Doodenge Marion Koopmans linkt “infectieziekten en klimaat” aan elkaar: ‘Investeer in een verdedigingslinie!’

Het is ongelooflijk om te zien hoe ál deze mensen die twee zaken – pandemieën en het klimaat – naadloos aan elkaar verbinden, terwijl ze echt helemaal niets met elkaar te maken hebben. De reden laat zich natuurlijk raden: ze willen de maatschappij helemaal hervormen. Beide “problemen” zijn daarvoor een prima aanleiding wat hen betreft. En dus moeten ze aan elkaar gelinkt worden.

Zondag kwam de doodenge virologe Marion Koopmans – die er echt van lijkt te genieten dat ze a) zoveel op tv is, b) dat het hele land in lockdown zit, en c) dat hele horden massaal depressief worden – weer eens langs bij Buitenhof om daar te vertellen dat er heel veel moet gebeuren. We moeten onze manier van leven helemaal op de schop zetten, aldus Koopmans. Want “infectieziekten en klimaat.”

Luister eens, die “infectieziekten” waren tot corona helemaal geen probleem. En we kunnen het nu wel met elkaar eens zijn dat de reactie van de overheid op zijn best enorm overdreven is. Het idee dat we nu opeens, vanaf 2020, massaal gepakt gaan worden door pandemieën, maar daarvoor niet, is volstrekt onzinnig.

En dan die opzichtige poging om “klimaatverandering” en “pandemieën” aan elkaar te linken. Houd alsjeblieft op, zeg. Het waren toch die vleermuizen uit China?

Waarom ze deze twee zaken zo fris en fruitig in één en dezelfde zin noemt? Omdat zowel de pandemie-angst als het klimaatverhaal hetzelfde doel dienen: implementatie van de marxistische Great Reset. Oftewel, het radicaal-linkse en globalistische Build Back Better-plan dat oorspronkelijk van het lockdown-aanbiddende World Economic Forum kwam, maar dat tegenwoordig omarmd is door vrijwel alle westerse regeringsleiders.

Volg mij op Twitter-alternatief Gab én word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal!

Blijkbaar vindt Koopmans dat ook allemaal geweldig en ziet ze het helemaal zitten dat we onze manier van leven zo grondig op de schop nemen dat de samenleving die we straks krijgen onherkenbaar is. Is dat nu echt wat we willen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Oepsie

  En door het kappen van de bossen! En uit de ruimte, komen er ook meer virussen binnen dan ons lief is. Maar over dat laatste is het ”oogjes dicht en snaveltjes toe”.

  1. Max Aue

   “En uit de ruimte, komen er ook meer virussen binnen dan ons lief is.”

   Daar is me niets van bekend. Kan Oepsie ons hierover bijpraten?

   1. CZ

    Tot zover de liegende leugenaar!

    1. Stanly2000

     Cz, u wilt toch zeker niet zeggen dat Max eigenlijk Mark heet?

   2. Branzino

    @Max Aue
    Dat is, net als met alle andere complottheorieën, zo geheim, dat er helemaal niets over bekend is. Juist dat maakt die situatie zo gevaarlijk: niemand weet iets! Toch wel grappig. En dat supergeheime maakt het tegendeel ook niet bewijsbaar. En zo zijn complottheorieën nooit uit te roeien en zitten we nog steeds met al die geheime genootschappen, boodschappen en andere fenomenen.

    1. Stanly2000

     Er is wel degelijk sprake geweest van SARS-virus uit de ruimte.
     Hetgeen later weer tegengesproken is.
     “De onderzoekers die nu in de binnenlanden van China zoeken naar de oorsprong van Sars, kunnen hun blik beter omhoog richten. Astrobiologen uit Wales opperen morgen in The Lancet dat het Sars-virus niet van een dier naar de mens is overgesprongen, maar buitenaards is.”
     Bron: Trouw

     1. coenzoon

      Als de kwaliteitskrant van max anus dat zegt is het zo. Tenminste tot dit artikel was dat zo !

