Hillary Clinton: ”Donald Trump leeft van chaos. Met hulp van rechtse media buit hij verdeeldheid uit”

In een interview met het Algemeen Dagblad, gaat Hillary Clinton hard in op de huidige situatie van de Verenigde Staten. Volgens haar is het helemaal de verkeerde kant op gegaan, maar gebrek aan zelfreflectie blijft toch de boventoon voeren. Ook in haar boek ‘What Happened’ laat ze zichzelf vooral buiten beschouwing. Het is vooral ‘jij-bakken’ en daar blijft het bij.

Men weet dat ik niet zo heel positief ben over Donald Trump, misschien dan alleen om het feit dat bijna alle media in de Verenigde Staten een verbaasde reactie gaven bij zijn winst. Die reactie was en is nog steeds onbetaalbaar. Toch ben ik, net als zo veel mensen, ook niet positief over Hillary Clinton. Ze wordt hier in Nederland onthaald als een grote heldin en een voorbeeld voor ons allen. Men vergeet dan maar even alle fouten die zij heeft begaan, zoals wat er is gebeurd in Benghazi.

Enfin, heel veel negativiteit richting Donald Trump, zoals we van haar konden verwachten. Het wordt nu een beetje lachwekkend, aangezien zij de grote verliezer is in dit spel. Het lijkt toch een beetje afzeiken vanaf te zijlijn, terwijl je zelf het spelletje verloren hebt. Oh wacht, dat is ook gewoon zo.

,,Deze regering zorgt voor een vacuüm in de wereld, dat wordt opgevuld door mensen zoals Vladimir Poetin, Xi Jinping, Recep Tayyip Erdogan en anderen. Mensen die hun macht willen vergroten en rekeningen willen vereffenen.”

,,De VS praat niet meer over mensenrechten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt uitgehold. Als je met Kim Jong-un wilt praten over zijn kernwapens, dan heb je daar ervaren diplomaten voor nodig. Mensen die de dossiers en Noord-Korea kennen, de taal spreken. Die mensen zijn weg. Je kunt geen diplomatie hebben zonder diplomaten. Dat gevaar wordt door de regering-Trump niet onderkend.”

Het is lichtelijk hypocriet, aangezien met de halve oorlogsretoriek die Clinton voerde richting Poetin, men zich moet afvragen of haar beleid zo goed zou zijn geweest. Ik denk namelijk van niet. Het bleef een keuze tussen twee kwaden, niet per se goed versus kwaad. Clinton leeft van de tegenstelling met Trump, nog steeds. Dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Het verkoopt goed en haar boeken zullen er ook niet onder lijden. De zoveelste lucratieve poppenkast.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Nasrani

  Deze vrouw valt toch echt niet meer serieus te nemen. Verder maar geen commentaar, alleen een superieure glimlach zoals zovelen op dit moment in de VS op hun gezicht hebben.

  1. Dubbele Komma

   Nee dit kadaver is niet serieus te nemen. Die rat van een Obama was dat al niet. De eerste Amerikaanse president die elke!!! Dag van zijn ambtstermijn oorlog heeft gevoerd en isis aan wapens hielp heeft geen chaos achtergelaten. Killary had graag nog even wat meer oorlogen begonnen. Krijg je Nobelprijs voor de vrede… *kots*

   1. Henk-Jansen

    Je weet dat Trump ook nog steeds oorlogen voert?

    1. Dubbele Komma

     Sommige socialistische bruinhemden betichten trump van oorlog voeren en vergeten voor het gemak dat sinds trump isis gelijk werd verslagen met de door obama geleverde wapens. En dat trump al dik een jaar zit zonder oorlogen te ontketenen wat we van oorloghitser Obama niet kunnen zeggen. Sterker nog. Trump is werd van oorlog voeren en zit met de erfenis van MOORDDADIGE oorloghitser Obama.

     Maar dat willen de zwakzinnige Nigeriaanse blindmensen natuurlijk niet zien.

     Dank u.

    2. Dubbele Komma

     Zouden de linkse imbicieltjes toevallig bijvoorbeeld 1 oorlog kunnen noemen die trump heeft gestart?

     Dank u.

     Met walging naar de linkse achterlijken…..

 2. Florissa

  Amerikanen hebben Trump gekozen ,en dat kan links niet verteren .
  Links krijgt hier ook een optater , ze hebben altijd mooie plannen,maar je moet niet kijken wat ze gaan doen ,maar wat ze hebben uitgevreten ,en van de laatste 50 jaar kan je de goede dingen op een bierviltje kwijt .

 3. Ernst Quispel

  Dat Trump verdeeldheid en chaos sticht lijkt me een understatement.

  1. Dubbele Komma

   Dat linksfascistische bruinhemden met hun moordende moslimbroeders verdeeldheid creëeren lijkt me een understatement.

  2. Top

   Blablabla! Blaaskaak! Flappie?

  3. Pieter G

   Integendeel Ernst.
   Hij is zo’n beetje de enige politicus die doet wat hij beloofd heeft te doen tijdens zijn verkiezing. Zelfs N Korea buigt het hoofd voor hem…Misschien wordt het tijd voor Ernst om een beetje bij zinnen te komen en een beetje respect te tonen voor een leider die er echt toe doet in deze wereld en namelijk echt doet waarvoor hij gekozen is…

 4. DolleDries

  Kan ze koken?

  1. swetsnek

   dan weten wij wel waar ze hoort lol

  2. hans-e-pans

   Natuurlijk kan ze koken, van woede natuurlijk.

 5. buitenbeentje

  Diplomatie heeft de laatste jaren zo verschrikkelijk veel bereikt. Met Iran, met Irak, Met Noord Korea. Niet dus. De landen gingen hun eigen gangetje hadden S aan de VN en VS. Noord Korea ging vrolijk door met atoomwapens en raketten ontwikkelen en de diplomaten bleven roepen dat dat niet mocht. Trump maakt er een handeltje van. Diplomatie heeft niet geholpen, laat Trump me maar verrassen.

 6. david1veenstra

  -Als je met Kim Jong-un wilt praten over zijn kernwapens, dan heb je daar ervaren diplomaten voor nodig-.

  Nee, je moet een grotere rode knop hebben en toen Trump dit riep realiseerde die Noord-Koreaan ineens dat hij binnenkort wel eens dood zou kunnen zijn. Dit soort dreiging scherpt de hersenen.
  En wat die chaos betreft, hij kan daar prima mee omgaan. Trump kan blijkbaar prima multi-tasken.

 7. Henk-Jansen

  Hillary Clinton heeft verloren omdat ze veel te rechts is en daarmee het contact met de democratische kiezer is kwijtgeraakt. Ze is een spreekpop van Wall street en is er alleen voor haar steenrijke donoren. Ik vind het nog steeds ontzettend jammer dat Bernie Sanders niet de democratische kandidaat geworden is!

  1. Original NL

   Bernie Sanders …….ja de sukkel die de zwarten zo benadeeld vindt door de witte man.
   De politie moest volgens hem de zwarten hun gang laten gaan….want ze doen immers nooit niets onwettigs .
   Kijk maar eens op youtube naar zijn verkiezings toespraken!

   1. Henk-Jansen

    Ik kijk zeer regelmatig naar zijn uitspraken en ik heb hem nog nooit horen zeggen dat de politie zwarten maar hun gang moeten laten gaan. Het is echter een feit dat de zwarten in het verleden constant gediscrimeerd zijn en dat dit nog steeds voorkomt, met name in de zeer Republikeinse staten. Het is goed dat Bernie Sanders dit probeert te bestrijden!

  2. Svetlana

   hier geef ik je gelijk in

 8. DolleDries

  De successen stijgen maar door voor Trump dus er moet weer wat gedemoniseerd worden in Nederland. Van de week al weer groots aangekondigd op NPO een interview met deze eigen zakken vullende uranium verkoopster.

 9. Ni28

  En nog steeds heeft Clinton niet begrepen dat het mogelijk aan haar had gelegen dat zij zich de werkende klasse liet door Trump afsnoepen. Iedereen is hier schuldig aan behalve haarzelf. Wat een arrogantie!

 10. Duke

  Clinton, de Ollongren van de USA. Wat mogen ze daar blij zijn dat zij het niet geworden is.

 11. MePH____

  Pot verwijt de ketel.

 12. Babaji538

  Dank ik, alle journalisten met de hoofdredacteur
  van “De Dagelijkse Standaard”, oftewel “The Daily Standard”.

  Lars Benthin
  Tim Engelbart
  Alina Sedee
  Guido Jansen
  Jan Roos
  Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio en
  Michael (of Mike) van der Galien.

  Het is vanavond feest in het kamp Hermans-Goossens!

  Petra Cecilia Maria Hermans

 13. Paaldanseres

  Dat deze amerikaanse haatheks haar links verhaal nog mag verspreiden. Wat een ongelofelijk takkewijf.

  1. Henk-Jansen

   ‘Haatheks’, ‘takkewijf’, een beschaafd persoon zou deze termen nooit gebruiken.

   1. Dubbele Komma

    Beschaafde personen pappen niet met een 1400 jaar barbarenideologie aan.

 14. Ben Zine

  Hillary is een trieste vrouw. Ze kan maar niet bevatten dat Trump heeft gewonnen. Misschien zou ze er goed aan doen om eens in langdurige therapie te gaan, om dit gegeven eindelijk eens te verwerken en een plaats te geven. Als zij president was geworden hadden we nu oorlog met Rusland gehad, want zij was op ramkoers tegen Poetin. Gewoon een raar wijf met een ENORM ego. Goddank heeft zij verloren, daar mogen we gerust blij om zijn.

   1. Ernst Quispel

    Tegen een onderzoek is geen bezwaar, er waren er al vele en ik stel voorlopig vast dat er niets uitkwam.

    Elders in de Chicago Tribune: http://www.chicagotribune.com/news/opinion/commentary/ct-donald-trump-liar-20171208-story.html

 15. waakhond

  Links heeft verloren door verwaarlozing van het volk door niet open te staan voor hun problemen zoals het hoort.
  De Politiek moet er zijn voor het volk niet andersom.
  mevrouw Clinton en haar partij zijn zelf schuldig dat Trump nu president is
  Grappig genoeg veel meer dan Trump zelf.

 16. poldi

  Ze kan haar nederlaag nog moeilijk verkroppen en die druiven smaken heel zuur.

 17. Svetlana

  Hillary is een grote supporter van ISRAHEL en daarmee een despoot van de Nieuwe Wereld Orde.

 18. Frits Jansen

  Billary zal haar dagen (en zakken) vullen met boeken en lezingen, laat maar gaan.

  Ik zag laatst op TV een jonge Kennedy, derde generatie na de president, en ik wed dat die het bij de volgende verkiezingen helemaal gaat maken. Wel oppassen voor scherpschutters want die loeren (voor hun schimmige opdrachtgevers) op mensen die al te populair worden en ook nog wat kunnen.

 19. H.Vaes

  Rechtse media???????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.