3FM DJ loopt te zeuren omdat z’n luisteraars negatief zijn over z’n resultaat na 12 weken sporten

Normaal wijs je kinderen op het feit dat alles wat je online gooit kan worden bekritiseerd en dat, laten we wel wezen, het internet nogal harteloos kan zijn. Domien Verschuuren heeft die memo duidelijk niet gekregen.

Wat een zak hooi. Twaalf weken ‘intensief’ sporten en er dan uitzien als een aangevreten zombie, dat óók nog eens online zetten en dan totaal verbaasd zijn over de negatieve reacties! ‘Bodyshaming’ noemt hij het. Terwijl hij waarschijnlijk gewoon in een hoekje zat te huilen maar online gewoon zei dat hij er wel tegen kon, draait deze softie de zaak gewoon om en doet alsof hij anderen wil beschermen tegen dergelijke negativiteit (via de Telegraaf) :

“Lieve allemaal. Thanks voor de reacties! Leuk om te zien dat mensen hier iets van vinden. En dat is helemaal okay! Maar reacties als ’eng mager’, ’ga maar weer eten!’, ’graatmager’ en ’manorexia’ rieken naar ongegeneerde bodyshaming”, zo reageerde Domien op Instagram op alle reacties. “Bodyshaming is voor losers. Denk een beetje na voordat je met je schietgrage vingertjes op ’plaatsen’ drukt. Ik kan er prima tegen, maar de wereld is groter dan je eigen bubbel.”

Je eigen fans ‘losers’ noemen omdat ze je hun mening mededelen is pas een zwaktebod. Beter denk je zelf gewoon beter na voor je die meuk online gooit omdat het nu eenmaal super makkelijk is om ongegeneerd te haten op alles wat je scherm passeert. Maak je een seksvideo? Die kan online verschijnen, niet doen dus. Zet je een foto online? Gaan mensen wat van zeggen, moet je tegen kunnen dus. Kom je op televisie? Dan hebben mensen een mening over je, moet je tegen kunnen dus. Altijd maar proberen de menigte aan te passen en te socialiseren werkt nu eenmaal niet. Een dikkere huid kweken werkt echter wel, behalve in het geval van Domien blijkbaar…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. Svetlana

    Wie is die man op de foto? Ik wil vandaag mijn benen spreiden

  2. Pescador

    aangeklede breinaald is niks en wordt ook niks

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.