In navolging van VVD nu ook een website online met FVD-schandaaltjes: “is er een FVD’er opgestapt?”

In navolging van de bijzonder populaire website is er een VVD’er opgestapt is nu ook een webpagina beschikbaar waarop alle schandaaltjes van Forum voor Democratie zijn verzameld. Volgens de website is het op dit moment van schrijven 1 dag en 1 uur geleden dat een FVD’er uit de partij stapte, namelijk Statenlid Cornelis van den Berg uit Flevoland. 

Van den Berg liet gisteren weten zich niet te kunnen vinden in het gedrag van Thierry Baudet en stapte over naar de partij van Henk Otten. Daarmee is Van den Berg het zesde lid van de partij die vaarwel zegt in een betrekkelijk korte tijd van enkele weken. Daarmee volgt Van den Berg in de voetsporen van de senatoren Henk Otten, Jeroen de Vries, Dorien Rookmaker en Statenlid Robert Brunke.

Voor nu rest vooral de vraag hoe partijleider Thierry Baudet het lek gaat dichten om te voorkomen dat nog meer mensen zich afscheiden van zijn partij. Al kunnen we met vrij grote zekerheid stellen dat de kans, dat meer FVD-volksvertegenwoordigers zich bij de fractie Otten melden, relatief klein is. De aanleiding voor dergelijke lieden ligt met het verstrijken der tijd namelijk steeds verder achter ons. Waardoor een eventueel afscheid over enkele maanden, om dezelfde redenen, niet bijster geloofwaardig klinkt.

Voor FVD is het echter wel opletten geblazen. De partij kan letterlijk zichzelf opblazen binnen enkele maanden als men niet in staat blijkt een gemeenschappelijke deler te vinden. Dat zo’n implosie niet onwaarschijnlijk is moge duidelijk zijn, maar het is nog niet te laat.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Rodendorff

  ht*ps://www.isereenfvderopgestapt.nl/

  1. Zozo

   Lachen, gieren, brullen, wat een debiele website die je opgeeft, met een sterretje zal het zeker niet lukken. Man man man, wat een lol.

   1. meneer cactus

    is ereenpvdaeropgestapt durven ze niet aan. Dan staat het blog in no-time vol

 2. Errand Boy

  De laatste schandaaltjes lees je in The Sun. Het meest toonaangevend dagblad van England.

 3. meneer cactus

  Waarom komen dit soort initiatieven altijd bij linkse mafklappers vandaan en waarom doen we dat niet voor alle partijen ? De pvda kan solo een boekwerk vullen van tientallen pagina’s en groen links kan wel honderden.

  1. Jumping

   meneer cactus.

   Alle rotzooi komt van, of via Links.
   Ook de kogel, die Pim Fortuyn het leven kostte.

   1. Robert75

    Man alsjeblieft zeg maak je niet zo druk. Dit is toch gewoon humor zo’n website of niet ?

 4. C.A.Barstow

  Dat kan niet anders dan smerige linkse debielen site zijn,
  geen aandacht aan besteden, boycotten dus.

 5. Michael M

  Stel je eens voor dat het groepje kartelpartijen nog eens 60 jaar lang de baas blijft in Nederland, moeten we daar maar eeuwenlang blij mee zijn? Zijn de partijen D66,PVDA,GL,VVD,CDA, onze redders in nood? Gebruik die grijze massa eens. Wat hebben zij nou betekent de laatste 20 jaar. De kloof tussen burgers en de overheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Het is hard nodig dat er nieuwe partijen aanbreken. De uitgekakte bovengenoemde partijen zijn niet meer de partijen waar we vroeger nog op konden rekenen. Ze doen niets meer voor Nederlandse burgers. Betalen betalen en nog eens betalen.

 6. shidaian

  de laatste opgestapte is oud Dominee van den Berg die min of meer zijn zetel cadeau had gekregen want er hadden zo weinig mensen op hem gestemd. Prima…af door de zijdeur en liever naar CU svp

 7. Drollevanger

  Het mooiste is natuurlijk dat voor de volgende verkiezingen al de graaiers die voor de FVD stemden voor eigen gewin, opstappen. Zodat er alleen mensen overblijven die vierkant achter de standpunten van die partij staan.
  Dat moest eigenlijk met alle politieke partijen gebeuren.

 8. Nep

  Goed zo. FVD HUP NAAR 0 ZETELS!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.