FVD én PVV op winst in peiling De Hond, Rutte maakt coalitiepartners D66 en CDA kapot

We hebben nog altijd één grote partij en dan een hele reeks middenpartijen.

Ook de meest recente peiling van Maurice de Hond laat een behoorlijk stabiel beeld zien. Toch zijn er vier partijen die een ander resultaat op het scorebord zetten dan vorige week: FVD, PVV, D66 en het CDA.

Screen Shot 2018-08-26 at 19.29.48

Volgens De Hond komen deze kleine verschuivingen doordat a) kiezers van D66 en het CDA tegen de afschaffing van de dividendbelasting zijn en b) doordat mensen die op FVD en PVV ‘overwogen’ te stemmen dat nu zéker zeggen te weten.

Wat de reden ook precies moge zijn, natuurlijk is dit reden voor Thierry Baudet en Theo Hiddema om weer eens een feestje te vieren. 16 virtuele zetels… het is, zeker tegenwoordig, bijzonder knap.

Tegelijkertijd wordt het tijd dat ze zich bij D66 en het CDA eens achter de oren gaan krabben. Rutte heeft tot op dit moment élke coalitiegenoot kapotgemaakt. Zaken doen met de VVD onder zijn ‘bezielende’ leiding is suïcidaal gebleken voor zijn oude coalitiepartners. Het lijkt erop dat zowel D66 als het CDA eenzelfde lot ondergaan als ze dit kabinet blijven steunen. Ik bedoel maar: het CDA is nu net zo klein in de peilingen als de PvdA. Dat is dus die club die we allemaal al een jaar lang uitlachen omdat ze volstrekt irrelevant zijn geworden in de politiek. Als het zo doorgaat geldt hetzelfde binnenkort voor het CDA.

D66 staat er ook alles behalve florisant voor. Alexander Pechtold en co. komen uit op 12 zetels, slechts één magere zetel meer dan de PvdA en het CDA.

De enige regeringspartijen die het nog wél aardig doen zijn de ChristenUnie (niet zo gek, dat is een heel kleine partij met een stevige, hardcore achterban) en, hoe kan het ook anders, de VVD.

Met andere woorden, Rutte blijft iedere grote partij waar de VVD zaken mee doet kapotmaken. Grote coalitiegenoten worden door Rutte razendsnel kleine voormalige regeringspartijen

Gaan het CDA en D66 dat nu ook eindelijk inzien of blijven ze als malle Pietje achter Rutte aanlopen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

182 reacties

 1. Ni28

  Rutte maakt niet alleen meewerkende partijen kapot maar de hele land.

  1. Dubbele Komma

   Goed gezien ni28.

   Zonder die lage hond van een tRutte had ons land er veel beter voorgestaan.

   tRutte is ook niet met ons land bezig,maar is gewoon een schandknaapje van dronkelor Juncker.

   tRutte heeft ook geen kinderen,dus wat kan hem de toekomst van onze gezinnen nou schelen?

   De vraag is:hoe durf je nog op deze socialist te stemmen als je onder de 20.000 euro per maand verdiend? Dan ben je echt een rasmongool.

   1. Pecunia

    Per jaar bedoel je waarschijnlijk?

  2. Ni28

   Kan hem schelen, kinderen heeft ie ook niet, so what?

 2. Meester Kong

  Zestien zetels betekent aanschuiven bij het z.g partijkartel of samen met de PVV tweeëndertig zetels.
  Niemand wil met deze combi samenwerken dus einde verhaal.
  Tja dan zit er een echt links verbond er eerder in.

  1. Janna47

   droom lekker verder..

  2. sonar

   Ik zie dat de aap kan optellen ,alleen moet hij gelijke getallen hebben ,anders gaat het mis.

  3. Rechtsaf

   @Kong het is natuurlijk te ziek voor woorden dat jij dit aanmoedigd.
   Dat niet met de PVV wordt geregeerd, islamitische partijtjes daar wil men natuurlijk wel mee samenwerken, en jij vindt dat natuurlijk prachtig en vooral fijn, jij als die-hard zogenaamd nieuwe Nederlander loop t de hele dag met een lekbakkie onder je kin..

   1. Dubbele Komma

    Aleen Kong dopper quispel code 123 zijn bijdragen zij genoeg om mensen PVV te laten stemmen. We moeten echt van deze dorpsgekken af.

    1000en mensen in europa zijn in ellende gestort middels moord verkrachting en aanslagen onder toezicht van de bloeddorstige socialisten. Hier moeten we echt vanaf!

    STEMP PVV!

  4. Dubbele Komma

   Goed nieuws!

   STEMP ALLEN PVV!

   lees alleen kong quispel,blue kawana, ijsbrand dopper, of weetjijveel hoe die hersenloze sukkel zich nu weer noemt zijn hersenscheten, en besef waarom we dit soort uitschold LINKS moeten laten liggen!

   STEMP MET VERSTAND,STEMP PVV!

   1. Tengo Kawana

    Hoe doe je dat, op een partij stempen, Komma?

    1. Dubbele Komma

     Door het juiste vakje rood te maken leeghoofd.

     Geen dank voor de uitleg!

     STEMP PVV!

  5. Dubbele Komma

   Kong zet liever in op totale socialistische dictatuur en ondergang van het vrije westen met als bondgenoot de islam.

   1. IJsbrand Koudvuur

    Zullen we maar de PVV stempen?

  6. wheelboy

   Kong .
   Ik vraag me bij jou ea dingen af . Waarom zo negatief op FvD en PVV .Omdat de media zegt oa bij de PVV dat ze een 1 item partij zijn en je bv Wilders alleen in het nieuws ziet als het over moslims gaat? Doe me eens een plezier en spendeer eens een dinsdag middag kijkende na het vragenuurtje . Dan zul je zien (je hoeft het er niet mee eens te zijn) dat de PVV meer is dan 1 item . Was het Wilders oa die de enige was die Roemer niet afviel tijdens de algemene beschouwingen toen die over zijn nationale ziektekosten verzekering begon . Dan was het Wilders niet die het kabinet liet vallen Hans Hillen heeft dat duidelijk uitgelegd .CDA en VVD hebben een cordon sanitaire afgesproken D666 deed maar al te graag mee sinds PVV en D666 niet door een deur kunnen . Dan FvD toen zij met 2 zetels in de kamer kwamen zij ik meteen (zonder alleen maar te weten dat Hiddema PVV aanhanger was) als die partij in stijgt in de peilingen wordt hij zwart gemaakt .En zo geschiede . Was het in 2012 PVV die beste verkiezingsprogramma had .Later kwamen ze met hun beruchte A4 wetende dat veel verkiezings programmas niet gelezen worden en vaak niet eens uitgevoerd worden . Maar het beruchte A4 werd vollop gelezen .Dus wie was slimmer .

 3. fockingworst

  Ik ken veel hardnekkige vvd stemmers en zelfs die gaan nu over op fvd.
  Ze zeggen dat het conservatieve en liberaal geluid is omgeslagen tot communistisch regime met vriendjes in het bedrijfsleven.

  1. HierBenIk

   Laten we hopen dat meer mensen tot dit verstandelijke inzicht gaan komen….

  2. Floris

   Ik kom uit een echte VVD-familie, maar ben al gestopt met op hen te stemmen toen Dijkstal fractievoorzitter werd. Dat is nu 20 jaar geleden.

   Mijn vader zou zich omdraaien in z’n graf als hij zou zien tot welk een beerput deze partij is verworden.

   1. Tengo Kawana

    Ik neem aan dat Floris sedertdien op de PVV stemt.

  3. Dubbele Komma

   Die stemmers hebben gelijk,worst!

   Dat ze überhaupt nog VVD stemden na jarenlang leugens en bedrog was al een gospe!

 4. Blue monday

  29 zetels voor de VVD is absurd….zonder VVD (en D’66) is er veel meer mogelijk in dit land

  1. Dubbele Komma

   Ben het eindelijk met je eens blue mongol zonder vvd een ddr66 is er nog hoop voor dit land!

 5. Frits Jansen

  Wat je ook van Rutte vindt, het probleem is dat meeregeren meestal zetels kost, behalve voor Rutte als leider.
  Straks wil geen enkele partij meer regeringsverantwoordelijkheid. Dat zou best democratisch zijn, gek genoeg. Dan ontstaat een vette crisis waar best iets moois uit kan komen.

  1. Dubbele Komma

   Zolang trump president van Amerika is liften wij gewoon mee op het succes van de bloeiende Amerikaanse economie.

   Daar heeft smerige volksdief tRutte niks mee van doen. Die onzijdige sukkel.

   Ik zie Balkenende nog met droge ogen beweren dat wij niks mee zouden krijgen van de crisis. Staatsmongool.

   Gaat het slecht met Amerika,gaat het automatisch slecht met ons!

   Daar hoef je niet eens je lagere school voor afgemaakt te hebben om dat te begrijpen.

   Rutte is een megalul. Onze economie had veel beter kunnen draaien als deze ubersukkel er niet had gezeten!

   1. dinaro

    @Dubbele Komma,

    En zo is het!!!

  2. wheelboy

   Frits
   Ook Rutte was bij de laatste verkiezingen als ik me niet vergis 9 zetels kwijt en nu weer 4 als het klopt . Maar klopt CDA heeft al keer goed geïncasseerd Pvda is geminimaliseerd en zolang ze zo door blijven gaan in de 2e kamer met Asscher wordt het niks . De man heeft niet in de gaten voor wie hij er staat nl Den arbeider ipv den allochtoon . En nu zijn D66 en CDA weer de sjaak . Maar ze waren gewaarschuwd .

   Probleem dat wij in NL hebben zal alleen maar erger worden door toedoen van de VVD zal er met steeds meer partijen geregeerd moeten worden ,willen ze FvD en PVV buiten schot houden .Links heeft geen oplossing voor het allochtonen probleem dat ons miljarden kost .Dus loopt de gewone arbeider er weg want die betaald dit gelag verhoudingsgewijs het meest . Want die zit dat hij bij links het gelach kan betalen . Wil de PVDA weer zo groot worden als vroeger dan zal ze in de leer moeten gaan bij hun zusterpartij in Denemarken .

 6. Pecunia

  Met de laatste verkiezing heeft de VVD 8 zetels verloren en ik verwacht ook wel dat die trend door de dividend belasting affaire gaat doortrekken ten gunste van het FvD, dus a.u.b snel een kabinet val en nieuwe verkiezingen.

  1. Tengo Kawana

   Ik denk dat de dividentaffaire de VVD inderdaad electorale schade gaat berokkenen. Die schade gaat overigens meevallen als ze op dit dossier gaan bewegen danwel dit Kabinet de rit uitzit: over drie jaar is dit onderwerp weggezakt uit de publieke belangstelling.

   1. Tengo Kawana

    dividentaffaire = dividendaffaire

   2. Pecunia

    De niet nagekomen beloftes van Rutte vergeet volgens mij niemand, bijvoorbeeld geen cent meer naar Griekenland hoor ik regelmatig over. Ik zal nooit die 1000 euro belofte vergeten, toen dat bekend werd zeiden we al tegen elkaar waar dacht hij dat vandaan te halen.

    1. Elu Thingol

     De verkiezingsretoriek is Rutte al lang en breed vergeven. Volgend jaar is de dividendnelasting uit een ieders gedachten weggezakt en in 2021 wint Rutte voor de vierde maal de Tweede Kamerverkiezingen.

     1. Pecunia

      Zei hij hoopvol, wie is u eigenlijk?

     2. Elu Thingol

      Hoopvol? Een beetje, want hopelijk blijft hij nog een tijdje premier van Nederland. Wie ik ben? Vraag het Vit, u schijnt met hem de forumaangelegenheden uitvoerig te bespreken.

     3. Tengo Kawana

      🙂

     4. Pecunia

      Dat schijnt niet, dat is zo en dat hij er zijn buik van vol heeft kan ik me goed voorstellen, mij zal je hier ook niet vaak zien zoals sommigen die blijkbaar niets anders te doen hebben.

     5. Holland

      De smerige Elu Kawana trol heeft volledig geaccepteerd dat glashard liegen en bedriegen bij de huidige politiek behoort. ‘Verkiezingsretoriek’ downplayed hij dat. Integriteit bestaat niet meer en dat vindt hij OK. Het bewijst weer dat elke vieze zwartekousen grefo schijnheilig is tot in zijn beenmerg.

     6. Tengo Kawana

      Holland, ik vind het niet prima maar ik beschrijf een feit.

      Ik gaf al aan de afschaffing van de dividendbelasting een onzalige beslissing te achten. De komende maanden zal het Kabinet hier terecht veel narigheid van beleven. Ik vrees echter dat het niet drie jaar lang een hot item zal blijven.

     7. Pecunia

      Reken maar van Yes.

     8. Pecunia

      Bij de belastingdienst is het intern in ieder geval een hot item.

     9. Elu Thingol

      @ Pecunia

      Dat weet ik nog zo net niet. Wie besmet is met het DDS-forumvirus komt er nooit meer van af. Vroeg of laat komt iedereen terug.

      Het enige antigif is volledige isolatie van elk elektrisch apparaat in de omgeving. Als de diagnose eenmaal is gesteld moet deze kuur direct worden toegediend.

     10. Holland

      GEFOPT!! Tengo = Elu, nu keihard bewezen.

      Elu Thingol schreef: “De verkiezingsretoriek is Rutte al lang en breed vergeven. Volgend jaar is de dividendnelasting uit een ieders gedachten weggezakt en in 2021 wint Rutte voor de vierde maal de Tweede Kamerverkiezingen.”

      Ik antwoordde met: “De smerige Elu Kawana trol heeft volledig geaccepteerd dat glashard liegen en bedriegen bij de huidige politiek behoort. ‘Verkiezingsretoriek’ downplayed hij dat. Integriteit bestaat niet meer en dat vindt hij OK. ”

      Tengo ziet zijn naam staan en reageert meteen met: “Holland, ik vind het niet prima maar ik beschrijf een feit. Ik gaf al aan de afschaffing van de dividendbelasting een onzalige beslissing te achten. De komende maanden zal het Kabinet hier terecht veel narigheid van beleven. Ik vrees echter dat het niet drie jaar lang een hot item zal blijven.”

      Hier reageert hij vanuit de ik-persoon op hetgeen Elu geschreven zou hebben, waarmee hij openlijk en ondubbelzinnig toegeeft dat Elu en Tengo een en dezelfde persoon zijn. Foutje bedankt!

     11. Pecunia

      @Elu Thingol

      Bij een gewapend betonnen muur kom je er alleen met explosieven doorheen, zelfs dat lukt hier niet.

     12. Tengo Kawana

      De heer Holland sprak mij aan als de Elu Kawana en ik voelde me aangesproken.

      Elu en ik hebben niets met elkaar te maken.

     13. Elu Thingol

      @ Holland

      Dat elke politicus liegt is een vaststaand feit. In de Verenigde Staten heeft Kellyanne Conway er een naam voor bedacht: alternatieve feiten. Omdat haar baas, president Trump, geen waar woord over zijn lippen kon krijgen.

      Wat betreft de divendbelasting: het was geen goede beslissing. Het is afgeraden door de ambtenaren van het ministerie en nu blijkt de afschaffing duurder uit te pakken. Zonder veel gezichtsverlies van de premier is de afschaffing niet terug te draaien, maar: er is nog een Eerste Kamer.

     14. Pecunia

      @Holland

      Je noemt hem Elu Kawana dus een gevalletje losse schroeven, sorry.

     15. Rechtsaf

      @Elu @Tengo weet je wat jullie beide even moeten doen?, met jullie stinkende trollensmoelen, lekker, samen met je anderen antisemitisch, Nederland minachtende islamitische vrindjes, oprotten hier, jullie beide zijn echt, maar dat is een understatement, vieze smerige NSB mannetjes, om te kotsen gewoon, er zitten altijd zéér, zéér naargeestige ondertonen in jullie reacties…

     16. Pecunia

      Dat weten we dan ook alweer.

     17. Holland

      Tengo, dit is dus precies wat ik beweer. Jij reageert op een door ‘Elu’ geschreven bijdrage vanuit de eerste persoon, zodanig dat zonneklaar duidelijk is dat jij die tekst ook daadwerkelijk geschreven hebt. Je reactie werd ingegeven doordat je je naam zag staan. Je antwoordde in je haast zonder te verifieren wie van je sokpoppen de tekst geschreven had.

      Het was geen reactie van Tengo op wat Elu geschreven had; het was een reactie op wat jezelf geschreven had.

     18. Elu Thingol

     19. Elu Thingol

      Hollend doet een Florisje.

      Toe, niet zo obsessief. Kawana werd door u genoemd en voelde zich aangesproken, mogelijk omdat hij hierboven een commentaar schreef over de dividendbelasting.

      Het is wel verwarrend op wie u doelde: Thingol, mijzelf, of Kawana, de ander. Dan krijgt men dit soort spraakverwarringen.

     20. Holland

      En zijn sokpop-slaafje snelt weer te hulp. Je bent zwaar door de mand gevallen Tengo Elu, daar helpt geen lieve moedertje meer aan.

      Ik heb alles natuurlijk opgeslagen en zal het gebruiken wanneer dat nodig is.

     21. Tengo Kawana

      Ik heb er genoeg over gezegd, Holland.

      En nu maar weer naar de inhoud, zou ik zeggen.

     22. Capo

      @Holland: Elu sokpopsneeuwvlok heeft het over Hollend… 😉

     23. Holland

      Capo, jij wist natuurlijk al dat Tengo en Elu een en dezelfde persoon zijn, zoals iedereen op dit forum dat denkt.

      Wederom heeft hij zich volledig vergaloppeerd, zoals uit bovenstaande reacties blijkt. Alles is opgeslagen en te gebruiken op het juiste moment.

      Wat Tengo de das om doet is dat hij te gulzig is en teveel sokpoppen actief heeft. Je hoeft maar een kleine trigger te gebruiken en hij vergist zich.

     24. Rechtsaf

      Aldus ons antisemitisch islamitische pedoverheerlijker Elu

     25. Elu Thingol

      Ik zou Holland op het hart drukken dat hij maar een eind weg gebruikt als hij zich daarmee beter voelt. Pas op dat u niet te veel opslaat, want in dat geval bereikt u het niveau van Gollem, hetgeen ik u natuurlijk niet toewens.

      Verder natuurlijk een prachtige paranoïde morgen toegewenst. Wie weet welke elfen er vandaag nog meer uit de aarde kruipen om Holland de stuipen op het lijf te jagen.

     26. EU kok

      Zojuist een ladderwagen besteld.
      Hopelijk haalt hij de bovenkant van de kast waar hij met medewerking van lugar heeft plaatsgenomen.
      Het verkeren in de hogere luchtlagen heeft een vreemde uitwerking op Holland zijn geest.

     27. Capo

      @Holland: “Capo, jij wist natuurlijk al dat Tengo en Elu een en dezelfde persoon zijn…”

      Klopt, het is één persoon. Was het daar maar bij gebleven. Het aanmaken van multinicks (sokpoppen) is op DDS zo eenvoudig en voor W̲̲i̲̲m̲̲ zo verleidelijk dat hij er ongetwijfeld tientallen misschien wel honderden heeft aangemaakt en achter de hand houdt voor het geval Mike hem de zoveelste ban geeft.

      Ik hou er zelfs rekening mee, maar dat weet ik niet zeker omdat info totaal ontbreekt, dat Mike het in het voordeel van DDS op z’n beloop laat. Door W̲̲i̲̲m̲̲’s streken wordt immers duidelijk waar hij zich manifesteert en zo is het voor ons een koud kunstje om hem uit te roken.

     28. Tengo Kawana

      De heer Holland maakte hier vandaag een valse start maar ik vertrouw erop dat hij zich in de loop van deze nieuwe week zal weten te revancheren met sterke inhoudelijke bijdragen.

      🙂

     29. EU kok

      Lugar l*lt:
      Ik hou er zelfs rekening mee, maar dat weet ik niet zeker omdat info totaal ontbreekt, dat Mike het in het voordeel van DDS op z’n beloop laat.
      .
      Kijk eens aan.
      Lugar heeft zelf de verklaring gevonden voor de afwijzing van zijn mislukte sollicitatie naar de functie van site-gestapo.
      O wat had hij graag op Michael zijn stoel willen gaan zitten.
      O wat had hij graag hier de dienst uitgemaakt.
      Lugar dacht: die pet past niet iedereen maar mij wel.

     30. IJsbrand Koudvuur

      Goedemorgen,

      Even tussendoor,
      Holland, ga nou niet met die Capo mee! Ik weet het, je moet mij niet, en zal dus ook niet zomaar dingen van mij aannemen, Maar je laat je door Capo’s gedrag meeslepen en dit maakt dat er een twijfelachtige indruk onstaat voor jouw reputatie, namelijk inhoudelijke berichten(het boze gescheld neem ik op de koop toe).
      Dank.

     31. Capo

      @Holland: “Capo, jij wist natuurlijk al dat Tengo en Elu een en dezelfde persoon zijn, zoals iedereen op dit forum dat denkt.”

      Er is veel over te zeggen en er is ook al veel over gezegd. Je kunt het samenvatten in een Elevator Pitch:

      Tengo heet W̲̲i̲̲m̲̲ ̲̲H̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲ en hij wordt al meer dan 15 jaar op verschillende forums in Nederland geband vanwege zijn gedrag en zijn persoonlijkheid. Dit doet hij steevast en onomstotelijk bewezen door gebruik te maken van tientallen, en in de loop der jaren zelfs honderdtallen multinicks, ook wel sokpoppen genoemd. Deze sokpoppen zet hij is om zijn illegale en ongewenste aanwezigheid kracht bij te zetten en om integere formummers te besodemieteren omdat je immers niet weet dat je met W̲̲i̲̲m̲̲ ̲̲H̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲ spreekt.

      Over tot de orde van de dag!

     32. Elu Thingol

      @ IJsbrand

      Wat aardig dat u Holland ervan tracht weerhouden een tweede Gollem te worden, maar ik vrees dat uw inspanningen voor niets zijn. Het aftakelen is al begonnen: Holland is een schim van de hobbit die hij ooit was.

    2. Tengo Kawana

     Holland, ik verkeerde in de veronderstelling dat u reageerde op mijn bijdrage in de draad waarin ik stelde dat de dividendbelasting niet drie jaar een hot item zal blijven. Dat blijkt ook uit de inhoud van mijn reactie.

     U vergiste zich dus.

   3. Dubbele Komma

    Weg met de islamgeile VVD!

    Weg met de islamgeile ddr66!

    Weg met dat smerige zakkenvullersvolk!

    Weg met de eurofiele partijen!

    Weg met de EU dictatuur onder leiding van een zakkenvullende alcoholist!

    Stem tegen de EU!

    En de enige serieuze anti EU partijen zijn nou een maal de PVV en fvd!

    Als u iets anders STEMP STEMP u VOOR de EU!

    DUS STEMP PVV!

    1. Pecunia

     Vind je FvD ook goed?

     1. Dubbele Komma

      Nee pecunia. Liever niet die wilden al met groen links aanpappen op gemeentelijk niveau. Dan heb je in mijn ogen al afgedaan.

      Terroristenpartij Groen links moet je onder geen enkele omstandigheid mee willen praten.

     2. Pecunia

      Dat is me dan even ontgaan, waar was dat?

     3. Pecunia

      Kun je anders dan als Groen links de winnaar is?

     4. Dubbele Komma

      Nooit mee praten,pecunia?

      Of je wilt als een jonge partij als de fvd al gelijk laten zien dat je compleet principeloos bent?

      Je wilt dat de VVD dit ook op landelijk niveau gaat doen?

      Als de PVV met groenlinks gaat praten stem ik er NOOIT meer op!

     5. Dubbele Komma

      VVD = fvd

     6. Pecunia

      Ik neem aan dat ze sowieso mee wilden doen dus tsja dan moet je wel.

     7. Pecunia

      Ik denk dat als de PVV en FvD een coalitie zouden gaan vormen Groen links absoluut niet aan bod komt, dat zal nog wat worden overigens.

 7. Pecunia

  Dat de VVD in 2017 nog 33 zetels haalde was ook te danken aan de Erdogan affaire, daarmee leek hij de bink en de sufkutten trapten er in.

  1. Dubbele Komma

   Tuurlijk dat zijn dezelfde mogooltjes die ECHT dachten dat ze 1000 euro zouden krijgen… 😀

   Van mijn part beloofd Geert elke Nederlander 100.000 euro die hij niet nakomt. Als hij de meerderheid maar krijgt!

   😀

 8. EllyD18

  Hadden CDA en D66 dan echt gedacht dat ze mochten regeren ?
  Ze mogen ja knikken en meer niet. ze zijn er mooi ingetuimd.
  Straks als de nachtmerrie voorbij is gaat de beerput open, maar dan is het te laat.
  Rutte is een gladde aal, niet te pakken voor vriend en vijand.

 9. rosmalen53

  Tja, zo zie je maar dat forum voor Debielen alleen maar opgericht is om de PVV klein te houden zodat ze nooit de grootste kunnen worden omdat er een hele hoop debielen op deze nep VVD stemmen die ook geen ene flikker doen
  Dus uiteindelijk kunnen we allemaal lekker blijven klagen maar we schieten er geen ene reet mee op

  1. Dubbele Komma

   Ben ik met je eens rosmalen…

   De fvd maakt alleen maar schade en loopt verschrikkelijk in de weg. We hadden meer kunnen bereiken met een grote PVV.

   Fvd zal mijn stem niet krijgen,die kruipen net zo goed groenlinks in dr reet!

   STEMP DAAROM PVV!

  2. Pecunia

   Met 2 zetels kun je ook niet veel uitrichten, maar daar hebben we het volgende op gevonden.

   1. Dubbele Komma

    Een partij die met 2 zetels gelijk groen links in dr reet kruipt op gemeentelijk niveau wil ik helemaal niks te maken hebben.

    Dan ben je gewoon VVD!

    Beter stopt fvd. Het zal me niks verbazen als die alleen maar zijn opgericht om de PVV klein te houden ..

    Soort mini VVD

    1. Pecunia

     Eigenlijk vind ik het een PVV light, voorheen was Wilders voor mij ook de man tot hij uit de bocht ging vliegen (kopvoddentaks) bijvoorbeeld.

     1. Dubbele Komma

      Kopvoddentax = horizonvervuiling.

      Voor horizonvervuiling moet belasting worden betaald.

      En mijn horizon in de grote stad is aardig vervuild door kopvodden.

     2. Pecunia

      Ik vond het behoorlijk stompzinnig en werk er bij gadver.

     3. Pecunia

      Zie je het voor je , een aangifteformulier met de vraag draagt u een kopvod?

     4. Pecunia

      Maar ik ben met je eens dat het horizonvervuiling is maar dat vind ik bij elke uiting van een religie en in het bijzonder een moskee, hier vlakbij staat een spuuglelijk gebouw (Loosduinseweg) waar zo’n beetje heel Den Haag tegen heeft geprotesteerd, iemand daar vlakbij wilde een dakkapelletje waar hij geen bouwvergunning voor kreeg omdat het niet in het straatbeeld zou passen.

     5. Dubbele Komma

      Nee hoor swastikas zijn ook gewoon verboden dus waarom niet de kopvodden die 1400 jaar bloedvergieten en ellende door de islam vertegenwoordigd?

      Ik zie niet echt het verschil tussen kopvodden en swastikas.

      De kopvodden hebben zelfs nog meer mensen de dood in gedreven dan de swasikas.

     6. IJsbrand Koudvuur

      🙂

     7. Pecunia

      Tussen een verbod en er belasting voor betalen zit een verschilletje.

     8. Dubbele Komma

      Ik ken dat schijthuis pecunia. En het is pure horizonvervuiling. Het hoort niet in een vrij westers land want het is een symbool van 1400 jaar bloedvergieten met minimaal 270 miljoen doden tot gevolg.

      Dit schijthuis is het begin,zo gaat het al 1400 jaar in alle landen die onderworpen zijn aan islam.

      Daarom geen fvd. Maar gewoon PVV die de waarheid zegt. De keiharde geschiedenis. Geert is een indonees van oorsprong. Indonesië is van oorsprong geen moslimland. Maar de christenen zijn er wel verdreven of uitgemoord.

      Ik stem PVV
      Omdat de islam nog veel gevaarlijker is dan Geert ons verteld. We hebben Nijs aan clubjes als fvd die aanpappen met islamknuffelaars als groen links. Dat is het eind van de beschaving.

     9. Tengo Kawana

      Dubbele Komma kan het verschil tussen kopvodden en swastikas niet zien.

      Soms waan je je hier in een psychiatrische inrichting.

     10. IJsbrand Koudvuur

      Komma,

      Dit is je beste post van vandaag!!!
      Hèhè 🙂

     11. IJsbrand Koudvuur

      Tengo,

      Deze is mooi!

      “…Indonesië is van oorsprong geen moslimland. Maar de christenen zijn er wel verdreven of uitgemoord…”

     12. Capo

      Van Maandag t/m zaterdag is het WlM en Elu, op zondag is het WlM en IJsbrand. Ik heb nog een ander interessant detail ontdekt aan de multih̶̶u̶̶ttennickerij!

     13. Pecunia

      Het FvD is net zo goed tegen de islam maar wordt het netter verpakt, door immigratie te verbieden en terugkeer naar thuisland te stimuleren.

     14. IJsbrand Koudvuur

      Capo…

      Da’s heel fijn voor je.
      Ik denk dat ze morgen wel trots zullen zijn… 😉

     15. IJsbrand Koudvuur

      @Pecunia,

      Blijft u alstublieft op ’t forum stemmen. Laat je niet ompraten hoor.

 10. Bloem

  Zolang de burgermannetjes blijven stemmen op leden van het partijkaryel, blijft alles bij het oude. Het maakt niet uit of je D66, VVD, CDA of PVDA stemt. Het ongedierte zoekt elkander toch weer op om te klaverjassen met zogenaamde standpunten en idealen. Daarom sluit men andere partijen uit, die zijn uit loyaliteit nog te trouw aan de idealen waarvoor ze staan en willen niet klaverjassen of buigen voor een HR manager en een veilingmeester

 11. Peter Loosduinen

  Even een lachmomentje voor de azijnpissers van deze site !

  Een moslimmannetje vraagt aan zijn moeder in boerka: “Mama, wat is het verschil tussen democratie en racisme?”

  Zijn moeder antwoordt hem vanonder haar boerka: “Democratie is als de Fransen elke dag hard moeten werken om voor ons de sociale voordelen te kunnen betalen, zoals gratis huisvesting, gratis medische zorg, gratis onderwijs, onze moskeeën en gemeenschapsgebouwen die worden bevoordeeld, enz. Oh, en ik vergat nog iets. Het geld van de sociale verzekering dat je grote broer, die nu nog in bed ligt, krijgt als bijstand. Dat alles bij elkaar, dat is democratie.”

  “Maar mama, als de Fransen dat horen, barsten ze dan niet in woede uit?”

  “Ja jongen, dat klopt. Ze zijn woedend…. En dat is nu wat je racisme noemt!

  1. Tengo Kawana

   Humor om te lachen.

   1. Dubbele Komma

    Ja zeker tango hahaha. Lach je mee?

    Het is goddomme nog de waarheid ook.

    Oh je schizofrene alter ego nep accountje ijsbrand lamlul is er “toevallig ” ook….

    😀

    1. Capo

     @Komma: Inderdaad, van maandag t/m zaterdag is het ̲̲W̲̲i̲̲m̲̲ ̲̲H̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲ en Elu, op zondag is het ̲̲W̲̲i̲̲m̲̲ ̲̲H̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲ en IJsbrand.

  2. Ni28

   Helaas is dit geen mop maar werkelijkheid.

   1. Capo

    @Ni28: En het ergste is dat er een leger aan idioten bestaat die dit blijvend faciliteren. Gewoon weer op dezelfde partijen stemmen…

   2. Capo

    @Dubbele Komma: “Terroristenpartij GroenLinks moet je onder geen enkele omstandigheid mee willen praten.”

    Daar zeg je wat. Het was op aangeven van GroenLinks politica Femke Halseae, thans burgemeester van Amsterdam, dat de regering op 27 oktober 2010 besloot om de islamisering van ons land niet tegen te gaan. De gevolgen van deze ongelooflijke beslissing zijn iedere dag zichtbaar en de islam rukt steeds verder op.

  3. Original NL

   Ja..daar komt het wel op neer peter!!!

 12. DolleDries

  Nachdem heute früh drei Deutsche von Migranten mit Messern so schwer attackiert wurden, dass einer starb und zwei schwer verletzt wurden, eskaliert die Lage in Chemnitz. Das große Stadtfest mit Karussells und vielen Buden wurde abgebrochen. Nach Berichten in den sozialen Medien sammeln sich am Karl-Marx-Denkmal Hooligans und Anhänger des Fußballklubs Chemnitzer FC, um die Täter zu suchen.
  Politik und Polizei befürchten nun Selbstjustiz und eine Treibjagd auf Ausländer. Rund 1000 Deutsche haben sich am Nachmittag spontan im Zentrum der sächsischen Stadt versammelt und bewegen sich Richtung Marktplatz. Sie sind wütend über die Mordtat. Offenbar wollen die Menschen die Aufklärung nun selbst in die Hand nehmen, weil sie sich nicht ausreichend informiert fühlen.

  Die Polizei weigert sich bisher, die Nationalitäten von zwei Festgenommenen bekannt zu geben, solange nicht sicher sei, dass sie die Tat begangen haben. Nach übereinstimmenden Augenzeugenberichten soll es sich bei den Angreifern um „Südländer“ handeln.

 13. DolleDries

  In Berlin-Neukölln sind 75 Mitglieder einer arabischen Großfamilie während eines Einsatzes über Sanitäter und Notärzte hergefallen. Auslöser: Die Retter versuchten, ein Clan-Mitglied zu reanimieren, blieben jedoch erfolglos. Der Araber starb in seiner Wohnung. Daraufhin wollten Dutzende weitere Angehörige das Haus stürmen. Ein Großaufgebot der Polizei musste die Ersthelfer in Sicherheit bringen.
  Die bedrohliche Situation ereignete sich am Freitagabend. Der Patient lag leblos in seiner Wohnung – die Notärzte begannen sofort die Reanimationsversuche. Als alle Hilfe auch nach über eine Stunde vergeblich war, wurden die Angehörigen aggressiv gegenüber den Lebensrettern. Die Ärzte und Sanitäter kamen so stark in Bedrängnis, dass sie die Polizei rufen mussten. Diese rückte mit einem Großaufgebot an. Die Zahl der Clan-Mitglieder, die die Ersthelfer bedrohten, war inzwischen auf 75 angestiegen, so die Polizei.

 14. Capo

  Ik snap niet dat GroenLinks ook zetels heeft in die peiling. Gerookte peiling.

 15. Toos.weber

  Het wordt hoog tijd dat het kabinet valt
  Kan niet wachten tot het zover is.
  Dat eeuwig grijnzende Rutte mannetje moet verdwijnen. Het onderdanige slaafje van Merkel en die dronkelap in Brussel.

 16. Ritter

  VIDEO: “migranten”geweld in Eindhoven – gemeente doet niets!
  https://youtu.be/LBeq3sDFgnU

  1. Capo

   Maar Ritter, dat verwacht je toch niet?

   [ultralinksmodus]Nederlander schoppen ook wel eens iemand in elkaar en sommige Nederlanders zijn ook wel eens agressief. Dit zijn incidenten en het is onze eigen schuld, want zouden we meer respect hebben voor de Syrisch-islamitische cultuur en zouden we beter naar deze wanhopige vluchtelingen luisteren dan zou het nooit zover zijn gekomen. En vlak de PVV-stemmers ook niet uit, onder degene die in elkaar zijn getrapt bevinden zich hopelijk ook PVV-stemmers, want die moet je het liefst vergassen, samen met hun blonde leider.[/ultralinksmodus]

  2. Rechtsaf

   @Ritter Gemeente poept politiek correct in hun broek, het is te belachelijk voor woorden als je in Nederland dus mensen aanspreekt op hun gedrag dat je dan wel even in elkaar gerost wordt..

   Maar ik altijd al gezegd, dit schijtland heeft een cultuur gecreëerd van ” wie ben jij om tegen mij te zeggen dat” om te kotsen gewoon.
   Als mij dit zou overkomen zou ik passende maatregelen nemen..

   1. Capo

    @Rechtsaf: “Als mij dit zou overkomen zou ik passende maatregelen nemen…”

    Bedenk dat onze rechtsstaat niet perse is ingericht om de onschuldigen te beschermen! De kans dat jij wordt opgepakt, wordt vastgezet, je baan verliest, je hypotheek gedag kunt zeggen en met een dikke schuld blijft zitten, etc., is nogal groot als jij jezelf verdedigt tegen lieden die alles gratis hebben gekregen en daar bovendien niets voor hoeven te doen, zelfs aanpassen is niet nodig.

    Wist jij dat een bijl bij de Action maar 4 euro kost? Wel even zelf slijpen!

 17. Ritter

  Na bloedbad op drie Duitsers: Situatie in Chemnitz escaleert

  Nadat vanochtend vroeg drie Duitsers door migranten met messen werden aangevallen, waarbij eentje stierf en de twee anderen zwaargewond raakten, escaleert de situatie in Chemnitz in de Duitse deelstaat Sachsen. Het grote stadsfeest werd afgebroken. Volgens berichten op de sociale media komen er bij het Karl Marx monument hooligans en aanhangers van de voetbalclub Chemnitzer FC bij elkaar om de daders te zoeken.

  Politiek en politie vrezen nu eigenrichting en een klopjacht op buitenlanders. Ongeveer 1000 Duitsers zijn ´s middags spontaan in het centrum van de stad in de deelstaat Sachsen bij elkaar gekomen en lopen richting marktplaats. Ze zijn woedend over de moord. Blijkbaar willen de mensen de opheldering nu in eigen handen nemen, omdat ze zich niet voldoende geïnformeerd voelen.

  Tot nu toe weigert de politie de nationaliteit van twee gearresteerde personen bekend te maken, zolang niet zeker zou zijn dat zij de daad gepleegd hebben. Volgens met elkaar overeenstemmende ooggetuigenberichten zou het bij de aanvallers om “Zuidlanders” gaan.

  Dat de later vermoorde en zwaar verwonde Duitsers een vrouw te hulp schoten die door migranten werd belaagd, heeft de politie tot nu toe ook niet bevestigd.

  Inmiddels werd het stadsfeest afgebroken. Dat heeft Sören Uhle, die het stadsfeest organiseert, bevestigd. De beslissing zou zondagochtend na de dodelijke mes-aanval in het stadscentrum van Chemnitz om redenen van piëteit en deelneming tegenover de familieleden van de overledene genomen zijn, zei hij.

  https://www.journalistenwatch.com/2018/08/26/eil-nach-massaker/

 18. Ritter

  Zweden: Meerderheid van de verkrachters geboren in het buitenland

  Volgens een bericht van de Zweedse televisie is 58% van de veroordeelde verkrachters in het buitenland geboren. In de loop der jaren werden meerdere onderzoeken uitgevoerd, waaruit blijkt dat buitenlanders in de Zweedse verkrachtingsstatistiek oververtegenwoordigd zijn, maar er bestaat nog altijd gebrek aan onderzoeken over de oorzaken, staat er in een bericht van de publiekrechtelijke Zweedse omroep, SVT.

  Uit controle van de indeling van de vonnissen van de arrondissementsrechtbank blijkt dat 58% van de in de afgelopen vijf jaar wegens verkrachting en poging tot verkrachting veroordeelden in het buitenland zijn geboren.

  Als je alleen maar kijkt naar gepoogde en gepleegde gewelddaden, waarbij de slachtoffer en de daders elkaar niet kennen, is dat percentage nog hoger. Meer dan 8 van de 10 veroordeelde misdadigers (85%!) werden in een ander land geboren. 40% van hen was een jaar of korten in Zweden.

  De helft (427 van de 843) van de veroordeelde misdadigers werd buiten Europa geboren. Van de 843 verkrachters waren 842 mannen en een vrouw. Bijna 40% kwam uit het Midden-Oosten of uit noordelijk Afrika en 134 uit zuidelijk Afrika. Wat betreft seksuele aanvallen zijn 97 van 129 buiten Europa geboren. Een groep die duidelijk naar voren komt bij de veroordeelden, zijn jonge mannen uit Afghanistan met in totaal 45 daden.

  Het onderzoek geldt alleen maar voor veroordeelde misdadigers. Zij vormen slechts een klein deel van alle verkrachtingen en een nog geringer deel van alle seksuele delicten, aldus de Zweedse Raad voor Misdaadpreventie.

  In 2016 vonden er slechts 142 vonnissen voor verkrachting plaats, maar in totaal werd er van 6715 verkrachtingen aangifte gedaan. Daar kwamen nog eens 190.000 gevallen van zware seksuele delicten bij.

  Tegelijkertijd is de trend dezelfde als in eerdere onderzoeken naar vermoedelijke misdadigers. De trend toont aan dat mensen met een buitenlandse achtergrond oververtegenwoordigd zijn, schrijft de Zweedse televisie in zijn bericht.

 19. Ben Zine

  “tRutte heeft ook geen kinderen,dus wat kan hem de toekomst van onze gezinnen nou schelen?”

  Precies. Datzelfde geldt ook voor die heks uit Duitsland. De toekomst van de volgende generaties, die zullen worden opgescheept met de gevolgen van hun huidige destructieve wanbeleid, het zal Rutte en Merkel allemaal een rotzorg wezen. Na hen de zondvloed…

  1. Tengo Kawana

   Begrijp ik goed dat een politicus slechts geloofwaardig is als hij een gezin heeft?

   Merkwaardig.

   1. Meester Kong

    Ho ho of een politicus die lavendel snuivend en piano spelend door het leven gaat.
    Schrijf daarbij wat romannetjes en je ben klaar voor MP van NL.

    1. Tengo Kawana

     Precies.

   2. Ben Zine

    Zij weten dat er zoiets bestaat als ouderlijke verantwoordelijkheid, dat je voor je kinderen een zo goed en zo veilig mogelijke toekomst wil creëeren, maar zij VOELEN dat niet. Je kunt dat ook niet voelen als je geen kinderen hebt. Dus ja, indien een politicus beslissingen neemt die van enorme invloed zijn op de leefomgeving van toekomstige generaties (en Merkel’s besluit om in 2015 de grenzen wagenwijd open te gooien was zo’n beslissing), dan is het voor een politicus zeer zeker een aanbeveling om zelf ook kinderen te hebben omdat het je dan persoonlijk ook raakt. Merkel en Rutte zadelen onze kinderen en hun kinderen op met gigantische sociale en demografische problemen. Die onverschilligheid voor de eerstkomende generaties, dat moedwillig en opzettelijk gevoerde ondermijnende afbraakbeleid, het moedwillig en opzettelijk bederven van onze maatschappij met miljoenen niet-inpasbare mensen die daar enerzijds op spugen maar daar anderzijds wel van willen profiteren… Dat alles valt Merkel en Rutte zwaar aan te rekenen, en er zal ooit een dag aanbreken dat ze hiervoor rekenschap zullen moeten afleggen. Er bestaat zoiets als schuld en boete.

    1. Tengo Kawana

     Ik neem aan dat Ben Zine Wilders en Baudet om deze reden ook ongeschikt acht voor een bestuurlijke rol

     1. Ben Zine

      Beetje flauwe jij-bak… Bovendien is het voor Wilders onmogelijk om kinderen te hebben, want de arme man leeft noodgedwongen 24-7 in een safehouse… Voor Baudet is een gezin een optie, hij is nog jong. Maar afgezien daarvan gaat de vergelijking met Merkel en Rutte niet op, want Wilders en Baudet zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor het huidige gevoerde afbraakbeleid.

     2. Capo

      @Ben Zine: “Beetje flauwe jij-bak…”

      Waarom? Je weet toch wie Tengo is? Hij grossiert in jij-bakken omdat hij een onbetrouwbare mutlinicker is. Hoe kun je nou één seconde het idee hebben dat je met een integere opponent spreekt terwijl je weet dat je wordt besodemieterd waar je zelf bij staat? Jammer dat je zijn spelletjes en gesprekken aan de gang houdt. 😉

     3. Elu Thingol

      Ben Zine heeft zich in de hoek gekletst. Toegeven dat hij maar wat uit zijn nek lulde behoort echter niet tot de mogelijkheden, maar we kunnen niettemin tot een conclusie komen dat men geen kinderen hoeft te hebben om West-Europa goed voor het nageslacht te willen achterlaten.

  2. Elu Thingol

   Wilders noch Baudet hebben kinderen, maakt hen dat ongeloofwaardiger, aangaande zij het Avondland van de Mosliminvasie willen verlossen?

 20. Promeush

  Ja vooral de dividendbelasting gaat doorwerken als deze wordt aangenomen.
  Het is wel 2 miljard per jaar oplopend tot ca. 5 miljard per jaar.
  Te belachelijk voor woorden. De CU moet zich realiseren dat dit bedrag ook
  aan onderwijs, grote gezinnen, zorg etc. kan worden uitgegeven. Dus dat smoesje
  van de CU gaat mooi niet op.

 21. Ni28

  Geen nieuws vandaag op DDS. Geen nieuws is goed nieuws, het belooft een rustige dag. Of gaan de trollen hem toch nog verzieken? Trol=scrol, het rijmt ook nog.:)

  1. Ni28

   Goed begin van elke dag.Trol? Scrol!

   1. Top

    Wat dacht je van; Trol? Scrol door die drol!

    1. Tengo Kawana

     Top vormt de beelden waarmee zijn hoofd is gevuld.

     1. Top

      Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele’poot’? en niet te vergeten, bijzonder dom en eenzaam oud gebakje.

     2. Tengo Kawana

      .. en hij reageert uiteraard met sterke inhoudelijke bijdragen.

     3. Top

      Hier dan een inhoudelijke reactie! Hou je vast;Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele’poot’? en niet te vergeten, bijzonder dom en eenzaam oud gebakje.

     4. Capo

      @Top: “Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele laan van ’poot’?”

      Ik neem aan dat je het goed vindt dat ik het met je eens ben?

    2. Capo

     Zeker, maar toch wil ik Mike en het nageslacht de volgende reactie niet onthouden:

     Lugar heeft zelf de verklaring gevonden voor de afwijzing van zijn mislukte sollicitatie naar de functie van site-gestapo. O wat had hij graag op Michael zijn stoel willen gaan zitten. O wat had hij graag hier de dienst uitgemaakt. Lugar dacht: die pet past niet iedereen maar mij wel.

     http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/fvd-en-pvv-op-winst-in-peiling-de-hond-rutte-maakt-coalitiepartners-d66-en-cda-kapot/#comment-903447

     1. Capo

      Doe we deze erbij voor Mike, tweemaal is beter dan eenmaal. Je moet zulks maar op je site willen hebben:

      Verder schrijft EU kok op 27 augustus om 09:00 uur:
      Hiermee is DDS afgegleden van nieuwsbron tot lokaal gekleurd suffertje.
      Leuk voor een regenachtige zondagmiddag maar totaal niet serieus te nemen als nieuwsvoorziening.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/gesneuvelde-militaire-held-blijkt-sleutelrol-te-hebben-gespeeld-in-identificatie-jos-brech-in-zaak-nicky-verstappen/#comment-903456

     2. Top

      Wees nu eens een keer eerlijk! Is er dan nog een andere optie? Ik dacht het niet! Garoetjes uit Schull. Veel regen hier en bij jullie?

    3. Top

     Sorry hoor! Maar ik vergeet ‘vetklep’ te vermelden, mijn fout, neem het me niet kwalijk. Zo, tot schrijfs maar weer flapdrol!

     1. Tengo Kawana

      Je bent een beetje zielig, Top, dus ik zal het je niet zwaar aanrekenen.

     2. Capo

      Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele’poot’? en niet te vergeten, bijzonder dom en eenzaam oud gebakje.

     3. IJsbrand Koudvuur

      ‘T is niet te geloven…

     4. Capo

      Sokpop van Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele’poot’? en niet te vergeten, bijzonder dom en eenzaam oud gebakje.

     5. Top

      Ik ben zelfs bijzonder ‘zielig’. Maar neemt niet weg, om luitjes, die nog ‘zieliger’ zijn dan ik, op gepaste wijze, in te laten zien dat ze absoluut geen bestaansrecht hebben, op welk forum dan ook. Dus? Scheer je weg onbeschofte vlegel!

     6. Capo

      @Top: “Dus? Scheer je weg onbeschofte vlegel!”

      Heb je wel eens een doofstomme en blinde toegesproken?

      #w̲̲i̲̲m̲̲h̲̲u̲̲t̲̲t̲̲e̲̲n̲̲

     7. Top

      @ IJsbrand Koudvuur

      “T is niet te geloven…”. Is dat wat je dagelijks te horen krijgt in je omgeving? Ik kan me er iets bij voorstellen, als ik je ‘bijdragen’ alhier lees. Ik heb een slak in de tuin, die meer te melden heb dan jij.

     8. IJsbrand Koudvuur

      Top & Capo…

      De twee twaalfjarige puberbreintjes in volwassen lichamen…

      Zielig zooitje!

 22. Top

  @ Ijsbrand Koudvuur

  “Top & Capo…
  De twee twaalfjarige puber breintjes in volwassen lichamen…
  Zielig zooitje!”
  Applaus voor jezelf, voor deze bijzondere ad rem reactie. Koste zeker wel wat moeite, om dit te moeten verzinnen?

   1. Top

    Drie puntjes? Dus, geloof, hoop en liefde? Hebben veel criminelen op hun hand getatoeëerd staan.
    Er is niemand die in u geloofd. Er is voor u geen hoop meer. En als laatste, liefde heeft u nooit gekend
    .

    1. Tengo Kawana

     Misschien is er wel iemand die in hem gelooft.

     🙂

     1. Top

      Dank u wel voor deze nominatie! Ik ben daar trots op! En ik heb al zo veel, om trots op te zijn. Helaas, heeft u niets, om trots op te zijn. Ik heb met u te doen, echt waar.

     2. Top

      Blablabla! Blaaskaak/pisvlek/antisemiet/vleespet/pedolover/ziele’poot’? en niet te vergeten, bijzonder dom en eenzaam oud gebakje.

    2. IJsbrand Koudvuur

     …hmm

     Deze uitzonderlijk loze beredenering van Top laat weer eens zien hoe simpel dit persoontje is.

     Gefeliciteerd Top!
     Je bent nu officieel in het groepje chromeo’s geplaatst met Dubbele komma, Dinaro, Petra Hermans en swetsnek…

     Wees er maar trots op.

     1. Top

      Dank u wel voor deze nominatie! Ik ben daar trots op! En ik heb al zo veel, om trots op te zijn. Helaas, heeft u niets, om trots op te zijn. Ik heb met u te doen, echt waar.

 23. Ni28

  Grappig hoe Erik Wiebes gisteren in de fout ging met zijn aanval op Boris Johnson die leugenachtige beelden schetste waar mensen dan intrappen. Hij besefte niet dat hij tegelijk zijn baas Rutte met zijn leugenachtige beelden meenam door dezelfde kritiek. Als je iemand zwart wil maken moet je beter opletten. Komisch!

 24. Ritter

  Iraanse minister van Defensie in het Syrische Damaskus om Israël nog wat af te dreigen
  https://brabosh.com/2018/08/27/pqpct-jsp/

 25. Capo

  En Kühne (1957) uit Vlaardingen stemt voortaan ook PVV.

 26. Pecunia

  Valt hier ook nog normaal als volwassenen onder elkaar te converseren of hoe zit het?

  1. Tengo Kawana

   Dat is door de acties van Capo wel lastig geworden. Consequent inhoudelijk blijven reageren lijkt me de enige remedie.

   1. Pecunia

    Nou vlak jezelf ook niet uit zeg, jij had toch een handschoen opgepakt?

    1. Tengo Kawana

     Ik doe mijn best.

     1. Pecunia

      Wie zal de wijste zijn?

    2. Capo

     @Vit: Na ruim 15 jaar is wel duidelijk wie hier de dwaas is. Maar wel leuk geprobeerd. Zo en nu ga ik weer verder met mijn werkzaamheden. Genoeglijke middag verder.

     1. Pecunia

      Je hebt het tegen de verkeerde maar ik zal het doorgeven.

   2. Pecunia

    Het lijkt zo wel een kleuterklasje van jij bent lekker gek en ikke niet.

    1. Holland

     Misschien kun je voorzichtig proberen zelf een inhoudelijke reactie te geven. Het zal moeilijk zijn voor je, maar oefening baart kunst.

     1. Pecunia

      Nee hoor geen moeite mee, wat wil je zoal weten?

     2. Holland

      Pecunia weet niet wat een inhoudelijke reactie is. Verder dan het stellen van wat loze vragen komt hij niet.

     3. Pecunia

      In de kuif gepikt of zo?

     4. Holland

      Q.e.d.

  2. Rosasolis

   @Pecunia. Waarschijnlijk ben je een nieuwe DDS abonnee. Helaas bestaat er een Trollen Kliek op dit zeer interessant dagelijkse nieuws en commentaren site. Een aantal domme,
   of gestoorde, agressieve lui, die overtuigd zijn dat zij altijd alles beter weten! En willen proberen om mensen die misschien anders denken weg te pesten. Vaak zijn die Trollen
   werkeloos en hebben niets anders te doen dan urenlang aan hun laptops te hangen.
   Er zijn een paar regels die wij gewone abonnees volgen:
   1. Niet reageren op domme pesterijen. Die trollen- kliek zoeken veel aandacht van elkaar. En wat kunnen zij ordinair zijn. Shakespeare heeft ooit geschreven: “Birds of a feather flock together”! Zo zijn die lui.
   2. Lig nooit wakker ’s nachts wegens de pesterijen van Trollen. Ze zijn het helemaal niet waard!
   3. Wees bewust dat er bestaat ook een andere groep abonnees of DDS. Wij steunen elkaar, ook als wij misschien een andere mening kunnen hebben. Wij vinden het interessant om te reageren op een interessante commentaar die eerder werd geschreven. Je zult ontdekken binnenkort wie je vrienden zijn.

   1. Pecunia

    Dank voor jouw reactie maar ik werd dagelijks ingelicht door mijn buurman Vit, nu is het andersom.

 27. Rosasolis

  Ik denk dat vele abonnees op DDS willen weten: HOE komt M. de Hond op deze
  zo-geheten “wekelijkse peilingen”? Vroeger was er misschien een site, maar volgens Google bestaat het niet meer.
  En ik ben nooit gebeld door M. de Hond of een medewerker over hoe ik zou stemmen. En heb ik ook nooit een enquete formulier gekregen in de post.
  En ook nooit een vraag om antwoorden over mijn mening te geven via internet.
  Daarom betwijfel ik dat die peilingen echt zijn, of alleen maar speculaties van de Hond zelf zijn!… Hij had het helemaal fout met met zijn peilingen over de gemeente verkiezingen van enkele maanden geleden.
  Misschien is de Hond een helderziende, en ziet hij visioenen in zijn kristal bal.

  1. wheelboy

   Rosasolis
   Je kan je inschrijven op peil.nl dan krijg je wekelijks een vragenlijst toegestuurd . Dus je wordt niet gebeld .

   1. Rosasolis

    @wheelboy. Dank je wel. Ik ben nu ingeschreven.

 28. pejoar

  Het wordt toch echt tijd voor een kiesdrempel van minimaal 5%.
  De kleine partijtjes verdwijnen en de kans op een sterkere regering nemen toe.

  1. Capo

   @Pejoar: Ons politiek bestel is gebaseerd op een oud idee uit 1848 (170 jaar oud), het wordt allereerst tijd dat ze daar in Den Haag iets mee gaan doen.

 29. Vliegenvanger

  Dat Rutte de coalitie partners de nek om. draaid kan me niks schelen. Maar dat hij het Nederlandse volk voor liegt en besteeld, dat is een grote schande.Hij moest zich kapot schamen, maar dat dringt tot zijn botte kop niet door.

  1. Hetzalwelweer

   De VVD zorgen er altijd voor dat coalitie partners het loodje leggen, vraag Ascher maar. Maar ja, ook de VVD heeft niets te zeggen in NL, zij die betalen bepalen……Ahold, Unilever,Shell…..dat zijn de bazen in NL….wat zij willen moet ons Markje er door rammen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.