FVD-Kandidaat Kamerlid Samuel Jong veegt de vloer aan met autoritaire lockdown-VVD: ‘Vergeef het ze NOOIT!’

FVD-Kandidaat Kamerlid Samuel Jong (nummer 15) is helemaal klaar met de wanstaltige avondklok van het rampenkabinet-Rutte III.  Op Twitter laat hij weten dat we nooit moeten vergeten wat deze draconische maatregelen ons aandoen. “Dit mogen we de VVD nooit vergeven,” aldus Jong.

De avondklok gaat gewoon verlengd worden. Datzelfde geldt voor het overgrote deel van de lockdown. Ja, de kappers mogen weer aan het werk en op sommige scholen mag er binnenkort één à anderhalve dag per week lesgegeven worden, maar dat is het dan wel. Voor de rest gaat die totaal geschifte lockdown van het kabinet door. De systematische vernietiging van het mkb gaat door. Schoonheidsspecialisten moeten gedwongen de deuren gesloten houden. Winkels mogen misschien ‘shoppen op afspraak’ doen, maar ook dat is natuurlijk niet eens bijna afdoende om geld te verdienen. En de horeca wordt zover het rood ingewerkt dat ze er nooit meer uit kunnen komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de toenemende depressiviteit onder met name jongeren omdat ze niet meer kunnen socialiseren, niet eens in de avond.

Gelukkig is er toch nog iets van goed nieuws. Steeds meer mensen beginnen zich namelijk publiekelijk uit te spreken tegen dit misdadige wanbeleid van Rutte en De Jonge. Eén van die mensen is Samuel Jong, kandidaat-Kamerlid voor Forum voor Democratie (nummer 15). Ook gisteravond ging hij weer helemaal terecht los op de wanstaltige maatregelen die álle Nederlanders hun vrijheid ontnemen.

Zelfs ’s avonds de tweewieler pakken geldt tegenwoordig als misdaad door het beleid van Rutte en zijn partij:

“Het idee dat de staat me de vrijheid heeft ontnomen om nu gewoon op de fiets te stappen en een fijne fietstocht te maken, blijft woestmakend,” aldus Jong op Twitter. “Ik heb meerdere autoritaire landen bezocht in mijn leven – maar geen daarvan ging zó ver. Dit mogen we de VVD nooit vergeven.”

In een vervolgtweet voegt hij daar aan toe dat hij hoopt dat ook niet-FVD-kiezers “zich realiseren hoe ongekend totalitair de avondklok en lockdown zijn. Dit mag echt nooit meer gebeuren.”

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Preach it, brother! En nu maar hopen dat die spectaculaire daling van de VVD in de peilingen stug doorzet de komende vier weken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Beukman

  Het idee dat de staat me de vrijheid heeft ontnomen om nu gewoon op de fiets te stappen en een fijne fietstocht te maken, blijft woestmakend,” aldus Jong op Twitter. “Ik heb meerdere autoritaire landen bezocht in mijn leven – maar geen daarvan ging zó ver. Dit mogen we de VVD nooit vergeven.

  aldus Samuel Jong.

  Niveautje weer.

  Samuel mag gewoon een fietstochtje maken. Hij moet zich alleen aan een paar regels houden, waarvan het merendeel ook al bestond vóór corona.
  En wat hij ook mag: dit soort ongefundeerde hysterische uitspraken doen. Kom daar maar eens om in een “autoritair land”.

  1. CZ

   Aldus de bejaarde nietsnut.

   1. werikke

    dat is die zeker echt een bejaarde die altijd loopt te zeiken hier en niets toevoegd. misschien dat corona uitkomst bied

   2. Beukman

    Samuel is 27, C.

    1. werikke

     domme man jij

  2. werikke

   ook jij mag een domme mening hebben maar zou van mij ook verboden mogen zijn om steeds weer hier onzin te verkpondigen en tegen de rest te zijn puur voor eigen vermaak. jij vind dat jij meer niveau hebt dan Samuel en dat hij na 9 uur gewoon fiets mag pakken. ik denk dat je toch even moet nadenken voordat je hier iets plaatst

   1. Beukman

    Probeer het eens mét inhoud en zónder stropoppen, zoon.
    En beperk je tot 1 nick, svp. Dat is meer dan genoeg.

    1. werikke

     welke nicks zou ik nog meer hebben ben benieuwd wie net zo leuk en verstandig is als ik

    2. werikke

     raak je al geirriteerd dan ben ik juiste weg hahaha

     1. Beukman

      Kijk, werikke hoort tot het beroepstrоllenleger: zijn taak is het irriteren van anderen en het ontregelen van discussies.
      Gaat je niet lukken, trоl.

     2. werikke

      zit ik toch een keer in het leger. En vwb ontregelen discussies zou ik als ik jou was je eigen onzin even nakijken. vooral naar anderen wijzen ipv zelfreflectie geeft aan dat jij je dag hier vult om reacties te ontlokken zodat je achter je pc lekker tegendraads blijft reageren

  3. usb3.0

   beukho*r moet natuurlijk gewoon z’n bek houden met zijn gezuig, gelieg en simpelheid

 2. Barbera

  ”Ik heb meerdere autoritaire landen bezocht in mijn leven.”
  Tja daar was toen geen corona.
  Nu is er bijna geen land te vinden die geen avondklok heeft of al gehad.

  S Jong, het l%lletje rozewater van het FvD en op een onverkiesbare plek.

  1. Jehannes

   Jij kunt Barbara niet eens goed spellen. Of ben je een Spaanse barbaar?

  2. werikke

   lekker tegen de gangbare mening in dat levert reacties op fijn he ? doe jij maar wat de overheid wil zonder na te denken gewoon volgen. Alleen volgens mij interesseert zich niemand in wat jij doet en vind.

   1. Canta

    werikke
    Het zou helpen wanneer JIJ wat beter nadenkt. Zowel Trump als Jair Bolsonaro
    van Brazilië namen het coronavirus niet serieus. En raad eens wat, dat zijn precies de 2 landen waar de meeste coronadoden ( in percentage van het aantal inwoners)
    zijn gevallen.
    Dat niemand precies weet wat de beste maatregelen zijn om corona de baas te kunnen, is logisch. Het is nl voor iedereen een nieuw fenomeen.
    Jij bent zo’n duidelijk geval van: de beste stuurlui staan aan wal!!!!
    Misschien zijn de regels die de overheid nu voorschrijft niet de beste, maar
    wanneer we ze met z’n allen opvolgen, zijn we in staat om te zien welke wel en welke niet helpen. De gangbare mening overigens is, het volgen van de regels en niet zoals jij suggereert, er tegenin gaan.

    1. usb3.0

     Aldus angstprediker canta

     1. Canta

      usb3.0
      “Aldus angstprediker canta”
      In de VS zijn in een jaar 500.000 coronadoden gevallen. Dat zijn meer dode Amerikanen dan in de WO1, WO2 en de Vietnamoorlog bij elkaar.
      ( en de Trump-fans maar steeds wijzen op het feit dat hij geen oorlog is begonnen)
      In Brazilië is in 50 dagen het aantal coronadoden verdubbeld naar 100.000.
      Een angstprediker wil angst wekken voor iets waar je geen angst voor hoeft te hebben. Dit is de REALITEIT.

     2. vvw

      320.000.000 inwoners waarvan vele patienten met suikerziekte en een BMI van 40 of hoger.

      Wereldwijd slechts 2.400.000 doden op 7.600.000.000 mensen

      corona is een hoax vooraan in de file ! het selectief winkelen in cijfers is slechts voorbehouden aan linkse adepten.

      Kan je even uitleggen waarom Amerika 20% van de doden voor zijn rekening neemt of loop je gewoon weere te roeptoeteren

    2. Beukman

     Dat is dan meteen de pijnlijke paradox in het “denken” van Werikke: we mogen van hem niet de overheid gehoorzamen, maar verbiedt ons hier op DDS wel om een eigen mening te vormen.

     1. usb3.0

      beukho*rtje zuigt de hele boel bij elkaar..

 3. Jehannes

  Dit gaat de boeken in als: Toen Nederland dicht bij een dictatuur kwam. Ik heb goede hoop. Maar de corruptie die we ook in amerika hebben gezien, is geen uitzondering ben ik bang.

 4. Spaanse_K0K

  Thierry Baudet accepteert 3.000.000 D0DE Nederlanders voor ZIJN vrijheid.
  Vergeef het hem NOOIT!

  1. werikke

   zoek hulp maar kan ook al te laat zijn. spuitje is ook goed

   1. Spaanse_K0K

    Werikke 22 uur geleden Log in om te reageren
    democratie is ook die mensen serieus nemen die andere mening hebben

    1. werikke

     klopt maar je moet iemand waarschuwen voor zichzelf ik weet is moeilijk te accepteren maar neem deze raad aan en ga lekker weg hier. Als verwarde man plaats je hier verwarde meningen en ik heb beste met je voor en er moet iemand zijn die jou beschermt tegen jezelf je komt nm dom over dus ga lekker weg

     1. Spaanse_K0K

      Tegen het interlect van werikke kan ik inderdaad niet op.

     2. werikke

      en ik ben toch zo gewoon gebleven. kop op ooit komt de dag dat je misschien iets verstandigs gaat zeggen. succes

    2. usb3.0

     Mits het niet ten koste gaat van hele samenleving, dat vergeet spaans kökje

  2. Niet L niet R

   Wat een dom persoon ben jij toch!
   Kijk eens in de spiegel misschien schrik je van je zelf!

 5. Edjan

  Citaat: ““Het idee dat de staat me de vrijheid heeft ontnomen om nu gewoon op de fiets te stappen en een fijne fietstocht te maken, blijft woestmakend,” aldus Jong op Twitter.”/

  Echt waar? Ik heb gisteren anders in het waterige zonnetje en bij 17 graden een mooie fietstocht gemaakt. Volgens mij ging dat tegen geen enkele regel in en ik was ook beslist niet de enige.
  Meneer de Jong: pak uw fiets en fiets!

  1. werikke

   na 9 uur bedoeld die .

  2. gargamel

   Wacht maar af hoe lang nog?

 6. Emma Louise

  “Het idee dat de staat me de vrijheid heeft ontnomen om nu gewoon op de fiets te stappen en een fijne fietstocht te maken, blijft woestmakend,” aldus Jong op Twitter.

  Laten wij de heer Jong niet te snel veroordelen. Deze beste man was gewend om tussen 21.00 en 04.30 uur een fijne fietstocht te maken. Maar de avondklok heeft hem nu met een serieus probleem opgezadeld.
  Erg vervelend. Ik heb met hem te doen.

  1. Linksbuster

   Emma stemt vvd..cockje en beukman ook..wím d666…blablara bij1..een fijn gezelschap dat dagelijks DDS en zijn redactie onderschijt.

   1. Emma Louise

    Klopt, Lb, ik stem VVD. Linkervleugel, hè, waar Mark ook zit.

    Maar wat die anderen stemmen? Beukman denkt liberaal maar waarschijnlijk geen VVD. Spaanse_K0k denkt sterk D66, Barbera denkt sterk sociaal (SP) en wie jij Wím noemt denkt ‘in het brede midden’ maar stemt toch geen D66.

    1. werikke

     kan ik iets winnen als ik mee doe met voorspelling ?

     1. EvertB

      Ja, een vaccinatie.

    2. usb3.0

     emma is echt de domheid zelve net als al die andere randdebielen die helemaal niet het beste voor hebben met ons land..

  2. werikke

   gewoon uitlachen is domste wat je kan doen. maar ik ken mensen die avond dienst hebben of nachtdienst en die wel gebonden zijn om na dienst thuis te zitten . het leven draait niet alleen om jou en jou leventje

 7. EvertB

  Samuel Jong is een schaapachtige dramaqueen van wie wij na 17 maart niets meer horen.

 8. EvertB

  Samuel Jong is een Bèêè-roepende dramaqueen van wie wij na 17 maart niets meer horen.

  1. usb3.0

   Je gaat voorbij aan de inhoudt maar daar zal je ook niet achter staan, sterker nog, jij wenst nog meer inperking van vrijheden te beginnen met dna verzamelen, privacy overboord, zo’n type ben jij wel..

 9. Niet L niet R

  Heeft Rutte & Co (de Jong) stage gelopen in China, hoe houw ik het volk in bedwang!
  Ouderen, ik ben er een van, moeten beter op hun zelf passen, toen ik mijn 1e inenting voor corona kreeg schrok ik van de op dat moment aanwezige van ruim 30 bejaarden, een dame viel mij op had condities rest niet, te zwaar was zeker 80 procent!
  Dat mag ook wel eens meer onder de aandacht gebracht worden!

 10. A-BBa

  Keer op keer zet Baudet zijn kiezers voor schut. Ik was een groot fan van FcD maar helaas niet meer. Goede standpunten maar onvolwassen partij.

 11. Canta

  vvw
  “320.000.000 inwoners waarvan vele patienten met suikerziekte en een BMI van 40 of hoger. Wereldwijd slechts 2.400.000 doden op 7.600.000.000 mensen.
  Jij beweerde toch dat selectief winkelen met cijfers was voorbehouden aan links?
  Het veranderen van cijfers die niet in hun straatje passen is typisch iets voor ultra rechts.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.