Trump helemaal in zijn sas: ‘Plaatsvervanger Baghdadi ook uitgeschakeld’

Trump brengt ons weer extreem goed nieuws. De plaatsvervanger van de genocidale gek Baghdadi is nu ook uitgeschakeld. Wellicht dat Trump nu weer met een ludieke en grappige post komt om de overwinning te vieren. Trump is in ieder geval helemaal in zijn sas, in enkele dagen heeft hij toch een grote doodsteek weten aan te brengen van de islamgekkies van ISIS. 

Via Twitter laat de ‘The Don’ weten dat nu ook de rechterhand en mogelijke opvolger van Baghdadi ook gedood is. Details over hoe ze wisten wie ze moesten hebben is nog onduidelijk, ook is nog niet bekend hoe ze Baghdadi’s opvolger hebben ingerekend.

Eerder kwam Trump al met een dolkomische post over de held die de Amerikaanse troepen naar Baghdadi had geleid. Trump gebruikt de successen als reclame voor zijn herverkiezing.

Alhoewel het nog maar de vraag is in hoeverre ISIS nu echt uitgeschakeld is, er blijven immers genoeg idioten in het Midden-Oosten met hetzelfde gedachtegoed van Baghdadi en ISIS. Nu de ene terreurgroep lijkt te zijn ontmanteld is het niet de vraag óf er een nieuwe ‘ISIS’ komt maar wanneer.

Voor nu heeft Trump in ieder geval weer wat extra munitie verzameld om zijn herverkiezing zeker te stellen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Agios

  Perfect. Hoe meer duivels verdwijnen, hoe beter het is. De wereld is er weer iets beter op geworden.

 2. Heinrich

  Trump een échte President wilskrachtig,doelmatig en zonder vrees!
  Rutte zal wel depressief worden als hij een vergelijk probeert te trekken met zichzelf.

  1. Mezzadra

   Rutte zal bij de volgende verkiezingen zeker worden herkozen. Voor Trump is dat uiterst twijfelachtig.

   1. Vlaswiek

    De p̧edo, hij spuugt zeven dagen per week zijn verbale digitale diarree uit over deze nieuwssite. Het is de geur van rottende lijken!

   2. Zozo

    Wens denken, imbeciel. Ik zal maar niet de Engelse woorden gebruiken, want dan begrijp je het niet, eenvoudige geest, imbeciel.

   3. Rosasolis

    @Mezzadra, zoals het nu gaat met de laatste voorbereidingen van de impeachment van Trump, betwijfelen vele Amerikanen dat het zover zal komen dat hij zou deel kunnen nemen aan de volgende pres. verkiezing.

 3. claus

  Trump gaat een tweede termijn eraan plakken,hij heeft weer veel credits verzameld en verdiend door zijn ISIS successen!
  De Amerikaanse kiezer weet dit te waarderen,vooral de laatste vangst met behulp van die prachtige honden!

  1. Vanduinen

   Trump wordt ouder, het is hem aan te zien. Het heldhaftige praten vraagt veel van hem.

  2. Mezzadra

   Kunnen we die hond niet beter als kandidaat voor de Republikeinen presenteren?

   1. Vlaswiek

    “Over Duarte: Trump is nogal op de aap gesteld.”
    -Aandoenlijke-

 4. Jack Flash

  Trump doet wat hij zegt.Rutte liegt alleen maar.
  Niet te vergelijken.

 5. Tman

  Trump is goed bezig,het is niet alleen de muur die er gaat komen,maar hij gaat ook mensen ‘extreem doorlichten’ uit de zeven overwegend islamitische landen,het Midden-Oosten en Afrika.
  Op die manier wordt de toegang van vluchtelingen tot de VS sterk beperkt.

  1. Pauline Kummer

   @Tman, het is een hek! Een hek is goedkoper, hij heeft geen budget voor een muur.
   Doorlichten gaat ook niet, hij is geen radioloog. Daar moet je voor gestudeerd hebben.

  2. Julian

   Hij gaat zelfs een binnenlandse muur bouwen…

 6. Joost mag het weten

  Dit is inmiddels de 5e keer dat ze Bagdadi hebben gedood. En nog wel op zo’n opportuun moment! Trump bedankte ook nog even de Russen voor hun medewerking omdat ze over door Russen gecontroleerd gebied moesten vliegen voor de operatie. De Russen weten van niets maar zeggen dat ’t ook niet uitmaakt. IS werd immers al in 2018 door Assad’s troepen verslagen. Waarschijnlijk hebben de Amerikanen Bagdadi daarom ook met pensioen gestuurd. Osama bin Laden 2.0…

 7. fusilier

  Onze vriend Trump schakelt dat tuig stuk voor stuk uit. Die idioten uit Den Haag proberen dat tuig stuk voor stuk hierheen te halen.

 8. Sergeant Monty

  “Alhoewel het nog maar de vraag is in hoeverre ISIS nu echt uitgeschakeld is”:

  Had Trump vorige week al niet verklaard dat IS verslagen was?

 9. JFU

  Wat een verschil met onze slappe regering…hier worden die barbaren met duizenden per maand binnengehaald en gekoesterd, als je daar tegen bent wordt je als racist en erger uitgemaakt. Trump staat voor daadkracht en is er voor zijn volk en beschermd ze…hier het tegenovergestelde.

 10. Drollevanger

  Het is leuk voor Trump en de vrije wereld, maar er staan in de islamitische wereld nog miljoenen om zijn plaats in te nemen.
  Wegens gebrek aan hersens, die bij de moslimmens in de koran huizen, staan er alweer miljoenen klaar om zijn moordpartijen van die psychopaat voort te laten duren.
  Zolang er in de Koran staat dat een vrome moslim alle afvalligen of ongelovigen moet vermoorden, zal die idioterie nooit stoppen.
  Bestaan er andere religie,s of sekten waarin men hun volgelingen verplicht andersdenkenden te vermoorden? Of is de islam wat dat betreft een unicum.

 11. Rosasolis

  Trump is geen held, in tegendeel. Zowel de Democraten die de meerderheid in het Congres hebben, en nu ook de meeste Republikanen staan achter de impeachment voor
  Trump (officiele motie van waantrouw), van wegens zijn pogingen om oppositie kandidaat
  J. Biden in een slechte licht te zetten…door chantage met Oekraine. De voorbereidingen tegen Trump zijn nu aan te gang.
  En nu is zijn enige contra prestatie: te proberen de held van Syrie uit te hangen.
  Niet de soldaten die zorgden dat de leider van IS, en zijn nr. 2, werden getroffen!
  Maar de enige echte held MOET Trump zijn…voor wat? Alleen voor publiciteit en sensatie! Om te proberen de Amerikanen te overtuigen dat hun president een fantastische “held” is. Om de sensatie compleet te maken moet de militaire hond naar de White House gebracht worden voor een speciale Trump onderscheiding. Wat een gedoe, voor welke doel dan alleen voor het ophemelen van narcist Trump…
  IS bestaat helaas nog steeds, is heel actief, en heeft vele duizenden strijders en aanhangers. Dat weten zowel de militairen, regeringsleden, en gewone burgers
  van Amerika… Terwijl de impeachment voorbereidingen doorgaan.

  1. Maurits Dekker

   Doe eens beter je best om de Nederlandse taal te leren!!!

   1. Rosasolis

    @Maurits D. Hoe perfect is uw Engels?

 12. DidiMadloba

  Zo zaait Trump haat, en die zal zich uiten in terrorisme. Natuurlijk zitten terroristen fout, maar wat heb je aan die constatering na een bomaanslag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.