Kabinet komt met extra coronamaatregelen! Nederlandse regio’s mogelijk op ‘oranje’

Helaas geen goed nieuws, het aantal besmettingen loopt fors op en het was wachten op de reactie van het kabinet hierop. Die reactie is er: komende vrijdag worden mogelijk al extra maatregelen aangekondigd voor de regio’s waar het aantal besmettingen de pan uit rijst.


Met name de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn koplopers wat betreft het aantal besmettingen. Het zou zo maar kunnen dat deze steden op ‘oranje’ gaan en dat er regionale maatregelen worden getroffen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Neutral

  België heeft Noord- en Zuid-Holland al op code ROOD gezet.

  1. Sabreur

   Belgen zijn dan ook slim. Nu Utrecht er nog bij en ze hebben de hele Randstad bij hun ballen.

 2. Blondie

  Hij maakt Nederland echt kapot.

 3. Bunky01

  Helaas hebben we in ons land te maken met nog een – in essentie – veel dodelijker virus.
  Hier bestaat geen enkel medicijn en geen enkele vaccinatie tegen, sterker nog daar wordt ook niet naar gezocht of aan gewerkt. Bovendien wordt dit virus – wat reeds ca 1400 jaar bestaat – nog steeds gekweekt en op de mensheid losgelaten. Elke dag vallen er door dit virus honderden slachtoffers. De verspreiders van dit virus worden geen verplichtingen gesteld ten aanzien van quarantaine in welke vorm dan ook. De besmetten gaan er zonder uitzondering aan dood. Alleen het wonderlijke is dat de deze pandemie niet met alle macht en kracht wordt ingedamd. Geen enkele maatregel wordt hiertegen getroffen. Geen enkele regering maakt zich druk, het voortwoekeren wordt zelfs gestimuleerd. De regeringen – ook in EU verband – hebben zich ten doel gesteld dit virus ongemoeid te laten. Wat een zooitje !

  1. Sabreur

   👍

  2. gargamel

   Ha ha, dus Orwel vaalt niet in de smaak.

 4. vandaag

  hoe heeft men elkaar zo gek kunnen maken ? triest dat normaal nadenken niet meer in het pakket zit. Hierdoor zal de premie – lees belastingen – ongekend stijgen. Dat alles over een verkoudheidsvirus

  K N E T T E R G E K

 5. gargamel

  Rutte is een heel sluwe vos, hij scherpt de maatregelen al aan van het zogenaamde virus, eigenlijk gaat het over de volgende verkiezingen. Hoogstwaarschijnlijk zal digitaal stemmen worden aanbevolen, wat ruimte laat voor manipulatie, we weten allemaal dat degene die de stemmen telt, de verkiezingen heeft gewonnen.

  1. gargamel

   Een slimme man zei lang geleden, dat als verkiezingen iets zouden veranderen, ze zouden worden verboden.

   1. Blondie

    gargamel.

    Dat is zeker een slimme man.

 6. Bolland

  Volkomen logische reactie van kabinet vandaag 2 doden, loopt echt de spuigaten uit.

  Deze week 14 doden pleit voor een 2e lockdown, een echte alles dicht gewoon geen halve maatregelen dit keer.

  1. Petrazoveel

   “….vandaag 2 doden, loopt echt de spuigaten uit.”

   Waar zijn deze mensen aan doodgegaan? Aan een virus dat nog steeds niet is geïsoleerd?

 7. ervi

  De datum 18 September werd begin Augustus al door diverse “kritische media”genoemd als de datum waarop de tweede lockdown gefaseerd in zal gaan en die voor heel Europa zal gaan gelden. Deze lockdown zal zeer streng zijn, een half jaar duren en het leger zal worden ingezet om te contr@leren en volksopstanden de kop in te drukken.
  In Maart volgend jaar zal dan iedereen verplicht moeten worden gevaccineerd.
  Dit alles voor de Grote Groene Reset. Complottheorie? Ik hoop het.

  1. Bolland

   @ervi Hoop t ook niet maar regeringsleiders die om 3 doden op 17.300.00 maatregelen nemen, Duitsland 2 vandaag op 82.000.000 zie ik tot alles in staat

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.