Boeren krijgen spreekrecht bij Business Class, Robert Jensen en Henk Otten ook van de partij

“Houd die trekkers een keer thuis, dan krijg je volgende week alle tijd in mijn programma” beloofde Business Class-presentator Harry Mens de boeren. Vandaag lostte hij de belofte in, hij staat open voor een discussie met de boeren, zodat ze kunnen spreken over de problemen waarmee zij te kampen hebben. Behalve een aantal boeren zijn ook Robert Jensen en Henk Otten (GO) van de partij, morgen dus bij Business Class! 

Het spreekrecht van de boeren bij Business Class is de eerste kans voor de boeren om voor het publiek eens haarfijn uit te leggen waarom zij nu demonstreren. Natuurlijk zijn allerlei motivaties al genoemd, zoals de wet- en regelgeving rondom de stikstofnormen. Maar je kunt de klok erop gelijk zetten dat de boeren méér te vertellen hebben dan de juridische problemen waarmee ze te maken hebben. Waarschijnlijk gaan ze ‘los op Den Haag’. 

De boeren reden vandaag naar Noordwijk om een claim te leggen op de zendtijd van Harry Mens en hij ging akkoord met het klemmende verzoek. Behalve de boeren zullen ook Henk Otten (GO) en Robert Jensen van de partij zijn, morgen in Business Class. Dat belooft dus een spetterende uitzending te worden, ik zeg: kijken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. debontereus

  Ik ben inderdaad benieuwd.
  Ik ga ook kijken.

  1. Limburgse Separatist

   Dan zal ik de tv toch eens moeten afstoffen.

 2. DidiMadloba

  De formule van “Business Class” is dat iedereen in de uitzending kan komen die daarvoor betaalt.
  Zo bijzonder is het dus niet dat boeren daar hun zegje kunnen doen.

 3. Dropje

  ”Behalve de boeren zullen ook Henk Otten (GO) en Robert Jensen van de partij zijn, morgen in Business Class. Dat belooft dus een spetterende uitzending te worden”

  Dat wordt dus 1 grote, elkaar naar de mond pratende, rechtse orgie

 4. Heinrich

  Robert Jensen en Henk Otten aan een tafel?
  Dan krijgt Otten de levieten gelezen!

 5. Nep

  Stop toch een keer met die Jensen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.