Na Doutzen Kroes nu ook Lewis Hamilton bekeerd tot de Kerk der Domme Coronawappies: ‘Bill Gates liegt over vaccin!’

Het aantal beroemdheden dat er volledig koekwausmeningen over het coronavirus op nahoudt stijgt gestaag. Na Doutzen Kroes blijkt ook Formule 1-coureur Lewis Hamilton totaal de weg kwijt: hij suggereert nu dat Bill Gates, die voorop loopt in de strijd tegen een coronavaccin, een grote leugenaar is.

Met deze Instagram-post maakte Lewis Hamilton, de regerend Formule 1-wereldkampioen, aan dat hij het spoor volstrekt bijster is en is toegetreden tot de helaas nog altijd uitdijende groep coronagekkies. Doutzen Kroes heeft vorige week al een erelidmaatschap aangevraagd, maar ook de grote concurrent van Max Verstappen hard uit de bocht te vliegen:

Wellicht ten overvloede: maar Bill Gates is een held. Hij stelt zijn fortuin beschikbaar om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen, en is daarmee alvast medeverantwoordelijk voor het redden van misschien wel honderdduizenden levens in de toekomst. Geen geringe prestatie, maar complotdenkers halen Bill Gates door het slijk: ze denken dat hij het coronavaccin heeft ontwikkeld om geld te verdienen, nadat hij eerst ook zogenaamd het coronavirus bewust zou hebben losgelaten op de wereld.

In een variant op die zieke theorie wordt ook nog gesteld dat Gates de coronavaccins wil voorzien van een microchip om de wereldbevolking zijn wil op te leggen via kleine robots in ons lichaam. Ook zou er een relatie zijn met 5G.

Allemaal goed en wel om te lachen natuurlijk, die onzin. Maar voldoende mensen geloven die idioterie dus echt. Onder wie nu dus ook Lewis Hamilton, die Gates een “leugenaar” vindt, terwijl de techmiljardair overduidelijk een onderdeel van de oplossing is – en niet van het probleem. Hamilton heeft miljoen volgers op social media, die nu allemaal deze gare complotsoep voorgeschoteld hebben gekregen.

Nee. Verantwoordelijkheid nemen ziet er echt wat anders uit, ben ik bang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. NEXIT.

  tja , Gates is ook verre van zuiver daar kunnen we helder over zij. Paar miljoenen investeren om vervolgens miljarden te oogsten en domme slapers noemen Gates dan een deugmensch. Deze flessentrekker is niet in zijn eerste leugentje gestikt en hij weet hoe je 1 product meermaals verkoopt aan dezelfde consument

  Ten tweede komt er geen vaccin. Immers een muterend virus kan je niet bestrijden met een vaccin. Hebben we influenza al neer gesabeld of blijft de jaarlijkse griepgolf toch nog steeds een kostenpost voor de economie omdat een vaccin niet bestaat

  1. Antihedo

   “tja , Gates is ook verre van zuiver daar kunnen we helder over zij. Paar miljoenen investeren om vervolgens miljarden te oogsten en domme slapers noemen Gates dan een deugmensch.”

   Politiek rechtse mensen noemen dit handelen. Ik zie hier een zeer links standpunt. Niet gewend van NEXIT.

   1. NEXIT.

    laat ik nu net denken dat je onetisch bent als je met patenten op patienten je zakken vult. hebh je weer wat geleerd maar zal wel niet passen in je bevooroordeelde harses

  2. Original NL

   Q…Ten tweede komt er geen vaccin. Immers een muterend virus kan je niet bestrijden met een vaccin….
   Zo heb ik dat ook altijd begrepen…..je krijgt een vaccin tegen het virus van het jaar ervoor..en dat geeft geen garantie dat je geen griep krijgt.

 2. Oepsie

  Wie, had dat ooit gedacht? Ik geef de indianen altijd de schuld!

  1. Bullshit10

   Heel goed er moeten meer van dat lui zich uitspreken steeds meer artsen spreken zich uit maar durven niet en het openbaar zie oorlog reeds verloren
   En inderdaad het is vaker gezegt het is voor bill gats een verdien model .alhoewel hij hoeft het niet voor het geld te doen maar hij doet het voor de macht

   1. Antihedo

    Thierry zou trots op hem zijn.

