Filmpje! Derk Jan Eppink (FVD) kleedt Sophie in 't Veld (D66) helemaal uit met zijn onweerlegbare logica

Geen categoriemei 19 2019, 14:00
Gisteren spraken we al kort over de Europese hypocrisie als het gaat om de Europese waarden. Het concept is natuurlijk prachtig, maar lijkt vooralsnog vooral te worden gebruikt als een 'stok om mee te slaan' in plaats van een idee waar iedereen trots op is. Kandidaat Europarlementariër van Forum voor Democratie, Derk Jan Eppink, prikte door de luchtballonen van D66 heen met zijn onweerlegbare logica.
Let op! De beelden nadat Sophie in 't Veld sprak zijn schokkend te noemen. Te zien is hoe diverse burgers in 'Gele hesjes' worden afgebeuld terwijl zij al op de grond liggen en jammeren van de pijn. Mevrouw In 't Veld is dus overduidelijk hypocriet zoals Eppink al zegt. Ze gebruikt de 'Europese waarden' als een stok om mee te slaan in plaats van een middel om Europa te verbeteren. In die zin heeft in 't Veld en haar partij D66 hard gefaald.
Sophie kennen we onder meer van de dictatoriale speeches die ze gaf in het Europees Parlement. En ook van het omdraaien van de schuldvraag waarbij ze ons Europeanen van alles verwijt. Als we kijken naar haar gelaatsuitdrukking tijdens het interview waarin ze schoorvoetend moest uitleggen waarom ze misbruik had gemaakt van een onkostenvergoeding dan zien we een Eurocraat die pardoes terug keert in de realiteit. En zich afvraagt "hoe het allemaal zo fout heeft kunnen gaan".
Nou Sophie, les één: blijf altijd zélf nadenken. Ga eens een koffie drinken met Derk Jan Eppink voor een lesje logica.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten