Hilarisch! D66 komt met totaal overdreven Kaag-propagandafilmpje: “Houd nooit je mond!”

Grappiger dan dit wordt het niet. D66 is vandaag met een fan-tas-tisch vermakelijk propagandafilmpje gekomen over De Grote Leider van de partij, Sigrid Kaag. De beelden én tekst lijken overgenomen te zijn van LuckyTV, maar blijkbaar meent de partij het echt. Sigrid Kaag als grote redder des vaderlands. Nee, meer dan dat! Als de verlosser en het morele kompas van ons volk. 

Houd. Toch. Op.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

In de politiek wordt er niet genoeg gelachen. Nou, vandaag verandert dat. In ieder geval voor één dag, want D66 heeft het feit dat Sigrid Kaag zich “een jaar geleden” kandideerde voor het lijsttrekkerschap van de partij aangegrepen om een hilarisch propagandafilmpje te maken én online te zetten. Het is zo enorm overdreven dat je als burger wel keihard moet lachen.

Hier, kijk maar:

“Groot dromen, maar dan met de mouwen opgestroopt om ook groot te doen,” aldus mevrouw Kaag in haar fantastisch versie van haar “moerstaal.” “Zo groot als maar enigszins gaat. Niet alleen maar preken hoe het beter kan en moet. De kar trekken. Desnoods dúwen. Maar wel in de juiste richting,” aldus de vrouw die onlangs nog op het vliegtuig stapte “in de richting” van Luxemburg.

Want wij weten waar we naartoe willen. Naar een samenleving die vrijer,” op dat moment zie je mensen in beeld die elkaar niet de hand geven maar elleboogstoot onder het mom van corona, “gelijker” (we schakelen over op twee lesbiennes), “en rechtvaardiger” (we zien Kaag staan terwijl ze met een hoofddoekdragende moslima staat te praten) “uit de crisis komt.”

En dat komt het inspirerende deel (lol, kuch, hoest) van het filmpje. “Laat je niet klein maken,” draagt mevrouw ons op. “Droom groot. Sta op. Ontdek wie je bent, wat je kan, en wat je wilt zijn. Heb lef. Grijp je kansen. En houd nooit je mond. Laat je stem klinken. We zijn met velen.”

Na die laatste zin zie je de beelden van een feestende Kaag die op verkiezingsavond op die tafel klom en daar allerlei poses liet zien voor de camera.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ja, ja, Emile Ratelband is er niets bij. Wat een inspirator! Echt hoor! Als ik groot word wil ik net zo worden als D66-leider Sigrid. Heldin!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. EvertB

  Zegt Sigrid nu “Groot dromen, maar dan met de mouwen opgestropen…” i.p.v. opgestroopt? Rijmt wel beter op ‘dromen’.

  Hoe dan ook, het filmpje is aardig inclusief en benadrukt verbinding, optimisme, zelfbewustzijn en positief activisme. Mocht informateur Hamer in de actuele impasse nog een breekijzer nodig hebben, kan zij dit filmpje als verplichte kost opdienen.

  1. Emile Takma

   Ja, een positief en constructief geluid. Daar worden ze op DDS meestal niet zo blij van.

   1. Telos

    Aldus superzuiger Emile Max Mezza Ernst Van Noppen Van Velenamen.

 2. plakband

  Kaag-propagandafilmpje: “Houd nooit je mond!”
  Maar snoer vooral de mond van andersdenkenden.
  Dat is D66 ten voeten uit.

  De droom van Kaag: miljarden schenken aan de PLO.

  1. Edjan

   plakband, 👍

 3. nexit nu aub

  mevrouw WEF , iedereen die anders denkt is een wappie en zullen we gedwongen van het gas helpen !

  1. Gasgraaier

   Persoonlijk wil ik u ook wel aan het gas helpen.
   Graag zelfs

   1. nexit nu aub

    geen probleem maar bedankt , ik ben al voorzien zolang de heks de gaskraann niet dicht draait

 4. Harry Haller

  Heil Sigrid, heil Sigrid!

  1. Emile Takma

   Die normaal, Haller.

   1. Harry Haller

    Het woordje ‘heil’ heeft een grote impact op Takma: in het NSB-gezin waaruit hij voortkomt werd het dagelijks vele malen geroepen.

    1. EvertB

     Jij schrijft het woordje ‘heil’ tenminste nog goed.

     Er zijn echter compleet achterlijken die het schrijven als ‘hi’ of ‘high’.

     Schau sofort mal:

     h.tps://m.youtube.com/watch?v=ZQekL3C1wPw

     Weißt Du denn gar nicht wie blöd Du bist?

   2. Gebande K0K

    Die normaal, Haller.

    U vraagt het onmogelijke van de weldenkende Harry Herrie.

    1. Emile Takma

     Harry is afgezakt naar het niveau exit nu aub en usb 3.0

     Vroeger was hij een inhoudelijke debater.

     Best wel zielig.

     1. Telos

      Aldus Emile Max Mezza Ernst Van Noppen Van Velenamen.

     2. nexit nu aub

      je hebt nog nooit inhoud gehad strónt vlé®k , je bent dus niet bij machte anderen de maat te nemen strónt vlé®k

      met het dom napraten ben je het domste jongetje van de klas strónt vlé®k

 5. B. Pascal

  De enige die ballonnen voor haar oplaten, zijn haar moslimvrienden in Palestina.
  Weg met die fake-christen! Rooms Katholiek, maar ze is de anti-christ!
  De jodenhater! Droom groot, weg met deze!

  1. EvertB

   Zo, zo, antichrist nog wel. En wie mag jij dan wel zijn?

   Sigrid Kaag is wel voor tegenmacht. Niet tegen onze Heere Jezus Christus maar in de actuele politieke betekenis: macht (kabinet) versus tegenmacht (Tweede Kamer).

   1. B. Pascal

    Kaag wil af van alle laatste zuilen van het christendom. Het gezin en de zondag. De christelijke ethische kwesties omtrent sterven zijn door D66 reeds verkocht aan de satan. Nu de rest! Noem deze vrouw geen kind van God, maar van de andere zijde. Het is een verschrikking, hoe lieflijk ze het ook mag brengen. Als een engel des lichts, maar ze is een wolf onder de schapen.

    1. usb3.0

     +++

    2. Emile Takma

     Vergis je niet, er bestaan in Nederland nog mensen die geloven in Satan, een soort boze god die ze tegenover hun eigen god plaatsen. Hun eigen god heeft het er maar moeilijk mee.

     1. usb3.0

      Kijk hier zien we precies wie tamil dient, tamil schrijft satan namelijk met een hoofdletter en zet deze in het middelpunt, tamil is een anitchrist

     2. nexit nu aub

      bedoel je de is-lam strónt vlé®k ? raar volk inderdaad strónt vlé®k

 6. marcel_2011

  off topic: Sigrid Kaag per vliegtuig naar Luxemburg. D66 wil korte afstand vliegen verbieden of ontmoedigen. Ja, ja, hoe hypocriet wil je het hebben.

 7. marcel_2011

  @EvertB als jij denkt dat jij christen bent, heb ik toch mijn twijfels. Als christen kun je niet positief t.o.v. D666 staan. Kijk alleen al hoe ze staan tegenover het menselijk leven.

  1. Gebande K0K

   U laat als goed christen liever mensen onmenselijk/onnodig/ongewenst lijden?
   Wat een prachtige vorm van naastenliefde.

   1. usb3.0

    naastenliefde heeft niets met het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s te maken

 8. marcel_2011

  @Gebande KOK: ik ga niet op de rechterstoel van God zitten om te beslissen over het leven. Het doden van leven in de moederschoot is niks anders dan moord. Mooier kan ik het niet maken.

  1. Gebande K0K

   Wat dacht u ervan als niet die god van u, maar ikzelf over mijn leven beslis?

 9. Duckday

  40-45 hadden ze ook zulke propaganda films. De angst slaat komt boven drijven.
  Wat voor gevaarlijke personen zitten er nu in de politiek.
  De VVD komt met een stickerboek boven drijven.
  D66 komt met een propaganda film.
  Wat zou Denk mee komen ?
  CDA misschien de laatste stuip trekking van van Acht

 10. Beukman

  Dit is de D66-versie van de De Uil van Minerva-toespraak van de heilige Baudet, maar dan in gewoon Nederlands.

  Slordige edit trouwens. Kaag zegt helemaal in het begin:

  Groot dromen, maar dan met de mouwen opgestropen.

  Had dat niet even opnieuw gekund, jongens?

 11. Meriadoc Brandebok

  De D66-campagne heeft wel iets weg van de GroenLinks-campagne in 2017: vrijwel alles draait om de lijsttrekker. “Nieuw leiderschap” werd verzonnen, een inhoudsloze en holle frase. Kaag had nooit blijk gegeven van enig “nieuw leiderschap” toen zij als slippendrager van Stef Blok op Ontwikkelingssamenwerking zat. Maar goed, mensen trapten er in, en nu zit Kaag voor altijd vast aan dat holle plakkaat.

  De afgelopen weken is er niets van “nieuw leiderschap” gebleken. Eerst bleek Kaag “medeplichting” aan het zo gehate “oude leiderschap” bij openbaring van de kabinetsnotulen, toen vloog ze naar Luxemburg, terwijl ze klimaatverandering predikt.

  1. Cootje

   Terwijl je verwacht dat ze met de kameel zou gaan , de Amsterdamse grachtengordel heeft afscheid genomen van de opgestroopte mouwen van klaver en hebben hun stem geven aan een Arabische berijder van de Palestijnse kant . Die met een hete aardappel in haar keel of een stukje Arabier probeert Nederland te veranderen met de linkse kliek . Is populair bij de bakfietsen generatie en is over 4 jaar vergeten behalve de kameel

  2. Telos

   “De D66-campagne heeft wel iets weg van de GroenLinks-campagne in 2017…”

   Klopt, Pechtold stak het niet onder stoelen of banken, hij wilde dolgraag met Femke.

   nu.nl/politiek/5500148/pechtold-dacht-fusie-met-groenlinks.html

 12. Cootje

  Breaking nieuws oud premier van Agt breekt met het CDA wegens geen genoegdoening Palestijnse zaak , kan hij samen op zijn leeftijd nog samen in bed liggen met Kaag en filosoferen over de Palestijnse invloeden , met het licht uit want dat zijn Palestijnse invloeden

 13. AidemediA

  Matig spotje. Te weinig diversiteit. En we zijn met velen? Ja, welke velen? Wie dromen er bij de vleet? De allochtoon die hier gratis vreet. Wat wil ze nou concreet dat secr**t. Palestina? Aan m’n r**t.

 14. Telos

  Kaag is een humorloze zuurpruim die bovendien getrouwd is met een Palestijnse terroristensupporter.

 15. Bob Fleumer

  Ik zou bijna medelijden krijgen met de heer Al Quak je zal zo’n vrouw hebben die zo’n partij aanhangt als Drek66 en dan ook nog de toekomst claimen, mens ga toch koken, misschien brengt u daar meer van terecht!

  1. Emile Takma

   “mens ga toch koken,”

   Vergis je niet, primitieve mannen die dit soort uitspraken doen bestaan nog steeds.

   1. usb3.0

    aldus tamil met zijn bekrompen denken over mannen

   2. nexit nu aub

    mens is neutraal strónt vlé®k , waar zit je pijnpuntje domme jongen !

 16. Jopie

  “opgestropen” komt dat woord in het groene of rode boekje?

  1. usb3.0

   Er zitten teveel medeklinkers in dus mannelijk oh nee dat is weer stereotyperend

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.