Ziek: extremistische boeddhisten plegen etnische zuivering op Rohingyas in Myanmar

In Myanmar zijn islamitische Rohingyas het slachtoffer van een etnische zuivering die weleens heel snel kon ontaarden in een regelrechte genocide.

De Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de Verenigde Naties, Zeid Ra’ad al-Hussein, zegt dat de aanvallen van veiligheidstroepen in Myanmar op Rohingyas lijken op “een schoolvoorbeeld van etnische zuiveringen.” Nou heb ik bar weinig met de Verenigde Naties, maar dit keer heeft meneer de oppermensenrechtenactivist zowaar een punt: de manier waarop Myanmar omgaat met deze islamitische bevolkingsgroep is duidelijk een misdaad tegen de menselijkheid.

Sommige mensen vergelijken de behandeling van Rohingyas in Myanmar met de vreselijke genocide van Screbrenica. Daarbij werden 8.000 Bosnische moslims de dood ingejaagd door de stormtroepen van Slobodan Milosevic, de radicaal-nationalistische Servische leider.

En nee, die vergelijkingen zijn niet overtrokken. De afgelopen weken zijn 300.000 Rohingya naar Bangladesh gevlucht. Hun oude woonplaatsen zijn platgebrand.

Lekker dan.

De Rohingya wonen al een tijdlang in Myanmar, maar extremistische boeddhisten (ja, die bestaan blijkbaar) noemen ze nog altijd steevast immigranten uit Bangladesh. Aangezien dat soort types het voor het zeggen hebben in Myanmar krijgen de Rohingyas ook niet de nationale identiteit van Myanmar. Want stel je voor dat je die mensen burgerrechten geeft…

De anti-Rohingya beweging wordt aangewakkerd en feitelijk geleid door de Boeddhistische monnik Ashin Wirathu. Deze volidioot beweert dat er nogal veel gewelddadige moslims zijn en dat ze daarom als bevolkingsgroep een dreiging vormen voor zijn Boeddhistische landgenoten. Zijn ‘oplossing’ bestaat er vervolgens uit om massaal geweld te plegen tegen alle moslims — ze de dood in te jagen en overlevenden het land uit te gooien. Blijkbaar bewijst meneer daarmee in zijn eigen ogen dat het Boeddhisme, daarentegen, een buitengewoon vreedzame religie is.

Een blinde kan nog zien dat dit knettergek is, maar blijkbaar denkt meneer de monnik daar heel anders over.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Guus Geluk

  Afschuwelijk, er voltrekt zich een humanitaire ramp. Mensen die zijn verdreven uit een woonplaats. Alles kwijt.

  Gelukkig dat Ontwikkelingssamenwerking eveneens in actie komt.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Ontwikkelingssamenwerking.
   U doelt op organisaties die samenwerken met mensensmokkelaars en terroristen.

   Twee leestips Guus:
   Dead Aid van Dambisa Moyo
   De Hulp karavaan van Linda Polman

   Wellicht gaan Uw ogen dan open
   Maar je moet er wel iets voor doen
   Door bijvoorbeeld deze twee boeken te lezen.
   Dambisa’s boek is wat ‘taai’ maar buitengemeen sterk onderbouwd
   Linda’s boek leest als een tiet
   (hoe ontwikkelingshulporganisaties de Hutu’s hielpen de Tutsi’s uit te roeien, incluis dode Tutsi babies in de latrines van kampen ‘hulp’ organisaties)

   U kunt Uw ogen openen
   Maar je moet er wel iets voor doen.
   Boekje bestellen, boekje ontvangen, in badje kruipen (eventueel flesje vino met wat kaas erbij) en lezen.
   Per boekje trek je een uur of acht uit.
   Het zou zomaar kunnen zijn dat de werkelijkheid net iets anders in elkaar steekt dan de MSM en onderwijs ons dagelijks voorschotelt.
   (veel van mijn vrienden/innen (twee notabene werkzaam bij Artsen zonder grenzen (elkaar ontmoet op het relaxte vakantie-strand van Ghana) weigeren het simpelweg te lezen. Dus ook weinig hoop dat U de stoute pantoffels zult aantrekken. Bubbels zijn immers veilig. Wat was Madonna eerste hit ook al weer ? And we are all living in a fantasy world and I am a materi bladibla)

   1. Guus Geluk

    Dank voor de leestips, Two Ravens. Ik doelde echter op het overheidsapparaat: Ontwikkelingssamenwerking binnen het tweede Kabinet van premier Rutte.

    https://www.ad.nl/politiek/kabinet-geeft-geld-voor-rohingya-vluchtelingen-myanmar~a5893565/

    1. Two Ravens Black Kettle

     Ik ben inderdaad voor opvang eigen regio.
     Ontwikkelingshulp zou daarvoor gebruikt moeten worden.
     Opvang eigen regio en condooms.

    2. Punt50

     Alles wat ontwikkelingssamenwerking heet moet worden opgeheven. Nergens voor nodig. Komt door aangepraat schuldgevoel over ???

     Noodhulp incidenteel, ok.

    3. Kodi

     Vandaar dat het lage tarief BTW straks van 6 naar 8 % gaat. Dat is weer een behoorlijke aanslag op de koopkracht die vooral de allerarmsten en de allerzwaksten in ons land het hardste zal treffen. Dat weggegooide geld aan ontwikkelingshulp moet tenslotte toch door anderen betaald worden, nietwaar?

  2. Ritter

   Guus Geluk

   U vertelt niet het hele verhaal. Daarom zal ik een artikel plaatsen die dat wel doet en verklaart waarom er zulke spanningen zijn tussen de bevolkingsgroepen.
   ————

   Boeddhisten en moslims in Myanmar

   Rohingya moslims vermoorden 50.000 boeddhisten
   http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6863

   1. Guus Geluk

    Dat is een moordpartij uit 1942, Ritter. Op dit moment hebben we te maken met een ramp en het is alleen logisch dat de wereld te hulp schiet.

    1. Ritter

     Guus Geluk

     Het gaat niet alleen in die moordpartij waarbij 50.000 boeddhisten zijn vermoord. Dat geeft aan hoe de verhoudingen zijn.

     Ook nu gedragen deze moslims zich agressief in die regio.Overal zorgen moslims voor veel geweld en problemen en weigeren te integreren.

     “Naar het schijnt, werd ini de jonge, democratische staat Myanmar, wiens presidente een gerespecteerde winnares van de Nobelprijs is, precies dezelfde jihad geïmporteerd die men kent van Nigeria tot de Filipijnen. De aanvoerder van de 500 militante Rohingya van de ARSA, aldus bericht de blog fisch+fleisch, had nooit in het land van zijn vader geleefd, maar werd in Mekka tot radicale islamiet opgevoed en in Pakistan bij de Taliban tot Jihadist opgeleid.”
     http://www.journalistenwatch.com/2017/09/10/rohingya-medien-kreieren-eine-neue-volksgruppe/

     1. Guus Geluk

      Dat had ik kunnen opzoeken, Ritter. Het doet echter geen afbreuk aan de ramp die zich momenteel voltrekt. Een ramp die Ploumen een fiks bedrag naar het goede doel deed overmaken.

     2. Punt50

      Ploumen maakt geld over?? Is ze nou helemaal gestoord om ONS GELD waarvoor ZIJ niets gedaan heeft zonder het ons te vragen over te maken naar iets waar wij geen moer om geven!

   2. Zwarte band

    De Moslims streven naar een Birma for Muslims only? Ze zijn zeker niet gewend hierbij ook nog op verzet te kunnen rekenen, omdat ze er waarschijnlijk van uit gaan dat men overal liggend op de rug met de pootjes omhoog over zich heen blijft laten trappen. Dikke pech dan ditmaal voor die Moslims.

 2. IJscoman

  “De Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de Verenigde Naties, Zeid Ra’ad al-Hussein zegt…”. Ahhh, een moslim dus die voor moslims in de bres springt. Dat zegt genoeg. En is dus niet geheel onverdacht.

  Ashin Wirathu, een 45-jarige militante boeddhistische monnik zegt over de Rohingya-moslimgemeenschap in zijn land: “Je mag dan al vriendelijk en liefdevol zijn; naast een dolle hond kan je niet slapen. Ik noem ze herrieschoppers, omdat het herrieschoppers zijn. Als we ons zwak tonen, zal ons land een moslimland worden.”

  Ander bericht uit de islamhoek: “Turkije heeft voor de moslimminderheid in Myanmar noodhulp ter beschikking gesteld.” Ondertussen gaat zij door met de Koerdische minderheden in Syrië en Irak te onderdrukken en uit te moorden.

  Kortom, het lijkt er op dat er een nieuwe slachtoffergroep gecreeerd wordt om de wereld te tonen hoe slecht de moslims wel niet behandeld worden. Moderne spin-technieken staan voor niets.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Ik zou graag meer willen weten
  Zie casus Kosovo waar letterlijk alles bijeen gelogen was waarna het ‘land’ overgedragen werd aan het islamistische Albanees Rovers-syndicaat.
  En laten we ook niet vergeten dat de Rohingyas zelf ook moorden
  Enfin
  Maar mocht het (ditmaal allemaal) kloppen dan moet er natuurlijk alles aan gedaan worden om Birma ter verantwoording te roepen.
  Boycotten, net als Z-Afrika
  (& andere genocidale Apartheidslanden als Saoedi Arabia, Pakistan et cetera)

  Echter inzake de joden hatende De Hoge Commissaris voor Hamas Mensenrechten van de failliete Verenigde Naties prins Huppeldepup
  Want die spoort ook voor geen meter.

  “In sharp contrast to the statement of UN chief Ban Ki-moon, the world body’s high commissioner for rights, Prince Zeid Ra’ad Zeid Al-Hussein of Jordan, noticeably refused to call Wednesday’s Palestinian shooting of Israelis in Tel Aviv a terrorist attack, which killed 4 and injured 16, and he refused to mention that the attackers were Palestininan. Moreover, unlike Ban Ki-moon, Zeid’s statement declined to call out Hamas leaders for celebrating the murder.”

  Ik vertrouw die antisemiet niet
  &
  De MSM heeft bewezen exact 0 procent te vertrouwen te zijn
  &
  Daarom zou ik meer willen weten
  Een taak voor Arnold Karskens wellicht ?
  Mocht Karskens het verhaal van deze Jodenhater van de Jodenhatende Mensenrechten commissie bevestigen dan dient er actie ondernomen worden.

  Overigens snap ik wel dat Birma geen Pakistan of Afghanistan wil worden.
  Dat ze iets minder gretig zijn dan onze beeldenstormende W-Europese leiders.
  Want dan is het over en uit met het Boedhisme.

  Overigens is er bijzonder weinig aandacht voor de moordpartijen op niet-moslims in Bangladesh. Bloggers, vrijdenkers en de bups.
  Je zult daar de Hamas afficionado Prins Huppeldepup van Jordanië niet over horen.

  Jordanie:
  86% van de Jordaniërs zijn voor steniging wanneer een meisje verliefd wordt op een ‘fout’ iemand.

  Waarom vertrouw ik die prins Huppeldepup en zijn Verenigde Naties maar niet ?
  Ik kan daar maar niet de vinger opleggen.

  VN Commissie Mensenrechten
  Men-sen-rechten
  In september 2015 werd het Filippijnse meisjes onthoofdings comité Saudi-Arabië voorzitter van de Mensenrechtenraad.

  Waarom vertrouw ik ze toch niet ?
  Ik kan er maar niet mijn vinger opleggen.

  Dus stuur Arnold zodat er feiten komen
  En als die feiten blijken te kloppen
  Boycotten die zaak
  Net als Saoedie Arabië, geliefd lid van de mensenrechtenraad.
  Met aan het hoofd een Jordaanse Hamas aanhanger.

  1. Ritter

   Two Ravens Black Kettle

   Onderstaand artikel geeft achtergrond informatie over de spanningen in het gebied. Iets wat de gevestigde media helaas niet doen. Hieruit blijkt dat veel boeddhisten zich bedreigt voelen door het agressie gedrag van veel moslims.

   Boeddhisten en moslims in Myanmar
   http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6863

  2. Kodi

   Val van Srebrenica

   Toen Dutchbat de veiligheidstaken in de twee moslim-enclaves overnam van de Canadezen was het Bosnische gebied rond Srebrenica al drastisch gekrompen. Christelijk Servisch-Bosnische eenheden hadden zich rond de stad ingegraven.
   Daarvoor verlieten groepen moslim-bewoners onder leiding van gewapende moslim-mannen nu en dan de enclave om voedsel te vinden in de omringende christelijk-Servische dorpen.

   Aangezien de christelijk-Servische burgers hun voedsel – dat voor deze burgers evenzeer van levensbelang was – vaak met hun leven beschermden en beide groepen bovendien doodsbang waren voor elkaar, hadden ontmoetingen tussen moslim-Bosnische terroristen en christelijk-Servische burgers op deze voedseltochten vaak een dodelijke afloop voor de christelijk-Servische burgers.
   Vele christelijk-Servische dorpen in de wijde omgeving van de enclave zijn hierbij in brand gestoken en totaal vernietigd met vele slachtoffers aan christelijk-Servische kant.

   Deze plundertochten werden veelal uitgevoerd onder leiding van Naser Oric, de algemene militaire commandant van de moslimterroristen in Srebrenica.
   De afspraak met de moslim-Bosnische leiding was dat de enclave gedemilitariseerd zou worden, dat was een voorwaarde van de VN.
   Echter op bevel van de Bosnische moslim-president Alija Izetbegović werden alleen de grootste en defecte wapens ingeleverd.
   De moslimtroepen binnen de enclave voerden regelmatig aanvallen uit op omliggende christelijk-Servische posten opzettelijk vanaf posities vlakbij de waarnemingsposten van de VN. Voortvloeiende uit het zwakke mandaat van de VN, dat voorzag in waarneming in een enclave waarvan de grenzen niet afgebakend werden, had Dutchbat slechts lichte wapens ter verdediging van de moslim-bewoners van de enclaves die het bataljon geacht werd te beschermen.

   Naar algemeen oordeel waren de wapens van Dutchbat te licht voor een effectieve verdediging. De visie van de VN was echter dat alleen al de aanwezigheid van Dutchbat de Serviërs ervan zou weerhouden de enclave aan te vallen: “to deter by presence”.
   Een andere handicap was de slechte communicatie tussen de hoofdkwartieren van Srebrenica, Tuzla, Sarajevo, Den Haag en het VN-hoofdkwartier in Zagreb.

   Heeft u het bovenstaande goed gelezen ?
   Dan begrijpt u, dat er zich ongeveer 7.000 moslimterroristen bevonden in Srebrenica in 1994, 1995, onder leiding van de moslim-commandant Naser Oric, gesteund door de Bosnische moslim-President Alija Izetbegovic.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87

   Zij hadden opdracht gegeven aan die 7.000 moslimterroristen de christelijk Servische dorpen rondom Srebrenica aan te vallen. Vandaar dat deze moslimterroristen ’s nachts de enclaves uitglipten en al moordend en plunderend tekeer gingen in de christelijk-Servische dorpen rondom Srebrenica.
   De christelijk-Servische generaal Ratko Mladic heeft tientallen malen de moslim-commandant Naser Oric gewaarschuwd inzake de illegale moordpartijen door zijn niet-geuniformeerde moslimterroristen.

   Toen dan ook de wel in een uniform gestoken christelijk-Servische generaal Ratko Mladic in juli 1995 de 7.000 moslimterroristen gevangen had genomen, had hij het volste recht de 7.000 moslimterroristen ter plekke te executeren.

   Oorlogsrecht schrijft voor dat niet-geuniformeerde bendes niet mogen deelnemen aan oorlogshandelingen. Doen ze het wel, dan mogen geuniformeerde legeronderdelen standrechtelijk die niet-geuniformeerde terroristen executeren.

   Dat generaal Ratko Mladic nog zo vriendelijk is geweest die 7.000 moslimterroristen eerst weg te leiden van de vrouwen en kinderen, voordat hij ze volgens het oorlogsrecht heeft laten executeren, pleit in zijn voordeel.

   Dat er moslims zijn, die na bijna twintig jaar zo hondsbrutaal zijn bij Nederland aan te kloppen voor een schadevergoeding, is de grootste gotspe, die mogelijk is.
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22478774/__Rechtszaak_Srebrenica__.html

   De Nederlandse advocate Prof. Mr. Liesbeth Zegveld praat recht wat krom is.

   Doch gezond-denkende Nederlanders gaan zich steeds heftiger verzetten tegen dit soort liederlijke advocaten, die er op uit zijn, dat Nederlands belastinggeld, ergo door gezond-denkende Nederlanders opgebracht belastinggeld, weggegeven gaat worden aan de weduwen van de in juli 1995 terecht geëxecuteerde 7.000 moslimterroristen.

   Het lijkt erop, dat moslims doorhebben, dat ze bij Europeanen geweldig goed het schuldgevoel kunnen exploiteren. En vooral de D66-rechtertjes laten zich in al hun onbenul voor dat moslimkarretje spannen. En zeggen schadevergoedingen toe, die betaald worden door gezond-denkende Nederlanders.

   Aan iedere lezer vraag ik hierbij een reaktie hierop te geven.

   M.vr.gr.

   Hans Holtrop MSc, publicist
   Geb. te Den Haag, 28 nov.’41

  3. Kodi

   Val van Srebrenica

   Toen Dutchbat de veiligheidstaken in de twee moslim-enclaves overnam van de Canadezen was het Bosnische gebied rond Srebrenica al drastisch gekrompen. Christelijk Servisch-Bosnische eenheden hadden zich rond de stad ingegraven.
   Daarvoor verlieten groepen moslim-bewoners onder leiding van gewapende moslim-mannen nu en dan de enclave om voedsel te vinden in de omringende christelijk-Servische dorpen.

   Aangezien de christelijk-Servische burgers hun voedsel – dat voor deze burgers evenzeer van levensbelang was – vaak met hun leven beschermden en beide groepen bovendien doodsbang waren voor elkaar, hadden ontmoetingen tussen moslim-Bosnische terroristen en christelijk-Servische burgers op deze voedseltochten vaak een dodelijke afloop voor de christelijk-Servische burgers.
   Vele christelijk-Servische dorpen in de wijde omgeving van de enclave zijn hierbij in brand gestoken en totaal vernietigd met vele slachtoffers aan christelijk-Servische kant.

   Deze plundertochten werden veelal uitgevoerd onder leiding van Naser Oric, de algemene militaire commandant van de moslimterroristen in Srebrenica.
   De afspraak met de moslim-Bosnische leiding was dat de enclave gedemilitariseerd zou worden, dat was een voorwaarde van de VN.
   Echter op bevel van de Bosnische moslim-president Alija Izetbegović werden alleen de grootste en defecte wapens ingeleverd.
   De moslimtroepen binnen de enclave voerden regelmatig aanvallen uit op omliggende christelijk-Servische posten opzettelijk vanaf posities vlakbij de waarnemingsposten van de VN. Voortvloeiende uit het zwakke mandaat van de VN, dat voorzag in waarneming in een enclave waarvan de grenzen niet afgebakend werden, had Dutchbat slechts lichte wapens ter verdediging van de moslim-bewoners van de enclaves die het bataljon geacht werd te beschermen.

   Naar algemeen oordeel waren de wapens van Dutchbat te licht voor een effectieve verdediging. De visie van de VN was echter dat alleen al de aanwezigheid van Dutchbat de Serviërs ervan zou weerhouden de enclave aan te vallen: “to deter by presence”.
   Een andere handicap was de slechte communicatie tussen de hoofdkwartieren van Srebrenica, Tuzla, Sarajevo, Den Haag en het VN-hoofdkwartier in Zagreb.

   Heeft u het bovenstaande goed gelezen ?
   Dan begrijpt u, dat er zich ongeveer 7.000 moslimterroristen bevonden in Srebrenica in 1994, 1995, onder leiding van de moslim-commandant Naser Oric, gesteund door de Bosnische moslim-President Alija Izetbegovic.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Alija_Izetbegovi%C4%87

   Lees verder >

   1. Kodi

    Vervolg >

    Zij hadden opdracht gegeven aan die 7.000 moslimterroristen de christelijk Servische dorpen rondom Srebrenica aan te vallen. Vandaar dat deze moslimterroristen ’s nachts de enclaves uitglipten en al moordend en plunderend tekeer gingen in de christelijk-Servische dorpen rondom Srebrenica.
    De christelijk-Servische generaal Ratko Mladic heeft tientallen malen de moslim-commandant Naser Oric gewaarschuwd inzake de illegale moordpartijen door zijn niet-geuniformeerde moslimterroristen.

    Toen dan ook de wel in een uniform gestoken christelijk-Servische generaal Ratko Mladic in juli 1995 de 7.000 moslimterroristen gevangen had genomen, had hij het volste recht de 7.000 moslimterroristen ter plekke te executeren.

    Oorlogsrecht schrijft voor dat niet-geuniformeerde bendes niet mogen deelnemen aan oorlogshandelingen. Doen ze het wel, dan mogen geuniformeerde legeronderdelen standrechtelijk die niet-geuniformeerde terroristen executeren.

    Dat generaal Ratko Mladic nog zo vriendelijk is geweest die 7.000 moslimterroristen eerst weg te leiden van de vrouwen en kinderen, voordat hij ze volgens het oorlogsrecht heeft laten executeren, pleit in zijn voordeel.

    Dat er moslims zijn, die na bijna twintig jaar zo hondsbrutaal zijn bij Nederland aan te kloppen voor een schadevergoeding, is de grootste gotspe, die mogelijk is.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22478774/__Rechtszaak_Srebrenica__.html

    De Nederlandse advocate Prof. Mr. Liesbeth Zegveld praat recht wat krom is.

    Doch gezond-denkende Nederlanders gaan zich steeds heftiger verzetten tegen dit soort liederlijke advocaten, die er op uit zijn, dat Nederlands belastinggeld, ergo door gezond-denkende Nederlanders opgebracht belastinggeld, weggegeven gaat worden aan de weduwen van de in juli 1995 terecht geëxecuteerde 7.000 moslimterroristen.

    Het lijkt erop, dat moslims doorhebben, dat ze bij Europeanen geweldig goed het schuldgevoel kunnen exploiteren. En vooral de D66-rechtertjes laten zich in al hun onbenul voor dat moslimkarretje spannen. En zeggen schadevergoedingen toe, die betaald worden door gezond-denkende Nederlanders.

    Aan iedere lezer vraag ik hierbij een reaktie hierop te geven.

    M.vr.gr.

    Hans Holtrop MSc, publicist
    Geb. te Den Haag, 28 nov.’41

 4. K.Dopper

  Er zijn moordzuchtige moslims, moordzuchtige christenen, moordzuchtige atheïsten en moordzuchtige boeddhisten. Dat is van alle tijden en plaatsen en daarom is het ook zo stupide om de verklaring van die moordzucht in de godsdienst te zoeken. Die heeft er geen fuck mee te maken, als mensen naar hun aard soms willen moorden doen ze dat en als ze dat willen goedpraten blijkt elke godsdienst en ideologie zich daar heel goed voor te lenen.

  Dit is boerenlogica maar toch wauwelt iedereen op dit blog over de moordzuchtige islam. Zouden we daar niet beter mee kunnen ophouden?

  1. Two Ravens Black Kettle

   U liegt en daarom spreekt u logischrwijs de onwaarheid
   Dat siert u niet.

   Er zijn inderdaad enkele christenen die moorden.
   Met name een zooi eeuwen terug toen kruisvaarders christelijke steden wilden redden van de islamitische moordmachine (terwijl ze -fair is fair (want itt. de MSM en het tuig wat zijn tengels al 40 jaar in het onderwijs heeft ben ik ervoor om alle feiten naar boven te dreggen)- ook pogroms pleegden, de bevolking van Jeruzalem uitmoordde en één maal zelfs Constantinople brandschatte)
   Daar staat tegenover dat de witte christelijke man als eerste in de geschiedenis van Homo sapiens de slavernij afschafte en daarvoor zelfs ten strijde trok tegen -wederom- de Mohammedaan

   Ook atheïsten hebben via Maoisme en communisme honderden miljoenen mensen afgeslacht.
   In NL hebben we daarvoor SP en GL opgericht.
   Progressieve partijen noemt de MSM deze van blood doordrenkte clubs.

   En (wanneer de tekeningen niet bedriegen) boedhisten in Birma zijn ook niet helemaal zuiver op de graat. Een behoorlijk unicum voor dat geloof.

   Echter
   U -als aanhanger van bloed doordrenkte clubs- grijpt de Rohingyas aan om alle moordpartijen vanuit de Religie van de Vrede te legitimeren.
   99% van de aanslagen komt niet van boedhistische, (niet linkse-)atheistische en christen hand.
   De kinderen van Europa worden niet afgeslacht door Boeddha, Darwin en Jezus
   En U weet dat natuurlijk.
   Hoe noemen we dat stijlfiguur ook al weer ?

   1. K.Dopper

    “Er zijn inderdaad enkele christenen die moorden”

    Het zijn er een paar meer, sterker, de grootste genocideplegers in de wereldgeschiedenis zijn christenen.

    1. Nasrani

     Volslagen onzin en geen feit!

     1. K.Dopper

      ..argumenteerde Nasrani.

      🙂

     2. Nasrani

      He doppertje, jij doet een uitspraak die ik onzin vind. Jij zou vervolgens moeten aantonen dat jij geen onzin verkoopt. En dat kun je helaas niet. Je leest teveel parrool light.

    2. Ritter

     K.Dopper

     Moslims zijn berucht vanwege het feit dat ze overal waar ze komen problemen veroorzaken. Geen wonder dus dat veel mensen moslims niet meer willen hebben.

     Neem nu Europa. Europa zucht onder islamitische terreur. Deze terreur heeft Europa in haar greep. Dus niet onder Joodse terreur; of boeddhistische terreur; of Hindoeïstische terreur; maar onder islamitische terreur.

     Het fundamentele probleem is dat moslims niet integreren maar willen overnemen. Dat is hun opdracht vanuit de islamitische geschriften. En daarom veroorzaken moslims overal problemen.
     ——————–

     Waarom komen moslims eigenlijk naar Christelijke landen?

     Het blijft echter, op het eerste gezicht, vreemd dat moslims en masse zich in EU-landen willen vestigen. Volgens de islam is de islam dé ultieme religie en mogen moslims zich niet integreren of mengen met kafir. De vraag die ik stel is dan ook: waarom vestigen islamitische vluchtelingen zich niet in andere islamitische landen, waar dezelfde religie en cultuur gemeengoed zijn? Het adagium dat islamitische vluchtelingen vrijheid zoeken is een contradictio in terminis met hun eigen religie, omdat islam in het Arabisch onderwerping of overgave betekent en daarmee in tegenstelling is met de Westerse vrijheden die wij kennen, beleven en belijden.

     Het gevolg voor de westerse landen van een stevige islamitische aanwezigheid is bekend: een roep om inperking van vrijheden. Deze inperkingen zijn een gevolg van islamisering en erger nog van zelfislamisering.

     https://opiniez.com/2017/09/02/waarom-komen-moslims-eigenlijk-naar-christelijke-landen/

     1. K.Dopper

      ‘Het fundamentele probleem is dat moslims niet integreren maar willen overnemen. Dat is hun opdracht vanuit de islamitische geschriften.’

      Tja, die neiging hadden de christenen door de eeuwen heen ook, het enige verschil is dat die daar veel succesvoller in waren. Er vielen ook wat meer slachtoffers bij maar waar gehakt wordt vallen spaanders, zullen we maar zeggen.

    3. Beukman

     Inderdaad, @Dopper. En wat is het geheugen van sommige mensen toch selectief.
     De oorspronkelijke bevolkingen van America en Australië zijn vrijwel uitgeroeid door christenen.
     De pogroms in midden- en Oost-Europa, die je ook een vorm van genocide zou kunnen noemen, zijn uitgevoerd door christenen.
     Last but not least: vrijwel alle Duitsers die op enigerlei wijze hebben bijgedragen aan de holocaust, waren christenen.

     Het koloniale verleden van met name Spanje en Portugal in Zuid-America en dat van België in Congo laat ik dan nog buiten beschouwing.

     1. K.Dopper

      Ja, Beukman, christenen zijn inderdaad de grootste genocideplegers van de wereldgeschiedenis. Ik heb dat al zo vaak uitgelegd dat het prettig is dat jij dat nu een keer voor me doet.

     2. Punt50

      Daar is meneer/mevrouw de selfbasher weer. Pffff… zucht steun. Weer schuldgevoel aanpraten. Zwaktebod, werkelijk waar 020! Niet meer doen man, te doorzichtig.

     3. Beukman

      Van mij hoef je je niet schuldig te voelen over wat christenen allemaal hebben uitgevreten, @Puntje. Maar ga het dan niet ook ontkennen.

    4. Ngatimoto

     Makkelijk gezegd maar niet waar.

    5. Bloem

     Beste heer Dopper, dit geconcludeerd te hebben. Wat is oplossing? Wat te doen met al die moordzuchtige Christenen? In al uw wijsheid heeft u vast een oplossing die u met ons onwetende dwazen wilt delen

     1. K.Dopper

      @Bloem, we moeten niks met moordzuchtige christenen of moslims maar wel wat met moordzuchtige mensen.

      Denk daar maar eens over na.

  2. buitenbeentje

   En niet te vergeten mensen die voorstellen “afscheid van babyboomers te nemen”. Moordzuchtige trollen dus.

   1. K.Dopper

    Wie wil er afscheid nemen van babyboomers en wat wordt daar dan mee bedoeld?

    1. buitenbeentje

     http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/09/peilingen-is-de-pvda-opgestaan-uit-de-bijna-dood-asscher-wint-er-een-kwart-van-zijn-zetels-bij/

     Ik citeer K.Dopper:
     “Nee, het structurele herstel kan pas komen als men de toon van Sanders en Corbuyn weet op te pikken: tegen het neo-liberalisme, afscheid van de babyboom-generatie, …..”

     Dat is een regelrecht oproep tot genocide op de groep tussen de 54 en 72 jaar.

     1. K.Dopper

      Wat grappig, buitenbeentje meent dat ik oproep tot een genocide op de babyboomers.

      Nee, lieverd, dat was niet de strekkig van mijn betoog, in de context van mijnbetoog sloeg het op de politieke orientatie van veel partijen op de sociaal-economische belangen van de babyboomers die leidde tot kwalijke inkomens- en vermogensverschillen en een ongelijke toegang tot de huizen- en arbeidsmarkt. Van die oriëntatie adviseer ik afscheid te nemen.

      Intussen mogen de babyboomers met behoud van vermogen en huizen gelukkig door blijven leven.

