Voormalig VN-Ambassadeur VS: ”Trump werd tegengewerkt door minister en chef-staf’

Nikki Haley werd door velen gezien als een serieuze tegenkandidaat van Donald Trump of juist als Running mate voor 2020. Haley wordt door beide kanten van het spectrum geprezen als kundig politica, veel mensen keken uit naar haar memoires. Veel critici van Trump hoopte op het zoveelste rancuneuze werk van een politicus die Trump een bigot vindt. Haleys memoires zijn eerder een kritiek op de grijze eminentie achter Trump.

Nikki Haley schrijft namelijk in haar boek dat twee voormalig topadviseurs van Trump hem actief hebben tegengewerkt. Het gaat over de oud Chef-staf John Kelly en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson. Beide heren zouden het hebben gedaan omdat ze meenden zo Amerika te redden. Want in hun retoriek – en in het verlengde, het paradigma van de Democraten – is alles wat Trump doet slecht voor de VS.

Ze wist van de ondermijning omdat beide heren haar aan hun kant wilden krijgen. Zij wisten namelijk wel wat het beste zou zijn voor de VS en niet Trump, want Trump zou er alleen maar voor zorgen dat er doden zouden vallen.

Ze schrijft enorm positief over haar samenwerking met president Trump, ook steunt ze het buitenlandbeleid van Trump grotendeels. Ook Haley is een tegenstander van het Klimaatakkoord van Parijs en van de Iran-deal.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. EU kok

  Quote: ”Trump werd tegengewerkt door minister en chef-staf’
  .
  In een vergelijkbare situatie zou men in Nederland de DDS reageerders op de banken krijgen.
  Maar nu zal het wel worden afgekeurd.

  1. Agios

   Nou, dit keur ik absoluut niet af. How dare you! Duidelijk is dat de man wordt tegengewerkt. Het linkse, zogenaamde democratische gif, is overal in doordrongen. Maar, op welke manieren Trump ook wordt tegengewerkt en/of aangevallen. Hij doet er gewoon nog een periode bij, net als Obama. Maar die was twee keer niks. Met Trump is het twee keer Bingo!

   1. EU kok

    Quote: Nou, dit (Trump werd tegengewerkt door minister en chef-staf)keur ik absoluut niet af.
    .
    Gevolgd door een lofzang op Trump.
    Lezen schijnt best moeilijk te zijn.

    1. Agios

     Interpreteren is blijkbaar nog moeilijker….

    2. Top

     Script voor Jabba, de huisglibber! En EU kock! Dus gewoon een nietszeggende onrendabele, met Narcistische trekken. Zielig voor mevrouw kock. Oh wacht even, er is niemand meer die er last van kan hebben, want die leeft al jaren in haar eigen leugen, namelijk, dat ze met een hamburgerflipper/schoonmaker te maken heeft. Arm mens.

 2. DidiMadloba

  Die mevrouw is gouverneur geweest van South Carolina – dan zit je echt in het diepe zuiden van de VS, waar ze aartsconservatief zijn.

  Dat ze Trumps buitenlandbeleid onderschrijft laat wel zien hoe dom ze is. Klimaat en Iran, die juffrouw is overal tegen. Maar DDS reaguurders zullen wel met haar weglopen.

  1. Tman

   dildo:
   Waarom wilde top politici in de VS, deze vrouw dan inlijven voor het gedachtengoed van links?
   Omdat dat ze onkundig zou zijn?
   En waarom werd ze algemeen gezien als serieuze tegenkandidaat van Donald Trump?
   Ja ja,domheid als troef!

  2. werikke

   hypocriet, als ze tegen Trump zou zijn geweest zou ze volgens jou gelijk hebben. Onpartijdig zijn is ook een kunst . Vooral het buitenlands beleid van Trump is prima. China waar de dictator Xi Jinping de scepter zwaait moest worden tegen gehouden ook militairen naar gebieden sturen waar ze alleen maar tegen de VS zijn is uitstekend. U wilt ook zeker andere mannen daar heen sturen ipv uw zoon (mocht u zoon hebben ) dat is nu probleem met die linksen die anderen de problemen willen laten oplossen terwijl ze alleen maar schreeuwen. Trump is een ondernemer en ziet de VS als een bedrijf (wat ook eigenlijk is ) En ja ik vond hem geweldig. Ook voor de gezinnen in de fly over states is die een verademing en niet voor de 15 dollar drinkende star bucks democraten die een hoop blaten maar niets produceren.

 3. Watcher

  Waar is Ritter?

 4. claus

  Geen echt nieuws, elke Trump sympathisant weet dat hij een eerzaam man is met de beste bedoelingen voor de VS!
  Het is een beetje te vergelijken met de situatie van Wilders in Nederland, met het grote verschil dat de PVV leider percentueel, niet zo’n grote hap uit electoraat heeft kunnen bemachtigen!
  Links demoniseert alles dat niet in hun straatje past, but “times are changing”.

 5. Anne Sophe Schillersdorf

  Wat een lelijk kop heeft die wijf ook. Om te kotsen! En trump is de veroorzaker van alle ellende. Gelukkig mag hij over een jaar oprotten

  1. Vit

   Vaginamonologen zijn het die jij voortbrengt meer zijn het niet, je weet wel dat geflubber als jij klaarkomt bij het vingeren.

  2. debontereus

   Nee jij zal er lekker uitzien met die dikke paardebek van je .
   Je doet je als heel wat voor maar indien je geen alter ego van de p*do bent ben je gewoon een lelijk dik vet wijf met een dikke vette kuif op jouw dikke paardenkop.
   Ik zie je al zitten bij jouw computertje elk half uur kijkend of jouw weekgeld al aangekomen is .
   Verder nog wat inhoudelijks te melden ?

  3. claus

   soppig,
   Laat het beoordelen van vrouwelijke “looks” maar over aan mannen, die hebben er meer kijk op!
   Een mooie, aantrekkelijke vrouw dus.

  4. Ben Venuti

   Trump als President zijnde zuipt uit jouw schedel nog bier en draagt van je botten nog knopen aan zijn jas.

   1. debontereus

    Ruige versie van mezzadra ?

  5. AS210854

   ASS, als je niet tegen een lelijke kop kunt, ga dan ook niet voor een spiegel staan.

  6. Jv

   ASS, nou nou….. ik dacht dat alleen de rechtsen scholden!
   Maar u kunt er blijkbaar ook wat van, zeker omdat deze vrouw de waarheid sprak en niet met het linkse zooitje, inclusief u dus, meeging.
   Dat past niet in uw straatje, niet?
   Maar ik vind het top dat nu eindelijk dat links politieke correcte zooitje een knip op de neus krijgt.
   En vwb uw uitlating van “ wat een lelijke kop heeft dat wijf ook” is zeer laag aan de grond. Maar dat krijg je als je bij gebrek aan tegenargumenten niet meer weet wat u moet zeggen!
   Deze vrouw is een plaatje om te zien en zal waarschijnlijk een veel mooiere “kop” hebben dan u! Kijk maar eens in de spiegel, dan zult u het verschil zien tussen een mooie “kop” en de varkenskop van u. JALOZIE?
   Hoeveel spiegels heeft u trouwens al versleten omdat ze uit elkaar knapten toen u er in keek?

  7. Agios

   Nou, ik zou met haar des morgens best een eitje willen tikken. Daar kan ik me bij jou niets bij voorstellen.

  8. werikke

   dat heb ik nu met jou . van mij mag je dood neer vallen . En ja meen het echt

  9. Cycle25

   Oprotten naar z’n volgende termijn van 4 jaar, dan kunnen we lekker op jou kotsen…4 jaar lang.

 6. debontereus

  @cockje met ck .
  Lul toch niet zo vent .
  De situatie met wilders komt akelig in de buurt .
  Wat dacht je ik zal direct maar een anekdote plempen à la de p*dofiel ?
  Stumper .

  1. EU kok

   DebonteKneus snapt nog steeds niet waar het knopje:Beantwoorden voor dient.

 7. Ritter

  Trump is vanaf het begin tegengewerkt door het politiek establishment.

  Daarbij kreeg het establishment hulp van de media waar Trump word gehaat. Iedere roddel over Trump word door de media breed uitgemeten. Om op deze manier Trump negatief neer te zetten.

  Dat blijkt ook nu weer uit het boek van Haley.

  Ondanks deze tegenwerking heeft Trump veel bereikt in de 3 jaar dat hij President is.

 8. Jumping

  Deze Trump wordt in Amerika gewaardeerd.

  Hij wordt op handen gedragen.

  Hij maakt al zijn verkiezingsbeloftes waar.

  Een kanjer als President hadden wij in Nederland maar zo’n kanjer als MP.

  Wij moeten het doen, met Rutte de persoon van het Cordonsanitair en de persoon die 1,4 Miljoen, eerlijke oprechte kiezers op de PVV, bij het grof vuil dumpte.

 9. Rosasolis

  Nu dat de Amerikaanse president verkiezing met de week dichter bij komt, verschijnt er dagelijks allerlei propaganda materiaal van zowel de Democraten als de Republicanen. De touwtrekkerij tussen deze partijen zal steeds vaker voorkomen gedurende de komende weken. De vernederende en uitscheldende commentaren zullen dagelijks op radio/TV, boeken, kranten, tijdschriften, en vele internet sites toenemen in Amerika.
  Gelukkig weten intelligent, nuchtere Amerikanen dat je niet moet op al deze sensatie rotzooi letten.
  Je kan veel beter je geld en je tijd op belangrijker dingen in je leven besteden. Ik wil wel weer enkele pres.-kandidaat debatten volgen, omdat zij een algemene beeld geven over hoe een partij nu denkt over belangrijke nationale en internationale zakken.
  Ik volgde het eerste debat van de Democraten, en was zeer onder de indruk van
  Elizabeth Warren. Die een briljant speaker over belangrijke zakken is, zonder enige uitschelden praktijken tegen wie dan ook. Deze bijzonder vrouw is recht door zee, zonder flauwekul.

 10. Beukman

  Donald heeft systematisch iedereen om zich heen die hem durfde tegen te spreken eruit gewerkt. Haley is zo’n beetje de laatste die nog over is. Een ongezonde situatie: een man in zijn positie heeft adviseurs nodig juist om hem constructief tegen te spreken.

  Ondertussen heeft Donald zijn eigen Deep State gecreëerd door als een volbloed nepotist zijn bloedverwanten belangrijke en verantwoordelijke banen te geven, en door in Ukraïne te proberen buiten de officiële kanalen om mensen achter zijn karretje te spannen door hen om te kopen en te bedreigen.

  Hierover worden inmiddels diverse werknemers en ex-werknemers van Donald aan de tand gevoeld. Normaal gesproken zou een president dit niet overleven. Donald is echter geen normale president. We kunnen er daarom niet zeker van zijn dat dit zijn ondergang wordt. Jammer, want de wereld is er sinds zijn aantreden bepaald niet beter op geworden.

  1. nml

   TEGENWERKEN staat er bekmannetje , tegenwerken voordat er iets gebeurd is. Goed gebruik bij linkse adepten

   1. Heinrich

    nml/
    Niet op hem reageren, dat vindt hij heerlijk.
    Hij lacht je recht in het gezicht uit!

   2. Beukman

    Tegenspreken, @nml, wat is daar moeilijk aan? Iedereen die de afgelopen jaren Tump tegensprak (wat dus iets anders is dan TEGENWERKEN) is eruit gewerkt of door Trump aan de kant gezet. Terwijl het toch echt een taak van een adviseur is om zijn baas tegen te spreken.

  2. Piet51

   Nikki Haley is ongeveer een jaar geleden vertrokken als VN-ambassadeur. Ze is nu lid van de Raad van Bestuur van Boeing. Waarom ze vertrok is nooit duidelijk geworden. Een dikke vriendin van Trump was ze nooit, maar ze staat ook bekend als een opportunistisch type. Er liepen wat geruchten over en onderzoekjes naar haar financiële handel en wandel. Bovendien zou ze financiële problemen hebben, maar ook een kans als presidentskandidaat, volgend jaar of over 5 jaar, zou ze niet laten lopen. Kortom kritische vragen alom, die ze niet met heldere antwoorden uit de wereld heeft geholpen.

 11. Lampje

  Ja, toen had hij nog mensen met realiteitszin om zich heen, hij heeft ze allemaal de laan uitgetrapt. Het blijft een mof.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.