Screen Shot 2021 04 12 at 114319

Doodenge Marion Koopmans linkt "infectieziekten en klimaat" aan elkaar: 'Investeer in een verdedigingslinie!'

Geen categorieapr 12 2021, 12:00
Het is ongelooflijk om te zien hoe ál deze mensen die twee zaken - pandemieën en het klimaat - naadloos aan elkaar verbinden, terwijl ze echt helemaal niets met elkaar te maken hebben. De reden laat zich natuurlijk raden: ze willen de maatschappij helemaal hervormen. Beide "problemen" zijn daarvoor een prima aanleiding wat hen betreft. En dus moeten ze aan elkaar gelinkt worden.
Zondag kwam de doodenge virologe Marion Koopmans - die er echt van lijkt te genieten dat ze a) zoveel op tv is, b) dat het hele land in lockdown zit, en c) dat hele horden massaal depressief worden - weer eens langs bij Buitenhof om daar te vertellen dat er heel veel moet gebeuren. We moeten onze manier van leven helemaal op de schop zetten, aldus Koopmans. Want "infectieziekten en klimaat."
https://twitter.com/Buitenhoftv/status/1381197341315698690
Luister eens, die "infectieziekten" waren tot corona helemaal geen probleem. En we kunnen het nu wel met elkaar eens zijn dat de reactie van de overheid op zijn best enorm overdreven is. Het idee dat we nu opeens, vanaf 2020, massaal gepakt gaan worden door pandemieën, maar daarvoor niet, is volstrekt onzinnig.
En dan die opzichtige poging om "klimaatverandering" en "pandemieën" aan elkaar te linken. Houd alsjeblieft op, zeg. Het waren toch die vleermuizen uit China?
Waarom ze deze twee zaken zo fris en fruitig in één en dezelfde zin noemt? Omdat zowel de pandemie-angst als het klimaatverhaal hetzelfde doel dienen: implementatie van de marxistische Great Reset. Oftewel, het radicaal-linkse en globalistische Build Back Better-plan dat oorspronkelijk van het lockdown-aanbiddende World Economic Forum kwam, maar dat tegenwoordig omarmd is door vrijwel alle westerse regeringsleiders.
Volg mij op Twitter-alternatief Gab én word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal!
Blijkbaar vindt Koopmans dat ook allemaal geweldig en ziet ze het helemaal zitten dat we onze manier van leven zo grondig op de schop nemen dat de samenleving die we straks krijgen onherkenbaar is. Is dat nu echt wat we willen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten