‘Migratie is kans voor Nederland, EU is nodig!’ en andere lariekoek van D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld

D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld houdt stug vast aan haar geloof in Europese oplossingen: migratie daalt, open grenzen zijn geweldig en migranten gaan Nederland helpen. Iedereen die daar anders over denkt wil ‘een ineffectief Europa van natiestaten versterken’. De retoriek was weer eens afgeprijsd en in de aanbieding.

Het begint al lekker:

“We moeten migratie in goede banen leiden en actief bouwen aan een tolerante en diverse samenleving waarin alle Europeanen kunnen meedoen, ook die met een migratieachtergrond.”

Hetzelfde holle gezwets over tolerantie en diversiteit, want dat is tot nu toe kennelijk een succes gebleken óf we hebben het nog niet écht geprobeerd. Dan ‘alle Europeanen, ook die met een migratieachtergrond’, hè? Wat betekent ‘Europeaan’ zijn dan überhaupt? Krijgt iedereen die hierheen verhuist een set Europese normen en waarden mee bij ontvangst van een paspoort?

“Maar inmiddels is het aantal mensen dat onze buitengrenzen over komt met 90 procent gedaald en de EU-landen ontvangen nu minder dan de helft van het aantal asielaanvragen dan tijdens de crisispiek.”

Is dat zo, of wordt er gewoon niet meer geregistreerd? En zelfs al is het zo dat het aantal met 90 procent is gedaald, dat betekent nog altijd dat er flinke aantallen mensen wél binnen zijn gekomen. Vérre van ideaal, lijkt me.

“Laten we dus een migratiedebat voeren op basis van feiten, zoals het feit dat we mensen nodig hebben om onze vacatures te vervullen.”

Ja Sophie, da’s prima, maar pak dan ook even de feiten erbij over de kosten van zo’n migrant en de cijfers over hoeveel er inmiddels daadwerkelijk vacatures vervullen. Valt dat weer even vies tegen…

“Helaas stellen we vast dat de lidstaten de bestaande asielregels niet uitvoeren, de nieuwe afspraken niet bekrachtigen en onvoldoende middelen ter beschikking stellen voor hun eigen eisen, zoals grensbewaking.”

Heel raar inderdaad en zeker een terecht punt. Wellicht dat het iets te maken heeft met de mogelijkheid dat ‘grensbewaking’ voor de EU meer een informatie-kiosk betekent dan een hek met douane-post.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Soppie kan sinds die föhn vlak boven haar hoofd ontplofte en haar kapsel en hersentjes verziekte beter in ’t Veld gaan staan blaten. Het slaat werkelijk helemaal nergens op wat dat ontplofte schaap uitbraakt.
  Gelukkig gaan steeds meer mensen dat inzien, waardoor DDR66 een steeds kleiner en onbelangrijker partijtje aan het worden is.
  Op naar de 0 zetels voor de nieuwe NSB.

 2. logisch denken

  Zou fijn zijn als deze populistische correcte tante even pechtold tot de orde zou roepen. Hij moet nog even zijn appartementje aftikken als gift. We hebben werkelozen genoeg om de vacatures te vullen. Van de zogenaamde gouden club gelukszoekers is 9% aan het werk de rest zit in de bijstand. Van de bijdrage aan de EU kunnen we de zorg herstellen, het belasting regiem herstellen zodat we stoppen bureau toeslagen, stoppen met het leenstelsel voor studies, ouderen zorg verlenen en als klap op de vuurpijl belastingen verlagen.

 3. koeiepoep

  Ach, kijk nu toch eens: jetten krijgt uit volkomen verwachte hoek hulp, bij het nóg verder belachelijk maken – én decimeren van ’66. Wat lief!

 4. DeBruijn

  450.000 bijstandsgerechtigden en 360.000 werkelozen. Even de Wajoners niet eens meegerekend die nog kunnen werken.

  Hoogopgeleide mensen roven uit het buitenland, zal die landen nog verder terugzetten.

  D66 gedraagt zich als een koloniale partij, zeer egoïstisch.

 5. Caro

  Ondertussen geen aandacht vanuit deze partij voor mensen in verzorgingstehuizen.

 6. Florissa

  Die tante heeft het goed door ,het geloof van Juncker en Merkel aanhangen en kassa ,hoop van harte dat ze zwaar op hun muil gaan ,die mafklappers.

 7. Cootje

  Mag een ras echte fraudeur ook nog wat roepen ?

 8. Cootje

  Ik wil deze vrouw wel eens in bikini zien volgens mij gaat er nog geen dood paard op liggen

  1. Rien Noppen

   “Ik wil deze vrouw wel eens in bikini zien”

   Dit blog is een uitlaatklep voor veel oudere mannen met seksuele problemen.

   1. Siemien

    “Dit blog is een uitlaatklep voor veel oudere mannen met seksuele problemen.”

    Aldus Rientje die zijn structurele fetisjen niet voor zich kan houden…

   2. DidiMadloba

    Jetten heeft bekend gemaakt dat hij homo is, en van Sofie is bekend dat ze lesbisch is.
    Houden homo’s wel van lesbo’s ?

   3. ZiggyStardust

    Ik behoor tot de ‘oudere jongeren’, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd naar een foto van Rien Noppen in bikini, nog meer dan naar een foto van Sophietje in’t Maaiveld. Dumpert en GeenStijl hebben een Vrijdagmiddagborrel, zou mij wel wat lijken als DDS dit ook ging doen met Rien Noppen in bikini als primeur.

    1. Sealgaire

     Het is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     1. Rien Noppen

      Sealgaire weet terzake het vakgebied van de psychiatrische aandoeningen van de hoed en de rand. Zoveel is zeker.

      🙂

     2. Sealgaire

      Jij bent Dopper en bent uit het zelfde soort hout is gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het je niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als je deze dan onderuit haalt geen reactie meer ontvangen / trol alert krijgen.

      Het feit dat jij nog geen ban hebt omdat je bij vrijwel elke post die je hier plaatst complete onzin uitslaat gezien mag worden als een wereldwonder.

     3. Top

      Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijkt, altijd op zijn armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Heeft het dan ook altijd, over een stukje tekst, wat ik geschreven heb en hem blijkbaar nog steeds dwars zit en vult dat aan, met het eerste wat er bij hem in de buurt staat en dat is natuurlijk ‘vaseline’, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd. Ik heb mijn doel, in ieder geval geraakt, met grote nauwkeurigheid

     4. Sealgaire

      Het is een glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

 9. Ome Wim

  Die migranten zijn ons inderdaad goed aan het helpen, MAAR WEL NAAR DE KLOTEN, dankzij een laffe en wegkijkende kliek die zichzelf durven betitelen als “regeringsleiders”.

 10. Ome Wim

  Bedoeld Sophie Warhoofd soms de “hoogopgeleide” 7% migranten die aan het werk zijn ?

 11. Cootje

  deze mevr ‘t veld komt een kroeg binnen met een papegaai op haar schouder en zegt wie raad wat ik op mij schouders heb zitten mag mij een beurt geven zeg er een man een krokodil zeg zei dat reken ik ook goed, deze vrouw moet gewoon een echte beurt hebben in alle gaten want ze lult zo vreselijk dom , die rob jetten weet niet hoe die haar kan bevredigen want die weet alleen de donker bruine gaten, of de zee moet gauw omhoog dan lopen ze vanzelf vol , de grootste zakkenvuller van D’66

  1. Rien Noppen

   Je bent ziek, Cootje.
   Zoek hulp.

   1. Sealgaire

    Blablabla blaaskaak, Dopper en pisvlek.

   2. Top

    Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
    Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

    1. Peter Oudshoorn

     Top is volledig geobsedeerd door Rien Noppen: twee lange reacties in 5 minuten die uitsluitend over de persoon van zijn afkeer gaan. Waarschijnlijk voelt Top zich overruled of afgewezen door de ‘machtige Noppen’. Misschien ben je een beetje ziek in je hoofd Top, zoek hulp.

     1. Top

      Zet je adres erbij, dan kom ik ‘hulp’ bij ‘U’ halen, want ‘U’ heeft blijkbaar ‘de wijsheid in pacht’. Ik kan komen wanneer ik wil, want ‘U’ bent altijd thuis, want ‘U’ zit thuis, net zoals flopper de handjes op te houden, en die denkt hier Jantje bijdehandje te moeten uithangen. Dus? Een opvreter met weinig tot geen fatsoen. Tipje; U bent NIET interessant genoeg. Ik zal daarom, geen letter fatsoen, met u delen.

     2. Rien Noppen

      Laat die Top/Dik/Sealgaire (en nog een paar nicknames) gaan, Oudshoorn.
      Ik begrijp ook niet waarom DDS deze trieste patiënt zijn gang laat gaan maar zie het als pop-up reclame, hoort erbij om de site rendabel te houden.

      Geen kruid tegen gewassen.

     3. Sealgaire

      Jij bent Dopper en bent uit het zelfde soort hout is gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het je niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als je deze dan onderuit haalt geen reactie meer ontvangen / trol alert krijgen.

      Het feit dat jij nog geen ban hebt omdat je bij vrijwel elke post die je hier plaatst complete onzin uitslaat gezien mag worden als een wereldwonder.

 12. Kapitein Haddock

  In het belang van gelijkheid mensen, en meer van dat lulkoek adviseer deze kutdame een avondje uit met Mike Tyson!
  Resultaat? Gelijk genezen van warrige kabouter wereld!

 13. Regina

  Een wereldvreemde uitspraak door een wereldvreemde vrouw. Ondertussen sluiten er hier in dit land ziekenhuizen

 14. J.Rademaker

  Kan die mevrouw niet gewoon doorgaan met frauderen en verder van mijn geld afblijven.

 15. Brazil

  Heerlijk mens en ze heeft zoals gewoonlijk gelijk, en heel
  rechts meteen schuimbekken, hahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 16. Bolkestein

  In de Oosteuropese Visegrad V4-landen weten ze heel goed dat massaïmmigratie van niet-inpasbaren niet nodig en vooral niet gewenst is.

 17. DidiMadloba

  Hier in Duitsland kom ik voortdurend Syriërs tegen, van horeca tot kapper. Vaak zien ze er heel westers uit.
  En dan heb ik het nog niet over de Turken die beter Duits spreken dan ik.

  1. Cootje

   Tot dat Erdogan ze oproep om te toeteren of met de Turkse vlag te zwaaien , dan spreken ze in perfect Duits , zelfs de vierde generatie dat Erdogan een geweldige kerel is , dus het perfecte Duits kan je beter met een korrel zout nemen, want geïntrigeerd zijn ze niet .

  2. Siemien

   Beetje bagatelliseren en er is niets aan de hand

  3. DeBruijn

   @ DidiMadLoba

   Dat kan natuurlijk ook opgevat worden dat u Duits wel heel erg slecht is. Hoewel ik denk dat het wel mee zal vallen.

   De werkeloosheid onder Syriërs in Duitsland is enorm, doet het niet onder voor Nederland.

   U zou eens naar de Apostate Profet moeten luisteren op Youtube, was een Turks-Duits strenge moslim, waar hij over verteld. Hij verteld hoe hij de Duitsers moest verachten en dat dit heel gewoon was in zijn kringen.

   1. toetssteen

    @De Bruijn
    Frits (didi) heeft een vruchtbare duim. Ik zou de kwebbelaar moeten negeren dan gaat hij verder op de Jeaup; maar de moderatie aldaar is ahum, bagger.

  4. Seneca

   @didi
   dat is niet zo verwonderlijk. gezien de inhoud van uw reacties op dit blog, heeft u een iq van ca 50.

 18. Vit

  “Migratie is kans voor Nederland”

  Ik zit eigenlijk meer te denken aan emigratie om de herfst van mijn leven en dat van mijn vriendin zonder gespuis te vieren, ik zou alleen niet weten waar naartoe.

  1. victus

   Nieuw Zeeland. Daar worden WEL eisen gesteld aan nieuwkomers. Omgekeerd evenredig met de wan toestand hier. Na 40 jaar bijstandtrekken nog geen woord Hollands kunnen praten of schrijven!

   1. Vit

    Remember Christchurch, ook daar heb je moskeeën mét personeel.

    1. victus

     Westkust van Ierland. Prachtige gebied met een rijke historie. Wordt wel in ere gehouden in plaats van versneld uit gegumd door een selectief en bevoordeelt groepje grachtengordel aktivisten.

     1. Vit

      Hmmm, interessant!

 19. Michael M

  De complete wereld naar hier halen is vragen om een burgeroorlog in Europa. Net als de fantasie gedachten van Sophie en velen anderen met haar welke in een roes zitten, met hun geest aan de ene kant van Europa zitten en met hun lichaam in Nederland zijn zijn niet met de werkelijkheid bezig.

 20. Michael M

  Sophie is niet helemaal tof in haar knikker. Wat doet zij daar als ze geluid maakt en niet eens weet waar ze het over heeft. Vreselijk dit soort personen.

 21. Homo erectus

  EU idioot die dingen roept. Migratie nodig? Kan zijn maar dan nodigen we de figuren die we denken nodig te hebben wel zelf uit. Brussel hoeft geen veerdienst te onderhouden om miljoenen van die gelukzoekende mafkezen hierheen te halen. Deze mevrouw, vrouw toch?, moet gewoonhaar mond houden en iets zinnigs gaan doen. Bommen tellen in Siberië lijkt me een goede keus.

 22. Toverkol

  Emigratie is een kans voor een echte Nederlander ….

 23. Peter Loosduinen

  Allemaal op de goede partij stemmen !
  Dan is het snel afgelopen met D’66.

 24. Vrijedenkert

  Waarom zijn er nog steeds Nederlanders die stemmen op dit soort Eurofiele dwazen als Sophie in ‘t Veld en haar partij D666? Ik begrijp dit werkelijk niet…

 25. Rud56

  Dat wijf heeft al eerder blijk gegeven volkomen gestoord te zijn. Maar als je nu nog op dat D66 gaat stemmen, tja, dan krijg je zeker wat je verdient: de ondergang!

 26. Positief-maar-niet-lief

  Een Japans spreekwoord zegt: Hij die in de schaduw wan de boom zit, zal er nooit de bijl in zetten…. Daar kan ik er nog een aan toevoegen: Hij die denkt dat die eurofielen in Brussel er voor ons zijn, leeft onder een steen….

  1. Siemien

   Nog een Nederlandse gezegde; wie een kuil graaft met z’n tanden, krijgt geen vieze handen.

   Je hebt helemaal gelijk hoor, alleen het leven onder een steen is wat zacht uitgedrukt, dit zou eigenlijk moeten zijn, “die met zijn eurofiele islamharses in een meter beton is gegoten”

 27. victus

  Stug overexposed in de media blijven verschijnen om tevergeefs de indruk te wekken bij de kiezer dat madam ECHT elke teveel gedeclareerde sjoemel cent dubbel en dwars WAARD is!
  Van volslagen onbekend naar 24/7 voluit en toeterend in de media.

 28. Duke

  Migratie is het probleem niet. Massa-immigratie van laagopgeleide en kansarme mensen wel. Stel een minimuminkomenseis in voor iedereen van buiten de EU. Voldoe je niet aan die eis, dan is het retour afzender naar het land van waar je bent binnengekomen. Dan kan die asielprocedure ook heel kort zijn.

 29. Tman

  “We moeten migratie in goede banen leiden”
  Hoe?
  De statushoudende immigranten komen ons land in,zoeken hun eigen kliek op en gaan wettelijk toegestaan 3 jaar genieten van de uitkeringsloketten,daarna wordt alles in het werk gesteld om de uitkering te kunnen prolongeren!
  Daarbij is ook van van belang dat de meesten geen of amper geschoold zijn,voordat deze mensen zichzelf via het arbeidsproces zelf kunnen bedruipen zijn deze niet meer interessant voor de gemiddelde werkgever,als ze al genegen arbeid te aanvaarden!
  De niet statushouders gaan jarenlang procederen,en duiken bij mislukken hiervan in de illegaliteit,danwel krijgen bed,bad en brood!
  Het gaat met alle goede wil NIETS worden met deze immigranten.
  Vervolgens krijgen velen gratis of goedkoper vervoer,in tegenstelling tot de autochtone minima en daklozen die zichzelf maar moeten redden,discriminatie in puurheid!

 30. Duckday

  Links lullen zakken vullen DAN SORRY
  Stem gewoon FvD of PVV misschien dat we dan af zijn van die malloten
  Daarna NL exit
  De EU en EURO heeft nog niks bijgedragen voor de NORMALE man vrouw in Nederland

 31. Kapitein Haddock

  In het belang van gelijkheid mensen, en meer van die lulkoek, adviseer ik deze kutdame een avondje uit met Mike Tyson! (Mike Tyson is zwart, bokser, komt uit de slumb, crimineel, haat homo’s en slaat vrouwen).
  Dus voor deze Tante een uiteraard goed moment om de werkelijkheid van D66 gedachte in werkelijkheid te zien!
  Resultaat? Gelijk genezen van warrige kabouter, fraude verheffende, D66 wereld!

 32. Godefroy France

  ANTISEMITISCH, VOLKSVERLAKKEND, FRANS TIMMERMANS PIJPEND GEDROCHT,,,,,,,,,,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.