    1. NEXIT.

     zelfs je moeder is niet trots op jou

   2. Blitzkrieg

    Bullshit10 :
    Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes
    h**ps://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/corona/gerenommeerde-forensische-arts-vernietigt-media-killer-virus-niemand-is-gestorven-aan-covid-19-zonder-eerdere-ziektes/

    1. Bullshit10

     Biltzkrieg
     Ik weet het maar helaas er zijn te veel bruikbare idioten die het nog niet weten

 3. CloVis.

  Geen commentaar

 4. Maurits Dekker

  Je hoeft niet hard kunnen rijden in een auto om een helder verstand te hebben.

  1. Gebande2

   Zo ist.

 5. SubTec

  Goed te zien dat er steeds meer bekende mensen door krijgen hoe belachelijk het is om de hele wereld in een lockdown te forceren voor een virus met een IFR van onder de 1%.
  Hetzelfde zie je bij de wetenschap gebeuren.

 6. Gekkehenkert

  Er zijn veel te veel mensen met belangen

 7. Adriaen

  Lewis Hamilton door de bocht.
  Wat kan die jongen rijden, hè?

  1. Oepsie

   Voor een fop-kleurling? Niet slecht nee. Maar dit soort uitingen zijn niet meer dan KUT! (kwalitatief uitermate teleurstellend)

   1. Mart

    KUT,kwalitatief uitermate teleurstellend,….ben er òòk enige tegen gekomen op mijn lange levenswandel.

 8. Meriadoc Brandebok

  Triest, deze afgang.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : De dag komt steeds dichter bij dat je alleen staat te roepen, met gepaste huichelaarij en stiekemheid zal je van het veld glibberen zodat niemand het echt zal opvallen, voordat je wegeglibbert bent zal ik je dan nu maar toespreken!

   1. Meriadoc Brandebok

    Het lijkt erop dat je iets met glibberen hebt, Blitzkrieg.

    Alles glibberig?

  2. Grasmaaier

   Brandebok is t.a.v. Bill Gates geheel te goeder trouw. Als doorgewinterde grefo is het voor hem niet moeilijk om in alle soorten sprookjes te geloven.

   1. Meriadoc Brandebok

    h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/waarom-bill-gates-een-grote-held-is-en-misschien-zelfs-een-nobelprijs-verdient/

  3. dosjenpeceta

   “Triest, deze afgang.”

   Je hebt een goed zelf beeld occultje

   1. Bloemkust

    Fisifisi.

 9. Gebande2

  En wie bepaald wie coronagekkies zijn. Bepaald Tim Engelbart dat?
  Of is deze opmerking ook weer een blok waard.

 10. Rene_K

  Beste Tim. Wellicht is het verstandig je eens in de Corona cijfers te verdiepen. De meesten kun je gewoon bij het RIVM en Wikipedia vinden. Vergelijk dan ook de cijfers met de griepgolven van de laatste paar jaar. Dan kom je er achter dat Doutzen en Lewis alles behalve dom zijn.

  Nee meneer Engelbart, het zijn niet die ‘domme’ mensen als Doutzen en Lewis waar we ‘wel om kunnen lachen’. Het zijn volgzame schapen als Tim Engelbart. Maar goed. Als je de man die in sommige Afrikaanse en Aziatische landen bekend staat als ‘Kill Bill’ zo vertrouwd, ben je natuurlijk helemaal vrij om straks gebruik te maken van zijn vaccin tegen deze ‘o zo vreselijke ziekte, waar we allemaal aan dood gaan’.

 11. Mart

  Velen zijn verbolgen want dragen van een mondkapje is”vrijheidberoving”.Tjonge ,en dit terwijl ze nog niet doorhebben al zo’n beetje geheel ingemetseld te zijn.Doe toch normaal en help dit virus te overwinnen.Doen wij hier òòk in Brasil ….mèt mondkapje en minder gemekker.

  1. Bullshit10

   Mart
   Ga je gang mar niemand houd je tegen als jij graag gemuilkorfd wil worden en onderdrukt wil worden door deze dictatuur prima maar als het enigzins kan werk ik er niet aan mee.
   Maar door dat gemekker van jullie die wel graag een muilkorf om wil hebben zal het ook wel niet meer zo lang duren dan zal dit ook wel zo verplicht worden wand het volk schreeuwt er om

   1. Original NL

    Q….Maar door dat gemekker van jullie die wel graag een muilkorf om wil hebben zal het ook wel niet meer zo lang duren dan zal dit ook wel zo verplicht worden……..
    Die kans is zeer groot…zoals er naar elke schreeuwende minderheid wordt gehandeld…..tenzij het tegen links gaat.

 12. erwin135

  heb ik dit gelezen zie ik dat Tim dit geschreven heeft een linkswappie .

 13. Jurre de Klok

  Bill gates wil wereldpresident worden. Daarom injecteert hy iedereen met een zender. De chemtrails zijn geheime tekens. Corona is maar een griepje stemp fvd en pvv.

  1. Bloemkust

   En jij bent TiTa Tovenaar. En de aarde draait niet om de zon.

 14. Beukman

  Wat gaan we nu krijgen: Bill Gates die Hamilton komt uitleggen hoe hij zijn stuur moet vasthouden?

 15. RvdBe

  Van Hamilton kun je dergelijke stompzinnige opmerkingen verwachten, Doutze had ik hoger ingeschat.

  1. Bullshit10

   Rvd
   Nee hoor het zijn zeer verstandige mensen ze krijgen een duim omhoog 👍👍👍

  2. andergeluid

   ik heb net een berichtje geplaatst voor Tim maar jij mag er ook een gaan halen
   ninefornews.nl/5-mensen-sterven-bij-test-coronavaccin-in-oekraine

   1. Piet51

    @andergeluid
    Het is wel heel erg anti-Amerikaans en onrust verspreidend nieuws uit het pro-Russische en dus anti-Amerikaanse deel van Oekraïne. Het type vaccin wordt niet bekend gemaakt, wel dat het om Amerikaanse virologen gaat. Zij zouden een volledig onverantwoorde test hebben uitgevoerd. Ze lijken verdwenen, want ze hebben blijkbaar niet kunnen helpen. Dus landen die “blind” iets hebben gekocht zouden nu nerveus moeten worden.

    Mijn conclusie, geheel voor mijn rekening: nepnieuws bedoeld om onrust aan te wakkeren in onze westerse wereld. Onbetrouwbaar dus en zeker niet iets om je ongerust over te maken of als bewijs tegen vaccinaties te gebruiken.

    1. NEXIT.

     enz

  3. andergeluid

   Hier Tim omdat jij zo graag een prikje wil en het allemaal niet gelooft .
   Wat deze man al teweeg heeft gebracht en daar moeten wij op vertrouwen ??
   BREAKING NEWS! Bill Gates werd in 2017 voor korte tijd India uitgegooid omdat door zijn vaccins tegen polio 500.000 kinderen verlamd raakten. Dit speelde in de periode 2000-2017. In die tijd kreeg ook het RIVM tientallen miljoenen van Gates om … een poliovaccin te ontwikkelen!20 apr. 2020

  4. dosjenpeceta

   De domme coronawappies zijn diegene die hun dikke vette harses in het zand blijven steken, ik ben geen Hamilton fan zeker niet maar hij heeft hier een punt…

 16. Bolland

  Niet mijn held, team Lewis

 17. jhak

  Weet je wat ook een grove leugen is dat Lewis racistisch bejegend wordt en gediscrimineerd wordt. Houd je bek z(kn)ielige flapdrol.

 18. andergeluid

  Hallo Tim Engelbart lees dit even ninefornews.nl/5-mensen-sterven-bij-test-coronavaccin-in-oekraine
  ga jij maar gauw een prikje bij ome Bill halen

 19. andergeluid

  Even ter herinnering omdat hij het goede met ons voor heeft
  Tim omdat jij zo graag een prikje wil en het allemaal niet gelooft .
  Wat deze man al teweeg heeft gebracht en daar moeten wij op vertrouwen ??
  BREAKING NEWS! Bill Gates werd in 2017 voor korte tijd India uitgegooid omdat door zijn vaccins tegen polio 500.000 kinderen verlamd raakten. Dit speelde in de periode 2000-2017. In die tijd kreeg ook het RIVM tientallen miljoenen van Gates om … een poliovaccin te ontwikkelen!20 apr. 2020
  en nu al deze misser ninefornews.nl/5-mensen-sterven-bij-test-coronavaccin-in-oekraine

 20. dosjenpeceta

  “maar Bill Gates is een held. Hij stelt zijn fortuin beschikbaar om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen,”

  Nee Tim, bill gates verdiend een fortuin aan de corona, sterker nog,

  Bill Gates: “Maar, voor de wereld in het algemeen geldt dat normalisering
  pas terugkeert als we de hele wereldbevolking hebben gevaccineerd…”

  Zogenaamde weldoener en filantroop bill gates is megalomane gek die geen fortuin uitgeeft maar de wereld wil vaccineren en wat denk je waar bill gates geld in heeft zitten? precies, bill gates heeft 6 of 7 fabrieken laten bouwen die bezig zijn met wereldwijde vaccinaties…
  Mensen met zoveel geld zijn een gevaar in deze wereld…

  1. Beukman

   Proest.

   1. NEXIT.

    enz

  2. combat le pelicule

   h**ps://www.ft.com/video/d6c22464-6dce-42eb-81d4-38e8b55d8c12

 21. Original NL

  Maar zoals iemand hier terecht opmerkte…na win 3.1 en win95 heeft gates het eea goed te maken…

  1. Beukman

   Zo is het. En eerlijk is eerlijk: de man is hard op weg.

 22. Buzz68

  Ik vertrouw de bedrijven en mensen die een vaccin ontwikkelen voor geen meter.
  Ik zal zeker geen vaccin nemen.

  1. combat le pellicule

   Een vaccin nemen is pure zelfmoord. Geldt ook voor de andere vaccins. Allemaal bedoelt om via 5G ons te besturen. Facisme.

   1. Piet51

    @combat le pellicule
    Via 5G mensen besturen? Zou moeten kunnen. Maar waar en wanneer komt die antenne dan? Inbouwen in je blinde darm zou een goed idee zijn en dat kunnen die nano-robotjes van Feringa dan mooi doen. Die dingen zijn waarschijnlijk al met dit doel ontwikkeld als essentieel onderdeel van het wereldwijde complot.

    Ik ben het ook 100% met je eens, dat al in de jaren vijftig men begonnen is om via het polio-vaccin invloed te krijgen op mensen. Computers bestonden nog nauwelijks, maar daar werd ik het diepste geheim, naar verluid onder een berg bij Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk, hard aan gewerkt. Daar staat ook de ark van het Joodse volk en heeft Jezus rondgelopen. Zo zie je maar, alles wordt uiteindelijk toch duidelijk.

    Of ook andere vaccins pure zelfmoord betekenen, weet ik niet zo zeker. Er wordt heel veel gevaccineerd tegen allerlei ziekten en verreweg de meeste mensen overleven dat gewoon en helemaal zonder klachten. Maar misschien maakt het uit als je het zelf neemt of dat een dokter je dat vaccin toedient, denk je ook niet?

    Ik vind het erg prettig om een conversatie als deze op dit niveau te kunnen voeren. Er wordt zoveel onzin geschreven over veiligheid en bescherming in van alles, dat er eindelijk eens duidelijkheid gegeven moet worden. Gelukkig heb jij dat inzicht en hou je het niet voor jezelf.

    1. Kretoloog

     Feit blijft dat de overheid miljoenen euro’s aan schadevergoeding heeft moeten uitkeren, toen bleek dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep zeer ernstige bijwerkingen had. Dit speelde in 2009.

     1. Piet51

      @Kretoloog
      Die miljoenen vallen gelukkig wel mee, evenals het aantal mensen met bijwerkingen: 5 miljoen euro en ongeveer 10 mensen met bijwerkingen. Ik heb niet meegekregen, dat deze zaak al helemaal afgewikkeld is v.w.b. de schuldvraag.

     2. Kretoloog

      Nog een feit voor Piet51

      “In 1986 heeft de Amerikaanse federale regering een Nationaal Vaccinatie Schade Compensatie Programma ingesteld (NVICP). Dit om mensen te compenseren die ernstige reacties op de vaccinaties krijgen. Het NVICP-fonds heeft daarvoor 3,75 miljard dollar in kas. Dit fonds heeft tot op heden 4 miljard dollar aan vaccinatie schade uitgekeerd”.

      In de VS 4 miljard aan schadevergoedingen als gevolg van bijwerkingen door vaccins: dat is geen kattenpis !

     3. Piet51

      @Kretoloog
      Dat is heel netjes van de Amerikaanse regering. Zou Nederland ook moeten doen. Maar ken jij één medicijn, dat geen enkele bijwerking, niets en op niemand, heeft? Dergelijke medicijnen zijn er niet, zelfs paracetamol kent bijwerkingen. In de Amerikaanse samenleving betaal je al gauw miljoenen aan schadevergoeding, ook al kun je er weinig aan doen, zoals bij een bij 1:1.000.000 voorkomende bijwerking. Zoiets zul je nooit vóór de introductie ontdekken. Vandaar dat fonds. Het heeft helemaal niets te maken met de onveiligheid van medicijnen of vaccins.

    2. Beukman

     🙂
     Een complottheorie bouwen heeft veel weg van fuga’s componeren of een sjaal breien.

     1. Piet51

      @Beukman

      Ik vind die sjaal het moeilijkst. 😉
      Een complottheorie is niet zo moeilijk als er maar een sterke geheime component in zit. Dat blijft er altijd wat te raden en te interpreteren over en ziedaar, je complot. Iets dat geheim is kan van alles zijn en als niemand het erover heeft of dit bevestigt is dat dus het bewijs dat er een geheim complot is. Zo worden veel theorieën bewezen; een cirkelredenering noemt men dit.

    3. Piet51

     @combat le pellicule
     Ik zal je een geheim vertellen, maar dat moet dan wel echt geheim en onder ons blijven. Daar in Zuid Frankrijk bij Rennes-le-chateau in het Katharenland heeft Jezus na zijn opstanding geleefd met Maria Magdalena. Dan Brown werd erdoor geïnspireerd voor zijn bekendste boek, De Da Vinci Code.

     Maar nu is bewezen, dat Jezus er terug is en wel in de persoon van Bill Gates. Hij wil nu nog proberen te herstellen, wat 2000 jaar geleden niet helemaal gelukt is. Ik heb bewijzen van de soort die Bullshit10 ook heeft voor “zijn” theorieën, maar niet wil onthullen. Jaap Rameijer heeft in zijn boeken over zijn onderzoeken en de resultaten ervan geschreven en deze verschijnselen dus met eigen ogen gezien. Onder een berg moet ook de Ark des Verbonds van het volk Israël verborgen zijn. Hij schrijft nergens, dat het om Bill Gates gaat, maar dat lijkt me de enige die vandaag in aanmerking komt.

     Rameijer is zeker een autoriteit, want hij was toen hij jaren geleden nog in Nederland woonde (en ik hem goed kende) een bekende bestuurder in de onderwijswereld aan diverse HBO-instellingen. Dus hij kan onderzoeken, nadenken, interpreteren, hij schrijft heel sterk heel dikke boeken.

     En wat doet Bill Gates nu? Niet mensen doden met vaccins en chips natuurlijk, want dat past niet bij zijn herstelopdracht. Hij probeert de mensheid te redden van het grootste kwaad, dat denkbaar is, met een levens reddend vaccin tegen corona. Dit moest ik even kwijt, doe ermee wat je goeddunkt.

     1. NEXIT.

      enz

 23. Peet64

  Het komt op zijn zachtst gezegd vreemd over dat je een stichting runt die onderzoekers steunt om een vaccin te vinden. Als ze dit dan vinden kan dat in door jouw bedrijf gefinancieerde fabrieken geproduceerd worden. Vervolgens speel jij ineens de expert zonder enige medische opleiding die de wereld vertelt dat ze gevaccineerd moeten worden en iedereen geloofd wat Bill Gates zegt omdat……….?

 24. polleke67

  Wat een objectief stukje journalistiek! Doutzen en Lewin worden afgespiegeld als wappies, zonder enigszins onderzoek te doen. Dit is een journalist en hoofdredacteur onwaardig…..

  1. Bloemkust

   En al die leiperds die geloven dat Bill Gats binnenkort de nieuwe Borg uit Star Trek gaat creëren
   om een machtsgreep van de Bilderberggroep voor te bereiden zijn zo ongelooflijk gehersenspoeld & vergiftigd door al die YouTube Alex Jones-ratten dat zelfs de Neanderthalers van vroeger zich kapot zouden schamen.

   1. combat le pelicule

    En wesley sluit het uit nou dan ben je pas dom

 25. AntiPartijKartel

  Ik weet niet wat waar is of niet.
  Ik weet wel dat Bill Gates een computer entrepeneur die er heel veel voor over had om concurrentie buiten te houden met zijn browser. Is niet gelukt.
  Wat ik niet begrijp, is de enorme invloed die hij met zijn Microsoft dollars heeft in de medische wereld. Op zijn minst mag je aan zijn filantropie twijfelen en als je wat meer graaft, zie je dat zijn vader ook al “interesante” denkbeelden had. Tevens is de voorzitter van de WHO een stroman van Gates en zo kun je doorgaan.

  Er bestaat geen gratis geld en een steenrijke filantroop met teveel belangen overal in een sector waar hij geen ervaring in heeft, is gewoon verdacht.

  Ik geloof niet in filantropie van de rijke mensen. Waar rook is, is vuur

  1. NEXIT.

   Er is een grote uitslaande brand. Helaas zitten we in GRIP RIJK waardoor de macht weer terecht komt bij de pyromaan van de brand

 26. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als het maar reaguurders oplevert ! HAHAHA !
  Beetje erg doorzichtig… Of niet natuurlijk ?!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.