Column Frits Bosch: Trump is bezig aan een inhaalrace

Tot voor kort konden we geen stuiver geven voor Trump’s kansen voor herverkiezing. Maar de 14 procentpunten voorsprong van Joe Biden smelt als sneeuw in de zon. Trump’s achterstand is nog slechts vier procent, 52 tegen 48 met de debatten aanstaande in september, Trump’s sterke punt. Waardoor deze ommekeer? De bevolking is BLM meer dan zat en Democraten hebben het daar laten liggen. Heeft Trump verkeerd aangepakt? Valt wel mee, percentueel minder doden dan bij ons en de economie staat in de plus tegen over – 8,5% in het tweede kwartaal 2020 de Nederlandse economie. 

Joe Biden en Kamala Harris willen de politie weliswaar niet defunden, maar wel reduceren. Steeds meer gekleurde mensen zijn de antifa ‘white trash’ retoriek beu en zeggen nu “walk away from the plantation”. En “het wordt tijd dat we onze historie omarmen, maar wel achter ons te laten naar de toekomst”. Een knielende Biden past niet bij die boodschap. Voorts willen Democraten wapens verbieden en inzamelen. Vooral de zichzelf zwaar bewapenende zwarte gemeenschap is niet enthousiast over dat voorstel. Overigens scoort Trump lang niet slecht bij de gekleurde gemeenschap, hij heeft veel meer voor hen gedaan dan Obama die hen zwaar teleurgesteld heeft. 

Kamala Harris als ‘running mate van ‘sleepy Joe’ blijkt toch niet zo’n goede keuze te zijn. Ze is elitair,  thuis in Californië, Silicon Valley en Hollywood. In de primaries kreeg ze onvoldoende de stem van de gekleurde bevolking en het ziet er niet naar uit dat dit nu anders zal zijn. Ze is mooi, vrouw, Indiase afkomst en Afro afkomst, drie diversiteitspunten. Dementerende Joe ging dus voor identity politics. Hij koos niet voor kwalitatief de beste, maar voor de voor zijn verkiezing meest LHBTG gunstigste. Harris verandert nogal eens van gedachten. Ze wordt een Flip Flop genoemd. Ze verwijt Trump dat hij alles wat de regering Obama voor elkaar gekregen heeft, afgeschaft heeft. Naar mijn mening spreekt dat enkel in het voordeel van Trump. 

Obama lijkt een charmante man, maar hij was een bar slecht president. Na de acht jaar van zijn presidentschap heeft hij het land in een desolaat slechte conditie achter gelaten. Aan het einde van zijn presidentschap was de tweespalt in het land gigantisch, deze erfenis liet hij aan Trump. “Yes we can!”, but you did not!”. En dan Hillary Clinton met ‘deplorables’! Identiteitspoiltiek en een weerzinwekkende elitaire houding. Geen wonder dat de zwarte bevolking op Trump stemde. Opmerkelijk is dat Obama Joe Biden een zeer slechte keus vindt “don’t underestimate Joe’s ability to f*ck things up”. Vandaar ‘Joe in the basement’. Daar zal hij in september toch uit moeten komen en zal blijken in welke mate hij dementerende is. Joe Biden is een oude visieloze man. Het is zo tekenend voor links: volledig uitgepraat, zich enkel afzettend tegen die ‘boze’ populisten. Het enige wat Democraten verenigd is de afkeer van Trump. Hoe leeg kan het daar worden? 

Obama was een charismatische praatjesmaker, maar verre van een doener. Trump is een onvermoeibare doener. Trump was het resultaat van Obama’s inertie en ondersteuning van het establishment. Verwijten moeten Democraten vooral zichzelf maken. Een land krijgt de regering die het verdient. Ga eens een kijkje nemen in de getto’s van de grote steden aldaar. Zie de verschrikkelijke drugsverslaving, armoede, ellende en uitzichtloosheid, vooral van de gekleurde bevolking. Dat is al decennia fout gegaan en los je niet in vier jaar op, maar het gaat geleidelijk aan beter. 

Nederland, de EU zit in het ‘frame’ van ‘ik ben links, populisme is slecht, Trump is sowieso slecht, wat hij ook doet’. In Nederland heb ik nog nooit iemand iets positiefs over Trump horen zeggen. Voer voor psychologen. Het was de hoogste tijd dat in de VS iemand eens goed aan de slag zou gaan. Trump is daarvoor de juiste man, met natuurlijk nogal eens wat botte uitglijers. 

Trump heeft ongelooflijk veel goeds gedaan: totalitair China aanpakken naar een ‘level playing field’. Nu een deal tussen UAE en Israel bewerkstelligd, wat zeker nog geen definitieve oplossing is voor de Midden Oosten problematiek, maar het is een stap in de goede richting. Gekleurde bevolking ondersteund, economie gestimuleerd, ondeugdelijk Obamacare weg, immigratie afgegrendeld. Voor iemand van 74 jaar toont Trump een onwaarschijnlijke werklust. Mocht het toch Sleepy Joe en Flip Flop Kamala worden, dan gaat de VS flink naar links. Identity politics komt dan ‘all over the place’! Dit zou zeer slecht nieuws zijn voor de VS, maar ook voor ons. Hup Trump! Four more years!

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Gebande3

  Ik schrok van de constatering .
  Toen drong het tot mij door dat Fritz de bedenker was.
  Een hele geruststelling.

  1. Chee

   @gebande u kunt zo als clown aan de slag ,je hoeft er niks voor te doen.

 2. Reinoud van Gelre

  Al is Trump nog zo’n domme muppet, hierin heeft Frits Bosch gelijk:

  “…Mocht het toch Sleepy Joe en Flip Flop Kamala worden, dan gaat de VS flink naar links. Identity politics komt dan ‘all over the place’! Dit zou zeer slecht nieuws zijn voor de VS, maar ook voor ons…”

 3. NEXIT.

  Ondanks al het geblaat van iedereen en de achterlijke verslag leggingen van onwetende is de gemiddelde belasting betalende werkende Amerikaan erg blij met Trump.

  Overigens is Trump nog steeds de Amerikaanse president die geen oorlog gestart heeft tijdens zijn regeer periode.

  Gelet op de kwaliteiten van zijn concurenten heeft Trump erg weinig zorgen

  1. JochemX

   @Nexit, kleine aanvulling. De peilingen in de VS bleken bij de vorige verkiezingen volstrekt onbetrouwbaar en onbetrouwbaar in het voordeel van Trump wel te verstaan. Trump gaat met twee vingers in zijn neus winnen. Het weigeren afstand te nemen van de “defunding” van de politie is de laatste nekslag voor de democraten.

 4. Meriadoc Brandebok

  “Valt wel mee, percentueel minder doden dan bij ons en de economie staat in de plus tegen over – 8,5% in het tweede kwartaal 2020 de Nederlandse economie.”

  Frits liegt hier dat het gedrukt staat. Percentueel zijn er meer doden in de VS dan in Nederland en percentueel loopt de Amerikaanse economie achter op de Nederlandse economie.

  De feiten:

  VS doden p/1m
  524
  NL doden p/1m
  360

  Tweede kwartaal 2020 VS economie:
  9,5% krimp
  Tweede kwartaal NL economie:
  8,5% krimp

  Met andere woorden: Trump heeft er een rotzooi van gemaakt en Nederland doet het beter. Maar Bosch liegt natuurlijk om zijn idool er beter van af te laten komen. Anders is zijn gejok niet te verklaren.

  Komisch, eigenlijk, dat uiterst rechts hier zowat smeekte om een Trump, maar dat de crisis heeft aangetoond hoezeer Rutte het beter deed dan Trump.

  🤷‍♂️

  1. Henk42

   Het aantal mensen dat is overleden aan de gevolgen van Covid-19 zegt in absolute zin natuurlijk niet zoveel. Daarom heeft Johns Hopkins University, die al vanaf het begin van de crisis de besmettingscijfers nauwkeurig bijhoudt, een overzicht gemaakt waarin het aantal doden per 100.000 inwoners wordt vergeleken.

   Gek genoeg, staat België en niet Italië of de VS bovenaan. Er zijn tot en met 28 april 47.000 besmettingen in België en meer dan 7.000 doden. Dat komt neer op 64,18 doden per 100.000 inwoners. Ter vergelijking: in het zwaar getroffen Italië en Spanje ligt dit cijfer op respectievelijk 45,27 en 50,98 per 100.000 mensen. De VS heeft weliswaar meer dan een miljoen besmettingen. Per 100.000 inwoners zijn er ‘slechts’ 17,84 overleden. Nederland dat niet in onderstaande tabel is opgenomen staat op een zesde plaats met een cijfer van 26,5 per 100.000 inwoners

   @brandewijn heeft altijd zijn eigen Bezopen cijfertjes verzonnen.

   1. Steiner

    Niet voor niets het lulletje van DDS.

   2. Meriadoc Brandebok

    Henk42, dat is een artikel uit april. Mede door het wanbeleid van de Amerikaanse overheid, zijn er inmiddels al veel meer doden gevallen. Sla de World-o-meter er maar eens op na. De cijfers heb ik niet verzonnen.

  2. NEXIT.

   brandende bok is weer selectief in haar weergave

   Als het gaat om maatregelen tegen corona moet dat omdat we meer dan 10.000 doden hebben als ze cijfers wil weerleggen gebruikt ze de 6100. Linkse selectieve statistieken blijken zeer flexibel

  3. Grasmaaier

   Brandebok weet donders goed dat de economie van Nederland totaal onvergelijkbaar is met die van de USA. En 1 procentje verschil is ook niet echt om over naar huis te schrijven.

   Brandebok kan het niet hebben dat Frits Bosch in de grote lijn helemaal gelijk heeft.

   1. Meriadoc Brandebok

    Grasmaaier weet drommels goed dat niet ik de vergelijking trek, maar Frits Bosch deze vergelijking maakt. En Frits liegt als hij zegt dat de Amerikaanse economie achterloopt op de Nederlandse: de Nederlandse loopt voor op de Amerikaanse. Hij liegt nog eens als hij beweert dat de VS percentueel minder doden heeft.

    Ik denk dat je het niet kan hebben dat de Amerikaanse Trump-regering het slechter doet dan de Rutte-regering.

    1. Meriadoc Brandebok

     achterloopt = voorloopt.

     1. Kretoloog

      Typisch Brandebok: Weet het verschil niet tussen voor en achter, onder en boven, links en rechts.

      Het kleutertje gaat nu ook al de Nederlandse economie vergelijken met die van Amerika. Dat is zoiets als een muis vergelijken met een olifant.

      Maar ga lekker door met stampen, bokkelulletje!

   2. Meriadoc Brandebok

    Grasmaaier is weer verdwenen.

  4. DubbelZout

   Sterker nog: al zou zijn eigen vrouw even lekker by the pussy gegrabt worden door Trump stond ie hier nog te klappen
   Op een gegeven moment is de blinde haat tegen “links” zo groot geworden dat het niets meer uitmaakt
   Onze vriend Ritter is er ook zo 1

   1. Meriadoc Brandebok

    Klopt, in dat geval halen de feiten niets meer uit.

    Schaamteloos wordt hier de boel bij elkaar gelogen.

    Je wordt belazerd waar je bij staat.

 5. Kretoloog

  Wat ik ook van Trump vind…of van Biden…of van Obama, het zal geen enkel verschil maken. Ik heb geen stemrecht voor de Amerikaanse president, en dan houdt het simpelweg op.

  Onder Trump zijn de VS geen oorlog begonnen. En dat vind ik zeer positief. Zijn voorganger Obama wel, dus die scoort daarmee sowieso lager.

  Obama was een praatjesmaker, merkt Frits zeer terecht op. En met die praatjes heeft hij niets bereikt. Het past wel bij een Democraat, want de vorige democratische president Bill Clinton was ook al zo’n praatjesmaker. Als hij zich niet meer zeer jonge meisjes vermaakte…

  1. Eminem2

   Welke oorlog heeft Obama precies begonnen?
   Afghanistan en Irak zijn onder Bush begonnen, hoewel van Afghanistan ook gezegd kan worden dat de Taliban zelf het eerste schot gelost heeft door Al-Qaeda dat de VS aanviel daar te laten verblijven.
   Doelt u misschien op de incidentele bombardementen op Syrië toen een gifgasaanval aan Assad werd toegeschreven?

   1. Cycle25

    Libië is naar de kloten geholpen door Obama/Clinton.

    1. Eminem2

     Libië verkeerde al in een staat van burgeroorlog. Alleen dreigde Khadaffi die te winnen. Toen heeft het Westen inderdaad ingegrepen. Ik meen me alleen te herinneren dat het de Franse president Sarkozy was die daarin een hoofdrol speelde.

   2. Kretoloog

    Obama is oorlogen gestart in Syrië, Libië, Pakistan en Somalië.

    Obama is de meest oorlogszuchtige president die Amerika ooit heeft gehad. In dit artikel wordt dat netjes uitgelegd: http.://www.bnr.nl/opinie/bernard-hammelburg/10306601/oorlogspresident-obama

    1. Eminem2

     Ik ben zeker geen grote fan van Obama, doch de kritiek op hem moet wel aansluiten bij de feiten.

     Syrië en Libië verkeerden al in staat van burgeroorlog voordat het Westen zich daarin mengde. Dat de VS in Syrië wat hielp tegen ISIS kan in alle redelijkheid moeilijk als het “beginnen van een oorlog”. Als hij niets tegen ISIS gedaan had, dan zou hem dat pas echt te verwijten zijn geweest.

     In Pakistan heeft de VS Osama bin Laden uiteindelijk weten te achterhalen. Om dat nou een “oorlog” te noemen? En wat was het alternatief: Osama gewoon laten zitten en de kans geven om te ontsnappen?

     In Somalië ging het om de strijd tegen Al-Shahab, een soort plaatselijke Al-Qaeda of ISIS. Na wat Googlen vond ik terug dat daar onder Obama enkele honderden Amerikaanse militaire adviseurs samengewerkt hebben met troepen van Afrikaanse landen om tegen islamitische extremisten te vechten. Ook daarbij lijkt niet echt de benaming “oorlog” te passen. Dit lijkt weinig meer te zijn geweest dan een uitbreiding van de onder G.W. Bush gevoerde “war on terror”.

 6. Vrijedenkert

  Sleepy Joe is een oude dementerende zak hooi die zich in een kelder heeft opgesloten, die overwinning voor Trumf zal niet zo heel moeilijk zijn…

  1. lucinde

   In de USA hebben ze al bewezen dat ze een idioot in het witte huis kiezen, dus Biden maakt nu zeker een grote kans

   1. Henk42

    lucinde 14 minuten geleden Beantwoorden
    In de USA hebben ze al bewezen dat ze een idioot in het witte huis kiezen, dus Biden maakt nu zeker een grote kans.

    Klopt Obama de luie oorlogs voerende neger en Bill Clinton naar het schijnt p@dofiel dat zijn er 2 ipv 1.

  2. Koolvis

   @Vrijedenkert,…Hij zal dat ook zelf niet meer willen, hij oogt vermoeid en zijn speeches zijn een marteling voor hem. Trump krijgt een koliek bij de gedachte alleen al. Weer met Kim aan de gang… En het verdomde hek met Mexico.

  3. Antihedo

   Trump is een dementerende narcistische ouwe zak die verstrikt is geraakt in zijn eigen leugens. Zelfs Fox wijst hem nu af en toe op de onzin die hij uit kraamt. Zelden een politcus gezien met zo weinig dossierkennis.

 7. lucinde

  Duidelijk wat de schrijver van Biden vindt, daar kan ik me ook wel in vinden.

  Nu is Frits Bosch ook al op leeftijd, is hij ook dementerend?
  Wat is dat voor onzin wat hij schrijft?

  Geen een poll, ook Fox niet die een comeback van Trump aankondigen.

  Een klok heeft 2x per dag gelijk, maar op dit moment lijkt dit stukje helemaal nergens op.

  1. JochemX

   En iedere poll voorspelde dat Hilary met ruime cijfers zou winnen. Pollens!

 8. Ernest Stern

  “Dementerende Joe”

  Frits Bosch dementeert misschien niet maar hij spoort ook niet.

  1. Grasmaaier

   Mooie, sterk inhoudelijke en goed beargumenteerde reactie. Bravo!

  2. Kretoloog

   Stagiair Ernest doet ook weer zijn plasje.

 9. Gascoine

  Biden maakt géén alerte, geestelijk fitte indruk, het lijkt alsof hij niet helemaal op deze wereld verkeerd!
  Misschien beginnende Alzheimer?

 10. Ritter

  Trump heeft veel bereikt in de 4 jaar dat hij President is………………..ondanks de enorme tegenwerking van de media en Hollywood.

  =================

  De drie grote avondnieuwsuitzendingen zijn maar liefst 150% negatiever over Trump dan over Biden

  Uit een onderzoek van het Media Research Center is gebleken dat de drie grote nieuwsavonden op het netwerk 150% negatiever waren over Trump dan Biden in de maanden juni en juli.

  Dit is geen verrassing in het tijdperk van zoveel Trump-haat die wordt omarmd door de media en de democraten. Ze hebben er alles aan gedaan om Trump negatief neer te zetten in de media

  Maar naarmate we dichter bij november komen, zien we dat democraten en de media zelfs nog meer nepschandalen aanjagen, terwijl ze hun inspanningen opvoeren om kiezers tegen Trump te keren. Als hij uiteindelijk deze verkiezing wint, zal er gezegd worden dat Trump echt iets opmerkelijks en historischs heeft bereikt.

  ht*ps://www.foxnews.com/media/evening-newscasts-150-times-more-negative-trump

 11. Ritter

  Kimberly Klacik (Afro Amerikaan) brengt een video uit over waarom mensen in Baltimore moeten stoppen met stemmen voor de Democraten.

  ht*ps://twitter.com/kimKBaltimore/status/1295461903268040707

  1. lucinde

   Wie is dat? Dat mooie meisje dat net nog vernietigend is verslagen door de illustere Kweisi Mfume?

 12. Piet51

  Er zijn veel polls te vinden, maar geen enkele laat een verschil van slechts 4% zien. Bij alle mij bekenden is het verschil meer dan 9% in het voordeel van Biden. Bovendien scoort Trump verreweg het slechtst als je het vergelijkt met de vorige zittende presidenten.
  Daarom ben ik erg benieuwd naar de bron van Frits Bosch.

  1. Ritter

   Piet51

   Op dit tijdstip van het Presidentschap van Obama had Obama overgeveer dezelfde approval rating dan Trump.

   Zie de grafiek. Zet u muis op de grafiet ( die met de gezichten van Trump en Obama) en zie de procenten.

   ht*ps://www.rasmussenreports.com/public_content/current_events/politics/prez_track_aug17

   1. Ernest Stern

    Rasmussenreports vertonen altijd een sterke bias ten nadele van de Democraten.

    Trump baseert zich graag op Rasmussen omdat hij daar meestal het gunstigste scoort.

    1. NEXIT.

     enz

   2. Piet51

    @Ritter
    Kijk hier eens: projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/?ex_cid=irpromo voor een iets ander beeld. Kijk vooral ook naar de overige vergelijkingen.

    1. DubbelZout

     Bederf het nou niet 😀

    2. NEXIT.

     enz

   3. lucinde

    Het stelt Ridder en co. gerust dat de polls het 4 jaar geleden helemaal goed hadden, maar dat je met miljoenen minder stemmen toch president kan worden.

    Die fout maken ze nu niet meer. Helaas voor u.

    Houdt u vast aan die strohalm dat Trump nog gaat stunten of dat Biden
    Een pak stroopwafels op rekening van de Democraten heeft gedeclareerd.

 13. George Knight

  De auteur strooit met zoveel desinformatie, dat het lastig is waar te beginnen. Het is jammer dat Frits Bosch geen poging doet om de situatie te verduidelijken, maar klaarblijkelijk bewust een misleidend beeld van de realiteit geeft. Daar heeft de lezer van DDS die geïnformeerd wil worden niets aan. Ik ga de hoofdpunten van kritiek langs. Men kan zich overigens alleen maar afvragen uit welke duim Bosch zijn schijnwerkelijkheid zuigt en waarom DDS deze aantoonbare onzin publiceert.

  De achterstand van president Trump in de peilingen is gemiddeld nog steeds zo’n 7 tot 8%. De peiling van CNN die een verschil van 4% meet wordt door deskundigen niet als representatief gezien, maar als een outlier, een afwijking.

  De gezaghebbende statistische nieuwssite FiveThirtyEight van journalist Nate Silver voorspelt dat Joe Biden een kans van 72 tegen 27 heeft om in november 2020 tot president te worden gekozen. Dat vertaalt zich in 323 tegen 215 Electoral Votes voor Biden. Zeker is echter niks, het is nog lang tot 3 november 2020. Maar op dit moment wijzen alle peilingen erop dat Trump kansloos is.

  De bevolking is BLM niet zat, maar steunt de antiracisme beweging. Dat is een tamelijk stabiele meerderheid die niet afneemt. Volgens onderzoek van Monmouth University beschouwt zo’n 76% van de bevolking racisme als een groot probleem. Dat is een forse toename van 26% vergeleken met 2015. Ofwel, de uitgangspunten van Trump om electoraal te kunnen profiteren van racistische uitspraken of kritisch te zijn op de antiracisme-beweging is fundamenteel slechter dan in 2016.

  Wat Bosch bedoelt met zijn uitspraak dat Trump het goed heeft gedaan met ‘minder doden dan bij ons’ is onduidelijk. Maar als dat over de COVID-19 pandemie gaat, dan klopt deze observatie niet. De VS heeft op dit moment meer dan 170.000 doden als gevolg van deze pandemie, dat zijn proportioneel meer doden dan in Nederland of in andere westerse landen. Trump verkeert op voet van oorlog met zijn eigen medische deskundigen met als gevolg een volkomen mislukte bestrijding van COVID-19.

  Economisch heeft Trump niet kunnen leveren wat hij beloofde. Daarmee heeft hij ook zijn sterkste wapen uit handen laten slaan. De groei van het BNP is in het tweede kwartaal van 2020 met 32,9% (op jaarbasis) gedaald. Dat is de hoogste afname in 75 jaar. De werkloosheid is hoog en een aantal van liefst 56,2 miljoen Amerikanen zocht in juli 2020 ondersteuning vanwege werkloosheid.

  Werkloosheid en een haperende economie zijn geen aanbeveling om op Trump te stemmen. Daarbij komt de harde opstelling van de Republikeinse Senaatsfractie die weigert om de steunmaatregelen van het eerste pakket voort te zetten.

  Joe Biden en Kamala Harris hebben niets met de zogenaamde antifa-beweging te maken. Ze nemen er afstand van. Dat zou ook niet logisch zijn omdat zowel Biden als Harris gematigde Democraten zijn die niks van The Squad of de links-radicalen moeten hebben.

  Trump scoort slecht bij de gekleurde gemeenschap. Volgens een recent PEW-onderzoek heeft hij zo’n 11% steun onder Afro-Amerikanen. Biden heeft hier een marge van +81%. Trump heeft totaal niks voor de gekleurde gemeenschap gedaan. Of het moeten de spaarzame zwarte miljardairs en sponsors van hem zijn die hij een belastingvoordeel heeft gegeven door de invoering van een nieuw belastingstelsel dat de rijken bevoordeelt.

  Kamala Harris komt uit California en is daar senator. Dat is een veilige Democratische zetel in een staat met een Democratische gouverneur die over haar vervanging gaat. Andere Democratische senatoren in staten die minder uitgesproken Democratisch waren hadden daardoor het nadeel om vice-president te worden omdat daardoor de gooi naar de meerderheid in de Senaat door de Democraten bemoeilijkt werd.

  Kamala Harris wordt door de overgrote meerderheid van meer dan 90% van de Democraten enthousiast gesteund. De Democraten opereren hoe dan ook tamelijk eensgezind in hun steun voor Biden. Ze zien haar als een gekwalificeerde, stevige kandidaat die het bijvoorbeeld vice-president Mike Pence in de vice-presidentiële debatten aardig moeilijk kan maken.

  Bosch laat zich kennen als iemand die nauwgezet de talking points van Trump volgt door president Obama en Hillary Clinton erbij te halen. Maar teruggrijpen naar het verleden toont een gebrek aan argumenten. Het is nu 2020 en niet 2016.

  Trump laat zich kennen als een gevaar voor de democratie, de grondwet, het welzijn én het leven van gewone Amerikanen. Hij werkt samen met het Kremlin om door kiezersonderdrukking, fraude en misleiding de verkiezingen te stelen. Want normaal kan hij niet winnen. Vele Republikeinen zeggen voor Joe Biden te stemmen omdat ze het ermee eens zijn dat Trump alleen het belang van Trump dient. Niet dat van zijn land, dat van zijn bewoners en zelfs niet van zijn partij.

  Het is een raadsel waarom een commentator van DDS meent Nederlandse lezers zoveel onwaarheden op de mouw te moeten spelden. Denkt hij dat die lezers gek zijn en zijn desinformatie geloven? Enfin, een ding maakt het duidelijk, DDS en Frits Bosch zijn er niet om de lezers te informeren, maar om ze te desinformeren. DDS laat zich weer eens kennen als een politiek platform. Met journalistiek heeft dat niks te maken. Goed dat het weer eens bevestigd wordt. De verdienste van Frits Bosch is zijn misleiding. Hij is een prima sprookjesverteller.

  1. Kretoloog

   Voor een historicus komt George Knight er wel laat achter dat DDS een politiek blog is. Maar ja, historici zijn dan ook mensen die alles 50 jaar later beleven. George moet nu zo ongeveer in 1970 leven.

   1. Rood

    En… geen bronvermelding.

  2. Rene van der Grijp

   Ridder Sjors, typt z’n vingers weer blauw.

   Hoe langer zijn epistels zijn, hoe minder indruk ze maken.

   1. Meriadoc Brandebok

    Knight fileert het artikel van de Jokkende Jokkebrok haarfijn en Rene druipt snel af.

 14. gargamel

  Gedurende deze 50 jaar is de praktijk van beide ouders die werken en 3 banen hebben in de Verenigde Staten geïntroduceerd, de standaard is de afgelopen 30 jaar niet verhoogd, onderwijs en medische diensten hebben astronomische prijzen bereikt. Aan alle kanten worden oorlogen gevoerd, armoede is niet uitgeroeid. Het gemiddelde mag dan verhoogd zijn – maar in het voordeel van die 1%, terwijl 99% in alle opzichten is gezakt. Dus het maakt niet uit wie de verkiezingen zal verliezen of winnen, Bilderberg zal ze zeker niet verliezen.

 15. evil knievel

  Dit wordt,met 2 vingers in de neus,weer 4 jaar met “the saviour,”Trump aan t roer!😁
  Dus na 4 jaar,nog meer vooruitgang!!👍🏼😜
  YOU GO TRUMP,GRAB M ALL BY THE PUSSY!!!👊🏼😁
  Hplk krijgen we hier ook ns echte Men with balls!!🙏🏼

 16. Ernest Stern

  “Valt wel mee, percentueel minder doden dan bij ons”

  Frits Bosch is een ergerlijke leugenaar. In Nederland stierven 360 per miljoen inwoners mensen aan het Corona-virus, in de V.S. 526, met de aantekening dat er daar dagelijks 1000 doden bijkomen.

  1. Meriadoc Brandebok

   Klopt.

   Frits Bosch, de jokkende jokkebrok

   1. lucinde

    Frits is al aardig op leeftijd en maakt een wat afwezige indruk,
    Voor de meeste idioten voldoende symptomen om daar een vreselijke
    ziekte aan te plakken die je niemand toewenst.

    1. Meriadoc Brandebok

     Correct.

  2. NEXIT.

   enz

  3. Rood

   etc

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.