Nieuwe omroep Ongehoord Nederland flyert op FVD-congres maar "iedereen is al lid, stapels folders over!"

Geen categorienov 30 2019, 15:00
De nieuwe omroep Ongehoord Nederland heeft binnen enkele dagen tienduizenden leden mogen verwelkomen. Vandaag op het FVD-partijcongres was journalist Arnold Karskens aanwezig en nam een doos met flyers mee. Zijn missie? Iedereen op het partijcongres een lidmaatschap aanbieden. Maar de missie bleek redundant: vrijwel iedereen op het FVD-congres is al lid van Ongehoord Nederland en de journalist hield een doos met flyers over.
Kijk, zo kan het dus ook! In plaats van te klagen over de media pakt Karskens het werk met beide handen aan en richt gewoon even een eigen omroep op. Niet dat zo'n project zo even wordt uitgevoerd, maar de basis staat in ieder geval.
Dat de journalist het opzetten van zo'n oproep al langer van plan is niet onwaarschijnlijk. Zo uitte Karskens in het verleden al scherpe kritieken op de mediaberichtgeving van de NPO en de overige kanalen van de 'mainstream media'. Dat de kritiek uiteindelijk zou worden opgevolgd met een eigen mediakanaal is dan ook niet zo gek.
En toen verscheen Ongehoord Nederland op de radar. Daarmee zet Karskens de volgende stap na het uiten van zijn kritieken en hij heeft overduidelijk nagedacht over de nieuwe omroep.
Vandaag was de omroep dus aanwezig bij het FVD-partijcongres in Barneveld, maar de missie bleek minder succesvol dan gehoopt. Of eigenlijk moeten we het anders zeggen. Het was het juist een 'bevestiging van het succes' van Ongehoord Nederland, immers bleken de meeste FVD'ers al lid! Ondertussen worden ze bij de 'mainstream media' een beetje paniekerig, zo suggereert Syp Wynia op zijn Twitter:
Ondertussen heeft de nieuwe omroep al 41.180 leden en lijkt ze de grens van 50.000 leden te gaan halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten