Schokkend: schaamteloos Labour laat Israël compleet vallen, hele congres zwaait met Palestina-vlaggen

42545080_2031189333610643_4305682638108098560_n
Foto: Beelden van de Labour-conferentie. Bron: Screenshot BBC.

Het laatste restje pro-Israël dat de Labour-partij onder Jeremy Corbyn nog in huis had, is verbannen. De Britse versie van de PvdA is tegenwoordig voor de volle 100% op de hand van de Palestijnen, zo bleek deze week op hun jaarlijkse congres.

Wie had gehoopt dat de Labour-partij uit het Verenigd Koninkrijk nu eindelijk eens paal en perk ging stellen aan de anti-Israëlische en vaak zelfs ronduit antisemitische uitingen van leider Jeremy Corbyn komt van een koude kermis thuis. Corbyn is de onomstreden baas van Labour, en zijn wil is wet. En dus buigt Labour mee, naar het afvallen van Israël waar en wanneer dat maar mogelijk is.

Het vernederen van de enige Joodse staat ter wereld werd op het jaarlijkse partijcongres deze week zelfs verheven tot kunst. De aanwezigen zwaaiden bijna allemaal met Palestijnse vlaggen en riepen om het hardst om Israël eens flink te laten boeten:

“Hundreds of Labour members unfurled Palestinian flags and chanted slogans at the start of a conference debate on the plight of people in the region.

[Colin Monehen]’s motion was then seconded by Zahid Ali, whose speech calling for an end to the blockade of Gaza and arms sales to Israel, was greeted with chants of: “Free! Free! Palestine,” as leader Jeremy Corbyn looked on from a seat on the platform.

Next on stage was shadow foreign secretary Emily Thornberry, who gave a fiery speech hailing Labour’s history of fighting against fascism and racism and vowing the party would never again get involved in “illegal, aggressive wars of intervention”.”

Een zorgelijke ontwikkeling, zeker voor een partij die al enkele maanden onder vuur ligt vanwege inmiddels honderden aantijgingen van antisemitisme tot in de hoogste gelederen van de beweging.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

57 reacties

 1.   

  Niemand met een gezond dosis verstand zou zich met de Israelische vlag willen identificeren tegenwoordig

   1.   

    Dat dacht ik al wel ja, haha…
    ..Dries de dolle Zion’ies! ;)

    1.   

     u en diverse andere domme linkse mensen vonden het noodzakelijk om Corbyn niet te kwalificeren als antisemiet c.q. anti joods individu. nu is iemand die zich identificeert met Israël, gelijk een dolle Zion’ies! dat moet zijn Zionist maar gezien uw denken is zelfs dat nog te moeilijk.

   2.   

    Het is wel veilig zo achter de gesloten gordijnen. Dan is het Ajax publiek dapperder…

   3.   

    @DD: Ik ook hoor, hoog en droog boven mij pc!

    https://i.imgur.com/qfr8BhH.jpg

  1.   

   Maar volgens antisemitische multinicker EdlF, TK, EQ, etcetera is Labour en zijn leider niet antisemitisch hoor…. Nee nee, echt niet!!

   1.   

    Ik denk inderdaad dat er weinig antisemieten bij zitten ja.

    1.   

     Ik denk ook*

     Excuses

    2.   

     IJsbrand Koudvuur = Tengo
     Zodra het over antisemitisme gaat gooit hij alle registers open

     1.   

      @Bloem: Hear, hear! Naar de vuilnisbelt met de Tengoschooier!

   2.   

    Corbyn heeft zich gisteren in zijn toespraak duidelijk uitgelaten in zijn afwijzing en veroordeling van het antisemitisme.

    1.   

     Tuurlijk Eugenie!

    2.   

     Tengomultinicker.

    3.   

     En dat is nog niet eens alles!! Zo blijk ik sinds gisteren een mooi meisje te zijn.

   3.   

    Ik heb niets tegen Israel. Ik heb heel wat tegen hun leiderschap

    1.   

     Tuurlijk Tengo!

     1.   

      @roughwood
      vreemd dat Eugenie niets tegen Israël heeft maar wel tegen het leiderschap, terwijl zij als eerste reageert met de woorden: ‘Niemand met een gezond dosis verstand zou zich met de Israelische vlag willen identificeren tegenwoordig’. over een contradictio in terminis gesproken.

    2.   

     Ben je jaloers op de joden dat zij het wel goed voor elkaar hebben, en de islamitische bevolking, nog steeds een primitieve bevolkings groepje is.

  2.   

   Bloem = Capo’s vriendinnetje…

   …zucht.
   Het houdt niet op…

  3.   

   Nee, Bloem, dat is de zoveelste bewuste leugen van jouw kant.

  4.   

   @Eugenie. Helaas lijden de christelijke gemeentes van Israel het ergste. Omdat zij tussen
   2 vuren zitten. Zij zijn volgers van de Nieuwe Testament, maar zij zijn geen volgers van de oude joodse geloof. Deze mensen zijn de oudste nakomelingen van de allereerste volgelingen van Rabbi Jeshua (Jezus). Wiens gesprekken leidde tot het vorming van de vooruitgang van westerse geloof. Dus, die oer-Christelijken bestaan nog steeds in Israel. Maar omdat zij niet “joods-zijn”, helaas worden zij behandeld als tweede ranks burgers.
   De Christenen hebben wel een heel kleine minderheid in de regering van Israel.
   Maar geen Israeli Christen mag een huis kopen in Israel! En alle pogingen van de echte Christenen om dit grote onrecht te verbieden wordt onderdrukt.

  5.   

   Euqulipta dezelfde figuren zoals jij identificeren zich ook niet met Nederlandse vlag ,maar wel een Turkse vlag en een Palestijnse vlag en andere als het maar vlaggen zijn die tegen de vrede en democratie is.

 2.   

  Walgelijk die anti Joodse linkse.

  Het Joodse volk is nergens veilig met de oprukkende islam daar laat hun boek geen twijfel over bestaan. Dat ze zich verschuilen in bunker Israël is een goede zaak en hun enge overlevingskans met landen om hun heen die ze totaal willen vernietigen.

  1.   

   Dat hebben zij(de semieten) ook wel een beetje aan zichzelf te danken hè?

 3.   

  Ook goed bericht uit het land van Trump.

  Het Amerikaanse Congres heeft een recordhoeveelheid militaire bijstand aan Israël goedgekeurd. In totaal gaat het om een bedrag van 38 miljard dollar, dat van de Amerikaanse belastingbetaler naar de krijgsmacht van het Midden-Oosten wordt doorgesluisd.
  Het nieuwe pakket betekent dat voor een decennium 38 miljard dollar is gereserveerd voor militaire hulp aan Israël , schrijft Forward. Het is het hoogste bedrag ooit.
  De wet, die nu door zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden is goedgekeurd, kan niet door toekomstige presidenten worden gecanceld.

 4.   

  Een pro-Palestijnse uiting betekent niet per definitie een anti-Israelische, laat staan antisemitische, uiting.

  Ik meen dat het gruwelijke antisemitisme onaanvaardbaar wordt gerelativeerd door sympathie voor het Palestijnse volk dan wel kritiek op de politiek van de staat Israel daar ook onder te vegen.

  1.   

   Als je voor de palestijnen bent, ben je automatisch tegen Israël en zijn inwoners.daar zit niks geen grijs gebied tussen.
   Dit heeft zeker ook met het geloof wat de palestijnen aanhangen te maken, de islam.
   Ben je niet tegen de islam dan ben je ook niet tegen antisemitisme.

   1.   

    Wow…

    …die ‘s simpel.

    :)

    Zoals Tengo het hier beschrijft valt toch bij a niet aan te tornen?!

    1.   

     ik wil het u nog eens een keer uitleggen. u en uw trawanten op dit forum met reacties, die zo dom en kortzichtig zijn, kunnen niet logisch redeneren. jammer maar dat ligt toch echt aan uw (linkse) opvoeding en uw (linkse) manier van denken. voordat u uw psychische behoeftes op dit forum deponeert, eventjes nadenken en denk er om: op uw toetsenbord zit ook een delete toets. niets te danken voor dit advies.

  2.   

   @ Tengo. Helaas heeft de huidige regering van Israel hun eigen Christlijke Palistijnse
   gemeenschappen vernederd en uitgesloten als waardig gesprek groep in de huidige Israelische regering. Terwijl de overnemen van steeds meer landen van de Palistijnen worden overgenomen, moeten wij vragen: waarom worden deze oorspronkelijke mensen van hun gebied verdrijven, terwijl er steeds meer rijke joden uit andere wereldleden naar dit vreselijk corrupte land gaan vestigen?

  3.   

   Je kent het handvest van Hamas toch wel? Laat geen enkele twijfel bestaan over hun doelstellingen: Oorlog, haat en vernietiging. En hiertegen maakt Israël terecht gebruik van hun recht op zelfverdediging om hun plicht de eigen (Joodse) burgers tegen deze vernietigingsdrang te beschermen na te komen. Am Yisrael chai.

 5.   

  Logisch, de meeste leden zijn slecht opgeleid, weinig educatie en een niet al te hoog iq.

 6.   

  Extreem Links, islamisme, feminazisme en Jodenhaat gaat hand in hand.

  1.   

   En het genderneutrale multiculti diversiteitsgedram niet te vergeten…

 7.   

  Het is niet alleen Labour…………..ook bij andere linkse partijen is een steeds sterkere anti-Israëlische beweging zichtbaar.

 8.   

  Bijna tweeduizend jaar zwierf het volk Israel , over de hele aarde, langzamerhand keert het terug naar hun land, waar ze bijna tweeduizend jaar terug ,uit verdreven waren. En niemand op deze aarde houd dit tegen. Ook niet met Palestijnse vlaggetjes.

 9.   

  Je kan niet aan de indruk ontkomen dat links en hun vriendjes hier mede hun islamvriendjes weer snakken naar een Wannsee conferentie.

 10.   

  Leest Michiel van der Galien even mee?

  Je kan toch niet van Labour zeggen dat het Nationaal Socialisten (volgens Michiel fascisten) zijn. In hun gedragingen echter wijken ze niet veel van de deze NS af.

  Ik zal niet beweren dat NS goede mensen zijn, maar laat duidelijk zijn, dat zij bepaald niet het alleenrecht op de zieke denkbeelden die zij hanteren.

  Vwb Israël lijkt me de zaak vrij eenvoudig; alle diplomatieke betrekkingen met GB verbreken.
  GB heerste ooit over de wereld, maar inmiddels is de status van ontwikkelingsland beter passend. Hun industrie heeft gefaald, hun technologie is gebrekkig en hun voormalige onderdanen maken inmiddels de dienst uit in dat land.

  1.   

   Wat een gelul, Labour is absoluut niet anti Semitische. Een fabeltje van rechts om het opkomend fascisme daar te verbergen.

 11.   

  Ik ben in principe niet partijdig in dit conflict tussen Israël en Palestina. Ik vind dat beide kanten leiders hebben die erg fout zijn. Ik vind wel dat het land gewoon Palestina moet heten en de joden de Palestijnen gelijkwaardig dienen te behandelen. Ik heb overigens erg veel joodse mensen om mij heen ze zijn erg betrouwbaar en velen hebben fantastische humor over de 2e wo en Nederlanders en zijn absoluut niet politiek correct.

  Israël is een door het westen gecreëerd probleem en de Palestijnen zijn de dupe. Wat geen enkel excuus terrorisme mag zijn, een strijd kan alleen werkelijk gewonnen worden met woorden. Geweld is nooit een oplossing.

  1.   

   ‘Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.”

   Golda Meir

   1.   

    @Pecunia. Sorry this message from G. Meir is onzin en past niet met de werkelijke huidige gang van de vreselijke menselijke ontering van de huidige beleid van Israel tegen hun christelijke bewoners die veel langer in Israel hebben gewoond.
    Alleen de hedendagse rijke orthodoxe joodse immigranten uit Amerika hebben het te zeggen, en niemand anders. Kortom, Israel wordt little Amerika. Wie weet, misschien wordt dit landje de allernieuwste staat van de “United States of America”?

    1.   

     @Rosasolis

     ‘Sorry this message from G. Meir is onzin en past niet met de werkelijke huidige gang van de vreselijke menselijke ontering van de huidige beleid van Israel tegen hun christelijke bewoners die veel langer in Israel hebben gewoond.’

     Heb jij daar voorbeelden van want dit is geheel nieuw voor mij.

  2.   

   Aytas geeft er blijk van geen enkel historisch besef te hebben van de voorgeschiedenis en het ontstaan van de staat Israel en de oude rechten die de Joden op het gebied hebben. Ook weet ze waarschijnlijk niet dat de Palestijnen geen bestaand volk zijn, maar een publicitaire uitvinding van Yasser Arafat. De Palestijnen zijn een bijeengeraapte mening van Jordaniers, Egyptenaren, Syriers en ander volk dat kwam aanwaaien.

   1.   

    Welk historisch recht? Dan hebben Amerika en Australië dus ook geen enkel bestaansrecht. Je hebt het toch hoop ik niet over de bijbel?

    Of doel jij op de aankopen van joden van grond in het huidige Israel voor wo2? Op basis van flink zoeken ben ik tot 3,8% van het huidige grondgebied gekomen, gewoon een onzin bewering dus. Dat er in een gebied meerdere volken leven wil niet zeggen dat ze geen natie kunnen vormen. Kenia is ook een meer volken staat. Jouw redenatie volgende zou er ook geen aanspraak kunnen worden gemaakt op Nederland omdat Nederland ook een meer volken staat is geweest. Die volken zijn inmiddels bijna helemaal vermengt. Je kent de geschiedenis van je eigen land geeneens en wilt mij de les lezen. Nederlanders zijn een mengelmoes van aangewaaide volken. Dat is trouwens hoeveel pijn het je ook zal doen de toekomst van de wereld bevolking. Als het menselijk ras nog lang genoeg bestaat zal de vermenging bijna compleet worden.

    1.   

     “Op basis van flink zoeken ben ik tot 3,8% van het huidige grondgebied gekomen.”

     Bronnen graag.

    2.   

     Aytas kan die bezopen 3,8% landaankopen door de Joden niet hard maken, aangezien ze dit onwaarschijnlijke percentage uit haar grote duim heeft gezogen.

     Wijselijk heeft ze dan ook het hazenpad gekozen.

 12.   

  rap een nuke op die palestijnen probleem opgelost kan de rust wederkeren

 13.   

  Bestaat de DDS redactie uit Joden of mensen die met we waarheid om kunnen gaan. Dat land, Israel is niet van de Joden ze hebben het gestolen van de Palestijnen. 2000 jaar geleden zijn ze er uit geknikkerd en dan nu terug komen, laat me niet lachen. Ik kan ook wel iets bedenken om te zeggen dat Oost_Europa van de Germanen is en dat de Czechen en de Polen etc. er niet thusi horen. Wij horen ook niet in Nederland thuis, ook ingepikt van de Kaninefaten, de Fransen horen ook niet in Frankrijk thuis, die hebben de Kelten verdreven, moet ik nog doorgaan sufkoppen????

 14.   

  Gezien de onlogische volgorde van de commentaren is er een comment weggejorist. Is Bloems smeercampagne eindelijk aangepakt? Wie weet meer?

  1.   

   Ik weet wel dat jij een multinicker bent, een Tengosokpop.

 15.   

  Wij hebben ook onze Corbyn. De antisemiet Dries van Agt. Die smerige CDA’er zal ongetwijfeld een goede vriend zijn van Corbyn en likkebaardend het nieuws in Engeland volgen. De grote vraag is wanneer de kiezers de werkelijkheid in het MO is begrijpen. Niet Israël maar de Islam is de boosdoener. Ze willen geen vrede. Hun enige doel is de vernietiging van Israël. Gelukkig hebben we Trump. Gelukkig heeft Israël een enorme voorraad hypermoderne kernwapens. Ongetwijfeld zal Israël die ook zeker gebruiken als ze in het nauw dreigen te komen. De moslims zijn zo stom en hun linkse sympathisanten niet te beseffen dat hun agressieve gedrag niets anders dan tot zelfmoord leidt. Israël zal het overleven. De omringende moslimlanden niet.

  1.   

   Gelukkig heeft Israël een enorme voorraad hypermoderne kernwapens.
   Israël zal het overleven. De omringende moslimlanden niet.
   .
   Vrees dat de kracht van de paddenstoel niet bij de grens ophoudt.

   1.   

    Hoewel Worstcase het heeft over hypermoderne kernwapens, komt EUtrolkokkie met een paddestoel aanzetten.
    Ga maar champignons bakken, misschien heb je daar minder verstand voor nodig !

 16.   

  Britse politie onderzoekt antisemitisme bij Labour

  VANDAAG, 10:49 BUITENLAND

  De Londense politie is begonnen met een onderzoek naar beschuldigingen van antisemitisme binnen de Labourpartij. Volgens de politiechef richt het onderzoek zich op uitingen op sociale media van partijleden.

  Het politieonderzoek volgt op een uitzending van de Londense radiozender LBC. Die had in september bericht over een gelekt intern dossier van Labour, waarin 45 meldingen waren opgenomen over mogelijk antisemitisme binnen de partij. LBC heeft het dossier aan de politie gegeven.

  Een van de 45 zaken die Labour zelf had gedocumenteerd, gaat volgens LBC over een bericht over een Joods parlementslid. Een Labourlid zou op sociale media een link hebben geplaatst naar een antisemitisch weblog waarop het parlementslid “een Zionistische extremist die beschaafde mensen haat” wordt genoemd. Ook zou er hebben gestaan dat de parlementariër “een flink pak rammel te wachten staat”.

  Labour wil meewerken
  Volgens politiechef Cressida Dick kan de politie dit soort materiaal niet terzijde schuiven. De politie heeft het Openbaar Ministerie om advies gevraagd. Dick benadrukt dat de online uitingen worden onderzocht en dat niet de hele partij wordt doorgelicht. De radiozender had de documenten al eerder aan een voormalig agent gegeven, die zei al dat 17 zaken waren aangegeven bij de politie.

  Labour zegt dat de politie nog geen contact heeft opgenomen, maar is bereid mee te werken aan het onderzoek. Een woordvoerder zegt tegen The Guardian dat de partij alle interne klachten altijd onderzoekt. Leden die het gevoel hebben dat ze het slachtoffer zijn van een misdrijf, worden volgens de partij aangemoedigd aangifte te doen bij de politie.

  De Britse oppositiepartij raakte de afgelopen jaren verscheidene keren in opspraak vanwege beschuldigingen van antisemitisme. Labourleider Jeremy Corbyn houdt vol dat hij antisemitisme absoluut niet accepteert, maar Joodse organisaties verwijten hem dat hij er niet tegen optreedt als partijleden zich er schuldig aan maken.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!