Filmpje! Rellen met de zogenaamde 'asielzoekers' in Ter Apel: "scheiß wichser, hau ab!"

Geen categoriemei 08 2019, 21:55
In Ter Apel ging Pownews op bezoek om een rapportage te maken over de problemen met migranten aldaar. Laten we de zwarte humor maar even laten voor wat het is: zwarte humor, maar nadat je jaren wordt getreiterd door rellende migranten is het niet meer dan logisch dat mensen een keer boos worden.
Ze kwamen ook een paar migranten tegen die Duits spraken: "scheiß wichser, hau ab!" schreeuwde de ondankbare vent. Blijkbaar waren deze 'migranten' via Duitsland naar Nederland gereisd. Een dame reageerde terecht met 'wat een flapdrol'. Gelukkig zitten er ook "goede mensen" tussen de migranten, wist de PowNews reporter even te melden, maar daar heb je alleen zo weinig aan.
Ten minste, de gemeenschappen in Ter Apel hebben er geen boodschap aan. En zij zijn de ervaringsdeskundigen. Niemand meer, niemand minder. Het is alsof je een biertje drinkt met spijkers. 99% van de vloeistof kan prima zijn, maar het is net die 1% aan spijkers die het zo pijnlijk maakt. Een zeer geschikte metafoor om de situatie aldaar te omschrijven.
In Ter Apel zijn ze in ieder geval flink boos om de relschoppers: "als ze zich niet gedragen, dan moeten ze d'r uit." Is dat een rare uitspraak? Nee, dat is géén rare uitspraak. Wat wel raar is, is dat de linkse partijen deze mensen jarenlang hebben genegeerd. Sterker nog: gekleineerd en voor 'racist' en 'fascist' uitgemaakt. Dat het blijkbaar "normaal" is in dit land dat er een COA-kamp wordt gebouwd van drie voetbalvelden groot. Knettergek!
Ja, daar mag je je wél voor schamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten