Wow! Arrogant D66-Kamerlid wenst alle 'single ladies' een 'Happy Valentines Day'... met foto van KOEIEN

Geen categoriefeb 14 2019, 8:00
Drie keer raden waarom ze volgens Tjeerd de Groot... single zijn.
D66-Kamerlid Tjeerd de Groot heeft vandaag per abuis op Twitter laten weten wat hij van vrouwen in het algemeen vindt... en dan zeker van single vrouwen. In een tweet wenst hij die dames namelijk een 'Happy Valentines Day' toe (wat nogal merkwaardig is, aangezien het allemaal toch wat minder plezant is op zo'n dag als je vrijgezel bent)... waarbij hij een foto van KOEIEN IN DE WEI plakt.
Wat?
Ja, echt:
https://twitter.com/TjeerdD66/status/1095938870426984449
Let wel, dit is dus zogenaamd dé feministische, vrijgevochten partij van Nederland he: D66. En dan heb je een Kamerlid -- een mannelijk Kamerlid -- dat zo'n tweet online gooit.
Nou moet je je eens voorstellen dat deze tweet van De Groot afkomstig is, maar van, zeg, een Thierry Baudet. Of een Geert Wilders. Hoe zouden de media daar op reageren, denk je? Juist, ze zouden helemaal gek worden. Alles en iedereen zou losgaan. Baudet/Wilders zou weggezet worden als een vrouwenhatende patriarch.
Maar als een D66'er het is moeten we het van onze mediakartelvrienden ongetwijfeld maar door de vingers zien.
Neen. Dat doen wij dus niet. Deze tweet is walgelijk, beledigend, en vrouwonterend. De Groot en zijn kulpartij moeten zich kapotschamen.
Screen Shot 2019-02-14 at 10.09.03
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten