D66’er Meltem Kaya gaat los op EU-kritische SP: “Laf, bah, hou hiermee op!”

Waarom verdedigt een D66’er PvdA’er Frans Timmermans?

Toen de SP een parodie maakte op Frans Timmermans verwachtten de socialisten ongetwijfeld flink wat kritiek van de PvdA. Dat is immers de partij van de eurofiele man. Maar, wat blijkt? Heel veel andere linkse eurofielen zijn ook als door een wesp gestoken. Eerst was er Hans Laroes, voormalig chef van het NOS Journaal, en nu komt daar Meltem Kaya bij. Dat is een voormalig Tweede Kamerlid van D66.

“Er is niets slechter voor het vertrouwen in de politiek dan politieke partijen die met dit sport [sic] laffe persoonlijke filmpjes een karikatuur maken van het harde werk van mensen,” schrijft mevrouw woedend op Twitter. “Net wat Nederland niet nodig heeft. Bah zeg @SPnl hou hiermee op!”

Wat een ongelooflijke passie, woede en agressie zeg. Je zou bijna denken dat a) Timmermans een D66’er is in plaats van een PvdA’er en dat b) Meltem zijn eurofiele dromen zo sterk deelt dat ze elke kritiek op hem eigenlijk ziet als kritiek op zichzelf en c) op haar Glorieuze Europese Ideologie.

Nou ja, het bewijst maar weer dat de SP een heel gevoelige snaar geraakt heeft met de video. Ik zou zeggen: vooral zo doorgaan. De juiste mensen vinden het schitterend én de juiste (andere) mensen vinden het vre-se-lijk. Laat eurofielen maar janken. Die zouden sowieso toch nooit op de SP stemmen.

Speciaal voor Meltem en haar eurofiele vrienden, hier nog maar een keer het SP-filmje. Gewoon, omdat het kan. Dahaag, Meltem!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  De vraag is hoe DDS zou hebben gereageerd als een look-a-like van Baudet staandend voor het toilet zijn broek had laten zakken en er leugenachtige aantijgingen in datzelfde filmpje waren gedaan.

  Want in hrt filmpje komen evidente leugens naar voren. Slechts domme mensen prikken daar niet doorheen.

  1. poldi

   @MB, heb je al in de spiegel naar je mond gekeken na het eten van al die zure druiven ?

  2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

   Meriadoc vertel dan eens wat die leugens zijn?

   Enige is misschien dat Frenske alleen de broek laten zakken voor Druncker en Gay Verhofstadt ipv thuis in de hal

   1. Meriadoc Brandebok

    Alleen al het gewauwel over de “oorlog” is leugenachtig en verstandige mensen prikken daar zo doorheen. Helaas zitten er op de campagne-afdeling van de Communistische Partij geen verstandige mensen.

    1. Top

     Nee, die zitten bij je ruggetuffende ouderlingen, viespeuk. Je heb weer heel veel babbeltjes Guusje.

     1. Meriadoc Brandebok

      De viezerik Top, ook wel bekend als de Oversekste Huistrol, komt weer met z’n vieze praatjes.

     2. Sealgaire

      LOL

     3. Meriadoc Brandebok

      Sealgaire houdt wel van vieze sekspraatjes.

    2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

     Wie lopen steeds maar te roeptoeteren over Rusland, wie is het gevaar zogenaamd voor Europa..Rusland…en van wie komt die onzin??? Juist Timmerfrans en Gay Verhofstadt

     1. Meriadoc Brandebok

      Ah, Timmermans heeft Rusland de oorlog verklaard om de Europese Unie van dienst te zijn! Timmermans dirigeerde de tanks Rusland in om Moskou aan puin te schieten. Daarom werd hij in het filmpje als een soort tweede Hitler geïllustreerd.

      Ach welnee, het is leugenachtig gebazel van de asocialisten. Een leugenachtige manier van zwartmakerij. Tegenwoordig noemen ze dat demonisering, geloof ik.

     2. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

  3. Niet L niet R

   Een waar genoegen, dat het je zo,n pijn doet!

   1. Meriadoc Brandebok

    Mij doet het geen pijn.

    1. edoc431

     Jawel hoor het steekt je enorm, je lijkt timmerfrans wel met je leugens

     1. Sealgaire

      LOL

  4. Mars020

   Ik heb geen leugen kunnen ontdekken in dat filmpje. Het is niet automatisch zo, dat alles gelogen is. Dat links continu alles onder het tapijt veegt en criminele activiteiten van kansparels goedkeurt en het nieuws daarover aanpast is jouw waarheid. Rechts heeft tenminste een mening en durft er voor uit te komen. Links is altijd stiekem en achterbaks bezig. Verder hebben linkse figuren net als moslims, geen gevoel voor humor. En maar klagen over het systeem, maar ze snappen niet, dat het systeem hun hoofdsponsor is.

 2. struisvogelpolitiek

  Dit is een briljant filmpje. Doet mij denken aan Charlie Chaplin, Der Dictator, Waarin Chaplin acteert als Hitler dansend met een wereldbol. Het voert mij (nog) te ver om Timmermans te vergelijken met Hitler, maar beide lijden wel aan grootheidswaan wat in beide films briljant word uitgebeeld.

 3. poldi

  In een klimaat waarin EU- kritische meningen op zowel social media als de reguliere pers, geen kans krijgen, dan wel gebanned worden, vind ik t filmpje van de SP een verademing.
  Laat de medestanders van Timmermans maar met argumenten uitleggen, waarom het filmpje in hun ogen niet klopt. En dan hebben we discussie, broodnodig in een democratie.

  Dat belooft niet veel voor het wijnjaar 2019.
  Zo’n ontzettende hoeveelheid eurofiele zure druiven heb ik mijn hele leven niet gezien …

  1. Niet L niet R

   Ben zeer benieuwd naar hun commentaar, maar de waarheid is moeilijk te weerleggen!

 4. Original NL

  Uiteraard voelt er zich een linkse allochtoonse op haar tere naïeve zieltje getrapt.
  “Hard werkend” , idd fanatiek bezig nl in het ravijn genaamd eu te storten!
  #stemwegdiepvdasukkel!!

 5. Hans Brusselmans

  Het is geen toeval dat slechts EUrofiele partijen ageren tegen dit briljante filmpje van de SP.
  Timmermans is een EUrofiel pur sang die de leugen niet schuwt om de EU te promoten, de man strijkt het absurde bedrag van ruim €35 000 per maand plus ook nog onkosten.

 6. Marija

  Wat een leuk filmpje.
  Zure druiven voor links Haha.
  Dronkejuncker heeft gezegd dat hij zorgt dat eurokritische politici zeker geen baan van hem krijgen, worden door hem geboycot. Zouden die knurften daarom zo reageren? Zien die soms een buitje hangen van eigen belang?
  Ik vind het een vermakelijke parodie en heel goed de vetzak treffend.

  1. Original NL

   Quote…..Dronkejuncker heeft gezegd dat hij zorgt dat eurokritische politici zeker geen baan van hem krijgen, worden door hem geboycot. ………
   Het hebben van “nuchter” verstand wordt in de eu met groot wantrouwen en jaloezie te vuur en te zwaard bestreden.

 7. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Een allochtoon die begint over hard werkend en dan kijkt naar een volgevreten Timmermans en bezopen Juncker…man man wat een linkse droeftoeters

  1. Joop Klepzeikert

   Linkse droeftoeter is een pleonasme.

 8. Joop Klepzeikert

  Meltem (zo noem je toch alleen een roodharig ongewenst stiefkind…) maakt in dit deel van haar zin al 2 fouten: “…van het harde werk van mensen”. Ten eerste heeft Timmerzwanz nog nooit hard gewerkt en ik heb hem ook nog nooit op iets menselijks kunnen betrappen.

  Heerlijk om te zien hoe ultra extreem links ernstig in paniek is om een rake persiflage van de mist extreem linkse partij van het partijkartel. Hoe harder ze in paniek raken hoe harder ze om zich heen gaan slaan en hoe meer kiezers ze bij zich wegjagen.
  Gaat steeds beter met het ultra extreem linkse partijkartel.

  1. Original NL

   Quote….”. Ten eerste heeft Timmerschwanz nog nooit hard gewerkt….
   Nee idd van werken is nog nooit iemand zo vadsig geworden.

 9. hansishier

  leuk artikel mvdg! maar de laatste keer dat ik keek was Meltem nog steeds een vrouw

 10. Niet L niet R

  Perfect beeld weergegeven van Timmermans!
  Niet om te lachen, want zo gedraagt hij zich ook, met betrekking tot de EU!!!!

 11. Regina

  Waarom verdedigt een D66’er PvdA’er Frans Timmermans?

  Omdat het een ideologische eenheidsworst is. Dat geld trouwens ook voor de VVD en CDA

 12. AS210854

  Een fantastisch idéé en filmpje van de SP, alle lof. Dat de d66 , gl en de pvda kliek er niet om kan lachen, dat wisten we wel, die kunnen alleen lachen als het om de pvv of fvd zou hebben gegaan.

 13. EnDanDit

  Ik had ook niets anders verwacht van een D66’er. De EU droom (beter gezegd: nachtmerrie) moet in stand worden gehouden zodat het kartel lekker kan blijven graaien in Brussel.

  Verder heb ik me prima vermaakt met het filmpje. Ik had het eerlijk gezegd niet achter de SP gezocht. Dat het ook een gevoelige snaar heeft geraakt bij menig eurofiel is natuurlijk een prachtige bonus. Heerlijk al die krijsende, schuimende eurofielen.

 14. Baron von Munchhausen

  Meltem Kaya.
  Zeer opvallend dat alleen de “dames” van D66 in het nieuwskomen.
  Altijd pro-Europa, altijd anti-Nederland, altijd pro-Moslim, altijd pro-waanzin-klimaat-hysterie, enzovoort, enzovoort,.
  Zijn de manlijke leden D66 uitgerangeerd of op sterk water gezet?
  En Robje uit Nijmegen een topfunctie bij D66: deze valt geen dames lastig!
  A ha,………het kwartje valt; manlijke leden “kaltgestelt” zodat Robje niet afdwaalt. Hij moet zich richten op de “kabouterfilosofie” van D66.

 15. Ruiter

  Meltem Kaya? Nooit van gehoord. In de 2e Kamer heeft zij niet gezeten. Waarschijnlijk is de redacteur in de war met Koser Kaya.

  Het filmpje van de SP is trouwens geniaal. Iedere shot is raak. Frans Timmermans is een megalomane narcistische salonsocialist. Dat zo iemands PvdA trekt, zegt veel over de deplorabele staat waarin de vroegere partijvan Willem Drees en Joop den Uijl terecht is gekomen.

 16. Rien Noppen

  “Waarom verdedigt een D66’er PvdA’er Frans Timmermans?”

  Omdat er binnen D66 fatsoenlijke mensen bestaan die begrijpen dat dit gore filmpje ver over de schreef gaat.

  1. Ruiter

   Een grappig filmpje met Brusselmans noemt Noppen goor. Tja, dat zal wel vanwege die onderbroek komen.

  2. Sealgaire

   Aldus de Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

 17. C.A.Barstow

  Die rooien moeten niet janken, Schrans Timmerfrans is en blijft een vieze volgevreten rooie landverrader.

  liever dood dan rood!

  Stem op FvD!

 18. Duckday

  D 66 heeft een hekel aan de waarheid Ook de angst dat NL exit zou kunnen gaan want dan missen ze de zeer rijkelijke toeslagen als ze in de EU zitten zonder iets te doen

 19. Marija

  Knul Rutte wil ook een bruine arm halen en vindt de parodie op Timmermans bagger.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.