar of dat ooit gebeurt? We hebben de Ware God van Karel de Grote tot een leugen gemaakt en ontkennen Hem. We zijn daarmee onbarmhartigheid geworden, we krijgen het nu enkel op ons brood. Wat je zaait, zal je oogsten. Wat je ziel spreekt, zul je eten!

  1. Laaghlandt

   ….god komt uit een hebreeuwse onzin tekst!
   Het heeft in Europa niets te zoeken! Christelijkemoslimjoden horen in de woestijn.

   1. K.Dopper

    Laaghlandt maakt treffend duidelijk dat antisemitisme en anti-islamisme van hetzelfde laken een pak is.

    Goed dat dit hier eens een leer zo helder tot uitdrukking komt.

    1. IJscoman

     Vertel eens Dopperwtje, waarom Laaghlandt antisemitisch en anti-islam is? Hij noemt ze toch in een adem met de christenen?

     1. K.Dopper

      Ja, hij is niet selectief, IJsco, hij wenst christenen ook op de korrel te nemen.

      Uit eerdere bijdragen van hem maak ik overigens op dat de Joden hem het zwaarst op de maag liggen.

  2. K.Dopper

   “We hebben de Ware God van Karel de Grote tot een leugen gemaakt en ontkennen Hem.”

   Jan zegt waar het op staat!

 9. Guus Geluk

  Ik zie niet in waarom de input van de parlement op dit moment noodzakelijk is.

  1. Neworder

   Krijsende Geert wil aandacht.
   Die man is gewoon gestoord !

   1. Tinneke

    ?

    1. Neworder

     !

   2. werikke

    volgens mij ben jij die persoon die op de radio hoort dat er een spookrijder is gesignaleerd en jij om je heen kijkt en denkt ik zie er wel 100

   3. Anna

    Neworder. Is het dan Wilders die al die mensen uitmoord? Dat uitmoordden is geen feit en groot probleem?

  2. DolleDries

   Ik vind ook dat we ons moet beperken tot eieren of wie weet boontjes of uitjes.
   Tenslotte gaat dat om veel geld en er was niemand dood, een paar doden op de miljoenen een kniesoor die daar loopt over te zeiken. Nou ja gezien de heisa was die ene in de USA net iets te veel en allemaal de schuld van Trump, dat was makkelijk natuurlijk en was onze plaats in de hemel verzekerd.. En we komen volgens jouw filosofie toch allemaal in het paradijs ook de daders begreep ik.Och en een suikerspiegeltje kan iedereen over komen. Nee Guus ,daarvoor komen we niet van de stoel af en degene die dat wel doen zijn gestoord begrijp ik uit een reactie.

   1. Guus Geluk

    Geen reactie op welke noodzakelijkheid het is dat de Kamer hiervoor uit het reces terugkeert.

 10. K.Dopper

  Het wachten is nog op een ferme uitspraak van hulpclown Thierry. Van dit soort momenten moeten deze amusementspolitiek het toch hebben.

  1. buitenbeentje

   It takes one to know one.

 11. Tinneke

  Vreselijk wat er weer is gebeurd again and again! en dan heb je van die schizofreen gestoorde Doppers, Robert Mulligans, Zoete snuitjes, de Zonnetjes, de Guus Gelukjes, volgens mij heeft hij zich nu weer omgedoopt ?niet meer bij te houden, whatever……..die hier weer hun linkse neigingen ventileren! triest dat zo iets de kans krijgt om hier te posten, ergens anders was deze maniak allang geëlimineerd.

  1. Neworder

   Vrijheid van mening is een groot goeden dat wil jij inperken ?
   Trouwens, hoe wil je hier iemand elimineren ?

   1. swetsnek

    shift F7 moet timmeke effe vrijgeven zijn die lullo’s zo weg hahahahaah

 12. George van de linden

  Ik zie weer overal steunbetuigingen /medeleven /bloemen / kaarsjes/ vlaggen halfstok voorbij komen en een lachebekje dat zegt “Het beste antwoord op zulke schoften is ons leven te blijven leven” wat allemaal niet gaat helpen.

  1. Laaghlandt

   Helaas heb je gelijk. Iedereen vindt het verschrikkelijk, en zoals iedereen zal iedereen zijn sneue facebookpagina volplakken met spaanse/Catalaanse vlaggen en bloemen en beertjes en waaroms.. daarna lekker weer de kop in het zand steken.. precies wat er van ons verwacht wordt.

 13. HaZ

  Dopper en Neworder zijn hartstochtelijke aanhangers van D66 en hebben ongetwijfeld met dieprood het rondje achter Pechtold ingekleurd. Hun ideale dag bestaat er dan ook uit dat Pia Dijkstra persoonlijk bij hun langskomt om ze de Pil van Drion te overhandigen en ze te helpen om ze uit hun miezerige bestaan op aarde te verlossen. Go, Pia !

  1. K.Dopper

   Troll alert!!

   1. Ni28

    De Dopper stoorzender is weer actief. Ga gewoon door, net als met de aanslagen.

 14. werikke

  Als de beschaafde nederlander iets wil veranderen zal dat niet lukken met hier te reageren of op de politiek te wachten. Zoals je leest zijn veel linkse trollen actief die dat onmogelijk maken d.m.v. met agressief gedrag of zelfs geweld omdat ze vinden dat recht te hebben. Wat het beste werkt is echt opstaan en hier tegen in te gaan echter de meeste rechtse mensen werken en kunnen zich dit niet permiteren. Dat zal pas gebeuren als de economie inzakt en veel mensen dan niets meer te verliezen hebben zoals dat links afa tuig. Dan zal er pas iets veranderen . Mijn voorspelling is dat dat zeker zal gebeuren en mischien eerder dan gedacht. (hoop ik ook)

  1. K.Dopper

   Deze geestige bijdrage deed me denken aan een vergelijkbare uiteenzetting van de hardwerkende Nederlander Teeuwen: https://youtu.be/jsZ00zSodWI

   1. werikke

    Denken??? kom op he ! niet opscheppen .

    1. K.Dopper

     Je bent enorm grappig, werikke. Welkom op dit blog!

     1. werikke

      ja had een vrije dag genomen (als je niet weet wat is kan je opzoeken wat dat is) nou vergeet jezelf niet, das pas lachen elke keer . In iedergeval dank voor je welkomst boodschap.

   2. Bloem

    Zijn je argumenten op?

 15. JANVANDERMEULEN

  Laaghlandt ik vergeef je je opmerking. Geloof dan geen cultuur , maar kijk welke cultuur je het meest heeft gegeven. En welke je het meest afneemt. Je bent als een erwten zoeker op de maan. Misgevat en misgegaan!

  1. Laaghlandt

   Hmm.. dank voor uw vergiffenis.. had ik nodig..
   En met erwtenzoeker op de maan opmerking.. doe ik liever dan een een of ander lulverhaal te geloven van een man die met kleine kinderen trouwt, op zn vliegende paart de maan in tweeën splijt. Of die andere pipo, die dooie jood aan een stok, die uit de dood herrezen zou zijn om ons te helpen (lol). Of dat andere Abrahams gezwets van het zogenaamde “verkozen” volk…..
   Dan geloof ik liever in het volk. Ons volk en Onze bodem.

   1. K.Dopper

    Dat hadden we al door, Laaghlandt.

 16. RobertMarsman

  Dan zullen ze wel weer een debat gaan houden met een minuut stilte waarbij ze allemaal natuurlijk hun afschuw uitspreken, om vervolgens al die clichés uit de kast te trekken die we al honderden keren hebben gehoord, om dan vervolgens niets te doen totdat de volgende aanslag wordt gepleegd om dan weer het zelfde tafereeltje te mogen waarnemen.

  Slaap lekker verder niets aan de hand. Doei!!

 17. Ritter

  Ik denk dat veel politici deze islamitische terreur eigenlijk helemaal niet interesseert; ze hebben het gewoon geaccepteerd dat er aanslagen worden gepleegd. En ze gaan gewoon door met het toelaten van veel moslims in Nederland.

  Geert Wilders heeft hiervoor al jaren terug voor gewaarschuwd maar werd weggehoond door de politieke elite en hun vriendjes in de media.

  Wilders begrijpt dat de islam een groot gevaar is voor ons waardesysteem en levenswijze maar alleen kan hij weinig doen. Hij probeert het maar word tegengewerkt door de politieke elite en de media.