     2. Branzino

      @Stanly2000
      Als Trouw het publiceert is het wel meteen serieus bedoeld. Tenminste dat suggereer je met de toevoeging van je bron. Dat in bij Trouw altijd terecht. Ik ben trouw Trouw-lezer en heb het artikel opgezocht. Als je zo’n zin eruit haalt, ziet het er meteen heel spannend uit. Het artikel zelf relativeert die ene volzin naar alle kanten met inhoudelijk commentaar. Lees maar: trouw.nl/nieuws/sars-virus-heeft-buitenaardse-oorsprong~bcb30532/

     3. Stanly2000

      Piet, het was een reactie op ons aller Max die weer op zijn eigen manier probeerde om Oepsie voor schut te zetten.
      ik heb het gelezen en als u mijn opmerking ook heeft gelezen staat er wel degelijk “Hetgeen later weer tegengesproken is.”

     4. coenzoon

      Ach stanley laat de eenzame onwetende hypocriete tról maar.

      De tról kent agenda 2030 en build back better wel en ondersteunt deze agenda. Het continu bestempelen van mensen als wappies en complotdenkers is dus afleiding om niet inhoudelijk op de meningen in te gaan.

      feitelijk is malle pietje een hele nare persoonlijkheid die met decadent gedrag probeert te overheersen als een volleert hufter !

      Prettige bijkomstigheid is dat we nu onomstotelijk hebben vast gesteld dat corona misbruikt wordt om build back better door te drukken en dat het geen complot denken door wappies is.

    2. coenzoon

     Heeft malle pietje onze leiders in de overheidsbolwerken nog nooit horen praten over build back better ? Er is niets geheim aan build back better. Agenda 2030 kan je overal vinden idioot. Je moet wel een randdebiel zijn om te verkondigen dat het hier complottheorieën betreft. Wel kenmerkend voor een decadente onwetende inhoudsloze tról.

     h**ps://joebiden.com/build-back-better/
     h**ps://www.gov.uk/government/publications/build-back-better-our-plan-for-growth
     h**ps://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/03/03/kamerbrief-over-duiding-van-het-concept-build-back-better
     h**ps://www.weforum.org/agenda/2020/07/to-build-back-better-we-must-reinvent-capitalism-heres-how/
     (zoek de overige overheden er maar zelf bij randdebiel)

     malle pietje kan beter zwijgen want build back better staat gewoon op papier en is daarmee het stadium van een complot theorie ver voorbij.

     ojaaa mafklapper , de lap onsamenhangende achterlijke off-topic tekst die nu gaat volgen wordt niet gelezen ! Die onzin moet je maar aan de eetkamertafel gaan prediken.

     1. Branzino

      @coenzoon
      Zo kun je van een gewone visie ook een complottheorie maken. Aan Build Back Better is niets geheims. Ze zitten zelfs in onze Tweede Kamer als BBB. Het is gewoon de visie dat je de uitzonderlijke situatie zou moeten benutten om een aantal fundamentele dingen eens grondig te veranderen. Dat kan nu, juist omdat er veel toch al overhoop ligt of anders moet worden aangepakt. Ik sta daar helemaal achter en lees alles wat er op dat gebied wordt gepubliceerd. Dat is gelukkig heel veel, want er is niets geheims aan.

     2. coenzoon

      malle pietje steunt dus de extreme veranderingen. Dan zijn we eruit , build back better is geen complot en malle pietje is een stemmingmakertje. malle pietje steunt de wijzigingen in de grondwet , de achterlijke energietransitie , hat vaccinatiefascisme enz Iemand die het niet steunt is derhalve geen wappie noch een complotdenker.

      Een walgelijk sujet ben je malle pietje maar het woord complot of wappie kan je beter inslikken decadente hufterigge tról !! Je bent een bijzonder minderwaardig mensch zoals je wederom aantoont.

     3. J. Punt

      Wat gaan ze dan build back betteren? Een lantaarnpaal aansluiten duurt al 4 maanden! Oeverloos vergadercultuur heerst er hier. Over 20 jaar is er nog niets veranderd. Kunnen we niet meer. We kunnen alleen nog maar kwijlend kijken naar de usa met opa aan het roer.

    3. Freba

     Wellicht kan Max goed schaken. “We” hebben ooit een schaker gehad, enen Max Euwe. Als je o.a. goed kon schaken, zou je tevens erg aardig en intelligent zijn. Althans dat kregen veel wetenschappers en politici opgespeld. En da’s nie zo. Het benne gewoon mense……vaak geterroriseerd door hun Ego.

   3. J. Punt

    Misschien staat daarover wel een artikel over in de Volkskrant, Trouw of wikipedia. Of een ander linkse k.t krant. Zou kunnen. Copy pasten en claimen

   4. coenzoon

    onze huistról was toch warm voorstander van de idiote theorie build back better ? Is de huistról teruggekomen op zijn belachelijke standpunt ?

    Voor wie deze waanzin geanalyseerd wil bekijken, duurt een uurtje maar dan heb je ook wat.

    h**ps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLX

  2. Freba

   Er is meer groen op Aarde gekomen en er zijn veel meer ijsberen dan “gedacht”. Covid is een longaandoening; dus als je midden in het fijnstof zit, ben je vatbaarder. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Ook als we allemaal elektrisch “gaan”, blijft de fijnstof. Ach, over 100 jaar vliegt iedereen – rond de 10.000.000.000- door de lucht; als het “bolletje” nog bestaat.. Wetenschappers en b.v. leraren zijn uiterst conservatief; dus verwacht geen wonderen. De Willie Wortels van het heden bedenken de noviteiten en geen mannetjes als Ernst Kuipers of Gommers of die mevrouw, die in China naar vleermuizen heeft staat kijken. Kennis Is Niets, Ervaring Is Alles.

 2. Pimpernel

  We moeten ons beschermen tegen de Marionen Koopmansen in deze wereld.

 3. Edjan

  Straks lopen we allemaal als zombies rond. Het staat precies aangegeven waar we wel en niet mogen lopen en waar we moeten wachten: overtredingen kosten punten. We werken voor de staat, de staat stuurt ons af en toe naar de dokter, en naar een soort psycholoog om te kijken of we geen rare gedachten hebben, dan krijgen een een inenting, de staat geeft ons een huisje met een bed en wat te eten, de staat geeft ons een teeveetje met amusement en leerrijke programma’s met virologen en politici. De staat stuurt de kinderen naar een school waar ze kleren inclusief en tolerant te zijn en de staat stuurt de ouden van dagen naar een huis waar een zachte dood ze wacht.
  De staat houdt af en toe een enquête en daaruit blijkt altijd dat wij het gelukkigste volk van de wereld zijn. En zo zijn de Fransen en de Duitsers en alle overige volkeren ook de gelukkigste van de wereld. En de windmolens draaien vrolijk verder dus vaak is er wel stroom om een beetje warm te worden en de leerrijke programma’s op de TV te zien en soms ook niet en dan spelen we mens-erger-je-niet met zijn alle.
  Veel mensen klagen dat ze zo suf en slaperig zijn maar dat komt door een gemeen virus waar we binnenkort een spuitje voor krijgen.
  De intensieve menshouderij …

  1. Edjan

   kleren = leren

  2. Edjan

   Met zijn allen.

  3. J. Punt

   Kalm aan. Een fatsoenlijke tent opzetten om te prikken is al teveel gevraagd. Voordeel van links beleid. Ze krijgen niets voor elkaar en moeilijkre zaken dan risicoloos belastingheffen om niets gaat het niet worden. Ze zijn nu al duizenden asielzoekers kwijt in dit postzegeltje XXXsmall

  4. dinaro

   @ Edjan

   Hahaha…zo is het wel!!

 4. right

  Misschien zijn een groot deel van de besmettingen wel psychosomatisch?
  De kracht van overtuigingen, mbt een labiele geest!

  1. Branzino

   @right
   Je kunt het nooit 100% uitsluiten. Maar al die complottheorieën bestaan in ieder geval wel slechts in de breinen van een groep minder intelligente mensen. Jammer, maar waar.

   1. Gerda2

    Branzino, echt intelligente mensen praten niet publiekelijk over eigen- zowel als andermans intelligentie!!!!!!!!!

    1. Branzino

     @Gerda2
     Mee eens. Ik wens dan ook niet tot die super intelligente DDS-deelnemers gerekend te worden.

     1. coenzoon

      maak je geen zorgen mafklapper , dat doet niemand op je vrindje max anus na dan

    2. Harry Haller

     Bravo Gerda!

     Piet51 is niet zo maar een betweter: hij is een verdomd arrogante betweter die altijd vol dedain praat over anderen. Aangezien hij vaak gevoelens van grandiositeit heeft, zullen in zijn ogen niet veel mensen aan hem kunnen tippen.

     1. Edjan

      Niemand kan aan Piet 0,5 tippen.
      Denkt hij.

     2. coenzoon

      niemand kan aan hem tippen , niemand is in staat zoveel oneigenlijke argumenten aan elkaar te knopen om een fictief verhaal te schrijven over simpele onderwerpen ! daarom wordt de blabla bladieblabla van malle pietje al maanden niet meer gelezen.

     3. Branzino

      @Harry Haller, coenzoon, Edjan en vele anderen
      Oei, oei, daar zeggen jullie me wel wat. Ik kijk er echt van op en zou er bijna van schrikken. Jammer genoeg kan ik me geen uitspraken of voorspellingen van jullie herinneren, die achteraf of na verificatie ook stand houden. Hyperintelligente mensen kan dat natuurlijk wel eens overkomen.

      Het beste is, om tegenwerpingen van anderen, zoals regelmatig van mij en van een paar anderen, gewoon te negeren, net doen of je ze niet gelezen hebt. Statistiekjaar, 5 maanden corona-ondersterfte, IFR, vaccinatierisico’s, ontspannen functionerende ziekenhuizen de corona-hoax, covid19=griep en veel meer onzinnigs kwamen hier voorbij. Onbegonnen werk om dat steeds weer met feiten te weerleggen. En wat doen jullie? Straf de boodschapper, dan verdwijnt het probleem vanzelf, want niemand heeft het er meer over. Dat lijkt de strategie.

      Maar het frappante is, dat jullie commentaren en bijdragen tot nu geen zier helpen. Alles gaat gewoon door op de manier en in het tempo dat onze bestuurders en de meeste landgenoten wensen. Intelligente mensen moeten toch wel iets van invloed kunnen laten zien, ook aan zichzelf. Niets van dat alles. Alleen beledigingen, scheld- en tierpartijen, de één wat sterker dan der andere, maar uiteindelijk is dat de grondhouding hier. Ik begrijp niet, dat jullie niet een klein beetje hekel aan jezelf krijgen. Amen!

     4. coenzoon

      blabla bladiebla van een hufterige tról !

     5. Max Aue

      “ Jammer genoeg kan ik me geen uitspraken of voorspellingen van jullie herinneren, die achteraf of na verificatie ook stand houden.”

      Dat klopt. Gisteren legde ik een glasharde leugen van coenzoon bloot maar dat heeft geen enkel gevolg voor het vervolg van zijn oprispingen. De dommige man blijft zijn leugens botweg herhalen en blijkt geen enkele nieuwe informatie te kunnen oppikken.

      Het is vermoeiend maar wel zoals het hier vaak gaat.

     6. Harry Haller

      Branzino, je mist de competentie om in te zien dat dat arrogante toontje vol dedain van je veel weerstand oproept. Ik geloof niet dat jij echt dom bent, maar je bent wel verblind door eigenwaan.

      Je triootje drs-titels (nooit echt afgestudeerd/gepromoveerd dus) en de acht talen die je meent te beheersen, hebben geen beter mens van je gemaakt.

      Je bent een fluim die eeuwig en altijd getrouw het overheidsliedje zingt. Deed je dat nu maar met humor, nuance, (zelf)spot en soms zelfs gelardeerd met wat kritiek, dan was het nog te pruimen. Maar iedere zelfreflectie ontbreekt je. En dat maakt je gezwam zo onverteerbaar.

     7. Max Aue

      Mijn goede vriend voltooide geen academische opleiding. Dat is niet erg maar als het leidt tot wrok en rancune jegens mensen die op dit punt wel de intelligentie en het doorzettingsvermogen toonde is dat een tikkeltje zielig.

     8. Branzino

      @Harry Haller
      Beste Harry, ik ben ondanks je kwalificaties niet te beroerd om mensen te informeren hoe onze samenleving in elkaar steekt. Mensen met een drs-titel zijn gewoon afgestudeerd, al heel veel decennia. De titel is zelfs beschermd. Maar misschien ben je in de war met de Vlaamse drs, want die titel voer je volgens mij als je aan een promotie-onderzoek werkt, onze promovendus.
      In het moderne universitaire systeem bestaan drs-sen weliswaar niet meer, maar onder de afgestudeerden van jouw generatie en ook latere en eerdere zijn honderdduizenden doctorandussen. Na afronding van de universitaire studie kun je nog een promotie-onderzoek doen, maar slechts een klein deel van de afgestudeerde drs-sen doet dat en mogen zich dan dr. noemen. Baudet is dat met enige moeite gelukt.

      Ik heb overigens geen enkele drs-titel en ik heb geen idee waar je dat vandaan haalt. Misschien neem je dat aan na kennis te hebben genomen van het niveau van mijn reacties? Oh, neem me niet kwalijk, ik liet me even gaan.
      Ik heb wel twee ir-titels en misschien kan dat je waardering wel wegdragen. Even ter jouwer informatie, een ir. is ook afgestudeerd aan een (technische) universiteit en is niet gepromoveerd, net als een drs. dus. Een technische universiteit is overigens tegenwoordig niet zo technisch meer, sinds je er naast de traditionele betavakken ook gammavakken als bestuurskunde, bedrijfskunde, onderwijskunde, sociale psychologie, economie e.a. kunt volgen.

      Als je meer wilt weten over universitaire studies, vragen staat vrij. Ook kan ik je informeren over de complexiteit van verschillende Europese talen. Niet dat je daar veel aan hebt, maar het is wel gewoon leuk om te doen. Alleen Nedersaksisch helpt me nog wel eens als ik in het Oosten van het land familie en vrienden bezoek. En het Duits gaat me als Nedersaksisch dialect gemakkelijker af dan de gemiddelde Nederlander.

     9. Harry Haller

      Branzino, de ego specialist, heeft hier toch glashelder en keihard beweerd dat hij organisatiepsycholoog is en workshops/trainingen bij de overheid geeft. Bij mijn weten dek je dat niet af met een ir-titel. Ik weet ook met grote stelligheid dat hij beweerde drie titels te hebben. Is Branzino een platte leugenaar of gewoon een fantast en charlatan? Ik ben geneigd het tweede te denken.

      Een doctorandus is wel afgestudeerd -dat is een LBO leerling ook- maar in strikte zin impliceert de term ‘doctorandus’ dat de academische carrière nog niet is afgerond, maar slechts een tussenstap is naar de titel van doctor. Het is een Latijnse term die letterlijk vertaald kan worden als “hij die (nog) doctor worden moet”

      Zoals ik al zei, je academische titels hebben je geen beter mens gemaakt. Je zit vol arrogantie en dedain en tegelijk probeer je de slijmende dominee uit te hangen. Ieder gezond mens heeft een hekel aan dit type. De reden ook waarom je door zoveel reaguurders hier wordt uitgekotst.

     10. Edjan

      Piet, ik lees je stukken al lang niet meer want ze gaan te vaak over hoe goed Piet is. Verder is de toon te vaak neerbuigend en belerend.

     11. Branzino

      Beste Harry,
      Omdat jij naast gescheld en getier ook nog wel eens zinnige opmerkingen maakt, informeer ik je graag nog ietsje meer. Want je bent toch niet helemaal bij de tijd meer.
      * De drs-titel is in Nederland wettelijk beschermd. Soms zijn er wel eens incidenten met mensen die zich ten onrechte drs noemen. Meestal betekent dat het einde van hun loopbaan. De titel wordt in het algemeen niet gezien als een soort “tussen-titel” op weg naar promotie tot de dr-titel. Zou dat wel zo zijn, dan zou je met recht ook kunnen stellen, dat de dr-titel een tussentitel op weg naar een professoraat is.
      * De titel van psycholoog is, in tegenstelling tot de drs- en ook ir-titel, niet wettelijk beschermd en dus mag iedereen zich (organisatie-)psycholoog noemen. Misschien een idee voor jou? Ik heb me academisch geschoold in dat werkgebied aan een technische universiteit en daarna met heel veel studie en ervaring tijdens mijn werk verder ontwikkeld.
      * Het valt me al langer op dat diskwalificerende opmerkingen over academische titels (overigens ook over wetenschappers) vooral komen van mensen die dat niveau niet hebben behaald en daar toch tegen opkijken. Neem van mij aan, beste Harry, dat dit echt niet nodig is. Je wordt niet gelukkig van een academische titel alleen. En opkijken naar academici is echt veel teveel eer.
      * Een LBO-leerling heeft wel een heel zinvolle opleiding afgerond, maar in het spraakgebruik wordt dat niet “afstuderen” genoemd. Sommige van deze vaklieden zouden dat misschien willen, ik heb geen idee waarom, maar dat maakt het alleen maar ingewikkeld. Studeren is wat anders dan onderwezen worden, hoewel het beide erg nuttig en zinvol is.
      * Verder lig ik niet wakker van de weerstand die mijn bijdragen bij enkele mensen hier oproepen. Anderen doen dat ook naar mij met een het mijne overtreffend dedain. Sterker nog, ik probeer op mijn manier hier nu en dan wat mensen te beledigen, maar dan zonder inhoudloos schelden en tieren. Dat lukt vrij aardig, zo bewijzen ook nu weer de reacties, zelfs die van jou. Mijn opmerkingen raken zo vooral de mensen die het aangaat, anderen hebben daar geen moeite mee of laten zelfs enige waardering blijken.

     12. Max Aue

      Branzino slaagt er in zonder schelden en tieren met sterke inhoudelijke bijdragen hier mensen op de kast te jagen.
      Dat informeert ons slechts over de mensen die scheldend en tierend op de kast zitten. Ze beseffen kennelijk niet dat schelden en tieren bewijst dat je niet inhoudelijk tegen de opponent bent opgewassen.

     13. Branzino

      @Edjan
      “… ik lees je stukken al lang niet meer …”
      Dat zou kunnen, maar je reageert wel heel trouw, ongelezen dan zeker. Maar toch dank voor je aandacht.

      Met dat neerbuigende en belerende, dat zie je heel goed, probeer ik me op een mij beter passende manier te schikken in de stijl van communiceren hier.

     14. coenzoon

      de tróllen zijn vroeg ontwaakt hedenmorgen , blabla bladieblabla

      ga fijn je familie uitmaken voor complotdenker en wappie mafketel.

      JE BENT AF ! ontmaskerd door de mand gevallen leugenaar

     15. Branzino

      @coenzoon
      Heel vroeg, inderdaad. En je bent er maar druk mee.

      Heb je mijn sterftecijfers voor de laatste maanden die ik gisteren publiceerde, nog gezien? Een reactie zou passend zijn, want ik heb er wel een paar minuten tijd in gestoken om jouw onzin te weerleggen.
      Die cijfers kun je alsnog vinden in het topic “Kabinet buigt zich vandaag over mogelijke versoepelingen. De Jonge: “We gaan geen domme dingen doen voor de zorg””
      Gewoon negeren van zulke tegenwerpingen wekken al gauw de indruk, dat je ongelijk hebt.

     16. Harry Haller

      Branzino, behalve de 50%-regel (de helft van je geouwehoe*r schrappen) vergeet je nog steeds kritisch te kijken naar dat toontje hoogte van je.

      Je doet wel heel erg je best om helder te maken wat een doctorandus is en inhoudt: je opscheppen daarover doet tamelijk schaamteloos aan. Wat het inhoudt is mij overigens bekend aangezien ik 3 jaar aan de UvA heb gestudeerd, maar de studie niet heb afgemaakt wegens marxistisch dogmatisch indoctrinatie. Het blijft een feit dat een doctorandus niet echt klaar is met zijn studie. Mijn dochter (medisch biologe) is dat wel: gepromoveerd op dna-onderzoek. Dus bespaar me voortaan je belerende betwetertoontje.

      In feite komt het er op neer dat je als autodidact een bijvak tijdens je technische studie met zelfstudie hebt uitgebouwd en nu een zonder al dan niet beschermde titel een beetje bijbeunt als ‘psycholoog’. Weten ze daarvan op de departementen in Den Haag waar je je missiearbeid verricht?

     17. coenzoon

      blabla bladieblabla , meer heeft deze wappie en complotdenker niet te melden op je 2030 propaganda malle pietje

      je bent af !

     18. Branzino

      @Harry Haller
      Héééh, je bent er toch in geslaagd een diskwalificerende opmerking te plaatsen als antwoord op mijn reactie. Heel knap. Ook prettig te horen, dat je een slimme dochter hebt.
      Maar verder zou je toch eens moeten kijken wat er tegenwoordig aan technische universiteiten wordt gedaan. Je zult ervan opkijken.

      Over de waarde van de drs-titel worden we het niet eens. Maar dat hoeft ook niet, want die titel is toch niet meer te behalen. Ik neem aan dat je hetzelfde oordeelt over de MBA- en Master-titels? Ik hoop, dat die drie jaar studie aan de UvA je wel iets hebben opgeleverd, behalve dan inzicht in het marxistische gedachtegoed. Je hebt vast een heel goede baan gehad. Drie jaar UvA kan betekenen, dat je je kandidaats hebt gehaald. Dat is wel een tussenstap, zoals je vast weet.

      Waarom ik mijn belerende toontje moet laten vallen, omdat je dochter gepromoveerd DNA-wetenschapper is, begrijp ik niet. Ik ken haar niet en kan de link daarom niet leggen. Maar met zo’n vader, wel 3 jaar UvA, boft ze maar.

      Wat betreft mijn psychologische kennis en ervaring, ik zou me er niet zo druk over maken, als ik jou was. Ik kom er goed van rond, heb heel leuk werk met heel boeiende mensen. En ik hoor nog wel eens wat in de contacten tijdens mijn werk. Kortom, ik heb geen reden tot klagen. Dat doe ik dan ook niet.

     19. coenzoon

      blabla bladieblabla , meer heeft deze wappie en complotdenker niet te melden op je 2030 propaganda malle pietje

      je bent af !.

     20. Harry Haller

      Branzino krijst: “Waarom ik mijn belerende toontje moet laten vallen, omdat je dochter gepromoveerd DNA-wetenschapper is, begrijp ik niet..”

      Dat beweer ik ook nergens. Uiteraard heeft je betweterij niets daarmee te maken: die zalvende en tegelijk dedaine toon heb je helemaal naturel zelf al in huis. Het is je aard en karakter. En dat opscheppen compenseert hoogstwaarschijnlijk je sterke behoefte aan bevestiging, erkenning en goedkeuring.

      Nu ga ik ook even opscheppen: ik heb een hele interessante en bloeiende carriere gehad in de creatieve sector, geheel op eigen kracht en talent. Ik heb nooit mensen boven of onder me gehad, ben een solist en heb altijd mijn eigen gang kunnen gaan zonder met iemand rekening te houden. Dat heeft me veel voldoening geschonken.

     21. Max Aue

      “Mijn dochter (medisch biologe) is dat wel: gepromoveerd op dna-onderzoek.”

      Mijn goede vriend debiteert ten einde raad een autoriteitsargument.

      😂

     22. coenzoon

      inhoudelijk een tegenreactie huiskwal ?
      vast te moeilijk voor onze onwetende decadente huistról max anus

     23. Edjan

      Beste Harry. Ik zou het laten zitten. De zon schijnt, de Eiffel is mooi.
      Er zitten hier een paar missionarissen / zendelingen die het standpunt van de linkse overheid versterkt uitdragen. Dus pro EU, pro islam, pro windmolens.
      Als ik op bijv. Joop maar ook bij NRC en EW mijn mening ventileer wordt ik er snel uitgetrapt.
      Hier mogen de linkse missionarissen hun mening wél ventileren. Dat levert ze een hoop vijandschap op maar dat kan ze niet schelen. Ze hebben een dikke, betonnen plaat voor hun kop. Ze weten absoluut zeker dat ze gelijk hebben en dat mensen die het niet met hen eens zijn, dom zijn.

     24. Harry Haller

      Edjan, ik neem je advies ter harte en gun de twee beroepströllen verder geen podium meer in deze draad.

     25. Branzino

      @Harry Haller
      Je gunt ons geen podium meer in dit draadje? Goed idee en grappig. Ik had helemaal gemist, dat ik dankzij jou hier mag reageren.
      Tegenargumenten zijn so wie so niet zo gebruikelijk.

      Zie je wel, dat DDS-podium blijft gewoon bereikbaar, zelfs voor mij.

    3. Stanly2000

     Nou , dit kan Pietje in zijn zak steken!

     1. coenzoon

      de randdebiel kan niet spiegelen dus hij begrijpt het nog steeds niet. malle pietje voelt zich verheven de pathologisch leugenaar.

      Al die maanden dat ie mensen voor wappie en complotdenker heeft uitgemaakt was uitsluitend om zijn onkunde te verbergen.

    4. Edjan

     Gerda2 ++++++++++++++++++++++++++++++

 5. Yoyo

  Ik bak toch liever met Koopmans.
  Wat een pannenkoek!

  1. B. Pascal

   Die infecties komen door die vaccines. Dus daar doelt ze op. Miss Russische Roulletje

 6. J. Punt

  Dat is toch die heks die in china van het kastje naar de muur werd gestuurd? Met een kluitje in het riet werd geduwd omdat die chinezen niet onder de indruk zijn van bleke en zwetende Europeanen.

  1. J. Punt

   Als ze daar roepen dat er morgen alleen dubro of Dreft mag worden gedronken zijn overmorgen de schappen allemaal leeggekocht!

   1. coenzoon

    Onder de 1 meter 50 centimeter komt corona niet voor. Ik adviseer dringend om op handen en voeten te gaan lopen !

    1. Harry Haller

     🙂 🙂

    2. J. Punt

     Dienstplicht komt terug. Vanaf morgen ‘hobben’ met vim of gootsteenzout. Hup overmorgen overal uitverkocht!! Landen als Heethoofdig Frankrijk doen een m..rd voor zuk volgzaam volkje als hier. Morgen weer met 20 miljoenen aan de treurbuis, kijken naar de StaatsMannen. Ze zeggen het nu nog maar 1 keer!!

 7. ikweetwatikwil

  Is er al eens over nagedacht dat met mensen uit alle streken van de wereld door elkaar heen te gooien , we ook virussen door elkaar heen gooien.

 8. J. Punt

  Investeren doet NL alleen in verre landen. Mooie leo tanks bijna cadeau gedaan aan Indonesië. Zijn nu kippe geitehokken en glasbakken geworden want ze hadden geen rekening gehouden dat die zooi onderhoud en geld kost.

 9. plakband

  Te vaak voor TV-camera’s poseren tast je verstandelijke vermogens aan.
  Zie wat er is gebeurd bij Rutte en De Jonge.
  En nu dus Marion Koopmans.
  Helaas, hen opsluiten is de enige remedie om het volk te beschermen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.