Beelden! Wierd Duk pakt Leo Lucassen aan die Christchurch linkt aan Baudet/Wilders!

Terreuraanslagen vinden vrijwel dagelijks plaats met tientalen doden, maar slechts enkele daden worden daadwerkelijk gerapporteerd in de media. En als er wordt gerapporteerd dan wordt er vaak met vingertjes gewezen. Voor aanslagen zoals Parijs (2015) en in het Nieuw-Zeelandse Christchurch gold blijkbaar een andere dynamiek dan voor een aanslag op de Filipijnen of in Nigeria. Wierd Duk had er wel iets over te zeggen:

Volgens opiniemaker van de Telegraaf is er sprake van selectieve verontwaardiging in de media en hekelt hij opiniemakers die de aanslag in de schoenen schuiven van Baudet en Wilders. Duk vindt het ‘opmerkelijk dat deze aanslag zoveel teweeg brengt’ want ‘tegelijkertijd vindt in het Midden-Oosten al jarenlang genocide plaats op minderheden’ en ‘daar hoor je niks over’.

Ook Tweede Kamerlid Kees van der Staaij (SGP) ziet het patroon. Zo vertelt hij over zijn ervaringen in een dorpje in Nigeria waar hem verteld werd hoe mensen in het dorp ‘gewoon werden neergeknald’ en vervolgens bij de begrafenis wederom een terreurdaad plaatsvond en ‘mensen werden afgeknald’. Volgens Van der Staaij zijn dergelijke aanslagen ‘internationaal niet interessant’.

Volgens de enige dame in de uitzending is ook de identiteitspolitiek een factor in de dynamiek.

Waarbij opiniemakers vooral reageren vanuit de belangen van hun eigen identiteit, zo zegt ze: ‘wat je in de wereld ziet is dat politici en bewegingen gevangen zijn in identiteitspolitiek en dat er selectieve verontwaardiging volgt, daar moeten we van af en terug naar waarden.’

Een zeer scherpe en correcte analyse als je het mij vraagt!

Om te voorkomen dat de identiteitspolitiek verder ontaard zou het voorstel om terroristen als ‘verward persoon’ te omschrijven het overwegen waard zijn. Door daden van terreur niet langer te relateren aan de ideologie/religie ontneem je de daders de identiteit die de basis vormt voor het plegen van een aanslag. Hun daad wordt daarmee van historische betekenis ontdaan.

Dat terwijl je de identiteiten van anderen, die wellicht in hetzelfde spectrum zweven, zij het links of rechts, christen of moslim, maar niet gewelddadig of haatdragend zijn, beschermt! Zij worden dan niet in verband gebracht met de daden van enkele gekken.

In ieder geval is het in verband brengen van moordpartijen in Nieuw-Zeeland aan politici in Nederland te bizar voor woorden en jammer genoeg krijgen dergelijke opiniemakers wel alle ruimte.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. sjun

  Het blijft opmerkelijk dat ook het oppakken in Amsterdam van wapenleveranciers aan de aanslagplegers op de Bataclan h.t.t.p://tinyurl.com/y389wx5o nauwelijks de aandacht krijgt maar er wel publiek gesnotterd wordt rondom de moskee in Nederland die niets te duchten heeft. Evenzo was het opmerkelijk dat de verminkingen die plaatsvonden op slachtoffers in de Bataclan h.t.t.p://tinyurl.com/y4t4uxfv nauwelijks de aandacht kregen.

  1. Satty

   Daar is in het nieuws genoeg aandacht voor geweest. Er is juist verrekte weinig aandacht voor de uit elkaar gescheurde lichamen van slachtoffers van het westerse terrorisme dat dagelijks in Afrika en het midden oosten plaatsvindt. Deze reactie is net zo achterbaks als die van wierd. Terreur zal alleen maar verder gaan zolang mensen als jij niet naar je eigen rol in de polarisatie.

   1. TD

    Alweer Afrika?nee dank je!

    1. Satty

     Natuurlijk wil jij als onrendabele niet over Afrika praten slimpie. Dan zul je op eigen kracht moeten rondkomen.

     1. TD

      _ _ _ _ _

     2. Satty

      Td
      Ik hoop dat je daar mee door blijft gaan. Heerlijk.

     3. ZiggyStardust

      De Fulani-moslims, die een grotere bedreiging voor Nigeriaanse christenen zijn geworden dan de islamistische Boko Haram, bestormden afgelopen maandag de dorpen Inkirimi, Dogonnoma en Ungwan Gora in het Kajuru provinciegebied, waarbij 143 huizen werden verwoest, 52 mensen werden gedood en tientallen anderen gewond raakten, schrijft Breitbart.

      De aanvallers verdeelden zich naar verluidt in drie groepen, waarvan de eerste de mensen in brand staken, de tweede de gebouwen, en de derde achtervolgde de mensen die de slachting wilden ontvluchten. Slachtoffers van de aanslag waren onder meer vrouwen en kinderen.

      Het bloedbad op maandag volgde op een aanval van de dag ervoor in het dorp Ungwan Barde in Kajuru, waar 17 christenen werden gedood en tientallen huizen werden verbrand.

      In de eerste week van maart hebben moslims in het dorp Karamar meer dan 30 christenen afgeslacht en verschillende huizen en een kerk in brand gestoken. De islamieten schoten naar verluidt op families die aan de brand probeerden te ontsnappen, waarbij 32 doden vielen.

      De golf van recente aanvallen op christelijke gemeenschappen heeft plaatsgevonden binnen het overwegend christelijke Adara gebied van Zuid-Kaduna.

     4. shidaian

      Afrika…..bedoelt u Nigeria waar in drie weken tijd al 120 christenen jn de pan zijn gehakt door Moslim extremisten en nauwelijks het nieuws haalt. Geen burgemeester die naar een pastoor of dominee gaat om steun te betuigen omdat het zo erg is

    2. ZiggyStardust

     Als ik over Afrika wil horen luister ik liever naar Toto, K3 of Shakira.

     1. Satty

      Ziggy
      Dat is voor jou dan een nadeel van vrije meningsuiting waar feiten mogen worden beschreven. Ik ga in mijn reacties geen rekening houden met gevoeligheden.

      Ik vind jouw reactie overigens wel grappig. Toch wil ik gewoon schrijven wat ik weet, denk of voel. Ik ben niet van plan jou in je reacties te beperken, doe dat mij ook niet alsjeblieft.

    3. victus

     Afrika, weet u wel. Daar waar in stammen oorlogjes weerloze mensen worden afgeslacht als dolle varkens. Waar de dictators dankzij ontwikkelingshulp en bijdrages van goedgelovige burgers landgoeden bezitten met alles van goud en een immense garage met 302 Ferrari’s erin.

   2. sonar

    Dan zijn jou vergeten mafkees .

   3. sjun

    Er zou inderdaad wel meer aandacht voor de Plaasmoorde mogen komen. Nederland doet er goed aan hun familie met Nederlandse wortels op te nemen om hen hier de kans te bieden aan de samenleving te bouwen.

    Met verder van ons afstaande volkeren zou ik geen bemoeienis adviseren. Wij zijn hen niets schuldig en kunnen hen buiten aanwezige noodlottige culturele verschillen en daarbij meekomende problematiek niet allemaal hier huisvesten.

    1. Satty

     In Zuid-Afrika is de donkere vrouw tot op de dag van vandaag degene die het meest geweld te verduren heeft. Ook zijn veel van deze boeren gewoon mensen die misdaden tegen de donkere bevolking hebben begaan, het slaan met zwepen laat niet alleen lichamelijke littekens achter. Het is natuurlijk nooit goed te keuren maar deze boeren hadden voor het grootste gedeelte gewoon voor de rechter moeten verschijnen. Het was ook zeer naïef om de apartheid op deze manier af te schaffen, het was vragen om een ramp, domkoppen die dat op deze manier hebben uitgedacht en uitgevoerd.

    2. Satty

     Sjun
     De schuld is enorm, jouw welvaart. Onze economie is gebouwd op grondstoffen uit andere gebieden daar is door roof jouw rijkdom op gebaseerd. Zou Nederland niet aan de huidige uranium roof in Mali en de kobalt roof in Congo meewerken dan zou de Nederlandse economie instorten. Ik ben het overigens met je eens, stop daarmee.

     1. van Urk

      Die grondstoffen hebben we dringend nodig want anders kon je je ei alleen maar kwijt raken via een brief.

     2. Siemien

      Dat zuig jij natuurlijk volledig uit een boek vandaan..

   4. Seneca

    @satty
    je bent het niet waard dat er überhaupt op je gereageerd wordt. telkens als er een reactie komt waar jij dan wel je ‘beroemde’ professor het niet mee eens is, je met waardebepalingen als ‘achterbaks’, ‘dom’, ‘getuigt van weinig intellect’ etc neer plempt. dit soort opmerkingen zeggen meer over jezelf dan over de ander…

   5. Siemien

    Maar Satty je hoort ook n iets over christenen die uitgemoord worden, en dat jij als vies smerig islamitisch misbaksel hier steeds je Afrikaanse gal spuugt, probeert om de westerse wereld overal de schuld van te geven terwijl het hier gaat over dat Nederlandse mensen die niets te maken hebben met wat er is gebeurd worden aangevallen..

   6. DeBruijn

    @ Satty

    Wat Afrikanen elkaar aandoen, dat hoor je hier ook nauwelijks.

    Kijk maar even in Nigeria, duizenden mensen vermoord door Afrikanen moslims.

    Honderden meiden ontvoerd door mede Afrikaanse moslims, die hen als seksslaven verhandelen.

    Kijk naar de aanslagen van Noord-Afrikanen op de Kopten in Egypte.

    Of in Syrië als die Koerdische vrouwen, Christen en Jezidi’s die massaal vermoord zijn. Gebeurde het niet door IS, dan wel door Al Nusra of andere lui.

  2. Lugar

   @Sjun: Niet geheel opmerkelijk kopte het AD vanochtend (18-3-2019):

   Halsema: ‘Islamitische bevolking, wij zijn één.

   Bron: ad.nl/video/halsema-islamitische-bevolking-wij-zijn-een~p71644

 2. Top

  “Several generations have elapsed since the nations of the West have drawn the sword in religious controversy and the evil memories of the gloomy past have soon faded in the strong, clear light of Rationalism and human sympathy…But the Mahommedan religion increases, instead of lessening, the fury of intolerance. It was originally propagated by the sword, and ever since its votaries have been subject, above the people of all other creeds, to this form of madness. In a moment, the fruits of patient toil, the prospects of material prosperity, the fear of death itself, are flung aside…Seizing their weapons, they become Ghazis (warriors for Islam) – as dangerous and as sensible as mad dogs: fit only to be treated as such…The forces of progress clash with those of reaction. The religion of blood and war is face to face with that of peace. Luckily the religion of peace is usually better armed.”

  Winston Churchill

  1. IJsbrand Koudvuur

   “…Winston Churchill…”

   Mevrouw Top, zit uw incontinentie-luier weer te strak? Blablabla blaaskaak. Tiktaktikak…

   1. Satty

    Hahaha

   2. Step one

    Churchill begreep de islam heus wel. In zijn boek The River War, al in 1899 geschreven, zei hij het volgende over de volgelingen van Mohammed:

    Hoe vreselijk zijn de vervloekingen die het Mohammedanisme zijn volgelingen oplegt! Naast de fanatieke razernij, die net zo gevaarlijk is in een mens als watervrees in een hond, is er deze vreselijke fatalistische apathie. De effecten zijn zichtbaar in vele landen. Achteloze gewoonten, slordige systemen van landbouw, trage handelsmethoden, en onzekerheid over ’s mans eigendom, dat is er waar de volgelingen van de profeet heersen of wonen. Een afgebroken zinnelijkheid ontneemt dit leven zijn genade en verfijning; [ontneemt] het hiernamaals zijn waardigheid en heiligheid. Het feit dat in de Mohammedaanse wet elke vrouw het eigendom moet zijn van een man als zijn absolute eigendom, hetzij als een kind, een vrouw, of een maîtresse, moet het uiteindelijke uitsterven van de slavernij uitstellen tot het geloof van de islam niet langer een grote macht onder de mensen kan zijn. Individuele moslims kunnen prachtige kwaliteiten vertonen – maar de invloed van de religie verlamt de sociale ontwikkeling van degenen die het volgen. Er bestaat in de wereld geen sterkere kracht van devolutie. Het is verre van stervende, het Mohammedanisme is een militante en actief bekerend geloof. Het is al verspreid over Centraal-Afrika, het lijft onverschrokken strijders in bij elke stap, en ware het niet dat het christendom wordt beschut in de sterke armen van de wetenschap, de wetenschap waartegen [islam] tevergeefs heeft geworsteld, dan zou de beschaving van het moderne Europa kunnen vallen, zoals de beschaving van het oude Rome is gevallen.

 3. Satty

  Natuurlijk is achterbakse wierd zijn straatje aan het schoonvegen. Het stennis schoppen wat deze mannen doen is de samenleving verder polariseren, dit werkt mee aan het creëren van een klimaat waarin mensen radicaliseren.

  Duk is constant op zoek naar polariseren, mensen in hokjes plaatsen. Het is zodra er een aanslag plaats vindt de schuld van migratie, de schuld van de islam dus alle moslims. Het zijn mensen als duk die voor verdeling zorgen.

  Natuurlijk zijn mensen als wilders en baudet niet verantwoordelijk. Het zijn en blijven waardeloze figuren, rechts extremisten die geen haar beter zijn dan die andere waardeloze jihadisten. Ze zijn er verantwoordelijk voor dat er een gepolariseerde maatschappij is en wierd duk gaat niet vrijuit. In een gepolariseerde maatschappij ontstaat er een situatie waarin mensen veel sneller radicaliseren.

  Bedankt geert, Thierry en wierd! Jullie zijn waardeloze figuren.

  1. TD

   _ _ _ _ _ _

  2. van Urk

   De gepolariseerde maatschappij stamt al van voor Wierd Duk, Thierry en Wilders. Sinds de komst van de eerste arbeidsmigranten uit een heel andere cultuur ging het toen al mis. In 1973 werd hier al over gewaarschuwd dat massamigratie grote gevolgen heeft voor ons land. Dit heeft allemaal te maken met het vullen van arbeidsplaatsen en massamigratie die voor verdeling hebben verzorgt. Zelfs de SP kon je in de jaren tachtig vergelijken met de PVV. Deze Linkse partij werd zelfs op een lijn gesteld met de Rechtse Centrumpartij als het om vreemdelingenhaat ging. Lees; Brochure Gastarbeid en Kapitaal.

   1. Satty

    Ik ben bekend met gastarbeid en kapitaal van de sp uit 1983, wilders is er netjes bij.

    Zonder gastarbeid had de Nederlandse economie niet kunnen doorgroeien, dan was de west Europese welvaart nooit bereikt.

    Polarisatie heb je inderdaad altijd maar deze verergeren zoals bv denk doet vind ik verachtelijk.

    1. sjun

     Omvolking begon al met de stimulering van emigratie richting Canada, Australië en de VS om daarna massaal minder geschoolden te gaan importeren die eind jaren zestig al niet meer nodig waren. Ondanks dat werd er daar bovenop nog eens een gezinsverenigingsprogramma afgedraaid. Het resultaat daarvan zien we in afgenomen aanspreekbaarheid en toenemende maatschappelijke kosten.

     1. Rien Noppen

      Aldus de spreekbuis van Brenton Tarrant.

    2. DeBruijn

     @ Satty dat had wel gekund, maar veel Nederlanders waren te lui om te werken en mochten thuis zitten met uitkering terwijl anderen niets deden.

     Overigens heb ik hetzelfde werk gedaan als de gastarbeiders en vele tienduizenden autochtone met mij. Het zijn niet alleen allochtonen die het zware werk gedaan hebben. Mijn ouders moesten om 4 uur ‘s-ochtends opstaan om mee te helpen in de tuinderij van hun ouders en dan snel wassen, omkleden en en naar school. Zij waren een jaar of 10 waar ik het over heb, misschien 11.

    3. toetssteen

     @Satya
     De automatisering zou eerder en sneller geïmplementeerd zijn.

    4. DeBruijn

     @ Satty

     Zonder gastarbeiders had de economie wel kunnen groeien, als we geen uitkeringen uitdeelden als zoete broodjes en de mensen te lui waren om te werken.

     Het kon wel, maar van de regering hoefde je niet werken als je niet wilde.

   2. Step one

    En ze bleken voor 100 % gelijk te hebben gehad.

    “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

    Citaat van Theun de Vries bij zijn steun aan het standpunt van de Socialistische Partij zoals verwoord in de brochure Gastarbeid en Kapitaal en de daarbij gevoegde reacties en commentaren, alsook in het partijorgaan Tribune.

    “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

    Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983

  3. Tguard

   @satty lees uw bijdrage nou eens terug en zie dat u exact hetzelfde doet, met hetzelfde doel alleen aan de andere kant van het spectrum. U verwijt, stopt in een hokje en trekt een simplistische conclusie.
   Zo ongelooflijk jammer na uw inhoudelijke bijdrages over Afrika.
   Ergens moeten er toch mensen zijn die met een helicopter view de boel kunnen beschouwen. I.p.v. steeds maar weer op elkaar in te hakken als een stel wilden.
   Tenslotte het kan toch niet zo zijn dat we allemaal dezelfde mening zijn toegedaan. We hebben allen ons eigen referentiekader gevuld met onze ervaringen en reacties daarop. Begrip en respect naar elkaars mening is het begin van een volwassen reactie op gruwelijke gebeurtenissen die feitelijk geen wel denkend mens wil. Of u nou links of rechts georiënteerd bent hou op elkaar de schuld te geven van de idiote gebeurtenissen. Het zijn de daders die schuldig zijn en niet de mensen die voor hun eigen mening uitkomen.

   1. TD

    Tguard:
    +++++++

  4. lIN-T

   Jij bent zelf aan het polariseren linkse kut trol. Jij brengt niets dan ellende met je extreme anti westerse waanideeën. Waarom rot je niet op? Je haat de maatschappij waarin je leeft en dan heb je nog het gore lef om anderen te beschuldigen van polarisatie. Je spoort niet idioot.

   1. sjun

    Schelden of wegwensen lijkt me niet nodig. Iedereen kan zien wat er gebeurt en daar eigen conclusies aan verbinden.

  5. Pjotter

   sat. over waardeloos, braakneigingen krijg ik van je Afrika gezwam en het beschuldigen van Wilders en Thierry, dat is mijn uitspraak en moet je het mee doen.

  6. Veteraan

   Even als uitzondering op de regel van niet reageren op trollen.
   Ik hoop dat jij bij de volgende aanslag bent waardeloos wijf.
   Als slachtoffer dan wel, want zo gedraag jij al jaren blijkbaar.
   Rot op naar Afrika moslim trol.

   1. koeiepoep

    Best wel een waardeloze reactie dit. Bah.

  7. Bosche draak

   Aldus het waardeloze figuur haarzelf, als uw kletskoek eetbaar was dan leed niemand hier honger…

  8. Gewoonomdathetkan

   Satty kots jij nog niet van jezelf?.
   Ik zou dat namelijk wel doen .
   Zieke heks

 4. m.van.rosmalen

  Voor Lulleke Rozewater hoeft ie niet zo op te komen
  Die hoort gewoon bij het Partijkartel.
  Alleen hebben veel stumperds het hier op dit forum nog steeds niet door.
  Zelfs die seniele Henk Krol wil op die Pipo gaan stemmen.
  Wil je verandering dan moet je bij de PVV wezen niet bij Forum voor Debielen

  1. IJsbrand Koudvuur

   Waarom zou ik dan op PVV moeten stemmen, m.van.rosmalen, en niet op FvD?
   Kun je mij dat eens uitleggen?

   1. Satty

    “Die hoort gewoon bij het Partijkartel”

    Het staat er gewoon.

    1. TD

     _ _ _ _ _

    2. m.van.rosmalen

     Precies Patty

    3. van Urk

     PVV wordt stelselmatig buitengesloten door het Partijkartel. Maar ook de PVV wil zelf niet met bepaalde partijen regeren. Dan zal de PVV nooit hun plannen kunnen gaan waarmaken. De FvD wil wel mee regeren met andere partijen om zodoende hun plannen in goede hoop in te kunnen gaan voeren. Dat zijn de gedachten die er speelt bij de kiezers die twijfelen tussen PVV en FvD.

     1. m.van.rosmalen

      Ik snap niet hoe u erbij komt van Urk dat de PVV niet met bep partijen wil regeren?
      Wilders staat open voor iedere partij en heeft ook mee geregeerd
      Totdat hij er gelukkig een punt achter zette ja
      Er was al ik weet niet hoeveel bezuinigd
      En toen wilde die achterlijke VVD en CDA nog meer bezuinigen
      Goed dat ze toen zijn “weggelopen” of whatever ik noem het verantwoordelijkheid nemen
      Anders was ik nooit en te nimmer meer op hun gaan stemmen

   2. m.van.rosmalen

    Omdat Bodet Kroket tegen alle moties van de PVV heeft gestemd , geen beveiliging nodig heeft.
    Overal met z’n snufferd voorop zit in elk prietpraatprogramma terwijl de Linkse media normaal gesproken niks moet hebben van Rechtse partijen en lulleke durft de Islam nog niet te noemen.
    Het is een beetje te gelikt allemaal vind je niet.
    Forum voor Debielen is opgericht om de PVV monddod te maken
    De debielen die erop st3mmen worden gewoon genaaid er veranderd nul komma nul niks
    Meneertje gaat vrolijk verder met de VVD.
    Alleen die hautaine zeikstem al een echte VVDer

    1. Tguard

     @rosmalen
     Omdat Baudet iet genuanceerder in een discussie staat dan wilders, hij niet alle moties mee stemt met de PVV, wel in linkse programma’s op komt draven en op u arrogant overkomt. Oké dat zijn redenen voor een PVV stemmer lijkt me ook vrij logisch want als Baudet dit allemaal zou aanpassen dan had hij geen eigen partij had hoeven oprichten.

     1. PMG

      Misschien bevalt de person niet zo maar da’s niet belangrijk, het gaat om het programma. Van Rosmalen is een tokkie of de trol, duidelijk gebrek aan boerenverstand!

     2. m.van.rosmalen

      Wat nou genuanceerder?
      Hij heeft totaal geen standpunt mbt de islam.
      Het grootste probleem in Ned waar heel veel problemen mee samenhangen.
      Durft meneertje schijtebroek niet aan.
      Bodetje kruipt dalijk in het poepgaatje van Trutte en er blijft geen fluit van principes voor zover hij die al heeft met die seniele advocaat over.
      Kroketje kruipt op het pluche en helpt Ned verder naar de klote.
      We hebben nu es een x iemand nodig met ballen die zegt waar het op staat.
      Het is 10 voor 12
      We kunnen geen 4 jaar meer wachten.
      En al die lariekoek van jullie en die Linkse K media
      Van niemand gaat met em same.
      HA maak de PVV met z’n alleen maar eens een x de grootste en niet de 2de of de 3de waar jullie weer hard mee op weg zijn door op die klojo van een bodet kroket
      te gaan stemmen
      Nee echt num 1 en dan wil ik het nog weleens meemaken wie hen buiten gaat sluiten
      Dat zien we dan wel weer
      Jullie trappen in alles wat die Linkse media zegt
      Dat is ook precies waar ze op hopen

 5. Korporaal Monty

  “Volgens opiniemaker van de Telegraaf is er sprake van selectieve verontwaardiging”

  Eigenlijk moeten we gewoon niet meer stil staan bij terroristische aanslagen.
  Ze gebeuren overal in de wereld.
  Waar maken we ons druk over.

 6. PMG

  Jaja, verward persoon, ga maar weer lopen draaien omdat we hier verder geen fok te doen hebben ofzo. Zaken benoemen zoals ze zijn.

  Ik vind een machinegeweer leegknallen heel iets anders dan 50 vrouwen weken, zoniet maanden lang misbruiken, terwijl daarvoor de rest van hun gezin voor hun ogen is vermoord, en uiteindelijk het hoofd afsnijden, maar dat kan aan mij liggen.

 7. Rien Noppen

  Het is wel opmerkelijk dat Wierd Duk door sommigen nog steeds serieus wordt genomen. Hij houdt het nog steeds vol bij de Telegraaf.

  1. van Urk

   Iedereen heeft zo zijn eigen eigenaardigheden. Het is ook opmerkelijk dat sommige Linkse mafketels het nog zo vol kunnen houden.

  2. sjun

   Kennelijk is zijn *argumentatie* goed.

 8. Mariposa78

  De zekerste manier om bedrogen te worden is, zich voor slimmer te houden dan anderen.

 9. Gekkegerrit

  Heeft die Lucassen niets beters te doen .als domme praat uitkramen

  1. Lugar

   @Gerrit: Kennelijk.

   Ga vooral stemmen, stem FvD!

   #stemzeweg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.