  Zoals Geert Wilders zegt:

  In 1945 werd in Europa het nazisme overwonnen. In 1989 werd in Europa het communisme overwonnen. Nu moet de islamitische ideologie worden overwonnen, die wil overheersen en onderwerpen en die uit is op de vernietiging van onze westerse beschaving. De islam moet worden teruggedrongen als Nederland over tien jaar à dertig jaar nog wil bestaan. Elk jaar neemt de invloed van de islam toe. Elk jaar wordt Nederland een beetje minder Nederland. Autochtonen vormen een steeds kleiner deel van de bevolking. De groei van het niet-westerse deel houdt aan, terwijl steeds meer Nederlanders wegtrekken. Hele wijken worden islamitisch. Dezelfde ontwikkeling is in heel West-Europa te zien.Ze dragen onze paspoorten, maar ze horen niet bij ons. Ze spugen op onze identiteit en gedragen zich als veroveraars. We hebben aanslag na aanslag in Europa, gepleegd door personen die zich beroepen op de Koran, die “Allahu akbar!” roepen. Als wij in Europa de afgelopen decennia niet massa’s hiernaartoe hadden gehaald, dan hadden we geen geweld gehad op ons continent.”…

  Ook Farage wijst de verantwoordelijken aan in onderstaand interview:

  Nigel Farage blames EU leaders for continued ISIS terror in Europe
  http://www.foxnews.com/world/2017/08/17/nigel-farage-blames-eu-leaders-for-continued-isis-terror-in-europe.html

 18. Ben Zine

  Ik hoop dat ik de dag nog mee mag maken dat Angela Merkel terecht moet staan voor het Internationaal Strafhof in Den Haag, en zich zal moeten verantwoorden voor de vele slachtoffers die er zijn gevallen bij terreuraanslagen in Europa sinds zij in 2015 de grenzen wagenwijd opende. Zij zal zich moeten verantwoorden voor het faciliteren op grote schaal van terreur jegens de Europese autochtone bevolking. Merkel is hiervan de initiator geweest, of heeft de immigratie in ieder geval in de vijfde versnelling gezet.

 19. Ni28

  20@ Neworder, het ochtend eitje is voor de linksen een groter probleem dan verloren mensenlevens. Dat typeert links.

 20. Ni28

  De Dopper stoorzender is weer actief. Ga gewoon door, net als met de aanslagen.

 21. Ni28

  24@ Dat is dus ook de tragiek ervan.

 22. Ni28

  28@ het is triest dat Wilders als enige de Tweede kamer terug roept van vakantie. Voor de rest is een nieuwe aanslag het niet waard. Als zij maar een eitje kunnen genieten met een goede serienummer, want stel je voor!

 23. Duckday

  Nee men doet er niks aan Ze halen er steeds meer binnen Wilders heeft volkomen gelijk
  Het is bijna al te laat Het zou eens goed zijn dat de alles ontkenners misschien zelf eens het slachtoffer zouden kunnen worden Misschien dat men er dan wat aan gaan doen Maar nu is het nog open de poort

  1. D. Kopper

   Meer Meer Meer

 24. nienke

  K.Dopper@

  Het schijnt dat het je niets doet dat er weer zoveel onschuldige burgers waaronder jonge kinderen vermoord zijn door deze woestijnratten die van geen ophouden weten.
  Barbaren die zogenaamd hier naar toe vluchten om dat ze de oorlogen in hun land spuugzat zijn maar hier hun oorlog tegen het westen voort zetten om zoveel mogelijk Europese burgers te vermoorden omdat zij de normen en waarden van onze westerse landen niet en nooit zullen accepteren.
  Onze vrijheid wordt ons afgenomen door dit soort woestijnratten, overal waar zij verschijnen in welk werelddeel dan ook zullen ze het leven van de oorspronkelijke bewoners tot een hel maken.
  En als jij het net als onze politici, brussel en het hele linkse tuig nog niet wilt inzien dat dit barbaren zijn die hier niet thuis horen wordt het misschien eens tijd dat jij zo iemand tegen komt waar je in je broek pist van angst.
  Zoals al die slachtoffers doods en doods bang waren voor deze barbaren.

 25. H.Vaes

  Ik herhaal hier nog eens de tweet van Arnold Karstens….
  ,,…..Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar D66, Grl.,Pvda en Cu., die grenzen open zetten en ook open houden voor moslimterreur enz.,,

  Ook naar mijn mening hebben deze allen bloed aan hun handen omdat ze weigeren, die maatregelen te nemen die nodig zijn om nog meer terreur te voorkomen.

 26. Anna

  Die zwakke Kamerleden een debat over islamitisch terrorisme? Vergeet het maar. Ze debatteren liever over eieren die nog niet een slachtoffer hebben veroorzaakt. Das veel makkelijker en veiliger. Ze laten het allemaal over aan Wilders die wordt toch al door moslims met de dood bedreigd.

 27. Anna

  Een van het belangrijkste onderwerp in Nederland en de wereld. Zwakke, en laffe politici laten verstek gaan. Ze debatteren liever veilig over eieren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.