D66'er Meltem Kaya gaat los op EU-kritische SP: "Laf, bah, hou hiermee op!"

Geen categoriemei 09 2019, 13:00
Waarom verdedigt een D66'er PvdA'er Frans Timmermans?
Toen de SP een parodie maakte op Frans Timmermans verwachtten de socialisten ongetwijfeld flink wat kritiek van de PvdA. Dat is immers de partij van de eurofiele man. Maar, wat blijkt? Heel veel andere linkse eurofielen zijn ook als door een wesp gestoken. Eerst was er Hans Laroes, voormalig chef van het NOS Journaal, en nu komt daar Meltem Kaya bij. Dat is een voormalig Tweede Kamerlid van D66.
https://twitter.com/Meltem__Kaya/status/1126384316471287808
"Er is niets slechter voor het vertrouwen in de politiek dan politieke partijen die met dit sport [sic] laffe persoonlijke filmpjes een karikatuur maken van het harde werk van mensen," schrijft mevrouw woedend op Twitter. "Net wat Nederland niet nodig heeft. Bah zeg @SPnl hou hiermee op!"
Wat een ongelooflijke passie, woede en agressie zeg. Je zou bijna denken dat a) Timmermans een D66'er is in plaats van een PvdA'er en dat b) Meltem zijn eurofiele dromen zo sterk deelt dat ze elke kritiek op hem eigenlijk ziet als kritiek op zichzelf en c) op haar Glorieuze Europese Ideologie.
Nou ja, het bewijst maar weer dat de SP een heel gevoelige snaar geraakt heeft met de video. Ik zou zeggen: vooral zo doorgaan. De juiste mensen vinden het schitterend én de juiste (andere) mensen vinden het vre-se-lijk. Laat eurofielen maar janken. Die zouden sowieso toch nooit op de SP stemmen.
Speciaal voor Meltem en haar eurofiele vrienden, hier nog maar een keer het SP-filmje. Gewoon, omdat het kan. Dahaag, Meltem!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten