Hilarische tweets! D66 klemgeluld door eigen propaganda: ‘In Europa kun je jezelf zijn en in drag over straat, in Rusland niet’

Potverdorie wat is Europa toch prachtig. Het continent waar je gewoon jezelf kunt zijn. Ook als je homo bent of in drag over straat wil, want dát is pas écht jezelf zijn. In Rusland kan dat niet, want Rusland is slecht… Op Twitter kreeg D66 toch wat minder lovende reacties.

D66 gaat totaal voorbij aan de minder tolerante delen van onze samenlevingen en doet net alsof Europa het homo- en dragqueenparadijs van de wereld is. Wanneer attente Twitteraars hen hierop wijzen, komen er typische standaard antwoorden die Rob Jetten iedere ochtend nog instudeert. Zo wijst iemand op het toenemend geweld in Nederland tegen homo’s, evenals groeiend antisemitisme vanwege islamitische immigranten.

D66 raakt in paniek en reageert:

Wierd Duk aarzelt geen moment en kopt hem direct in:

‘Jaah, nee, in Europa is het niet áf maar wel een stuk verder dan in Rusland!’ Nou, gefeliciteerd, D66, maar op dat punt heb je dus gewoon verloren.

Ten eerste is het totaal onwaar dat een homo of dragqueen zomaar veilig over straat kan. Zelfs in Nederland, aldus Rob Jetten zélf:

Ten tweede is er nog een ander schrijnend aspect aan deze trieste propaganda-campagne. Het frappante is namelijk dat ze er bij D66 kennelijk volledig van overtuigd zijn dat iemand die zich als dragqueen verkleedt, dán pas écht zichzelf is. Iemands’  identiteit wordt blijkbaar dus volledig gekenmerkt door uiterlijk vertoon van de meest aandachtsgeile soort en D66 ziet dat als wenselijk. Dan hebben ze het in Rusland wat dat betreft toch beter voor elkaar.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. NoDoubt

  Ga naar Keulen , Berlijn, Brussel, Parijs. Ik wens haar veel succes

  1. Buzz68

   Ach… Waarom zo ver weg. Probeer het eens in Den Haag Schilderwijk

  2. Siemien

   Haar! het is een kerel, we moeten eens stoppen met het promoten van tegennatuurlijkheid

 2. Mars020

  Als ik 020 Nieuw-West rondloop, zie ik bijna alleen maar dragqueens. Daar zal het dus niet opvallen.

 3. Matig rechts

  De buikspreekpop heeft goed opgelet hoe {P}Rutte het speelt.
  De EU te vriend houden voor een goede baan.
  En continu liegen/onzin verspreiden.

  Zo gaat het [P]Rutte al jaren goed af.
  En de schaapjes volgen hem wel.

  Het is net de geloof.

 4. Cesare

  Hi hi, dit is lachuh. En moslims pleasen en homo’s. Dat is van twee walletjes eten. Huichelaars.

  1. Mars020

   Ik zie geen verschil tussen moslims en dat figuur op bovenstaande foto. Ze zijn dus allemaal solidair met de dragqueens.

 5. hans-e-pans

  Waar ik woon daar lopen ook veel oudere mannen met met jurken aan en een gehaakt mutsje en ook nog een baard. Vrijdagsmiddags zo tussen een en drie zie je de meeste die dan allemaal in dezelfde richting lopen.

  1. struisvogelpolitiek

   Die gaan naar het pyjama bal. 🙂

   1. hans-e-pans

    Piamaballen of piamapartys zijn dan wel heel erg vroeg.

 6. Raveltje

  In Nederland kun je jezelf zijn?
  Gewone gezinnen worden hun huis uit gediscrimineerd.

  1. Siemien

   Het gezin is niet langer de hoeksteen in onze maatschappij, wel het abnormale dus 1 ouder gezin, kinderen met 2 vaders of 2 moeders, dat is ab-so-luut niet gezond voor een kind..
   Kinderen die geen identiteit meekrijgen is liefdeloos, niet vreemd dat mannen zich als wijven gaan gedragen dan krijgen ze namelijk aandacht, weet je wel…elk normaal denkend mens snapt dit..

 7. Bes Tolen

  D66 altijd op zoek naar bestaansgrond van de partij.

 8. tomygun

  Wout Willemsen ,deze uitdrukking is zeker goed voor 100+jes.
  AANDACHTSGEILE SOORT!!!
  De regering en amtenarij zit er vol mee, links zit er vol mee,
  de media zit er vol mee .
  Het is een exstreem ziekelijke besmetting en voor dit hoev je
  alleen te kijken naar een paar mongoolen die een kind van
  3 en 7 jaar laat ombouwen tot meisje .
  Ophangen maar niet dood met iedere dag een zwaarder gewicht
  aan hun benen net zo lang tot zij 3 meter zijn .

  1. tomygun

   Mo was een groote schoft om zo,n jong meisje te nemen
   maar dit soort van de linkse goe gemeenschap zijn hufters
   van het ergste soort is dit waarom zij voor islam zijn ?

 9. Joop Klepzeikert

  De DDR66 kneusjes laten WEER overduidelijk blijken totaal niet door te hebben wat ze zelf zeggen en waar ze mee bezig zijn.
  Robot Jetteketet laat dat al heel veelvuldig zien, door over z’n eigen software ontwerpfouten te struikelen, maar ook de rest van die totaal debiele partij valt steeds vaker en harder door de mand. Hoe meer en vaker ze dat doen hoe eerder ze op 0 zetels staan, hoe beter dat voor Nederland is.
  Daarna kunnen we beginnen met DDR66 rechters, leraren, ambtenaren en politieagenten lozen. Die vormen het grootste probleem wat Nederland nu heeft, door hun totaal debiele manier van denken en doen. Dat spul is gevaarlijker en schadelijker dan PvdAllah en GroensLinks tuig bij elkaar.

  1. Rien Noppen

   De peilingen geven niet aan dat D66 verder wegzakt, integendeel, de partij is de afgelopen tijd stabiel in de peilingen. Jetten doet het steeds beter en zal zich waarschijnlijk ontwikkelen tot een sterke leider van de partij.

   Jetten wordt ook geholpen door de inhoud: pro-EU en klimaat zijn de thema’s waar driekwart van de bevolking achter staat. Het is niet toevalling dat hij zich op die onderwerpen tracht te profileren.

   1. Joop Klepzeikert

    @Trol Rien: Blablablablabla. Ga je hersentjes eindelijk eens uit de kelder halen joh. Je slaat nog steeds de meest onbedaarlijke wartaal uit, waar ik niet verder op in ga. Dat heeft toch geen nut. Dorpsgek.

    1. Original NL

     D66 ..een clubje van minderheden met een genetische afwijking en/of een psychose!
     Daar voelen de trollen zich direkt thuis.
     #sukkels.

     1. Joop Klepzeikert

      +1

   2. logisch denken

    Jetten heeft het te druk met het boeken van zijn vliegreisjes. Jetten is al meermaals door de mand gevallen dat ie ongehinderd door enige kennis uitspraken doet. Als ddr66 verder groeit weet men wat ze krijgt. Een vliegende partijleider die lachend de milieutax betaalt omdat hij het kan betalen en de arbeider op 12 km hoogte uitlacht.

    Wat een flapdrol van een vent

 10. PMG

  Kijk, dat je anders bent kun jij niets aan doen maar je hoeft het niet uit te dragen.

  Ronduit aanstootgevend!!! Je bent onderdeel van een minderheid en dient rekening te houden met de meerderheid, wij zitten niet te wachten op jouw uiterlijk vertoon of afwijkende gedrag in het openbaar!!!

  Een pedo of seriemoordenaar is ook anders en komt in de bak!

  1. Original NL

   @ PMG….
   Uw betoog is ook van toepassing op de DDS trollen alhier!!

 11. koeiepoep

  Volgens mevr. Koblenko is er in bv. Moskou een hele bruisende homo scene, met clubs en bars. Alleen dat hand in hand over straat vindt men wat minder. Een beetje als hier dus.

 12. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Denk ’66 stabiel in de peilingen???????????????? Whahahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! dictatoriale Clan heeft een gruwelijke hekel aan andersdenkenden, er is maar 1 mening.
  Denk’66 zou een grote partij worden in Noord Korea, daar hebben ze ook 1 mening.
  In Europa kun je jezelf zijn, hoe kun je jezelf zijn terwijl die clan dat zelf niet is??
  “dikkerdoenerij genoeg op kantoor en in de kroeg, als je nou eens geen masker droeg
  zou je dat niet beter staan”.
  Wat moet je met die janus kop, daar schiet niemand iets mee op. ’t is een kwestie van een knop die moet enkel even om”
  Teksten uit het maatschappij schoppende hilarisch liedje “zoek jezelf” van het Simplistisch verbond, Zou maar eens naar die tekst luisteren. In Europa kun je jezelf zijn!!!! wat een slappe hap, het enigste waar deze Clan in uit blinkt is het produceren van totaal nietszeggende meningen en opvattingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.