KOZP-wappie Jerry Afriyie begrijpt niet hoe je respectvol actie voert tegen Zwarte Piet

snapshot
Foto: Jerry Afriyie in Amsterdam in 2015. Bron: AT5 / YouTube.

De KOZP-kinderterrorist Jerry Afriyie medeverantwoordelijk voor het ontwrichten van het Sinterklaasfeest laat op Twitter doorschemeren waarom de boel destijds ontspoorde. Hij blijft namelijk volhouden dat het actievoeren náást kinderen moet kunnen en eist begrip voor zijn gevoelens. Tegelijkertijd schaadt hij met de acties van afgelopen jaren juist enorm veel gevoelens. 

Het is met de bovenstaande Tweet kristalhelder dat de KOZP-kinderhater niet weet waar hij mee bezig is en hij heeft hulp nodig. Niet zozeer geestelijk als wel hulp aangaande de gebruikelijke normen en waarden in Nederland. Onder meer als het gaat om het actievoeren en het hebben van respect voor diegenen met wie je het oneens bent.

Één van de normen en waarden in het publieke debat is bijvoorbeeld dat je rekening houdt met andermans gevoelens onafhankelijk wat je van hem of haar vindt. Je kunt daarvan afwijken, maar de resultaten zijn er steevast naar. Maar Afriyie heeft in het verleden aangetoond niet te begrijpen hoe je dus respectvol actie voert.

De man heeft een missie. Hij wil iedereen overtuigen dat zijn interpretatie van het fenomeen Zwarte Piet leidend is. Dat mag want in Nederland kennen we de vrijheid van meningsuiting. Tijdens zijn missie blijkt hij echter geen rekening te houden met de normen die hijzelf voorschrijft. Afriyie mag een tactische overwinning hebben geboekt met het verdwijnen van Zwarte Piet in tal van steden, maar reken er maar op dat zijn missie hierdoor voor altijd is mislukt. De missie om mensen te overtuigen van zijn interpretatie en daarmee het uiteindelijke verdwijnen van Zwarte Piet.

Dat laatste zal nu niet meer gebeuren, de Pietermannen gaan namelijk ondergronds, wat ook direct een verklaring is voor hun zwarte kleur. Het door KOZP gehate aspect van de Nederlandse cultuur is dus minder prominent aanwezig, maar een groot deel van de bevolking zal nu definitief afzien de interpretaties van Afriyie te volgen. De KOZP’er heeft dan ook alle hulp nodig die hij kan gebruiken: te beginnen bij een cursus respectvol actie voeren.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

68 reacties

 1.   

  ik heb 0,00000 gevoel en begrip voor deze mafklapper. Hij mag het hele jaar schreeuwen , protesteren en demonstreren maar op de dag van de intocht ga je niet naast de kinderen staan. Als het het mij zou gebeuren kon ie echt zijn voortandjes uitspugen deze misselijk makende aandachtstrekker

  1.   

   Misschien moeten ze hem eens vragen of hij zwarte Piet wil spelen.

 2.   

  “De KOZP-kinderterrorist Jerry Afriyie”

  Teunis probeert demagogisch op toon te komen.

  1.   

   de waarheid is hard tarrel en voor jou altijd een verrassing. tarrels staan niet in de maatschappij maar bedienen zich van one liners

  2.   

   De aandoenlijke denk beter te weten wat anderen zelf weten, hij heeft zijn digitale plasje weer gedaan.

  3.   

   Aldus de DDS -kindjes lover mezzaadje.
   Ga je schamen en bemoei je met je eigen zaken looser!

  4.   

   Mezzadra verdedigd graag zijn haat naar Nederlandse cultuur en tradities en zijn sympathieën voor het hebben van se* met kindertjes

   1.   

    Siemien probeert het gesprek weer op zijn favoriete onderwerp te brengen.

    Daar trappen we niet in, arme man.

    1.   

     daar hoeven we ook niet intrappen , het is algemene kennis op dit blog dat het jouw hobby betreft tarrel

    2.   

     Mezzadra moet eens ophouden met z’n “we” uitspraken.
     Je staat lekker alleen in je verbale drek ransbal!!

  5.   

   Jij weer alias?

  6.   

   Allez kom er voor uit dan . U bent het eens met Jerry Afriyie ? Dan weten we tenminste waar u staat . Stop eens met uw onnozelarijen (mijn meting)

  7.   

   … wanneer gaat het nu eens dat je hier wordt uitgespuugd. Welke nick je ook aanneemt, je blijft een herkenbare tarrel, nietsnut en een kwaal onder de gordel.

   1.   

    Goed gezien Buzz, na één digitaal boertje weten we dat we met de aandoenlijke vandoen hebben.

 3.   

  Ja sinds 2jaar heb ik de pest gekregen aan gekleurde mensen heel erg zelfs is daar ook een medicijn voor heb het toch ook opgelopen deze ziekte !!

  1.   

   En dat gevoel is groeiende. Ik hoor dat, de laatste tijd wel vaker.

   1.   

    Is toch logisch TOP..als ze maar blijven doorgaan het bloed onder je nagels vandaan te halen..genoeg is genoeg!!

  2.   

   Jawel @Sando, het is duidelijk dat u ziek bent. De pest is niet best…Naar de medicijnman dan maar.

   1.   

    Vele gedaanten, al jarenlang, zelfde meur. De aandoenlijke!

  3.   

   Krijg je dan ook de pest aan niet gekleurde (witte) mensen sinds 2 jaar, want zie ze er volgens mij ook tussen staan ?

 4.   

  Deze man bereikt het tegen over gestelde van wat hij wil. Je krijgt een hekel aan dat soort mensen.
  Doe normaal man. Pas je maar aan. Zwart zijn was mooi, maar nu steeds minder mooi. Dat heb je bereikt.

  1.   

   If it’s brown flush it!!

 5.   

  Is die nigger er nou weer???
  Pis off naar de shithole waar je geboren bent rat!!

 6.   

  door dit misgeboorte krijg ik zo,langzamerhand een bloedhekel aan alles wat ’zoewart’ is. ga zo door, dan worden jij en al je gekleurde mede Nederlanders het land uitgeknikkerd.

  1.   

   Dan bent u eigenlijk ook anti Piet.@Seneca

   1.   

    Nee hoor, want zwarte piet is geliefd en nuttig.
    Alles wat hondsvot airfryer niet is…

 7.   

  Het is onverteerbaar voor Jerry Afriyie dat er zoveel blanken in Nederland wonen,hij is van mening dat blanke Nederlanders niets in Nederland te zoeken hebben hebben!
  Hij is er écht doodongelukkig van!

  1.   

   Nou niet alleen jerry apie Tman..er zijn hele linkse volksstammen die blank NL willen opheffen!
   Ook onze huis parasiet mezzaadje is voor Überfremdung..hij heeft blijkbaar eens een klap op zijn bek gekregen van een blanke.
   Moet hem ook niet tegenkomen….

 8.   

  Wordt het niet eens tijd dat deze man (?) eens gaat werken?l

 9.   

  Niet de beelden gezien van Eindhoven verleden jaar?

  Zoek ze eens op, Teunis. En na het bekijken mag je nog een keer je mening geven over demonstreren met kinderen in de buurt.

  Wat vinden jouw kinderen eigenlijk van de Roetveegpiet?

  1.   

   tjeempie mar , wie of wat waren de oorzaak van de ongeregeldheden ? De burgemeester had het protest van kozp moeten verbieden net zoals het pegida verboden wordt om bij de moskee een bbq te houden.

   Waarom toch altijd met twee maten meten ? lijkt wel een linkse eigenschap.

   mijn kinderen zeggen dat de roetveeg piet niet bestaat , zwarte piet is zwarte piet zoals in elk liedje klinkt. Wat wil je niet begrijpen mar met je hypocriete standpunt !

   1.   

    @spelende vrouw
    mar is een trol van het zuiverste water. zelden zulke huichelachtige post gelezen als die van mar. kan een broertje van beukman zijn met zijn gezever.

    1.   

     Ik vind het wel meevallen. Heel vaak steekhoudende argumenten en goed onderbouwd. Als ik andere reacties wel eens lees, dan lijkt het er op dat de woede en de fles regeert bij het schrijven.

     1.   

      nog een keer lezen of een cursus gaan volgen dan alter ego van de tarrel

   2.   

    @spelende vrouw

    De ongeregeldheden in Eindhoven vonden plaats vanuit de groep die demonstreerde tegen KOZP. Binnen die groep waren vaders/opa’s die hun (klein)zoontjes hadden meegenomen en glunderden van trots als die kleintjes lelijke dingen riepen, de middelvinger gaven en als leider van de spreekkoren fungeerde.
    Vanuit die groep werden eieren en blikjes bier gegooid naar o.a. Jerry Afriyie, die als een standbeeld bleef staan en niet reageerde op alles wat hem werd toegeworpen.

    U heeft het over meten met twee maten. Heeft u niet in de gaten wat u nu zelf doet? Ach, laat ik maar stellen dat van de jarenlange linkse indoctrinatie toch nog genoeg bij u is blijven hangen en van tijd tot tijd de kop opsteekt.

    Sterkte ermee.

    1.   

     Jammer dat dit zwarte stuk stront niet erger is aangedaan dan een vinger of een blikkie naar zijn zwarte rotkop.

     1.   

      Uiteraard heeft deze hysterische uitspraak niets met racisme te maken.

     2.   

      De aandoenlijke, hij koestert warme gevoelens voor kleine kinderen, heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

    2.   

     mar , toch , de ongeregeldheden kwamen doordat kozp tussen de kinderen mocht protesteren tijdens de sinterklaas optocht. Was kozp niet aanwezig geweest waren er geen ongeregeldheden geweest

     waarom wordt pegida wel verboden te demonstreren en mag kozp gewoon de boel verzieken. Je kan dat vast wel uitleggen hoe jij deze linkse ongelijkheid wil verdedigen.

     Dat sekreet kan het hele jaar demonstreren maar niet tussen de kinderen.

     1.   

      @links spelende vrouw

      Nu doet u het weer. KOZP is de kwaaie pier, hoe durven ze te gaan demonstreren (zou verboden moeten worden) en die tegendemonstranten hadden groot gelijk en dat die zich te buiten gingen aan van alles, kwam door die andere demonstranten.
      Lees anders even het onderstaande artikel:
      ed.nl/eindhoven/grimmige-sfeer-tijdens-zwarte-piet-demonstratie-in-eindhoven-zes-mensen-aangehouden~a217f67e0/
      gevolgd door deze:
      http://www.ed.nl/eindhoven/rechter-tegen-demonstranten-kick-out-zwarte-piet-gooien-met-eieren-kan-pijn-doen~a2563ef1/
      “Eén man kreeg juist twintig uur extra omdat hij zijn eigen kind meenam. Een ander kreeg veertig uur omdat hij zomaar een kind optilde en opjutte. Weer twee anderen kregen veertig en zestig uur extra omdat ze duidelijk meer geweld gebruikten.”

      Koekoek.

 10.   

  Het komende Sint-Nicolaas kinderfeest,moeten ouders in gemeenten en steden alwaar anti zwartepieten demonstraties zijn gemeld en aangevraagd,demonstratief en om de pretbedervers te treiteren hun kinderen zwart schminken!
  Dat zou zeer zeker een anticlimax betekenen voor die etters!

  1.   

   of mijden en naar de buurtgemeente gaan voor de intocht

   1.   

    @spelende:
    Dat zou een zwaktebod zijn,nóóit vluchten!
    Ze recht in de ogen kijken en glimlachend de Nederlandse cultuurrechten opeisen!

    1.   

     nee hoor , als IEDEREEN dat zou doen is het een soort burgelijke ongehoorzaamheid. Leuk gezicht , landelijke intocht , ontvangst comité kozp en geen kind te bekennen !

     Zie je het commentaar van dieuwertje al verschijnen ? :)

     1.   

      spelende vrouw,
      “kinderen zwart schminken”,
      Heeft niets van doen met burgerlijke ongehoorzaamheid!
      En commentaar van die blokfluit boeit toch geen zichzelf respecterende zwartepiet fan!

 11.   

  Ben blij hier te lezen dat er ook andere reageerders zijn die met opkomende haatgevoelens kampen. Ik ben absoluut geen racist maar types als de veroordeelde crimineel Jerry Airfryer én de megatrut Sylvana Simons brengen oprispingen van haat tegen zwarten naar boven met hun polariserende gedram. Laat ze iets gaan doen voor hongerende kinderen of het aidsprobleem in Afrika ipv hier gesubsidieerd de boel te verstieren en te zeiken over herstelbetalingen. En wat heeft dat hele Blokkeerfriezen etc gedoe al niet extra gekost aan politie en justitie alléén al. Nog onverlet het feit dat die proleet Jerry in interviews erkent dat hij homofoob is.Selectief verontwaardigde mafklapper!

  1.   

   Rogerio : Jij hebt helemaal gelijk, heb precies hetzelfde. Mijn voorspelling is dat het met Jerry Airfryer nog wel eens heel fout af kan gaan lopen. Die gast snapt echt niet dat hij met vuur speelt. Als hij zo door gaat komt hij er vanzelf achter.

 12.   

  Kan iemand mij uitleggen waarom ik mijn gedragingen moet veranderen en aanpassen omdat deze meneer dat wil.

  1.   

   Omdat je een blanke man..dus facist bent volgens een groepje bijstands-allochtonen.

   1.   

    En volgens de deuggleuven die vinden dat vrouwen hun eileiders moeten doorknippen. En natuurlijk volgens de linksfascisten zoals de aandoenlijke en zijn landverraders.

  2.   

   Neen hoor! U hoeft niets, houden zo en doorgaan met uw armzalig leventje.

   1.   

    @ Pauline, dat is nu precies wat ik mij afvraag, hoewel dat arm gelukkig nog meevalt ,is de feiten loze dwaasheid inmiddels zover in de dagelijkse maatschappij doorgedrongen dat het dagelijkse bestaan er niet aangenamer op wordt.
    Is het voortdurende indoctrineren van onze kinderen goed voor het kritisch denkvermogen en wat is vrijheid nog waard als men iedere dag straffend wordt toegesproken door lieden die precies weten hoe anderen moeten leven en denken.

   2.   

    zegt een tarrel via zijn alter ego

    1.   

     “zegt een tarrel via zijn alter ego”

     Inderdaad, de aandoenlijke fungeert hier al jaren onder vele alter ego’s.

   3.   

    Paulientje verdedigd graag kinderterroristen als Jerry..

 13.   

  Ik heb maar één gevoel voor deze gelukzoeker, leegloper, opvreter, oproerkraaier,
  oprotten naar het oerwoud waar je vandaan komt en ga daar wat nuttigs doen.
  Het kan natuurlijk zo zijn dat zij daar blij zijn dat ze je kwijt zijn, dat zullen wij hier dus ook zijn.
  Cultuur vernietigers zoals dit figuur kunnen wij hier ook missen als kiespijn.

  Stem FvD.

  1.   

   Om die reden? Grappig zo’n affiche

   1.   

    De aandoenlijke heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

 14.   

  Problemen met deze gekleurde ideoot en vele met hem zal zich vanzelf oplossen,wacht maar af!

 15.   

  Als zo’n onvolwassen man zelf niet kan inzien dat bepaalde dingen niet kunnen, dan moet een leidinggevende dat voor hem doen. In dit geval moet een burgemeester in november en december demonstraties verbieden.

 16.   

  Onbegrijpelijk dat zulke hersenloze en gewetenloze etterbakken met een IQ als een goudvis ongestraft door mogen gaan.
  Wij zouden eens een vereniging KOVN (kick out vervelende negers) op moeten proberen te richten. Dan worden we niet alleen van alle ‘sociale’ media gelazerd, maar ook voor vele jaren achter tralies gezet worden.

  1.   

   Ja,Klepzeikert, zo’n KOVN zou inderdaad worden aangemerkt als een racistische organisatie die terecht verboden zal worden.
   Lijkt me ook volkomen juist.

   1.   

    De aandoenlijke, hij hoopt dat ISIS blijft bestaan, heeft zijn digitale boertje weer gelaten.

 17.   

  De autoriteiten in Nederland stellen de bevolking hier alleen maar voor onzinnige problemen met lieden, die waarschijnlijk hier ten onrechte een verblijfsvergunning hebben gekregen of elders binnen de EU. Daarmee is gezegd dat in voorkomende gevallen waar er met reden vermoed wordt door enige partij dat het niet goed zit met de migrant, alsnog opnieuw een openbaar onderzoek naar de juistheid van de toekenning van de eerste verblijfsvergunning(en} wordt ingesteld en indien de uitslag foute immigrant is, de migrant dadelijk en voorgoed uit het land wordt verwijderd.

  1.   

   Mogelijk kan Bes aangeven wat hij bedoelt met ‘dat het niet goed zit de migrant’. In een rechtsstaat moet je daar toch een toetsingscriterium voor hebben en die kan toch weinig meer behelzen dan dat ook de migrant zich aan de wet moet houden.
   Of bedoelt Bes iets anders?

 18.   

  Kachelpijp heeft niets bereikt. En heeft 0,0 respect voor de samenleving in Nederland waar hij zich niet thuis voelt. Hij kan zelf de conclusie trekken en wieberen. Het is een dom stuk vreten wat niet werkt, geen basn kan houden. Type die nergens goed voor is, behalve in zijn thuisland, wachten tot de banaan of cocosnoot uit de boom valt. Omgewenst in onze samenleving.

 19.   

  Wie het niet eens is met ONZE cultuur, kan beter weggaan! Ze zijn toch niet verplicht hier te blijven? En als je als naam King Luther [een verwijzing] naar Martin Luther King hebt, dan behoor je helemaal niet racistisch te zijn! Je doet je naam geen eer aan, Jeffrey!!!

 20.   

  De vredelievendheid en het respect druipen van het verhaal van Afriyie af…ik zie nog de beelden voor me van de verstoring door zijn club van het sinterklaasfeest in Gouda. De ontzette gezichtjes van de kinderen. Waar uiteindelijk de politie er aan te pas moest komen om de intocht te redden, voor zover dat nog mogelijk was. Meer zou ik er niet over willen zeggen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!