Ondemocratische Victoria Koblenko over Thierry Baudet: 'Hij krijgt al genoeg zendtijd!'

Geen categoriefeb 02 2019, 17:00
Vinexzender SBS6 komt een rapportage voor de aanstormende verkiezingen: ze willen de mens achter de politicus eens laten zien. Gewoon even een kijkje nemen dus in de keuken van Lilian Marijnissen (SP) of een rondje rijden in de elektrische auto van Klaas Dijkhoff (VVD). Maar Victoria Koblenko liet tijdens een uitzending met Albert Verlinde weten het hiermee niet eens te zijn. Volgens haar hebben we al 'genoeg van Baudet gezien'. Denk aan zijn selfies op het strand. Zij wil graag 'de oplossingen toetsen'. Dat is natuurlijk interessant, maar Verlinde wees het prikkelende voorstel af.
Volgens Albert Verlinde krijgen alle politici dezelfde behandeling en hetzelfde format, dus voor het inhoudelijk toetsen van de oplossingen waar Forum voor Democratie voor staat is geen tijd. Jan Versteegh was ook aanwezig en volgens hem werd het verzoek van Koblenko niet ingegeven omdat ze zo nieuwsgierig is naar de FvD-oplossingen, maar puur omdat ze geen zin heeft om Baudet in een menselijke frame te zetten: "Als ik alleen al zie met wat voor weerzin Victoria op hem reageert…"
Daarna wilde Koblenko het gesprek het liefst zo snel mogelijk van onderwerp veranderen. Zo lang het maar niet over Baudet ging:

"Ik ben wel eens met hem in debat geweest op de radio voor de vorige verkiezingen. Laten we wel wezen: ze halen altijd de pers en daarom vind ik ook dat we hier niet zo lang over moeten praten. Hij krijgt genoeg zendtijd."

Maar Albert Verlinde hield gelukkig voet bij stuk. Hij vond dat iedere politicus een kans en zendtijd verdient in hetzelfde format. Jammer Victoria! Je poging is mislukt, haha! Het voorstel van Koblenko verdiende ook een flinke veeg uit de pan van Verlinde: "We hebben het ook over Lilian Marijnissen en dat zullen andere mensen weer niet leuk vinden. Het is geen democratie als we geen interviews met hem uitzenden."
Zo! Die zit Victoria! Dat men het in Oekraiene niet te nauw neemt met de democratie dat weten we ondertussen wel en Koblenko komt er overduidelijk vandaan getuige haar sneaky methoden om Baudet uit het format te verwijderen. Toen duidelijk werd dat Koblenko het niet kon winnen begon ze maar over de oplossingen en een ander format voor Baudet: "Ik zou de zendtijd eerder willen gebruiken voor de oplossingen.”
Ah, dus eerst Baudet zendtijd ontzeggen en als Verlinde je als anti-democratisch wegzet snel van mening veranderen. Zo kennen we er nog wel een paar. Gelukkig dat de Media Courant dit soort geneuzel goed in de gaten houdt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten