Filmpje! Derk Jan Eppink (FVD) kleedt Sophie in ’t Veld (D66) helemaal uit met zijn onweerlegbare logica

Gisteren spraken we al kort over de Europese hypocrisie als het gaat om de Europese waarden. Het concept is natuurlijk prachtig, maar lijkt vooralsnog vooral te worden gebruikt als een ‘stok om mee te slaan’ in plaats van een idee waar iedereen trots op is. Kandidaat Europarlementariër van Forum voor Democratie, Derk Jan Eppink, prikte door de luchtballonen van D66 heen met zijn onweerlegbare logica. 

Let op! De beelden nadat Sophie in ’t Veld sprak zijn schokkend te noemen. Te zien is hoe diverse burgers in ‘Gele hesjes’ worden afgebeuld terwijl zij al op de grond liggen en jammeren van de pijn. Mevrouw In ’t Veld is dus overduidelijk hypocriet zoals Eppink al zegt. Ze gebruikt de ‘Europese waarden’ als een stok om mee te slaan in plaats van een middel om Europa te verbeteren. In die zin heeft in ’t Veld en haar partij D66 hard gefaald.

Sophie kennen we onder meer van de dictatoriale speeches die ze gaf in het Europees Parlement. En ook van het omdraaien van de schuldvraag waarbij ze ons Europeanen van alles verwijt. Als we kijken naar haar gelaatsuitdrukking tijdens het interview waarin ze schoorvoetend moest uitleggen waarom ze misbruik had gemaakt van een onkostenvergoeding dan zien we een Eurocraat die pardoes terug keert in de realiteit. En zich afvraagt “hoe het allemaal zo fout heeft kunnen gaan”.

Nou Sophie, les één: blijf altijd zélf nadenken. Ga eens een koffie drinken met Derk Jan Eppink voor een lesje logica.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Ragmilla

  Ik zou zeker geen advies van FvD mensen aannemen. Het is natuurlijk erg gemakkelijk als je geen prestaties op EU vlak hebt anderen aan te vallen die geprobeerd hebben iets te presteren.

  1. Stanly2000

   Kunt U mij de prestaties op EU vlak van Sophie opsommen?

   1. Jackpot

    Wederom, makkelijker om te roepen van de zeilijn dan met ideeën te komen.

   2. DidiMadloba

    Ze is vooral heel actief op het gebied van privacy.

   3. Vliegenvanger

    +++++++

  2. Cootje

   Welke verdiensten heeft mevr ‘t velt buiten haar kennis om proberen gebruik te maken van de riante vergoedingen in het ondemocratische gedrocht in Brussel. Want het lesbische en homo clubje D’66 kunnen goed voor elkaar zorgen al zit er wel een reukje aan . Een minderheidsgroep die niet de volledige steun in haar geliefde Europa maar wel de juiste steun voor haar declaratie gedrag

   1. Ragmilla

    Dit zou u zelf gemakkelijk kunnen uitzoeken. Ik vind het goed hoe zij heeft uitgezocht hoe de CIA zich in Europa gedraagt. Ze heeft een lange carrière en je kunt zelf kijken wat goed en fout is gegaan.

    1. Cootje

     Fout is op zeker het kleine geld van 400000€ . En goed is dat ze lid is van een klein clubje zakkenvullers de penthouse boys zal ik ze maar noemen

  3. J.C.

   @Ragmilla

   Het blijkt dat u over iemand een oordeel velt, van wie totaal niets weet. Hoe noem je zo iemand ook alweer? O, ja: vleiend gezegd, een roddeltante!

  4. Matig rechts

   Quote:
   Ragmilla
   Ik zou zeker geen advies van FvD mensen aannemen.

   Voor het eerst dat ik iets verstandigs van je lees.
   Het advies zou je toch niet met je verstand bij kunnen. Je gel-brein zou dit niet aankunnen

   1. M de ruyter

    Matig rechts of matig links?

  5. Buzz68

   Hola
   Lesje levenswijsheid;
   De beste adviezen krijg je van je tegenstanders = steeds tot nadenken.

  6. tonna

   @Aytas
   Ga Afrikaanse dictators bekritiseren!

 2. Kiliaan Noppen

  Ik kan de indruk niet van me afzetten dat DDS wordt betaald door het FvD.

  Deze kwijlerige reclamespot voor het FvD slaat echt alles.

  1. Cycle25

   Ja, het is allemaal een complot, net zoals jij & Ragmilla binnen 1 seconde na deze post als brave Joop reaguurders volop de rem trappen met zure linkse geluiden. Het lijkt wel of Jole hier actief is 😀

   De waarheid is hard voor links, kunnen de realiteit niet aan en zoeken hun heil in struisvogels en bloemen.

   23 mei, judgement day..

   1. toetssteen

    @Cycle
    Is ook zo.

 3. Piet51

  Waarom laat het filmpje Sophe In ’t Veld niet uitpraten en krijgen we daarom niet te horen waarom ze het een kletsverhaal vindt? En waarom zien we alleen het uitdelen van klappen en niet wat daar wmisschien aan vooraf ging? Dat die gele hesjes voor een deel uit tuig bestaan is inmiddels wel duidelijk. Ze breken de halve stad af, molesteren onschuldige winkeliers, journalisten en politie. Als daartegen de politie optreedt klinkt dat al heel anders.
  Volledige berichtgeving is tegenwoordig heel ongebruikelijk, want dat scoort niet, en zo blijft nepnieuws over. En negatief nepnieuws verspreidt veel sneller (6x sneller volgens het MIT) en wordt veel meer gelezen. Nepnieuws, zoals veel nieuws rond gele hesjes, is daarom een bedreiging van de democratie, in Frankrijk, maar ook hier.

  1. Cootje

   Maar dat doen ze al tig jaar bij vakbonds acties zijn geen zachte mensen houden niet van polderen maar het is nog geen een regering de laatste 50 jaar gelukt om te hervormen of om hun echt kaal te plukken , dus het wekt macron doet het in zijn broek en dat is hun bedoeling , hier is prostitutie legaal en heeft de regering sinds bak ellende u of u echtgenoot of u vechtgenoot de pensioenen met 25% gekort / niet geïndexeerd / en direct of indirect de belastingen met 20% verhoogd dus u of u partner moet werken om de lusten van onze politici te bekostigen

   1. Piet51

    Er is geen enkel pensioen met 25% gekort, hoogstens niet-geïndexeerd. Of ik moet iets gemist hebben: nepnieuws. De belastingen zijn nog nooit met 20% verhoogd, of ik moet wederom iets gemist hebben. Je bijdrage is boeiend, maar van begin tot eind nepnieuws, behalve dat niet-indexeren. Zonde van de schrijf- en leestijd.

    1. Cootje

     Daar gaan we dan sins kabinet balk ellende zijn de pensioenen niet meer geïndexeerd tot nu toe is toch wel voor menigeen die kan rekenen en net als de regeringen kunnen stapelen 25% of zelfs meer. Dan moet je fatsoenlijk kunnen lezen maar direct of indirect 20% meer in de jaren .mag u beginnen met assurantie belasting van 7% naar 21% btw van 19% naar 21% lage btw van van 7% naar 9% energie belasting dan zijn er een paar schijven loonbelasting omhoog gegaan / nu weer gezakt met een minimum/ accijnzen verhoogt . Loonspaarregeling afgeschaft scheve huurbelasting dus ik hoop dat het nep nieuws de laatste jaren u financiële huishouding niet in de war hebben gegooid maar de elegante politieke klootzakken hebben dat bij menigeen wel gedaan

     1. Piet51

      @Cootje
      O.k., ik snap hoe je rekent. Je telt alle percentage-veranderingen gewoon bij elkaar op, zonder weging. Maar dat is geen maat voor een algemene belastingverhoging. Sommige belastingen gaan over de prijs of kosten van iets, de andere over het inkomen van een persoon. Maar ik begrijp, dat je dat er ook niet mee wilt zeggen.
      Ik heb nergens last van door slimme organisatie van mijn huishouding. Dat zouden veel meer mensen kunnen doen, maar dan moeten ze wel even nadenken en niet meteen alleen maar klagen. En een beetje lef hebben is wel handig, in plaats van alles zonder moeite geregeld willen krijgen. Je kunt er zelf heel veel aan doen.

  2. marco1

   Piet je hebt g3deeltelijk gelijk over het uit laten praten en wat er vooraf het politiegeweld gebeurde alleen is zij natuurlijk wel van een partij die jankt als er een criminele allochtoon of een KOZP demonstrant wat hardhandig aan wordt gepakt.

  3. theorozendaal

   Wandaden vanuit welke partij of individueel persoon is nooit te accepteren. Vraag blijft wel of de politie op deze wijze had moeten optreden. Ook moet men wel stilstaan bij de reden waarom deze beweging is opstand is gekomen. De opmerking van Mevr. Sophie is niet vanuit het algemeen belang tot stand gekomen, maar vanuit haar eigen belang: n.l. haar positie in Brussel behouden en haar riante salaris en kosten vergoedingen haar een zeer bevoorrechte positie geven, dus geen reden op te vechten voor een normaal inkomen of positie in haar leven. Ook zij staan volkomen buiten de realiteit en is in dienst van het systeem dat ” EU” heet. Ik hoor haar overigens niets meer zeggen over deze riante financiele voordelen, los nog van het feite dat de wachtgeldregeling en pensioenregeling absurd zijn. Zij heeft overigens voor de camera erkent dat heier over opnieuw gesproken zou kunnen worden, wanneer???

   Verder: wij hebben geen Europees parlement en commissarissen nodig. Nexit zoals door FvD in hun visie nodig is gaat n.l. niet over het verlaten van de EU als economische eenheid (EEG) dus weer zoals in feite de bedoeling was, economische samenwerking met al haar elementen in. De aad van Europa, verzameling van alle ministers van de EU, kunnen oer de regels afspraken maken n de uitwerking daarvan door de ambtenaren in Brussel, die 30.000 hebben we nu ook. Dit is geen democratie maar een autoritair systeem.

 4. Cootje

  Ik blijf er bij iemand die niet legaal 400000€ bij elkaar graait hoort vervolgt te worden door D’66 clubje OM , en moet van de bühne afgehaald worden misschien nog wel geboeid

  1. Kiliaan Noppen

   Dezelfde bedragen worden ‘bij elkaar gegraaid’ door Eppink. Heb je daar ook moeite mee?

   1. PMG

    Je zult ertussen moeten zitten om te weten wat er gaande is! Eppink en GeenStijl laten de waarheid zien hoe het daar toegaat. Je moet je echt kapotschamen om dit proberenn te verdedigen en verdient net zo’n aanpak als de gele hesjes in het filmpje!

   2. Cootje

    Nee en dan heb ik ook niet met het geweldige filmpje van Brusselmans dat is voor een socialistische partij de puntjes op de I zettenr

   3. Matig rechts

    #Negeer Noppen, deze linkse trol * en lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis en psychose!
    *{plus alle andere accounts die dit foutje van de evolutie heeft.}

 5. PMG

  We zullen hopen dat ze die Sophie eens even ophalen uit haar EU paleis (en de DDS trollen) en op dezelfde manier te grazen nemen, kijken wat ze dan te vertellen heeft! Er blijkt de laatste dagen duidelijk wat voor graaitent die hele EU is, om misselijk van je worden, de onbeschoftheid ten top! Zelfs figuren die letterlijk journalisten slaan, te gek voor woorden!

  Hoog tijd afscheid te nemen van dit gebeuren, EEG is goed genoeg, baas in eigen huis volgens frans voorbeeld!!!

  Stem FVD

  1. Kiliaan Noppen

   Hoe denkt het kereltje PMG Sophie ‘te grazen te willen nemen’?

   1. Cootje

    Volgens mij is het voor een kerel moeilijk om Sophie te grazen te nemen . Een mannelijken vrouw met een voorbindmiddel maak meer kans maar verder is ze van alle markten thuis kan alle declaraties mogelijkheden in brussel

   2. Seneca

    @noppen
    dat hoeft kereltje PMG helemaal niet te doen. dat zal u en uw politieke soort doen als zij ontdekken hoe bedonderd, voorgelogen en bestolen zijn door de club die zich D’66, VVD, CDA, CU en GL noemt. de dag dat u zult ontwaken is niet ver meer, tenzij u deel uitmaakt van deze club die NL totaal plundert, zowel in moreel als materieel opzicht.

    1. Kiliaan Noppen

     Voorlopig ziet het er goed uit voor links in het EP. Het Timmermans-effect bewijst de liefde van de overgrote meerderheid van de Nederlanders voor Europa.

     1. M de ruyter

      Voor Europa ja, maar niet voor de zeer ondemocratische Eu. Bovendien is het Ep een tandeloze tijger zonder wetgevende macht. De (ondemocratische )beslissingen worden door de Europese raad genomen. De Eu beweegt nu richting de USSR, en daar word niet over gesproken in de media, de meeste mensen echter die de mainstream bullshit niet geloven gaan zeker niet links stemmen, zolang links er voor de hele wereld is behalve voor de eigen bevolking , blijven jullie verliezen.
      Misschien kunnen jullie nog wat leren van de Deense sociaal democraten

 6. Caro

  @ Teunis Dokter,

  Graag ontvang ik van u reactie op moderatie op uw ander artikel.
  Alvast bedankt.

 7. Jumping

  De opdrachtgever van deze (bijna)moordennaars is Macron.
  Voor de goede orde, Macron is een vriend van Merkel en Rutte en hij heeft een zwak voor oudere vrouwen.
  Stem 23 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 8. Mar155

  Ja, inderdaad staat DDS voor een mening. Mag ook wel in een land waar Nu.nl met NOS en met Trouw veel lezers op de hand hebben. Waarom leren we niets van onze Vaderlandse geschiedenis ? Moeten we geheel onder de voet worden gelopen door Europa die dan alles voor het zeggen heeft ? ( lees Duitsland / Frankrijk – de grootmachten ) . Vrij Nederland ! ! ! Stem 23 mei aub voor een partij die TEGEN de uitbreiding is van de EU ! ! !

 9. Vrijedenkert

  De benamingen D666 en Sophie in ’t Geld zeggen genoeg over deze partij en hun Eurofiele fanatische politici…

 10. Joop Klepzeikert

  Derk Jan Eppink laat hier dus weer duidelijk het verschil tussen geïnformeerd rechts en dom, naïef ontkennend extreem links zien.
  Vooral $oros schaap Soppie in ’t Veld laat steeds weer overduidelijk zien hoe dom, naïef en ongeïnformeerd zij is.
  Linkse trollen geilen op die domheid, naïviteit en ongeïnformeerd gewauwel, omdat zwakzinnig links een gruwelijke hekel aan bewezen feiten heeft.
  Zwakzinnig links noemt bewezen feiten zelfs constant ‘leugens’.

 11. Beukman

  Dit propagandafilmpje is een schandalige manier van framing. In ’t Veld zegt: “Het is een beetje een kletsverhaal, maar….”
  Wát ze precies een kletsverhaal vindt komen we niet te weten, en de maker van het filmpje wil ook niet dat we dit te weten komen, want hij heeft er op suggestieve het aftuigen van gele hesjes overheen geplakt

  Wat In ’t Veld vermoedelijk bedoelde, was dat je best kritiek op Polen mag uiten zonder Macron erbij te slepen.

  Gebruikt FvD dit filmpje als propaganda? Dan gaat het er om spannen wie er moreel lager kan vallen: DENK of de partij van Thierry.

  1. Stanly2000

   Beukman,

   Hele debat is makkelijk te vinden op YouTube. Kan je horen op welke manier mevrouw zich hier uitkletst. Ze praat over een rechtstaat en dingen die wel eens fout kunnen gaan.
   “Geen oorlog, maar toch 11 doden en ruim 4000 gewonden in Frankrijk.”

   1. Beukman

    @Stanley
    En wat zegt ze precies onmiddellijk na: “Het is een beetje een kletsverhaal, maar….”

 12. Pedrito

  Als ik de beelden zo bekijk is het dat Sophie in ‘t Veld stevig uit naar nek kletst. Kortom, een waardig vertegenwoordigster van D(waas)66 en de kiezers op deze partij.

  1. M de ruyter

   D666 wil alle bevoegdheden van onze nationale soevereine staat overhevelen naar een organisatie die niet democratisch is en ongekozen en van bovenaf gestuurd word, en bovendien vanaf het begin een project van de elite, en nooit gedragen door de nationale bevolkingen.
   Samenwerken prima, geen federale staat

 13. Zwartste piet

  @stanly2000…

  Hierbij alle verdiensten en presentaties van mevrouw in ’t Veld…

  Verdiensten:
  https://youtu.be/nJtuPDBuACQ

  Prestaties:
  https://youtu.be/Z2AHYRTdd8M

  Beelden zeggen meer dan 1000 woorden…

 14. Henk Albarda

  Zolang NRC, Volkskrant, Trouw en zo nog diverse publicaties er een sport van maken iedere dag met Fake News een volgende leugen de vertellen over Forum voor Democratie, zolang is het volstrekt logisch dat we op DDS het correcte verhaal krijgen, zij het dat ik de toonzetting graag iets serieuzer zou willen.
  Notabene op WNL blaat CU Peter van Dalen dat FvD ontkenner van klimaat verandering is en een Nexit wil. Dat zijn 2 leugens in 1 zin. FvD stelt dat het klimaat voortdurend verandert, sommige periodes erg langzaam, sommige periodes erg snel.
  Vele leden van FvD, incl Thierry Baudet zijn voor een Nexit, maar het partij standpunt is dat een referendum moet worden gehouden zodat de burger aangeeft Nexit te willen. Aangezien DE Referendum partij D66 zelf het referendum om zeep heeft geholpen (ipv er een bindend referendum van te maken!!!), moeten we eerst nog een wetsontwerp indienen om het bindend referendum weer in te voeren. Peter van Dalen wist dat toen hij zijn leugen blaatte. Ook een halve waarheid kan een leugen zijn.
  Oa kleine MKB bedrijven willen een Nexit omdat de EU dictaten en regeltjes hen jaarlijks miljoenen kosten.

  1. Kiliaan Noppen

   “Vele leden van FvD, incl Thierry Baudet zijn voor een Nexit, maar het partij standpunt is dat een referendum moet worden gehouden zodat de burger aangeeft Nexit te willen.”

   Dus het FvD heeft geen mening over de Nexit maar laat het aan het volk over. Ze is dus volledig neutraal over dit onderwerp.

   Opmerkelijk.

   1. Sealgaire

    Blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. En verzin gewoon je eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

  2. M de ruyter

   Wat is jouw mening over het referendum? Ik ben ook FVD stemmer, maar ben nog niet helemaal overtuigd van een bindend referendum. Als je de stompzinnigheid van de gemiddelde kiezer ziet ,weet ik het nog niet
   Bovendien zijn mensen geneigd naar hun gevoel en portefeuille te stemmen, waar dat toe leidt kun je de afgelopen 100jaar wel zien

   1. Kiliaan Noppen

    “Ik ben ook FVD stemmer, maar ben nog niet helemaal overtuigd van een bindend referendum.”

    En, zoals zoveel FvD-stemmers, ook niet overtuigd van een Nexit?

    1. Sealgaire

     Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

    2. M de ruyter

     Economische samenwerking is prima. Maar ontbinding van het verdrag van Maastricht en de controle terug over onze grens is noodzakelijk.

  3. Alicanter kok

   Hilarische Henk verzint helemaal zelf:
   Oa kleine MKB bedrijven willen een Nexit omdat de EU dictaten en regeltjes hen jaarlijks miljoenen kosten.
   .
   Jaja Henk, als het jaarlijks miljoenen extra kost hebben we het over kleine MKB bedrijfjes.
   Gelooft u het zelf ?

 15. Pescador

  Dat is ook gewoon een domme trut graaien is het enige wat zij goed kan en liegen als een grote, wat dat betreft past ze wel in die snotneuzen partij

 16. logisch denken

  Als je oneigenlijke argumenten gebruikt voor je gelijk heeft je tegenstander een makkie aan je. Die theetante van d66 zo ook rutte maakt geen enkele kans in een debat op argumenten omdat de feitelijke waarheid anders is dan ze willen horen en vertellen. Wat zou het toch fijn zijn als het populistische gebral over de succesvolle multikul en de idiote milieu maatregelen op feiten beoordeeld zouden worden. Helaas maken de populisten de discussie dan persoonlijk en gaan ze spelen op de man.

 17. theorozendaal

  . Objectieve journalistiek bestaat niet. Hangt veel af hoe je objectief definieert. Zoek daarin eerst een overeenkomst, en beoordeel dan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.