Islambasher Geert Wilders (PVV) haalt keihard uit naar Gert-Jan Segers (CU): “Nepchristen!”

Op Twitter is Geert Wilders helemaal losgegaan op ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers. De PVV-leider werd er door de ChristenUnie-voorman namelijk van beschuldigd de vrijheid zelf te willen afschaffen. “Nepchristen!” reageerde Wilders. En “islamknuffelaar!”

Dit weekeinde twitterde Geert Wilders dat de meeste journalisten in zijn ogen “tuig van de richel” zijn. Dit naar aanleiding van het verhaal in NRC Handelsblad over PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus. Die zou, aldus de linkse krant, beschuldigd zijn van onbetamelijk gedrag richting een voormalig fractiemedewerkster. Het gevolg: oud-voorzitter Khadidja Arib (PvdA) had hem de toegang tot de Tweede Kamer ontzegd, “behalve bij stemmingen.”

Even later liet de nieuwe Kamervoorzitter, Vera Bergkamp (D66), weten dat Graus formeel nooit de toegang tot het gebouw was ontzegd. Het bericht in het NRC klopte dus niet. Daarop reageerde Wilders met “journalisten zijn – uitzonderingen daargelaten – gewoon tuig van de richel.” Thierry Baudet (FVD) beaamde dat op zijn beurt. “Is zo,” schreef de Forum-aanvoerder op Twitter.

ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers vond dat vreselijk. “De Kamer is een ‘nepparlement’,” aldus Segers over de meningen van Wilders en ook wel van Baudet. “Rechters zijn ‘neprechters.’ En journalisten zijn ‘tuig van de richel.’ Als alles wat essentieel is voor onze vrijheid zo wordt aangevallen, dan gaat het ze niet om de Kamer, rechters en de pers. Dan hebben ze het op onze vrijheid zelf gemunt.”

Nou, dat liet Wilders niet zomaar over zich heen komen. “Tja,” reageerde de PVV’er op de onzintweet van Segers, “en dan heb ik het nog niet eens gehad over een nepchristen als jij gehad Gert-Jan Segers, die toestaat dat de islamisering die haaks staat op onze vrijheid en ook Christenen wereldwijd bedreigt, doorgaat. Als iemand onze vrijheid op het spel zet, zijn het islamknuffelaars zoals jij!”

Ah ja. De islam. Daar gaat Wilders weer. Want een dag “de islam” niet de schuld te hebben gegeven over van alles en nog wat is een dag niet geleefd. Aldus Wilders. Het riedeltje wordt onderhand érg vermoeiend.

Een heel andere, effectievere invalshoek was geweest: de CU-leider steunt werkelijk het hele dictatoriaal pakket aan coronamaatregelen; maatregelen die de vrijheid op ongekende schaal hebben ingeperkt. Als iemand verantwoordelijk is voor het afschaffen van onze vrijheid, dan zijn het kartelpolitici als Segers.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dat hij ánderen nu beschuldigt van het vernietigen van onze vrijheid is één grote grap. Wilders hoeft zijn islamobsessie er helemaal niet bij te halen om dat aan te tonen. Maar ja, het zou natuurlijk geen obsessie zijn als hij het niet te pas en te onpas zou gebruiken. Het zou grappig zijn als het niet zo ongelofelijk triest was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Duckday

  Wilders heeft volledig gelijk Segers is gewoon uit op macht hoogmoed en waanzin Zulke partijen zijn een gevaar voor de inwoners .Ook spreken ze niet de waarheid

  1. AS210854

   👍👍👍👍👍👍

 2. ikweetwatikwil

  De islam past niet in het Westen, het tast onze vrijheden aan. Dat is waar Wilders voor waarschuwt en dat kun je niet vaak genoeg herhalen. Doe je dat niet, dan worden we overlopen.

  1. Monty

   ”Wilders voor waarschuwt en dat kun je niet vaak genoeg herhalen.”

   Maar bedoeld Wilders nu alleen de islam als religie/ideologie.
   Of bedoel hij de mensen die deze religie/ideologie aanhangers?

   Hierover is hij niet concreet.

 3. Bolkestein

  Zaterdag hebben we een orgie van anti-Semitisme kunnen aanschouwen op de Dam. Sigrid Kaag haalt IS-oorlogsmisdadig(st)ers en hun gebroed als kind-proxies van IS naar Nederland. En dat is nou de ruimte die de Islam moet krijgen van Gert-Jan Segers.

  1. ikweetwatikwil

   Volgens Michael moet Wilders daar niet over blijven zeuren,

 4. Emile Takma

  “Het riedeltje wordt onderhand érg vermoeiend.”

  Dat lijkt me een understatement.

  1. CZ

   Aldus Emile Ernst Max Brenda Van Velenamen die niet in de gaten heeft dat niemand interesse heeft in wat het hem lijkt. En dat is logisch want psychopaten kunnen dat ook niet begrijpen.

   1. Emile Takma

    Gelukkig heb jij enorm veel interesse in mijn bijdragen, CZ. Je reageert altijd en dat is leuk.

    1. CZ

     Tot zover Emile Ernst Max Brenda Van Velenamen.

 5. Beukman

  Natuurlijk noemt Wilders journalisten “tuig van de richel”. Het zijn immers dezelfde journalisten die bloot hebben gelegd dat er binnen de partij van het fatsoen een zeer onfrisse figuur rondloopt die zijn eigen vrouw tegen haar zin prostitueert, een fractiemedewerkster dronken voert en haar vervolgens misbruikt, en andere vrouwen mishandelt. Ondertussen maakt hij illegaal opnames van fractievergaderingen en wie weet van wat nog meer.

  En wat doet de baas: die houdt deze medewerker, die ook binnen de fractie niet erg lekker ligt, de hand boven het hoofd en beschuldigt de brengers van het slechte nieuws.

  Het zal niet lang meer duren of ook in de TK zal hem bij zijn zoveelste tirade voor de voeten worden geworpen: “Man, ga eerst je eigen stal eens uitmesten.” Geert is zijn morele gezag kwijt, voor zover hij dit ooit had.

  1. ikweetwatikwil

   En daar heb je beukman weer zonder bewijs met modder gooien.

   1. Beukman

    Dat is geen modder, @ik.

    Als Wilders het juiste wil doen, dan moet hij Graus tijdelijk op non-actief stellen, het strafrechtelijk onderzoek afwachten dat er tegen hem loopt aangaande het prostitueren en mishandelen van diens vrouw, de misbruikte fractiemedewerkster steun aanbieden, en transparantie geven over de illegale geluidsopnames die Graus heeft gemaakt.

    Mocht de laatste van alles worden vrijgepleit, dan kan hij worden gerehabiliteerd. Alles in de doofpot stoppen zoals Geert nu al jaren probeert, zal zich tegen hem gaan werken.

    1. Stanly2000

     Alleen Beukman weet wat het juiste is.
     Iemand veroordelen zonder dat hij voor iets vervolgd wordt, laat staan veroordeeld is.

     1. Emile Takma

      We troffen deze milde opstelling van Stanly niet aan toen het over Sidney Smeets ging.

     2. Stanly2000

      Klopt Ernst domme jongen, ik heb op Sydney Smeets helemaal iet gereageerd omdat ik niemand bij voorbaat veroordeel.

     3. Beukman

      Het juist is, Stanly, om Graus tijdelijk op non-actief te stellen gaande de diverse onderzoeken die er lopen. De man die anderen voortdurend de maat neemt, te weten Geert Wilders, houdt zich echter muisstil. Opvallend, niet?

    2. Emile Takma

     Het is verbazingwekkend, Beukman, dat Wilders dat niet doen. De reden daarvoor gaven we al aan, op de een of andere manier heeft Graus Wilders in de tang waardoor Wilder het niet aandurft deze crimineel te laten vallen.

     Nog verbazingwekkender is dat Wilders hier politiek mee wegkomt door eenvoudig het stilzwijgen hierover te bewaren. Hij hoopt dat dit weer overwaait en waarschijnlijk gebeurt dat ook.
     Vergelijk deze affaire eens met die van Sidney Smeets. Deze man deed nauwelijks iets strafbaars, werd door iedereen hevig onder vuur genomen en trad onder druk van de partijtop af.

     1. Beukman

      Goeie vergelijking, Emile. Maar ik vermoed dat Wilders er binnenkort niet meer mee weg zal komen, en dat het deze keer niet meer overwaait.

      De kop van een column in De Limburger van vandaag:

      Je weet meteen waarom er al tien jaar niemand meer wil samenwerken met dit zelfverklaard baken van Nederlands fatsoen

      De volgende keer dat in de TK Geert weer eens iemand de maat wil nemen, zal hem als antwoord voor de voeten worden geworpen dat hij eerst maar eens werk moet gaan maken van zijn eigen fractie. Ridder Graus ondergraaft Geerts geloofwaardigheid en morele gezag.

      Enfin. Het lijkt er inderdaad op dat de Richard Nixon van de OVV belastend materiaal over Geert heeft.

     2. CZ

      Onzin door zuigende Bukman en zijn rugridder Emile Ernst Max Brenda Van Velenamen

     3. Niet L niet R

      Dat u deze persoon aanhaalde, geeft u een visitekaartje van u zelf af!!!

  2. NO8DO

   U snapt het niet.
   De laatste V staat voor Vrijpostige Vrijheid voor Graus.
   Of voor Verboden voor Vervelende Vrouwen.

 6. yellow thread street

  De persvrijheid is door het linkse tuig al aan banden gelegd.
  Schrijf je niet met een linkse pen dan word je monddood gemaakt.
  De nodige journalisten durven de waarheid niet meer te schrijven op straffe van ontslag of om aangeklaagd te worden.

 7. Drostemannetje

  Wilders heeft gelijk. Aan Segers heb je helemaal niets. Komt niet echt op voor christenen. Hoort bij de wegkijkers van Nederland. Bang dat als de islam wordt aangepakt, zijn christelijke club dezelfde lot ondergaat wat natuurlijk niet zo is. De islam wordt alleen maar sterker, kerken lopen leeg en worden te koop gezet. Daarvoor krijgen we moskeen voor terug. Zo lang diverse groepen in onze samenleving blijven wegkijken, wordt het alleen maar slechter in Nederland. Tijd voor een Deense aanpak!

 8. 56RdK

  “Islambasher Geert Wilders”
  Iemand die net als voorheen Pim Fortuyn de waarheid zegt en aantoont, is een basher Michael?

  Nog even voor jouw herinnering:

  Waar de islam verschijnt, is het de veiiigheid, vrijheid en vrede die verdwijnt!
  Wereldwijd en al eeuwenlang vastgesteld Michael!

  En kom niet met de dooddoener aan dat “er ook gematigde moslims zijn”.

  Want bij elke persoon die die satanische ideologie aanhangt zit een aanzienlijk steekje los. Bij de een nog erger dan bij de ander!

 9. HD

  Wilders heeft gelijk, die Segers is een laffe draaikont en een moslimvriend.
  En niet uit principe maar om zijn inkomen in stand te houden.
  Een hele laffe zak. Maar dat zijn er velen van in Den Haag.

 10. AS210854

  Nou van der Galien, dat Wilders gelijk heeft, hebben we dit weekend maar weereens duidelijk gezien. Twee kopdoek “moeders ” stookten hun zoontje op, om op de Israëlische vlag te spugen. Om het nog erger te maken, filmden deze lachende ” moeders ” dit alles ook nog eens. 🤮 Dat jij en de CU dit goed praten bewijst maar weereens dat er iets goed fout zit in Nederland.

 11. Monty

  ”Als iemand onze vrijheid op het spel zet, zijn het islamknuffelaars”

  Kan Wilders iets concreter zijn. Wat bedoelt hij met islamknuffelaars.
  Mensen die geen problemen hebben met de islam of mensen die geen problemen hebben met moslims?

  Wilders heeft dan vreemd genoeg weer geen problemen met moslims.

 12. leukeditter

  wordt tijd dat al dat buitenlandse uitschot is op een vlot word gezet en zinkende de oversteek waagt…. vandaag weer raak.. Bontkraagjes uit Zaandam nemen 3 jongens zwaar te grazen in Assendelft

  1. Monty

   ”wordt tijd dat al dat buitenlandse uitschot is op een vlot word gezet”

   Hoe denk je dat Wilders hierbij gaat helpen?
   Wilders ageert tegen de islam, niet tegen de mensen die de islam belijden.

   1. leukeditter

    is geen godsdienst

    1. Monty

     Probeer dat maar aan die 1,5 miljard moslims uit te leggen.

    2. usb3.0

     Klopt leukditter, de islam is een ideologie, bestaande uit een aantal componenten en de religieuze is er slechts 1 van..

     1. Monty

      ”religieuze is er slechts 1 van”

      Kan het dan zijn dat 1.5 miljard moslims dit belijden.

      En een klein deel de ideologie aanhangt. De extremisten

 13. AidemediA

  Op het moment dat het te laat is, om de islam uit Nederland te verdrijven en zij de sharia hebben ingevoerd wordt het pas leuk. Heidenen (christenen) moeten dood. Homo’s en lesbischen moeten dood. Dus islam lovers, laat zoveel mogelijk van deze fanatiekelingen binnen en we krijgen feest. Segers top christen, ollongren lesbisch, jetten homo, bergkamp lesbisch, rutte twijfel gevalletje, huffnagel homo, hoekstra & de jonge top judassen, donner achterb*kse christen, (als het moet dan wordt ik maar moslim waren zijn eigen woorden) om er maar een paar te noemen. Ze gaan je leren vliegen (gooien van hoge gebouwen), maar het landen leren ze je dan weer niet.

  1. AS210854

   En dit alles met de goedkeuring van de CU, VVD, d666, PvdA en GL. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Niet L niet R

   Wat perfect aangegeven, helaas dringt het niet door!

 14. tata

  Wilders is terecht fel tegenstander van die op de maangod gebaseerde doodscultus.

 15. Niet L niet R

  Heel simpel, de islam met de plichten, zijn in strijd met onze grondbeginselen van vrijheid!
  Ik ben geen fascist, heb vrienden van Marokkaanse en Turkse achtergrond, die precies het zelfde zeggen!
  Er zijn dochmatische mensen van alle geloven n, die veel problemen veroorzaken!

 16. usb3.0

  “islambasher”, alles wat Wilders zegt over de islam is waar..

 17. Jannes-46

  Geert Wilders heeft geen obsessie ten aanzien van de islam. Het is een gerechtvaardigde angst gezien de waslijst van aanslagen die door allahoe akbar roepende mafklappers de laatste decennia zijn uitgevoerd. En farizeeërs als Gert-Jan Segers werken braaf mee aan de islamisering van Nederland. Het angstvallige wachten is dus op de dag dat de islamisten door overtal ons de baas worden.

 18. Bes Tolen

  Misschien is de grootste waarheid, dat godsdiensten de macht van de staat nodig hebben om in het zadel te blijven.
  De vrijheid van individuen ondergaat altijd beperking van de (grote) godsdiensten. Er staan altijd voldoende leden klaar om ongewenste uitingen af te straffen. De ongelovige heeft altijd het probleem. Hij/zij wordt niet geduld. In veel families zijn er vervelende tegenstellingen. Overigens doet het genoemde verschijnsel zich niet alleen bij godsdienst voor. Politiek is ook zo’n onderwerp. Alleen komt m.i. bij godsdienst de onverdraagzaamheid bijna altijd van de kant van de godsdienstige en is die fundamenteler. De gelovige wil in het geheel niet gestoord worden. De aanwezigheid van bij voorbeeld een ongelovige broer wordt al als probleem ervaren.
  Er vindt ook heel veel stiekeme discriminatie plaats. Bazen, die het achter de ellebogen hebben. M.i. niet in het minst bij de overheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.