      🙂

    2. buitenbeentje

     Je bent dus nog een lafbek ook, nu terug trekken. De strekking van je betoog, in jouw ogen, doet niet ter zake. Op het internet staat dat jij oproept tot het afscheid nemen van babyboomers het internet vergeet niet.

     Ik wens te lezen dat jij oproept tot genocide, zoals in de jaren 40 mensen onder de “douche” gezet werden en dus roep je op tot genocide. Zoals politici worden bedreigd door MSM, zoals Fortuin werd vermoord en al die MSM van de prins geen kwaad wisten.

     Dat is de manier waarop jij hier ageert en dat is de manier waarop ik je telkens weer op je moordneigingen zal aanspreken. Voor de rest mag je al die babyboomers zonder eigen huis en vermogen, de ruime meerderheid, van mij bezoeken bij de voedselbank, misschien dat je dan eens begrijpt waar je over praat.

     1. K.Dopper

      ‘Ik wens te lezen dat jij oproept tot genocide, zoals in de jaren 40 mensen onder de “douche” gezet werden en dus roep je op tot genocide. ‘

      🙂

 5. K.Dopper

  We kennen genocides in alle gezindten.

  http://m.marokko.nl/nieuws/33265/

   1. Ritter

    Guus Geluk

    U vertelt niet het hele verhaal. Daarom zal ik een artikel plaatsen die dat wel doet en verklaart waarom er zulke spanningen zijn tussen de bevolkingsgroepen.
    ————

    Boeddhisten en moslims in Myanmar

    Rohingya moslims vermoorden 50.000 boeddhisten

    Tijdens de Japanse bezetting ontstond een machtsvacuüm met grote spanningen tussen bevolkingsgroepen. In 1942 werden naar schatting 50.000 boeddhisten vermoord door de Rohingyas in Arakan.

    http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6863

  1. Nasrani

   Ja ja, jij wel.

 6. Ritter

  Het ligt toch wat anders dan hier word vermeld.

  “Westerse media creëren compleet onkritisch de nieuwe, vervolgde volksgroep van de Rohingya. Dat het hierbij echter zou kunnen gaan om geïmporteerde Jihadisten en islamitische opstandelingen, die vermoedelijk door Saoedi-Arabië ondersteund worden, interesseert onze vooraanstaande media geen biet.

  Op dit moment volgen de media elkaar razendsnel op in de voorstelling van de vermeende volkerenmoord op de zogenaamde volksgroep van de Rohingya. De Rohingya zouden door militante boeddhisten in de jonge democratie van Myanmar uitgeroeid worden, aldus de mediale voorstelling.

  Al in 2013 kwam het in Myanmar, het voormalige Birma, tot enorme ongeregeldheden tussen de boeddhistische bevolking en de islamitische “Rohingya”. De regering van Myanmar kwalificeert de “Rohingya” als “illegale immigranten”, die in het jongste verleden vanuit Bangladesh geïmmigreerd zouden zijn, en maakt hen maatgevend verantwoordelijk voor de steeds opnieuw opvlammende onlusten. In Myanmar nam in de loop der jaren de bezorgdheid over de snelle groei van dit islamitische bevolkingsaandeel toe. Van politieke zijde werden de polygamie, een bovengemiddeld aantal kinderen en de monopolisering van bepaalde economische takken bekritiseerd. In Myanmar woonden in 2013 al ongeveer een miljoen Rohingya.

  Nadat het conflict in Myanmar, net zoals in alle hoeken van deze wereld, escaleert als moslims een bepaald bevolkingaandeel vormen, is er een enorme belangstelling van de media voor de zogenaamd vervolgde volksgroep, die zo blijkbaar helemaal niet bestaat.

  Rohingya – geen volksgroep

  Het begrip Rohingya definieert geen volksgroep, maar wordt sinds de jaren-50 gebruikt voor de in Myanmar illegaal levende moslims. De vertegenwoordigers van de moslims eisten daar een eigen gebied in de voormalige Arakan-regio en wilden niet onder een boeddhistische regering in een Arakan-staat leven. De boeddhisten daarentegen willen geen deel van hun land kwijtraken.

  Staatsinstanties in Myanmar wijzen de benaming Rohingya af en spreekt in plaats daarvan, dat wordt zelfs gezegd door het links gerichte Wikipedia, van Bengalezen. Zo wil de regering haar positie verduidelijken dat het om illegale immigranten uit Bengalen (Bangladesh) gaat. Verdreven moslims uit de regio, die zich in de jaren-70 in Saoedi-Arabië of Pakistan hadden gevestigd, worden daar “Birmese moslims” genoemd.

  Ook al probeerde de Rohingya-beweging het begrip “islamitisch” in de geschiedschrijving in toenemende mate door “Rohingya” te vervangen, is dit volgens opvatting van enkele historici geen houdbaar optreden. Het zou aan de hand van aantekeningen niet mogelijk zijn om te bepalen wie de Rohingya zijn of willen zijn. Het zou een identiteit zijn, die zich in 2016 nog in opbouw zou bevinden.

  Rohingya-leider werd gestuurd door Saoedi´s en Taliban

  Naar het schijnt, werd ini de jonge, democratische staat Myanmar, wiens presidente een gerespecteerde winnares van de Nobelprijs is, precies dezelfde jihad geïmporteerd die men kent van Nigeria tot de Filipijnen. De aanvoerder van de 500 militante Rohingya van de ARSA, aldus bericht de blog fisch+fleisch, had nooit in het land van zijn vader geleefd, maar werd in Mekka tot radicale islamiet opgevoed en in Pakistan bij de Taliban tot Jihadist opgeleid.

  Nu is het de vraag waarom Duitse mainstream media niet berichten over deze verbanden en Volker Beck (de Groenen) van de Duitse regering kan eisen dat Duitsland en de Europese Unie dringend “Rohingya-vluchtelingen” uit Bangladesh zouden moeten opnemen. Zonder tegenspraak kan Beck de winnares van de Nobelprijs voor de Vrede, Aung San Suu Kyi, als medeverantwoordelijk bestempelen en in de mediale ruimte een zogenaamde genocide op de Rohingya plaatsen.”

  http://www.journalistenwatch.com/2017/09/10/rohingya-medien-kreieren-eine-neue-volksgruppe/

 7. Chauvinist

  Wat de auteur van DDS vergeet te melden is dat deze islamitische Rohingyas al lange tijd zelf volop mensen aan het afslachten zijn in Myanmar. Nu slaan de boeddhisten (terecht!) terug en roept men dat dit etnische zuiveringen zijn? Ik noem het zelfverdediging! DDS begint steeds meer op de NPO te lijken… jammer…

  1. trampoline

   He, dat roept mogelijkheden op voor ons.

  2. DolleDries

   Ik noem het zelfverdediging! DDS begint steeds meer op de NPO te lijken… jammer..
   Ik hoop het niet maat in dit geval probeert Michael de lezer op het totaal verkeerde paard te zetten. Waarom?

 8. Nasrani

  De kruik gaat zolang te water totdat hij barst. Dat is hier waarschijnlijk aan de hand. De haat tegen de islam groeit wereldwijd onderhuids en zal zo hier en daar de oppervlakte bereiken. In een oorlog tegen een ideologie vallen slachtoffers. Dat is niet goed te praten maar wel onvermijdelijk ben ik bang, omdat de islam zich richt op wereldoverheersing. Dat zal niet ieder volk zich laten gebeuren denk ik.

 9. George van de linden

  Er had net zo goed kunnen staan:

  Ziek: extremistische Moslims plegen etnische zuivering op boeddhisten in Myanmar !

 10. Ni28

  Moslims zijn eenmaal niet geliefde volk zelfs bij de boeddhisten en dat zegt wat. Lastig volk zijn ze wel en dat weten wij zelf ook. In ieder geval gaat er weer een bodemloze put open. Zij zullen vast welkom geheten worden door mutti Merkel die ze dan lekker gaat verdelen.

 11. Ritter

  Rohingya moslims vermoorden 50.000 boeddhisten

  Hindoes vermoord en gemarteld door moslims in Kashmir

  De laatste boeddhisten in de Chittagong heuvels Bangladesh worden met uitroeiing bedreigd door talrijke aanvallen door moslims.

  De boeddhisten in Myanmar zijn ook niet vergeten dat moslims in Pakistaans Kashmir 50.000 hindoefamilie hebben verdreven. In 1990 werden Kasmiri pandits gemarteld en vermoord. Hun ogen werden uitgestoken, ze werden gecastreerd, ze werden verbrand met sigaretten en ledematen werden van hun lichaam afgehakt. ”

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6863

 12. Obiwokekenobie

  Ik vraag me af wat je moet doen om een boedist op de kast te krijgen…

  Die gasten hebben toch zen-achtige innerlijke chakra’s?

  1. Ritter

   Obiwokekenobie

   Boeddhisten en moslims in Myanmar
   http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6863

 13. trampoline

  En de vrouwelijke premier van dat land kreeg een paar jaar geleden de Nobelprijs voor de vrede omdat ze streed voor mensenrechten. Nu hoor je haar niet meer; kennelijk ging het alleen om mensenrechten voor Boedhisten.

  De Nobelprijs is door dit soort lieden niets meer waard omdat het Nobel commitee niet in staat is om serieus en objectief te oordelen.

  1. Ritter

   trampoline

   Zoals overal ter wereld hebben moslims ook in Birma de Jihad geïmporteerd en veroorzaken veel geweld en problemen. Kennelijk hebben de Birmezen daar genoeg van.

   “Naar het schijnt, werd ini de jonge, democratische staat Myanmar, wiens presidente een gerespecteerde winnares van de Nobelprijs is, precies dezelfde jihad geïmporteerd die men kent van Nigeria tot de Filipijnen. De aanvoerder van de 500 militante Rohingya van de ARSA, aldus bericht de blog fisch+fleisch, had nooit in het land van zijn vader geleefd, maar werd in Mekka tot radicale islamiet opgevoed en in Pakistan bij de Taliban tot Jihadist opgeleid.”
   http://www.journalistenwatch.com/2017/09/10/rohingya-medien-kreieren-eine-neue-volksgruppe/

   1. corfo

    @ Obiwokekenobie.
    “Die gasten” hebben inderdaad innerlijke chakra’s, maar ze hebben , denk ik afgaande op het gebeuren, óók vaderlandsliefde en zitten kennelijk niet te wachten op moslims die hun Boeddhistische leven wensen te vernietigen.
    De z.g. Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de VN, Zeid al-Hussein, is vast en zeker géén Eskimo !! Wilde deze organisatie ook niet ónze zwarte Piet verbannen ?

 14. corfo

  Iedereen mag en kan er van vinden wat ie wil, maar ’t is niet zo dat deze verjaging “uit het niets” is ontstaan.
  Moslim-extremisten hebben eerder politiebureaus, agenten en militairen aangevallen, kantoren in brand gestoken en meer van de van hen “bekende hobby’s” uitgeoefend.
  Dat de overige bevolking daarvan ooit genoeg zou krijgen was te verwachten, dat nu, is uitgedraaid op het verjagen van die lui. Trouwens over de, al dan niet terechte, aanleiding van deze “emigratie”, lees je praktisch niks, van het feit dat die moslims worden verjaagd worden we dagelijks uitgebreid ingelicht. De bevolking van Myanmar heeft kennelijk genoeg van dat soort “inwoners”.

  1. Ni28

   Natuurlijk niet Corfo. Boeddhisten gaan niet zomaar moorden dan doen zij doorgaans alleen als zij zelf in gevaar zijn. De situatie daar wordt hier alleen maar van een kant belicht en dat is weer typisch voor de huidige berichtgeving van de MSM. Als het moslims betreft wordt hun altijd de hand boven het hoofd gehouden. Neemt niet weg dat elkaar uitmoorden verkeerd is.

 15. Ni28

  Een kwaad wordt met andere kwaad goedgepraat. Het zit vast in de Linkse DNA.

 16. Ngatimoto

  Over Screbrenica gesproken.
  Paar dagen geleden een item gezien over dit dorp. Na veel vijven en zessen is er een nieuwe Iman met gezin neergestreken. Niet je typische moslim die je hier ziet want mevrouw mocht gewoon in de kamer blijven en ook haar verhaal doen. Ze kwamen uit Servië en hadden besloten naar Screbrenica te gaan omdat de opa van de Iman daar was vermoord. Gaandeweg kwam uit het verhaal naar voren dat ze niet begrepen waarom ‘iedereen’ de moslims haten. Waarom iedereen hen Turken noemde. Over iets dat honderden jaren geleden was gebeurd hoefde je toch niet te blijven emmeren?
  Daar hield de diepgang, inzicht en begrip dus op. Oorzaak en gevolg. De huizen zijn nieuw, nog niet goed afgewerkt, als dat al ooit zal gebeuren. Maar de moskee en minaret? Prachtig, veel geld aan besteed en ‘s-avonds prachtig verlicht door schijnwerpers enz. Met het reclamebord van het geloof is niets mis.

 17. Seneca

  @Ritter
  Helemaal mee eens! Die zgn. Rohingyas zijn uit Bangladesh naar Myanmar vertrokken. Toen zij het aantal van 1 miljoen hadden bereikt, wilde men een onafhankelijk gebied dat geheel islamitisch zou moeten worden. Myanmar peinsde er niet over om een gebied af te staan en toen sloeg de vlam in de pan. Als een islamiet iets wilt, zal hij er alles aan doen om dat – linksom of rechtsom – krijgen. De VN zien ook weer een mogelijkheid om nog meer geld uit de zakken van de lidstaten te kloppen door deze Rohingyas, als een vervolgde groep te classificeren. Michael v.d. Galien doet lekker mee i.p.v. vraagtekens te zetten bij een dergelijk bericht.

 18. Parestado4

  Ik begrijp er echt niets meer van:De ene afgod roeit de ander uit?Vreemd!

  1. K.Dopper

   Nee hoor, goden roeien elkaar niet uit, mensen soms wel.

   1. Kodi

    Moslims doen al 1400 jaar niets anders dan vermoorden, verdrijven etc.

    1. corfo

     @ Kodi.
     Waar moslims zijn is trammelant !
     Wat in Myanmar gebeurt is geen etnische zuivering zoals dat linkse gepeupel ons wil doen geloven. De oorspronkelijk inwoners van Myanmar verdedigen zich tegen islamieten die een stuk Myanmar willen “bezetten” teneinde hun moordlustige bedoelingen te kunnen uitvoeren. Laat de bevolking dát nou nét niet pikken, en vervolgens jagen ze die parasieten het land uit. Nou en ?
     Had Europa ook moeten doen, jaren geleden, toen die parasieten allerlei eisen begonnen te stellen aan hun “weldoeners”. Eigenlijk een zeer trieste, bloeddorstige ideologie, dat islamisme.

     1. Kodi

      Sobieski zag destijds de realiteit wel in.

 19. marco1

  Het is misschien een hele rare kronkel in mijn hoofd maar de gedachte dat de boeddhist gelijk heeft dat de enigste oplossing voor zelfbehoud een genocide op een bepaald soort bevolking is.

  1. K.Dopper

   Ja, marco, dat is een hele rare kronkel in je hoofd.

   1. marco1

    Maar ik heb iig dat besef.

    1. K.Dopper

     Tja, als je een hele rare kronkel in je hoofd hebt ontwikkel je een wonderlijk besef.

     1. marco1

      u spreekt uit persoonlijke ervaring?

 20. George van de linden

  Tijdens de Japanse bezetting ontstond een machtsvacuüm met grote spanningen tussen bevolkingsgroepen. In 1942 werden naar schatting 50.000 boeddhisten vermoord door de Rohingyas in Arakan.

 21. Christina

  Ik denk dat de boeddhisten die moslims goed zet werden, want er word nu net gedaan of het vredelievende moslims zijn, maar die zijn daar aardig tekeer gegaan,zoals het een moslim betaamt.
  En de boeddhisten zijn het goed zat geworden, maar dat word weer niet vermeld dat die moslims het over zich zelf hebben afgeroepen.
  Zoals overal maar hier doen ze er tenminste wat aan,in Europa kijken we lijdzaam toe hoe die moslims alles vernaggelen!!

  1. sjun

   Dat is wel zeker. Maar om een of andere reden krijgen Neerlanders via hun MSM een eenzijdig verhaaltje voorgeschoteld. Daarom een blik op de andere kant van de medaille want islam is islam.
   Its Not Buddhists Killing Muslims In Myanmar, Its Rohingya Muslims Killing Buddhists From 1947 http://www.vedicupasanapeeth.org/news_inter_67774_mya/

 22. Bolkestein

  Ach gut ach gut, die vermeende zielige Moslims… Kijk, dit is wat ze weer eens op hun kerfstok bijschrijven.

  Geweld tegen christenen in Rohingya vluchtelingenkamp

  Door Thomas Panis -15 februari 2020 – 18:51

  In een vluchtelingenkamp voor Rohingya in Bangladesh werd eind januari de christelijke minderheid door een menigte aangevallen, zo berichtte Human Rights Watch. Mensen werden ineengeslagen, beroofd en een geïmproviseerde kerk en school werden geplunderd. Een christelijke geestelijke en zijn 14-jarige dochter zijn ontvoerd. Volgens familieleden werd het meisje verplicht bekeerd tot de islam en gedwongen tot een huwelijk.

  De Rohingya zijn een overwegend islamitische minderheid in het buurland Myanmar, waar men ze beschouwt als illegale immigranten. Ze hebben er geen burgerrechten. Na jarenlange frictie tussen de Rohingya en de overwegend boeddhistische bevolking begon het Myanmarese leger in 2017 met een campagne tegen de Rohingya, na terroristische aanslagen van het islamistische ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army). Het land krijgt hiervoor al jaren kritiek in de internationale pers. Men beschuldigt geregeld het Myanmarese leger van misdaden tegen de menselijkheid. Vele Rohingya vluchtten de grens over en leven in kampen in buurland Bangladesh.

  Een klein percentage van de Rohingya (ongeveer 1500 van de 700.000 vluchtelingen) zijn christenen. Deze minderheidsgroep voelt zich nu belaagd door de islamitische meerderheid, en steekt het recente geweld op de islamistische militanten van ARSA. Deze laatste organisatie heeft echter alle betrokkenheid ontkend. De slachtoffers menen dat ze geen gehoor krijgen bij de autoriteiten in het kamp en voelen zich gediscrimineerd. Een hooggeplaatste VN-verantwoordelijke in Myanmar heeft de autoriteiten van Bangladesh opgeroepen om alle vluchtelingen te beschermen, ook de christelijke minderheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.