Knipsel

Steekproefje: NOS-medewerkers veelal links, weinig divers en aanhangers van Thunberg-klimaatpropaganda

Geen categoriejul 03 2019, 20:00
Een kleine steekproef gehouden onder NOS-medewerkers suggereert dat er weinig diversiteit is bij de publieke omroep. Terwijl de Turks-Nederlandse partij DENK hier al jaren op hamert vanuit ethisch perspectief, bedoelen wij met diversiteit natuurlijk intellectuele verscheidenheid.
NOS-medewerkers blijken veelal linkse deugers en delen op hun sociale media kanalen bijvoorbeeld klimaatpropaganda met Greta Thunberg in de hoofdrol. Als we naar de onderstaande voorbeelden bekijken dan bekruipt een onbehaaglijk gevoel. Het is alsof we kijken naar intellectuele incest:

Nieuwslezer Ewout Jong (Gok: PvdA)

[caption id="attachment_230083" align="aligncenter" width="500"]NOS_Ewou_Jong Ewout Jong is een groot van Greta Thunberg. Bron: Twitter[/caption]
Als we ook naar een aantal andere profielen van NOS-medewerkers kijken dan bekruipt het gevoel alsof de intellectuele incest niet iets is van de afgelopen vijf jaar, maar al decennia lang gaande is. Zodra het bier vrijwel gratis werd is men elkaar gaan betasten en dat is toch al zo'n 50 jaar. Deze in keurige kleding presenterende heertjes vermijden toch vooral elkaar pijn te doen en écht in discussie te gaan. Want je zou maar eens gezicht verlies lijden. Hans Andringa (NOS) is 'verslaglegger' in de Den Haag en deelt ook graag linkse bagger op zijn timeline. Vooral de messias van links: Jesse Klaver vind hij interessant.

Verslaggever Hans Andringa (Gok: PvdA)

NOS_Hans_Andr
We laten u nu heel snel even twee profielen zien, maar hier kunnen we echt de gehele dag mee doorgaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten