Filmpje! Rellen met de zogenaamde ‘asielzoekers’ in Ter Apel: “scheiß wichser, hau ab!”

 In Ter Apel ging Pownews op bezoek om een rapportage te maken over de problemen met migranten aldaar. Laten we de zwarte humor maar even laten voor wat het is: zwarte humor, maar nadat je jaren wordt getreiterd door rellende migranten is het niet meer dan logisch dat mensen een keer boos worden.

Ze kwamen ook een paar migranten tegen die Duits spraken: “scheiß wichser, hau ab!” schreeuwde de ondankbare vent. Blijkbaar waren deze ‘migranten’ via Duitsland naar Nederland gereisd. Een dame reageerde terecht met ‘wat een flapdrol’. Gelukkig zitten er ook “goede mensen” tussen de migranten, wist de PowNews reporter even te melden, maar daar heb je alleen zo weinig aan.

Ten minste, de gemeenschappen in Ter Apel hebben er geen boodschap aan. En zij zijn de ervaringsdeskundigen. Niemand meer, niemand minder. Het is alsof je een biertje drinkt met spijkers. 99% van de vloeistof kan prima zijn, maar het is net die 1% aan spijkers die het zo pijnlijk maakt. Een zeer geschikte metafoor om de situatie aldaar te omschrijven.

In Ter Apel zijn ze in ieder geval flink boos om de relschoppers: “als ze zich niet gedragen, dan moeten ze d’r uit.” Is dat een rare uitspraak? Nee, dat is géén rare uitspraak. Wat wel raar is, is dat de linkse partijen deze mensen jarenlang hebben genegeerd. Sterker nog: gekleineerd en voor ‘racist’ en ‘fascist’ uitgemaakt. Dat het blijkbaar “normaal” is in dit land dat er een COA-kamp wordt gebouwd van drie voetbalvelden groot. Knettergek!

Ja, daar mag je je wél voor schamen.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Jumping

  Het interesseert vlgs mij, de Linkse Demoniserende Wegkijkende Rutteclan geen ene mallemoer, wat er gebeurt in Nederland.
  Zij de Linkse Demoniserende Wegkijkende Rutteclan, denkt alleen aan hun eigen genot.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. toetssteen

   @Jumping
   En voor linksstemmers, doe SP.
   Nee, ik stem er niet op, maar ter linkerzijde lijkt me de SP de meest logische keuze.

   1. Regina

    Daar kan ik je gelijk in geven Toetssteen. Ik stem echter PvdD. Wij zijn ook anti EU

    1. struisvogelpolitiek

     Ik stem FvD. Van de PvdD mag ik geen koteletje meer eten.

    2. Siemien

     klimaathysterische religieuze imbeciel ben je

     1. Sealgaire

      LOL

    3. Mars020

     Als je voor de dieren bent,waarom moet je dan zonodig die zandapen binnenhalen. Die gasten hebben een hekel aan dieren, want ze mishandelen ze zelfs.

   2. Buzz68

    Voor één keer met je eens al stem ik zelf FvD. Ook de SP is een partij waar ze heldere taal spreken en een ruggengraat hebben!

   3. tomygun

    Toets? SP islam & gaza lovers!!!!
    Liever zie ik Geert Wilders als hoofd redacteur van joop .
    Dan hebben we pas wat rust bij de media .

 2. Ritter

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen vanwege het “gratis geld” (=ons sociaal stelsel) dat hier is te halen.

  Ons sociaal stelsel heeft een grote aanzuigende werking op deze illegale migranten.

  En de belastingbetaler kan hiervoor opdraaien.

 3. santiago

  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

 4. Vrijedenkert

  Rellen is sterk overdreven… Maar ik zie wel brutale bemoeizuchtige asielzoekers die met intimidatie en handtastelijkheden willen verhinderen dat een cameraploeg opnamen aan het maken is op de openbare weg in de openbare ruimte!

  Het gespuis wil vanaf nu dus ook gaan beslissen wie van de pers en media wel en wie niet mag filmen en interviewen op de openbare weg…

 5. Kapitein Haddock

  En wat is het eeuwige dooddoener linkse commentaar: er zijn ook “goede” asielzoekers.
  Onvoorstelbaar!
  Wat is de reden dat deze “asielzoekers” hier zo lang kunnen verblijven?
  Kan den-Haag echt niet de zeer Linkse asielindustrie aanpakken?
  Mag dit ook al weer niet van Brussel?
  Of Marrakech-pact is al in werking?

  1. Mars020

   Goede kansparels hangen we apart.

 6. Bolkestein

  Waarom hebben ze in Polen of in Hongarije hier geen last van dit vuilnis? Wat weten deze landen te weren wat wij aanzuigen?

  1. Mars020

   In Oost Europa houden ze niet zo van genetisch afval, dus houden ze hun landen graag schoon. Maar links Nederland, voor jullie hebben ze toch een keer hun hand over hun hart gestreken. Ze hebben namelijk de vakantie van een stelletje kopschoppers in Tsjechië een paar jaartjes langer gemaakt. Geheel gratis kost en inwoning, dus slinks is toch een beetje blij.

 7. Mars020

  Trap dat tuig toch terug naar hun eigen land. Ze zijn net in Nederland en hebben nu al een grote bek voor de camera. Je zult maar naast zulk vuilnis moeten wonen. Links geilt op dit soort gedrag, maar normale mensen kotsen dat volk uit. Dus zo snel mogelijk in een rubberbootje zetten en terug naar Afrika. Kunnen ze daar de boel provoceren en leegroven.

 8. Siemien

  Gewoon terug sturen toch? is dit nou zo moeilijk!

  Ja want Nederland heeft natuurlijk afspraken gemaakt met de arrogantie van de EU, de Nederlandse elite die haar eigen volk uitkotst..

 9. Heras

  Ja, vooral de vorige generaties kotsen er op. Zij hebben jarenlang hard gewerkt en elk dubbeltje om moeten draaien om uit de kosten te komen.
  Nu zie je die nietsnutten van rond de twintig jaar, gore gebaren maken voor de camera. Geen werkgever zal hen ooit aannemen (als er al iemand wil werken) want ze zijn te stom om iets uit te voeren.
  En het meest trieste is; dat de regering niet tegen optreedt. Waardoor binnen no time, de hele samenleving vergiftigd wordt.
  Bij het EP ga ik voor de PVV.

  1. edoc431

   Tja Heras kwestie van reht in eigen hand nemen .
   Ik denk dat dat ook niet zo lang meer gaat duren .
   Ik heb in ieder geval mijn voorbereidingen getroffen .

   1. edoc431

    reht=recht

 10. Veteraan

  ‘ 99% van de vloeistof kan prima zijn’
  Erg politiek correct, je mag blij zijn als niet de helft gewoon crimineel is.
  En van de rest hoef je ook niet te verwachten dat ze NL gaan verrijken.

 11. Mars020

  In een container proppen en dichtlassen. Retour Afrika erop schrijven en opgerot staat netjes toch?.

  1. Joop Klepzeikert

   Lijkt mij een prima oplossing. In zoutzuur oplossen mag ook van mij.

 12. Joop Klepzeikert

  Ieder fatsoenlijk land zet zulke crimigranten vast in afwachting van hun uitzetting, Nederland pampers ze vele jaren, net zo lang tot ze een D66 migratie ‘rechter’ hebben gevonden die ze een verblijfsstatus, gratis huis, gratis geld, gratis zorg en nog veel meer gratis geeft.
  Daarna zullen ze ook nooit voor hun misdaden gestraft gaan worden en dat weet dat tuig. Dat is onderhand al over de hele wereld bekend. Als je moslim of neger bent en je wilt ongestraft misdaden plegen en nog gratis leven ook moet je naar Nederland gaan.

  1. Original NL

   Dit noord-afrikaans afval mogen wij tot in het graf gaan verzorgen met ons belastinggeld.
   En dankbaar dat ze daarvoor zijn…..
   #StemHenDieDitFaciliterenWeg!!

   1. Joop Klepzeikert

    Over een jaar of 20 is er geen werkende Nederlander meer in Nederland. Die emigreren nu al met ruim 150.000 per jaar en dat worden er elk jaar weer meer.
    Daar tegenover staan 235.000 immigranten, waarvan nu officieel bekend is dat slechts 2% fulltime werk heeft na 5 jaar.
    Zo sloopt onze roverheid het ‘sociale’ systeem vanzelf, waardoor dat er over een jaar of 20 helemaal niet meer is, omdat niemand daar meer aan betaald, maar wel velen daar geld uit zuigen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.