Filmpje! Robert 'jensbaba' Jensen pakt subsidierapper Faberyayo aan: "van mijn belastinggeld ook nog!"

Geen categoriejul 10 2019, 15:00
Iemand heeft opgemerkt dat het aantal kijkers van de online Robert Jensen Show langzaam toeneemt. Om het succes maar direct in de kiem te smoren opende Faberyayo de aanval op Jensen in een stukje in Algemeen Dagblad. Jensen reageert op het haatartikel van de onbeduidende rapper -die eigenlijk de aandacht niet eens waard is.
Volgens de niet-geïnformeerde rapper zou Robert Jensen geloven dat de 'aarde plat is' en scheldt de rapper Jensen de huid vol in een polemiek in de krant. Jensen reageert in de video dus op het artikel en vraagt hij zichzelf af hoe Faberyayo überhaupt erbij komt dat hij zou geloven dat de 'aarde plat is'. Daarover zou Jensen volgens hemzelf 'nog nooit hebben gesproken tijdens de show'.
Faberyayo zei over Jensen het volgende:

"Robert Jensen. Die denkt dat de aarde plat is. En er zijn allemaal mensen die hem daarin volgen. Dan denk ik: idioten zijn niet alleen in Amerika, die wonen ook hier."

Heel vreemd natuurlijk want Jensen sprak in het verleden niet over de 'platte aarde theorie'. En zelfs al zou een groep van zijn luisteraars deze theorie interessant vinden dan nog betekent dit niet dat deze mensen 'idioten' zijn in de volledige zin van het woord. Maar goed: de mentale beperkingen van de rapper spelen ongetwijfeld een rol bij het uiten van dit soort uitspraken. Die dus ook nog eens gewoon onjuist zijn.
Verder laat Jensen zien dat de rapper geen idee heeft waarover hij spreekt. Zo zou Faberyayo het feit hekelen dat er een "voortdurende discussie over klimaatverandering plaatsvindt". Jensen snijdt die uitspraak ook in dunne reepjes:

"Er is geen discussie over klimaatverandering. Het klimaat verandert al miljoenen jaren! Er is discussie over het aandeel van de mensheid hierin!".

Advies aan Robert Jensen: negeer personen als Faberyayo. Want deze "rapper" is de moeite gewoon niet waard. Wat een fapper die Yayo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten