snapshot7

KOZP-wappie Jerry Afriyie begrijpt niet hoe je respectvol actie voert tegen Zwarte Piet

Geen categoriesep 28 2019, 18:46
De KOZP-kinderterrorist Jerry Afriyie medeverantwoordelijk voor het ontwrichten van het Sinterklaasfeest laat op Twitter doorschemeren waarom de boel destijds ontspoorde. Hij blijft namelijk volhouden dat het actievoeren náást kinderen moet kunnen en eist begrip voor zijn gevoelens. Tegelijkertijd schaadt hij met de acties van afgelopen jaren juist enorm veel gevoelens.
Het is met de bovenstaande Tweet kristalhelder dat de KOZP-kinderhater niet weet waar hij mee bezig is en hij heeft hulp nodig. Niet zozeer geestelijk als wel hulp aangaande de gebruikelijke normen en waarden in Nederland. Onder meer als het gaat om het actievoeren en het hebben van respect voor diegenen met wie je het oneens bent.
Één van de normen en waarden in het publieke debat is bijvoorbeeld dat je rekening houdt met andermans gevoelens onafhankelijk wat je van hem of haar vindt. Je kunt daarvan afwijken, maar de resultaten zijn er steevast naar. Maar Afriyie heeft in het verleden aangetoond niet te begrijpen hoe je dus respectvol actie voert.
De man heeft een missie. Hij wil iedereen overtuigen dat zijn interpretatie van het fenomeen Zwarte Piet leidend is. Dat mag want in Nederland kennen we de vrijheid van meningsuiting. Tijdens zijn missie blijkt hij echter geen rekening te houden met de normen die hijzelf voorschrijft. Afriyie mag een tactische overwinning hebben geboekt met het verdwijnen van Zwarte Piet in tal van steden, maar reken er maar op dat zijn missie hierdoor voor altijd is mislukt. De missie om mensen te overtuigen van zijn interpretatie en daarmee het uiteindelijke verdwijnen van Zwarte Piet.
Dat laatste zal nu niet meer gebeuren, de Pietermannen gaan namelijk ondergronds, wat ook direct een verklaring is voor hun zwarte kleur. Het door KOZP gehate aspect van de Nederlandse cultuur is dus minder prominent aanwezig, maar een groot deel van de bevolking zal nu definitief afzien de interpretaties van Afriyie te volgen. De KOZP'er heeft dan ook alle hulp nodig die hij kan gebruiken: te beginnen bij een cursus respectvol actie voeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten